Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

my 33.03 home page has a large flame instead of the normal logo, is this correct

the correct logo will appear upon start up and then it quickly changes to a different logo quickly... the same original with a much larger flame ... i did make a snap… (read more)

the correct logo will appear upon start up and then it quickly changes to a different logo quickly... the same original with a much larger flame ... i did make a snapshot of it... but i don't know how to paste it to this message.. I'm concerned that i'm being redirected.. Do you have a different logo for the firefox 33.03 version?

Asked by xmarkx231 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

Firefox won't allow this page to auto-reload. How to get it to work

Every time I open the following URL, i get that 'Firefox won't allow this page to reload'. I have listed it in my allowables, but no luck. I use this site on a daily basi… (read more)

Every time I open the following URL, i get that 'Firefox won't allow this page to reload'. I have listed it in my allowables, but no luck. I use this site on a daily basis and it has not become annoying: https://www.magnetmail

Asked by rbsauce 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

Google maps has stopped working. On FF 33.0.3. Only change is loaded Kaspersky. Ideas?

I have been using Google maps UK. Suddenly now only get blank map screen. Street view works OK. Tried clearing cache and cookies, updated FF to 33.0.3. PC on XP SP3. Work… (read more)

I have been using Google maps UK. Suddenly now only get blank map screen. Street view works OK. Tried clearing cache and cookies, updated FF to 33.0.3. PC on XP SP3. Works OK in IE8. Only thing I know I have done recently is load Kaspersky. Any ideas?

Asked by Baker59 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

When I try to login to Squarespace to edit my website it takes me back to the login screen.

I start off by going to Squarespace.com and then go to the login button. I enter in my e-mail address and password and it takes me right back to the login screen. Howev… (read more)

I start off by going to Squarespace.com and then go to the login button. I enter in my e-mail address and password and it takes me right back to the login screen. However, the address is clearly loaded to my site with the /config bit at the end of the address loaded.

Also worthy of note...when I enter in the wrong password it will happily tell me the PW is incorrect.

Any ideas or suggestions? I just switched from Chrome after 3 repeated crashes this AM and this is equally frustrating.

Asked by niteslacker 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Everytime I log into a particular site (the secure login page of my bank) it says that the Silverlight plug-in has crashed, yet it's up to date

I have checked that the plug-in is up to date but it still brings the error up at the top of the page. I am using a Mac, running Yosemite (although this happened before t… (read more)

I have checked that the plug-in is up to date but it still brings the error up at the top of the page.

I am using a Mac, running Yosemite (although this happened before the update to Yosemite)

Asked by andypip 5 years ago

Answered by sandeep 5 years ago

  • Archived

How do I reopen a window that didn't open after Firefox restarted?

I closed all windows last night (about 10 of them). I let the computer remain on overnight. When I clicked the taskbar icon for firefox this morning, a message briefly … (read more)

I closed all windows last night (about 10 of them). I let the computer remain on overnight. When I clicked the taskbar icon for firefox this morning, a message briefly appeared that firefox was being updated. When firefox finally "started," opening my windows, all of them opened except one - on which I had about 30 tabs. (My main wondow!) How do I recover it with all the tabs?

Asked by PaulDH 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

I have problem for display the progress of ongoing downloads

when i have start download something show details on display the progress of ongoing downloads on main page after click download icon show name , present , time and etc… (read more)

when i have start download something show details on display the progress of ongoing downloads on main page after click download icon show name , present , time and etc . in the button line show ( 000MB , site , time ) i have problem with MB because of in standard show ( for example : 15.5 MB but in my computer show 1555 MB ) i can not attach screen image for problem .

thanks for reading my letter.

Asked by smhm 5 years ago

Last reply by smhm 5 years ago

  • Archived

Firefox crashes

Please help! Crashing every few minutes. No rhyme or reason. AdapterDeviceID: 0x0126 AdapterDriverVersion: 9.17.10.2867 AdapterSubsysID: 1619103c AdapterVendorID: 0x808… (read more)

Please help! Crashing every few minutes. No rhyme or reason.

