Showing questions tagged: Show all questions

media player codec

I have a php file with an html video tag which recently stopped working in Firefox Developer Edition (FDE). It still works in other browsers. In FDE, the volume is perman… (read more)

I have a php file with an html video tag which recently stopped working in Firefox Developer Edition (FDE). It still works in other browsers. In FDE, the volume is permanently muted. I can't find a way to turn mute off. In About:Config under Media: there are messages at

media.decoder-doctor.new-issue-endpoint = https://webcompat.com/issues/new

and

media.decoder-doctor.notifications-allowed = MediaWMFNeeded,MediaWidevineNoWMF,MediaCannotInitializePulseAudio,MediaCannotPlayNoDecoders,MediaUnsupportedLibavcodec,MediaPlatformDecoderNotFound

The partial source code is:

 

Asked by mwilson1 2 months ago

firefox devs: handlers.json corrupt almost every time there's an update. please fix

just about everytime there's and update it corrupt my handler.json > handlers.json.corrupt. It's getting real annoying. I don't know why the whole mailto broke around … (read more)

just about everytime there's and update it corrupt my handler.json > handlers.json.corrupt. It's getting real annoying. I don't know why the whole mailto broke around version 99, but it did and I keep having to copy over an old handlers file each time this happens.

Asked by hulapluto 2 months ago

YouTube and a few other sites have issues with the back button

When I try and go back on YouTube, for example, FireFox would refresh the page I am on and if I hit it again it would send me too far back sometimes off the website entir… (read more)

When I try and go back on YouTube, for example, FireFox would refresh the page I am on and if I hit it again it would send me too far back sometimes off the website entirely. What I find strange about this is that this only happens on my desktop PC but not on my Laptop. Both are running the same build of FireFox so I am thinking that there must be something in the settings of one that is causing this. It could also be the way I navigate webpages. On my PC I use a side button on my mouse. However, on my laptop I use the gestures on the trackpad.

If anyone has encountered this issue and know a fix please let me know

Asked by Grimprovise 2 months ago

Migrated to Moneterey on new MBP Preferences/Settings will not open in a tab

I just migrated from Mojave to Monterey on new MBP14 using TM. the old profile opened but Preferences/Settings will not open to a tab. The only way to open is to go abou… (read more)

I just migrated from Mojave to Monterey on new MBP14 using TM. the old profile opened but Preferences/Settings will not open to a tab. The only way to open is to go about:preferences then it will open

It opened to old profile and that was fine but now I can't get Preferences to open and I don't want to lose all the extensions and setup I have done over the years.

Asked by dhmisc 2 months ago

Trying to get the DOM in firefox console

Firefox returns what I think that the window object when I write document in the Firefox console to get the source code. I was trying to get the HTML in the console like … (read more)

Firefox returns what I think that the window object when I write document in the Firefox console to get the source code. I was trying to get the HTML in the console like Chrome. I'm learning to program and don't know where else to ask. I'm going to let you some pictures, maybe you can understand better. the picture is the return when I write document in the firefox console. sorry, I can't explain better but I'm late to work.

Asked by arveloarias 1 month ago

Paramountplus videos will no longer play using firefox.

I have been watching videos on paramountplus through firefox for over a year. Last week, they stopped playing at all. I can navigate the paramounplus website just fine an… (read more)

I have been watching videos on paramountplus through firefox for over a year. Last week, they stopped playing at all. I can navigate the paramounplus website just fine and I am not getting any error messages, the videos simply don't start when i hit play. I spoke with support at paramountplus and they said it was because I wasn't using chrome as my browser. I did download chrome (reluctantly) with the agent on the phone and the videos played just fine. I have not made any adjustments to my computer or installed any new programing. Everything is exactly as it was when the videos were playing fine through firefox. Any ideas?

Asked by steviemac88 1 month ago

Facebook Search not working properly

Hi, When I type a search query into the address bar on any Facebook Group and press enter nothing happens. I need to try 2-3 times (sometimes more). I've tried clearing c… (read more)

Hi,

When I type a search query into the address bar on any Facebook Group and press enter nothing happens. I need to try 2-3 times (sometimes more).

I've tried clearing cache, removing all data, program files, re-installed, but this didn't make any difference. Same on Firefox Developer. Microsoft Edge works.

Processor: Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.70 GHz Installed RAM: 8,00 GB Edition: Windows 10 Home Single Language OS build 19043.1766

Firefox version 102.0 (although this has been happening for months)

Asked by kyle30 1 month ago

A PKCS #11 module returned CKR_GENERAL_ERROR -> SEC_ERROR_PKCS11_GENERAL_ERROR

Long time ago (the latest revision 2-3 year ago) this was working but since many versions now I have this problem. Now I'm, with 102.0 and the issue is: Secure Connection… (read more)

Long time ago (the latest revision 2-3 year ago) this was working but since many versions now I have this problem. Now I'm, with 102.0 and the issue is: Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to xxxxxxxx. A PKCS #11 module returned CKR_GENERAL_ERROR, indicating that an unrecoverable error has occurred.

