Showing questions tagged: Show all questions
  • Locked
  • Archived

developer ed dev tools network tab xhr, edit & resend not working

Version 62.0b3 (64-bit) (Mac) To reproduce: 1. Go to a website that performs xhr reqs (i.e. https://support.mozilla.org/en-US/questions/new/desktop) 2. CMD + SHIFT + I to… (read more)

Version 62.0b3 (64-bit) (Mac)

To reproduce:

1. Go to a website that performs xhr reqs (i.e. https://support.mozilla.org/en-US/questions/new/desktop) 2. CMD + SHIFT + I to open dev tools > Network Tab 3. Either right click on the xhr req and choose edit & resend or one left click then click edit and resend (as shown in screenshot).

PS: it works fine in FireFox; iow, it shows a window to modify req then resending it.

PSS: can you add a resent option (beside the edit & resend)?? Makes it a lot easier when debugging

Asked by mustafawm 2 years ago

Last reply by Wesley Branton 2 years ago

  • Locked
  • Archived

Unable to download files from google drive

I'm unable to download any file from google drive 1) https://drive.google.com/uc?export=download&confirm=bnxT&id=1axnvq3lqCtw7zwoajbqefBC_QsZ2-RvO (Don't think th… (read more)

I'm unable to download any file from google drive

1) https://drive.google.com/uc?export=download&confirm=bnxT&id=1axnvq3lqCtw7zwoajbqefBC_QsZ2-RvO (Don't think that this file is big, that's why it isn't working, it is same with all files)

When i click this "Download Anyway" button, firefox just refreshes the tab and nothing happening. I'm using latest firefox version.(Even tested beta version)

I've tried other browsers like chrome, Edge, they are downloading the file perfectly when i click the button.

2) Another problem while downloading from google drive account

While right clicking a file and click "Download" Button, The file won't download. It is redirecting to this page showing "The page isn’t redirecting properly

An error occurred during a connection to doc-10-34-docs.googleusercontent.com.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies."

You may think that I've disabled my cookies. But no, I didn't.

Also working fine with Chrome.

I'm using addons : Adguard, Browsec VPN, I've uninstalled them both and tried. Still no hope.


I even cleared my whole data and tried, no hope Disabled Tracking protection, no hope Tried in private window, no hope

I've been facing the second problem from over 6 months. So i use "Get sharable link" option in drive to download files.

It was working fine 2 months before. But now, that's also not working.


Please help me

Asked by Arun 2 years ago

Last reply by Shadow110 2 years ago

  • Locked
  • Archived

What is up with the new info box above peoples comments telling me their "also likes" and how do I get rid of it?

locking as a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1233416 How do I get rid of the new info crown "Also likes" on top of other peoples comments on post… (read more)

locking as a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1233416

How do I get rid of the new info crown "Also likes" on top of other peoples comments on posts? How do I turn it off of my comments? I may not want that information shared and others may not want theirs shared.

Asked by Ophiucus1 1 year ago

Last reply by WestEnd 1 year ago

  • Locked
  • Archived

How to choose a container when opening a link from another application?

I often open links in emails (Mozilla Thunderbird) and from command line. Links need to go to different containers. Is it possible to choose a container before a web page… (read more)

I often open links in emails (Mozilla Thunderbird) and from command line. Links need to go to different containers. Is it possible to choose a container before a web page is downloaded?

Asked by beroal 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Firefox does not allow saving the history! Where is this anchored? other tips?

Hello everybody, as already described, my chronicle was suddenly gone (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1231311). Now I'm the cause of the glue gone and have f… (read more)

Hello everybody,

as already described, my chronicle was suddenly gone (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1231311). Now I'm the cause of the glue gone and have found that the company computer since the last update prevents. This is a pity, of course, and I have also reported that to IT, they have switched to my computer, etc. and tried to correct this. I quickly realized that they have no real idea about their job. Firefox has been reinstalled several times, other versions and and .. Current status, I have to live with the fact that my chronicle is not there after a reboot, or I have to work with FF 53. This is just installed, but does not accept my 4500 bookmarks created with FF 62. Now I have FF 62 Portable installed on a stick on my home computer, set up with FF sync, etc., then plugged it into the company computer and it happens the same as when I install the browser locally. There is no history saved after quitting or working with FF Sync. Everything is grayed out in the settings. My approach would be that I in the registry or wherever the values change so I get full access back to my FF settings. Can someone tell me what and where to change this? Or. Where this is stored? Or can someone give me other tips on how I could get on?