AdapterDeviceID: 0x0126 AdapterDriverVersion: 9.17.10.2867 AdapterSubsysID: 1619103c AdapterVendorID: 0x8086 Add-ons: %7B972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd%7D:33.0.3 AvailablePageFile: 5962670080 AvailablePhysicalMemory: 691146752 AvailableVirtualMemory: 3445555200 BIOS_Manufacturer: Hewlett-Packard BlockedDllList: BreakpadReserveAddress: 42336256 BreakpadReserveSize: 41943040 BuildID: 20141105223254 CrashTime: 1415381702 EMCheckCompatibility: true FramePoisonBase: 00000000f0de0000 FramePoisonSize: 65536 InstallTime: 1415370755 Notes: AdapterVendorID: 0x8086, AdapterDeviceID: 0x0126, AdapterSubsysID: 1619103c, AdapterDriverVersion: 9.17.10.2867 D2D? D2D+ DWrite? DWrite+ D3D11 Layers? D3D11 Layers+ ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SecondsSinceLastCrash: 367 StartupTime: 1415381410 SystemMemoryUsePercentage: 66 Theme: classic/1.0 Throttleable: 1 TotalPageFile: 8521109504 TotalPhysicalMemory: 2078658560 TotalVirtualMemory: 4294836224 URL: http://flyer.canadiantire.ca/Canadiantire/BrowseByPage?storeid=2400391&promotionviewmode=1&promotioncode=CaTire-141105ENG&listingid=0&sneakpeek=N&pagenumber=1 Vendor: Mozilla Version: 33.0.3 Winsock_LSP: MSAFD Tcpip [TCP/IP] : 2 : 1 :

MSAFD Tcpip [UDP/IP] : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
MSAFD Tcpip [RAW/IP] : 2 : 3 :  
MSAFD Tcpip [TCP/IPv6] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
MSAFD Tcpip [UDP/IPv6] : 2 : 2 :  
MSAFD Tcpip [RAW/IPv6] : 2 : 3 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
RSVP TCPv6 Service Provider : 2 : 1 :  
RSVP TCP Service Provider : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
RSVP UDPv6 Service Provider : 2 : 2 :  
RSVP UDP Service Provider : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
MSAFD RfComm [Bluetooth] : 2 : 1 : 

useragent_locale: en-US

This report also contains technical information about the state of the application when it crashed.

Asked by ceebeeelle 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

On my new laptop FF won't open my homepage until I sign in to yahoo

FF goes to the correct address, but a box comes up that says ff will not allow the page to load. There is a sign in box for me to sign in to "my,yahoo.com" and then it go… (read more)

FF goes to the correct address, but a box comes up that says ff will not allow the page to load. There is a sign in box for me to sign in to "my,yahoo.com" and then it goes to the homepage. The address for my homepage is correct, but will not load until I sign in. This never has happened on my desktop. How can I get around this? Every time I leave and come back, I have go do this.

Thanks~MLJ

Asked by mlj 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

Can't Connect to internet when uploading in separate tab

I have been using Firefox for many months now for my job. My job requires me to upload videos, documents to a company portal and I have to use multiple browsing tabs to d… (read more)

I have been using Firefox for many months now for my job. My job requires me to upload videos, documents to a company portal and I have to use multiple browsing tabs to do various task. This week, I noticed that when I am using 1 tab to upload video or any documents, when I try to start another tab, the video upload process shuts down all internet connection until upload is complete. I can not connect using other tabs or other browsers.

I tested it with my ISP using IE and there is no issues. It is strictly a Firefox issue. I really like using Firefox browser when working because it is easier. Can anyone offer a solution for this problem. I have deleted cookies and cache, reinstalled Firefox. Could it be a recent update? Thank you everyone.

Asked by clrogers70 5 years ago

Last reply by clrogers70 5 years ago

  • Archived

Connectivity failure after approx. 10 mins

2 weeks ago I suffered a power cut while browsing on my desktop (Windows7). Since then, I have uninstalled and reinstalled Firefox a number of times, and initially, every… (read more)

2 weeks ago I suffered a power cut while browsing on my desktop (Windows7). Since then, I have uninstalled and reinstalled Firefox a number of times, and initially, everything works fine, but after 10 mins or so, I am always disconnected from my server (in Outlook Express as well). I have contacted my ISP, who have confirmed there is no issue at their end (and, sure enough, I can connect using my tablet and smart 'phone. I have cleared all caches, several times, and, on one occasion, managed to lose all restore points, before managing a reboot, using my 'reserve' browser, IE9-more by luck than judgement. I am currently using Google Chrome, which works fine, but I don't like it!.. What is going wrong?.. I can no longer restore to a point prior to the power strike, and cannot find a link to download an older version of Firefox, but Google Chrome is driving me nuts!..

Asked by Adms5905 5 years ago

Last reply by Andrew 5 years ago

  • Archived

I use Mozilla to pay my Frontier online billand can notsee the make payment tab after inputing my credit card info. I had to call in and have them do it for me

I used Firefox to enter my data. I hit continue. It took me to the confirmation page. That page had all my info correct but no buttons to make the final payment or con… (read more)

I used Firefox to enter my data. I hit continue. It took me to the confirmation page. That page had all my info correct but no buttons to make the final payment or confirm it. When I called in, they could do it in IE, which I hate, they could see buttons back, and make payment.