Error code: SEC_ERROR_PKCS11_GENERAL_ERROR

I have a hardware token (smart card) and I have added in the Security Devices -> Device Manager. I'm logged in. I'm using ESET and turned off SSL/TLS protocol filtering. No other antivirus software on my PC. I created a new profile - same problem persists. So I use Edge to open that site only - which works fine.

Asked by iwo4 1 month ago

Add on Phantom Wallet - unknown error - no login

Hi, the add on of phantom wallet for my firefox was working perfect for 2 month. for some days i can not login anymore. password is for sure the right one. i get "unknow… (read more)

Hi,

the add on of phantom wallet for my firefox was working perfect for 2 month. for some days i can not login anymore. password is for sure the right one. i get "unknown error" as seen in the picture i added. I wrote to the phantom wallet support and they ask me to run a command in the developer mode.

is this safe to run the command and send a screenshot of the results to phantom wallet support?

thats what the phantom wallet support want me to run:

Hi again,

Please ignore the steps mentioned in my previous email, it can be quite confusing. I have outlined the exact steps in detail below:

Step 1: On the address bar, visit: about:debugging#/runtime/this-firefox You will see a page as displayed below.

Step 2: Copy the Internal UUID.

Step 3: Vist: moz-extension://<Internal UUID>/popup.html You will see a page as displayed below

Step 4: Open the Web Developer Tools (Command + Option + I)

Step 5: Enter the password and click on "Unlock"

Step 6: Copy everything you see on the Console logs and paste it here or screenshot them to us.

Important: Do not try reinstalling the wallet.

Regards

Asked by ma1380 1 month ago

Clearing Cache and settings.

I have gone through the process for setting clearing cache & history but can't find a way to activate the process. However, when i click the box to enable the process… (read more)

I have gone through the process for setting clearing cache & history but can't find a way to activate the process. However, when i click the box to enable the process nothing happens. What am I not doing?

Asked by stevebirch7 1 month ago

On MacOS Monterey 12.4, Firefox version 102 (June 28, 2022) not displaying Cherokee unicode

Yesterday 06/22/2022 Cherokee unicode sites looked fine. Today with Firefox 102 update, the displays are scrogged. Ex: ᏅᏬᏘ ᎤᏂᏍᏆᏂᎪᏙᏗ ᏗᎧᎵᎢᏍᏗ What happened?? I had my font… (read more)

Yesterday 06/22/2022 Cherokee unicode sites looked fine. Today with Firefox 102 update, the displays are scrogged. Ex: ᏅᏬᏘ ᎤᏂᏍᏆᏂᎪᏙᏗ ᏗᎧᎵᎢᏍᏗ What happened?? I had my font preference set to Plantagenet which has worked fine up to now. I tried changing fonts, restarting Firefox, restarting my Mac, and it's still broken. I'm wondering if this is also affecting other Unicode writing systems.

Asked by tommylee1 1 month ago

Cannot subscribe to Mary's Nest

Made several attempts to subscribe to Mary's Nest. I keep getting the following message: Server status We couldn't process your request at this time. Please try again … (read more)

Made several attempts to subscribe to Mary's Nest. I keep getting the following message:


Server status

We couldn't process your request at this time. Please try again later. If you are seeing this message repeatedly, please contact Support with the following information:


ip: 98.209.82.6


date: Wed Jun 29 2022 21:56:09 GMT-0400 (Eastern Daylight Time)


url: https://marysnest.us18.list-manage.com/subscribe/confirm


user agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:102.0) Gecko/20100101 Firefox/102.0



We're sorry for the inconvenience and appreciate your patience while we get everything straightened out.

Asked by yjc417d 1 month ago

Websites not opening for few minutes as I start browser.

As I start my browsers in Windows I am unable to open any website for like 1 min even if you type some address it keeps loading and after 2-3 min it loads website. This i… (read more)

As I start my browsers in Windows I am unable to open any website for like 1 min even if you type some address it keeps loading and after 2-3 min it loads website. This is happening with start homepage as well.

Version: 102.0 (64-bit)

Asked by Pradyuman 1 month ago

documents opened online have all colors changed to violet

When I open a pdf document from a website online, all colours turn violet. The original colour is just shown on the miniature view on the left side. Every time I open the… (read more)

When I open a pdf document from a website online, all colours turn violet. The original colour is just shown on the miniature view on the left side. Every time I open the browser again, there different pages shown with the original colour, but when I click on them they stay violet. When I download the document, it has the correct colour.

I have tried to change the colour setting for designs with high contrast, but there is no difference.

Asked by elias.hirmke 1 month ago

Downloaded files saved without file extension (Firefox 102.0 Mac) / handler-issue?