Greetings and thanks for answering

Asked by psporting 1 year ago

Last reply by the-edmeister 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Bookmark descriptions restore

locking this thread as duplicate, please continue at https://support.mozilla.org/en-US/que.../1233897 It keeps saying closed thread and solved for this issue, but then no… (read more)

locking this thread as duplicate, please continue at https://support.mozilla.org/en-US/que.../1233897

It keeps saying closed thread and solved for this issue, but then no working solution

Asked by mprox 1 year ago

Last reply by mprox 1 year ago

  • Locked
  • Archived

On my laptop,when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website, a very small portion in the right side suddenly turned to red

On my laptop, when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website (the question is mentioned in the screenshot below), a very small portio… (read more)

On my laptop, when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website (the question is mentioned in the screenshot below), a very small portion in the right side suddenly turned to red... I don't know what portion it was exactly, but I definitely saw something in red there.. & the thing is, when i scroll slowly, there's nothing in red colour there.. so a portion suddenly turned to red when only scrolled fast. It could only be a graphics glitch or something wrong with the website right? and nothing else right?

Asked by Benoy 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Locked
  • Archived

when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website, a very small portion in the right side of centre suddenly turned to red

On my laptop, when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website (the question is mentioned in the screenshot below), a very small portio… (read more)

On my laptop, when scrolling fast through a question I asked on mozilla support community website (the question is mentioned in the screenshot below), a very small portion in the right side of centre, where the texts are.. suddenly turned to red... I don't know what portion it was exactly, but I definitely saw something in red there.. & the thing is, when i scroll slowly, there's nothing in red colour there.. so a portion suddenly turned to red when only scrolled fast. It could only be a graphics glitch or something wrong with the website right? and nothing else right?

Asked by Benoy 1 year ago

Last reply by user633449 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Outgoing sound does not work on Google Voice using Firefox Browser

Hi! My name is Annie, I would like some help with the outgoing sound not working when I call using the free calling pad inside of Gmail using the Firefox browser on my Ma… (read more)

Hi!

My name is Annie, I would like some help with the outgoing sound not working when I call using the free calling pad inside of Gmail using the Firefox browser on my MacBook Pro. So people can't hear me when I talk but I can hear them, and yet, I know my outgoing sound works because if I test it using Skype for example, people can hear me, and if I go into the Sound Settings in Preferences, the little Volume Bar that measures sound goes up and down when I speak, so the device seems to be able to capture my voice because it's moving up and down. Can someone help me to troubleshoot the outgoing sound issue? I attached a print screen of the little box message I get up top left whenever I call someone, and they pick up and can't hear me, then this box opens up, but no matter what I select, whether it's internal computer, or earbuds etc., they all don't work for them to hear me.

Yes, I have tried it using Chrome, however, I would SO MUCH rather to use it on my Firefox, why? Because Chrome for some weird reason makes my laptop shut down while Firefox never does this, and so I would truly love if my sound worked on here, on the Firefox browser! I would be extremely grateful to whoever knows how to troubleshoot and resolve this!! Thanks a million!!

Annie

Asked by Yellosunshine 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

localhost delayed load

Loading http://localhost or https://localhost is slow as hell. There is a 60sec delay on initial load. This happens with Firefox (63) and Firefox Dev Ed (63). I belie… (read more)

Loading http://localhost or https://localhost is slow as hell. There is a 60sec delay on initial load. This happens with Firefox (63) and Firefox Dev Ed (63). I believe it something to do with advanced IP4 IP6 settings but can't find any useful info on this site about this. This makes FF bloody useless for in a dev environment. How do I fix? Which advanced setting fixes this?