Asked by lisapoole11120 5 years ago

Last reply by jscher2000 5 years ago

  • Archived

Why doesn't Firefox store my user ID

When I do internet banking, or log into sky, I have to repeatedly retype my user ID in spite of ticking the box to be remembered . I am using an I Mac purchased in Jan 20… (read more)

When I do internet banking, or log into sky, I have to repeatedly retype my user ID in spite of ticking the box to be remembered . I am using an I Mac purchased in Jan 2014.

Asked by TerryDonaldOdle 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

"invalid token" error when registering sync account; no email

Hi, I'm trying to set-up a new firefox sync account. When I submit the request to sign-up/register my account I get a red box that says "Invalid Token" and the verificat… (read more)

Hi,

I'm trying to set-up a new firefox sync account. When I submit the request to sign-up/register my account I get a red box that says "Invalid Token" and the verification email never arrives.

I've verified that the email address is working and that it's not going to spam.

I noticed stuff like this in the log (from about:sync-log) which seems relevant:

1415409124817 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => success.status_ok 1415409127874 FirefoxAccounts DEBUG startVerifiedCheck {"email":"XXX"}} 1415409127875 FirefoxAccounts DEBUG entering pollEmailStatus: start 1415409128102 FirefoxAccounts ERROR error GETing /recovery_email/status: {"code":401,"errno":110,"error":"Unauthorized","message":"Invalid authentication token in request signature","info":"https://github.com/mozilla/fxa-auth-server/blob/master/docs/api.md#response-format"} 1415409128417 FirefoxAccounts ERROR error POSTing /recovery_email/resend_code: {"code":401,"errno":110,"error":"Unauthorized","message":"Invalid authentication token in request signature","info":"https://github.com/mozilla/fxa-auth-server/blob/master/docs/api.md#response-format"} 1415409129545 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => success.status_ok 1415409129546 Sync.Service DEBUG User-Agent: Firefox/33.0.3 FxSync/1.35.0.20141105223254.

I'm running on Fedora 17 64-bit.

Any help is much appreciated and happy to provide any additional info.

Thanks,

~ray

Asked by raybert 5 years ago

Answered by raybert 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox will not start on homepage. Always starts on last tab(s) open

I have confirmed my options are set to open Google as my homepage, but after restarting, Firefox opens to the last open tab instead. A previous, now archived, thread shar… (read more)

I have confirmed my options are set to open Google as my homepage, but after restarting, Firefox opens to the last open tab instead. A previous, now archived, thread shared this answer: Try opening the user.js file. For me, it only had one line, which was user_pref("browser.sessionstore.resume_session_once", true);. Once I deleted the file, everything went back to normal. However, I can't figure out where that user.js file is and I've tried searching for it to no avail. Help is appreciated. Thank you.

Asked by dle313 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Freezes after update to 33.0.3

I just updated Firefox to 33.0.3 and it freezes every time that I try to go to any website but my homepage. It freezes the whole computer and the only way to resolve is … (read more)

I just updated Firefox to 33.0.3 and it freezes every time that I try to go to any website but my homepage. It freezes the whole computer and the only way to resolve is to manually power down the computer. Can't even get the task manager to come up using Control+Shift+Escape. Here is my system info:

OS Name Microsoft Windows 7 Home Premium Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Manufacturer SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. System Model 300E4A/300E5A/300E7A/3430EA/3530EA System Type x64-based PC Processor Intel(R) Pentium(R) CPU B950 @ 2.10GHz, 2100 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s) BIOS Version/Date Phoenix Technologies Ltd. 03QA, 12/14/2011 SMBIOS Version 2.6 Windows Directory C:\windows System Directory C:\windows\system32 Boot Device \Device\HarddiskVolume1 Locale United States Hardware Abstraction Layer Version = "6.1.7601.17514" Time Zone Eastern Standard Time Installed Physical Memory (RAM) 4.00 GB Total Physical Memory 3.92 GB Available Physical Memory 2.03 GB Total Virtual Memory 7.83 GB Available Virtual Memory 5.75 GB Page File Space 3.92 GB Page File C:\pagefile.sys

Asked by mikeg803 5 years ago

Answered by mikeg803 5 years ago

  • Archived

Firefox Themes Not Working

Well I just got the new version of Firefox which is the 30.0 version I believe, and my themes aren't working. It's a bit frustrating and I've been scouring the internet a… (read more)

Well I just got the new version of Firefox which is the 30.0 version I believe, and my themes aren't working. It's a bit frustrating and I've been scouring the internet and fiddling around with it for about 2 hours and now and honestly it's getting repetitive. Could you possibly help? I click the "Add to Mozilla Firefox" button on the theme thingy and it doesn't add; I go to my downloaded themes section and press "Enable" but the theme still doesn't show up. It's just my default grey. If you could help, thanks.

Asked by coolguy 5 years ago

Last reply by jayelbe 5 years ago