Dear Firefox community, we discovered a bug in Firefox 102.0 for Mac; to summarize: downloaded files are in some cases saved, without file extension - not in all cases th… (read more)

Dear Firefox community,

we discovered a bug in Firefox 102.0 for Mac; to summarize: downloaded files are in some cases saved, without file extension - not in all cases though (otherwise probably lots of users would've reported this bug already).

It's not completely clear to me, why this happens, I'll first describe it more in detail: We noticed this problem specifically for Citrix Workspace .ica files (by the way, you can find more info reg. this filetype here: https://fileinfo.com/extension/ica ). So instead of saving let's say, 73sz92dz.ica, it's just saving 73sz92dz - if macOS tries to open this file, it defaults to "Text Editor.app", and all normal Citrix workflows are broken. So to explain, why broken: these files are generated automatically from Citrix, after login in the browser; then downloaded and normally opened by "Citrix Workspace.app", if it's installed >> then the remote Desktop opens, and you can work in Windows.

I didn't notice this behavious (saving files without file extensions) for .dmg files, .xlsx, .zip etc., apparently all regular known file-types are saved as expected. Even for files with the .ica file extension, it doesn't always happen; maybe for 30-50% of the Macs. All the same, I'm pretty positive it's not a Citrix problem: if I downgrade Firefox on the clients affected to Firefox v. 101.0.1 for Mac, everything works like a charm again. By the way, we have a couple of hundred of Macs here, and I do distribute some Firefox-settings with our MDM (Jamf) - but it's not related: it happens on unmanaged macs (private, or machines not managed by MDM, etc.) as well, and everything I tried reg. settings to create "automated" workarounds up to now, is more / less unsuccesful (only manual workarounds, like downgrading Ffox or adding the file extension by hand...).

I suspect, it may have to do with the Mime type definitions / handler config files in Firefox: I also noticed there's some older Firefox-bugs reg. this topic. It's not entirely clear for me yet, how these handlers, MIMRE type definitions etc. work in Ffox; I'll post an update, if I make progress, which might be useful for fixing this. By the way, I might just as well post this via Bugzilla, I guess (I'm new to the Firefox community)?

Many thanks for hints!

Asked by klaxmbappleid 1 month ago

Websites where I have accounts freezing

Hi guys- I've just recently started having this problem with two websites, both of which I have accounts for: my company's own website - bbowt.org.uk - and Canva. I can g… (read more)

Hi guys-

I've just recently started having this problem with two websites, both of which I have accounts for: my company's own website - bbowt.org.uk - and Canva.

I can get onto both sites and start using them, but invariably - after a certain amount of time - they will freeze up so that none of the links on the page work anymore.

The only solution is to go to 'Clear Recent History' then 'Clear Active Logins' - but a) obviously I don't want to log out of these sites - I need to be logged in to work, and b) I'd like a permanent solution.

All suggestions welcome

Thanks a lot

Pete Hughes

Asked by petehughes1 1 month ago

Firefow slows down and becomes inoperable

Firefox seems to slow down and then stops responding. I have looked at it and it seems to load up to 25 instances, even when only 4 tabs are open. When it fails the only … (read more)

Firefox seems to slow down and then stops responding. I have looked at it and it seems to load up to 25 instances, even when only 4 tabs are open. When it fails the only option is to stop it operating and start over. This problem seems to getting worse with newer updates.

Asked by DerickB52 1 month ago

how to disable description popups of bookmarks

How can I stop Firefox from changing what appears on the screen when the cursor simply passes over it? (I suspect that feature of web browsers was created to make navigat… (read more)

How can I stop Firefox from changing what appears on the screen when the cursor simply passes over it? (I suspect that feature of web browsers was created to make navigating quicker while using the touch pad. My touch pad is disabled whenever a mouse is connected to the computer so that feature of web browsers isn't only not needed but is very annoying. Please tell my how to turn that feature off. Bob

Asked by asnt_level_two 1 month ago

Outlook not Working Properly on Firefox

Hi All, My outlook is suddenly not working properly on Firefox. It keeps lagging and freezing. I tried refreshing Firefox and clearing cache but with no use. Can anyone a… (read more)

Hi All,

My outlook is suddenly not working properly on Firefox. It keeps lagging and freezing. I tried refreshing Firefox and clearing cache but with no use. Can anyone advise please?

Asked by doda.omar90 1 month ago

Send tab do not work - Mac Monterey to iOS

all of my devices are on the latest update as of today. My Iphone can send tabs to firefox on my Macbook. After hitting send, it takes 2-3 seconds for the mac to open the… (read more)

all of my devices are on the latest update as of today.

My Iphone can send tabs to firefox on my Macbook. After hitting send, it takes 2-3 seconds for the mac to open the new tab.

However, when I send a tab from my macbook to iphone, it does not work.

all devices are connected on the same network.

Asked by k2adir 1 month ago