Asked by EuroT 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

No CSD (Linux client side window decorations) under Openbox, Arch Linux

https://imgur.com/bcMUplV http://bayimg.com/GaNmcaaGb I'm using Firefox under the Openbox WM on Arch Linux and I cannot enable CSD. As seen in the picture, the "Title Bar… (read more)

https://imgur.com/bcMUplV http://bayimg.com/GaNmcaaGb

I'm using Firefox under the Openbox WM on Arch Linux and I cannot enable CSD. As seen in the picture, the "Title Bar" customize option changes actually nothing. The WM's default window decoration remains visible and there's no change at all. This issue applies to all versions of Firefox since CSD was introduced, i.e. since v 60 (as far as I can recollect) till now. Is that a bug or am I simply missing something important? I've tried creating a completely new Firefox profile - same thing then. Other apps (like Evince or Google Chrome) show client side decorations properly in my case. Any kind of help will be highly appreciated, thanks in advance.

Asked by Doosan_Excavator 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Whay do I have this problem with FIREFOX ONLY, Not Chrome, Not Edge, Not any other browser?

Recently, I downloaded & installed FIREFOX 62. Ever I have started using it, I have a problem which i do NOT encounter with ANY OTHER browser. FIREFOX turns some on s… (read more)

Recently, I downloaded & installed FIREFOX 62. Ever I have started using it, I have a problem which i do NOT encounter with ANY OTHER browser.

FIREFOX turns some on setting of my TWITTER & does NOT allow me to change them as per the attached screen shot. My Safety settings: - Hide sensitive content - Remove blocked and muted accounts Are clicked (pre-selected) & dimmed, I can not uncheck them, while I open CHROME & find them free to check or uncheck.

As a result of this problem, I can NOT see any video posted in Twitter using FIREFOX.

Yesterday, I posted this same problem here & got a reply asking me to clear the Cache, I did that & the problem disappeared, BUT it APPEARED AGAIN & now can NOT solve it at all, no matter what Cache I clear or anything else. I uninstalled FIREFOX & re INSTALLED it again , BUT THE PROBLEM remains unsolved.

Does anybody have any recommendations? Previously, I used earlier versions of FIREFOX and NEVER had this problem.

WHAT DOES FIREFOX PRE_SELECT MY TWITTER SAFETY SETTING & PREVENT ME FROM CHANGING THEM.

I attach 2 screenshots, one showing the settings (Pre-Selected) by FIREFOX that can NOT be changed & the second showing how videos appear in TWITTER using FIREFOX 62. I CAN NOT SEE ANY

Thank you & hope I can get some help

Asked by SaifBitar 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Locked
  • Archived

please help. These are the error messages. nss3.dll not good. Error status oxc000012f. I re-insatall no help

Locking this thread.Please continue here: [/questions/1235990] The browser is new, shockwave new & new windows 10 By the way I've never had anything like this … (read more)

Locking this thread.
Please continue here: [/questions/1235990]
The browser is new, shockwave new & new windows 10 By the way I've never had anything like this

Asked by sammybeau46 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Locked
  • Archived

firefox web browser is not disconnecting from a chat room on a web page

when I try to enter a chat room on a favorite site, I get the message that I'm already in a chat room. I've tried uninstalling and then reinstalling firefox. this is the … (read more)

when I try to enter a chat room on a favorite site, I get the message that I'm already in a chat room. I've tried uninstalling and then reinstalling firefox. this is the message I get You are already in a chat room



If you are trying to switch from one room to another and get this message, then your browser might not have released the connection to the previous room yet - click here to try again

If you keep getting this message then your browser haven't released the connection to the room you were in. This is known to be an issue with newer versions of some browsers, eg. Internet Explorer (it not closing down processes running Flash correctly). In that case you might need to end/kill the running browser process manually or restart your computer.

Another solution can be for you to try using another browser, eg. Firefox or Chrome (remember to install/allow Flash to run then)

Asked by tmcclure 1 year ago

Last reply by FFus3r 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Firefox doesn't show Youtube as it is, but only a blankspace! HELP ME PLEASE.

Firefox can't show the youtube structure, and show only a blank space! It is really annoying. I have tried every thing; updated my flash, cleared all of my cash, cookies … (read more)

Firefox can't show the youtube structure, and show only a blank space! It is really annoying.

I have tried every thing; updated my flash, cleared all of my cash, cookies and history.

Nothing works! Other Web browsers show the youtube perfectly, I don't want to switch to another web browser, please help me!

Asked by thenegarian 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago