Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Bookmark icons disappear.

Two weeks ago my bookmark icons no longer displayed. I searched for a solution and tried clicking each bookmark to make the icons come back, which they did. Now today the… (read more)

Two weeks ago my bookmark icons no longer displayed. I searched for a solution and tried clicking each bookmark to make the icons come back, which they did. Now today they are once again gone. Is there anything that can be done?

Asked by ritadakin 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

FireFox hangs with Adobe Flash Player

I am using Firefox 35.0.1 and I have installed Shockwave Flash 16.0.0.296. As soon as Flash starts, Firefox freezes and unfreezes until it can't be used at all. I have… (read more)

I am using Firefox 35.0.1 and I have installed Shockwave Flash 16.0.0.296. As soon as Flash starts, Firefox freezes and unfreezes until it can't be used at all. I have tried uninstalling and reinstalling the flash player and I have also used Firefox's Refresh option. This problem started a couple of days ago & I don't know what else I can do.

Asked by piniella 5 years ago

Answered by piniella 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox suddenly out of wack - now passwords are missing

I went on vacation for 2 weeks. Upon return: 1. Firefox would not go to the preset home page. It simply showed a blank page. 2. It would not auto-fill passwords, or ask … (read more)

I went on vacation for 2 weeks. Upon return:

1. Firefox would not go to the preset home page. It simply showed a blank page. 2. It would not auto-fill passwords, or ask for the master password.

The latter was not a huge problem, since the passwords were stored.

NOW, they've all disappeared! I hope they're in a file in my profile, and I simply need to re-point to that file. Right? Right? Because that is the ONLY record of most of those. It goes back years.

In general and in summary - wtf, Mozilla?

PS: This page is telling me I have Firefox 10.0! About Firefox says 35.0.1! ?????

Asked by GaryXGaryX 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox in one folder

Hello, How to force firefox to use only one directory like opera 12.17 and older did ? Opera keeps everything in one folder Below example from my pc C:\Documents and Sett… (read more)

Hello,

How to force firefox to use only one directory like opera 12.17 and older did ?

Opera keeps everything in one folder Below example from my pc C:\Documents and Settings\internet1\My Documents\Opera profil and cache of Opera: C:\Documents and Settings\internet1\My Documents\Opera\profile

Firefox use 3 directories

C:\Documents and Settings\internet1\Application Data\Mozilla C:\Documents and Settings\internet1\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox C:\Documents and Settings\internet1\My Documents\Firefox

How to run firefox in 1 folder only: C:\Documents and Settings\internet1\My Documents\Firefox?

Cheers

Asked by fbrzuzka 5 years ago

Answered by the-edmeister 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Ha ocurrido un error durante una conexión a mail.live.com. Certificado de firma OCSP no valido en respuesta OCSP. (Código de error: sec_error_ocsp_invalid_signi

Ha ocurrido un error durante una conexión a mail.live.com. Certificado de firma OCSP no valido en respuesta OCSP. (Código de error: sec_error_ocsp_invalid_signing_cert) … (read more)

Ha ocurrido un error durante una conexión a mail.live.com. Certificado de firma OCSP no valido en respuesta OCSP. (Código de error: sec_error_ocsp_invalid_signing_cert)


NECESITO AYUDA PARA ESTE ERROR, ME SUCEDE PARA ABRIR, HOTMAIL, BANCO BOD EN VENEZUELA.... Y OTRAS PAGINAS WEBS


GRACIAS.

Asked by marylina 5 years ago

Answered by ideato 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Change default search from google.com to google.co.nz

The default Google search from the search box is set as google.com. This forces the location to be set as US. I would like to use google.co.nz instead so that my location… (read more)

The default Google search from the search box is set as google.com. This forces the location to be set as US. I would like to use google.co.nz instead so that my location is recognised as New Zealand. Tried using ABOUT: CONFIG to change the settings for "browser.search.defaulturl" and "keyword.url" to "google.co.nz" but this had no effect. How can I get this change implemented?

Asked by Hairy Scot 5 years ago

Answered by philipp 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Connects with the home page but won't go any further, states too slow

Firefox connects to the home page but when I put in the website I want to go to it clicks over onto a page that states: log.incredimail-search.com - connection failed Err… (read more)

Firefox connects to the home page but when I put in the website I want to go to it clicks over onto a page that states: log.incredimail-search.com - connection failed Error code 20 The proxy failed to connect to the webserver, due to TCP connection timeout.

I hace incredimail as my email and use it as my home page for the internet.

Asked by Edna49 5 years ago

Answered by philipp 5 years ago

  • Solved
  • Archived

shockwave flash 16.0.0.235 installed, it is a security risk, cannot update it

There is an outdated page on the Adobe Flash web site being blocked by Firefox 35.0.1 on Windows 7. Version 16..0.0.235 of Flash is labeled a security risk, "Always activ… (read more)

There is an outdated page on the Adobe Flash web site being blocked by Firefox 35.0.1 on Windows 7. Version 16..0.0.235 of Flash is labeled a security risk, "Always activate" is greyed out. I was on the Plugins page, and there I clicked the update now linktext. I was advised that all older versions of Flash in the version 11 range are blocked. Nowhere to go from there. (My screenshot has a piece off the Plugins page above the resulting page when I clicked on the indicated link.)

The outdated page being blocked was allowed and I was able to run through the download procedure, but in the end I had an error. I repeatedly tried downloading install_flashplayer16x32_mssd_aaa_aih.exe, which downloads OK, and when I run it it downloads and installs Adobe Flash, then says Finish and "There was an error."

Glary Utilities software updater updated Internet Explorer's Flash, said nothing of Firefox, now I know why. This is a mess.

I opened up firefox -p and went to the new blank profile I had created sometime back. It was happily running a fully-enabled version 11 of Flash (I bet that wouldn't last long as my browser bites me in the butt and disables it).

Firefox -p and I created a new profile today. It has this crippled version 16.0.0.235 of Flash.

It appears that Mozilla has an outdated page telling me that all old versions in the range of version 11 are blocked. No word there about the more recent versions.

From what else I've read, others are turning to other browsers and coming up with a bad Flash, too. I only have Firefox (well, Internet Exploder, which I discounted as a piece of rubbish ever since they came out with IE 7).

Any advice? Thank you.

Asked by Linux_Mint_Firefox 5 years ago

Answered by FredMcD 5 years ago

  • Solved
  • Archived

I believe my account has been spoofed. Tried to login and change password. Login name not recognized.

People I know are getting emails from what appears to be my effinref@gmail.com account. I tried to login and change my password and get an error message saying the accoun… (read more)

People I know are getting emails from what appears to be my effinref@gmail.com account. I tried to login and change my password and get an error message saying the account is not recognized.

Asked by KenHinzman 5 years ago

Answered by the-edmeister 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Can't access the 'get Add-ons' page.

I had just refreshed my computer and I am in the process of reinstalling my add-ons, but i can't access the " get Add-ons' page. I have tried all the suggested troublesho… (read more)

I had just refreshed my computer and I am in the process of reinstalling my add-ons, but i can't access the " get Add-ons' page. I have tried all the suggested troubleshooting methods. and still get: Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to services.addons.mozilla.org. Peer's Certificate has been revoked. (Error code: sec_error_revoked_certificate)

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Can anyone help?

Asked by wwataber 5 years ago

Answered by James 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Add-ons manager has message - Secure Connection Failed - how do I fix please

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to services.addons.mozilla.org. Peer's Certificate has been revoked. (Error code: sec_error_revoked_certifi… (read more)

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to services.addons.mozilla.org. Peer's Certificate has been revoked. (Error code: sec_error_revoked_certificate)

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

How do I fix this problem. I do not use AVAST Thank you

Asked by BNATHAN001 5 years ago

Answered by James 5 years ago

  • Solved
  • Archived

An error occurred during a connection to services.addons.mozilla.org. Peer's Certificate has been revoked. (Error code: sec_error_revoked_certificate)

Note: I just downloaded Firefox on a brand new Surface Pro 3 with Win 8.1 installed. There is nothing on the machine yet to be causing issues. It's FF 35.0.1. There ar… (read more)

Note: I just downloaded Firefox on a brand new Surface Pro 3 with Win 8.1 installed. There is nothing on the machine yet to be causing issues. It's FF 35.0.1. There are no add-ons or Extensions except what came with the install because the first time I went to the add-on page, it gave me the "Secure Connection failed" error" with the notice about how the Peer Certificate has been revoked. (Kind of frustrating when you are trying to set up your desktop -- I don't even use that many add-ons but I'd like to have the few I do.)

Oh, and I wanted to add this to the thread already started on this topic, but since I didn't already have an account in the forum, mozilla support forced me to create a whole new thread. Otherwise, I would have just said "Me too" or "Ditto" but instead you get this ramble.

Thanks in advance for any help.

J.

Asked by jlynne 5 years ago

Answered by James 5 years ago

  • Solved
  • Archived

apparently I have an adblocker that I didn't install

For years I have been able to watch a certain tv show online, ads and all. Now they suddenly tell me to switch off my adblocker or the video will be in black and white on… (read more)

For years I have been able to watch a certain tv show online, ads and all. Now they suddenly tell me to switch off my adblocker or the video will be in black and white only. But I never installed an adblocker so I have no idea what they're on about or where to look for it. Is it built in into Firefox? And if so what's the name and where can I find it to shut it off? And if it's not in Firefox how can I find out where it is?

Asked by Astridm 5 years ago

Answered by Astridm 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Where did the tracker blocker go?

You supplies a tracker blocker called, Ghostie, or something close to that. I noticed juno running very slowly and then began to see pop up ads that Ghostie had been bloc… (read more)

You supplies a tracker blocker called, Ghostie, or something close to that. I noticed juno running very slowly and then began to see pop up ads that Ghostie had been blocking. I want him back! How do I find him?

Asked by inst66 5 years ago

Answered by the-edmeister 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Last character of text input lags (Only in FireFox)

I just installed Firefox (win7). When I input text, the last character input lags about oh, 1/2 second. The preceding characters do not appear to lag. It doesn't matter w… (read more)

I just installed Firefox (win7). When I input text, the last character input lags about oh, 1/2 second. The preceding characters do not appear to lag. It doesn't matter what application (Gmail, etc.) or what kind of field it is... in a forum, in the search field/address bar, even right here. The arrow keys also lag which makes it hard to accurately navigate within text.

Idisabled all add-ons, themes, plugins, etc. to no avail. I refreshed Firefox to no avail.

This does not occur in any other browser (Opera, Chrome or IE 11). Only in FireFox

Asked by Westsailor 5 years ago

Answered by ideato 5 years ago