Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

getting rid of dropdown menu

Hi guys, lately with one of the updates to firefox I've had something new crop up and I desperately want to get rid of it. When I save something from the internet to my c… (read more)

Hi guys, lately with one of the updates to firefox I've had something new crop up and I desperately want to get rid of it. When I save something from the internet to my computer there is a dropdown box that shows up from the downloads icon, which is on my address bar. (I'm assuming this is firefox and not windows.) It just annoys me and sometimes gets in the way. Help please?

Asked by happyfrog 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Web Applications are Distorted.

Whenever I use web-applications that use WebGL or anything similar, they are always distorted. And yes, I have tried disabling Performance Settings, but that only slightl… (read more)

Whenever I use web-applications that use WebGL or anything similar, they are always distorted. And yes, I have tried disabling Performance Settings, but that only slightly helped.

Asked by cromeydavid 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

It stops while writting,changing mail inbox page and do not display emails as normal

Please fix the abovementioned problems,make a browser bit faster,improve the consistancy of the browser so that it will stop crushing.Please make it stop alternating or c… (read more)

Please fix the abovementioned problems,make a browser bit faster,improve the consistancy of the browser so that it will stop crushing.Please make it stop alternating or change mail pages.

Asked by taxistar 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Bookmarks in Win10

I'm using Firefox 100 on Win10 and can't save any bookmarks. They do NOT appear under the App Data Profile, which would not be acceptable even if they were. This chang… (read more)

I'm using Firefox 100 on Win10 and can't save any bookmarks. They do NOT appear under the App Data Profile, which would not be acceptable even if they were. This change has made it impossible for me to continue using Firefox, unless I want to go back to Win7.

I simply need Bookmarks to work the way they did before!

Thank you for your time.

Asked by bzabor19 1 year ago

Answered by bzabor19 1 year ago

  • Solved
  • Archived

browser issue

I clicked on 'block cookies' option( never seen this before but I trust you guys so....) when I logged onto firefox this morning, since then there are various apps I cann… (read more)

I clicked on 'block cookies' option( never seen this before but I trust you guys so....) when I logged onto firefox this morning, since then there are various apps I cannot get on to, eg Twitter, my banking through Nationwide, very frsutrating. So I tried to set a restore point prior to thios morning but that made no dofference, getting desperate now.

Asked by stewart.r.j 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Resources (JS, images, etc) only partially load unless bypassing cache after Firefox v100.0.2 update?

When I load a page the first time, everything loads normally. Then if I refresh the page with CTRL-R, resources on the page (such as .js files) very often (seemingly 75%… (read more)

When I load a page the first time, everything loads normally. Then if I refresh the page with CTRL-R, resources on the page (such as .js files) very often (seemingly 75% of the time) only partially load and therefore parse errors occur in the console. To reload a page, I have to hit CTRL-SHIFT-R to bypass cache and then the page loads normally again. I can also just launch the page in a private window (this loads properly), close the window and launch it again in another private window (this loads perfectly still) but it's becoming a chore to juggle with private windows only to reload a page I'm working on. I can see the resources loaded under the NETWORK tab in the console but they don't seem to be available to the page renderer or something.

Is this a bug in v100.0.2 or was I only having a bad weekend and all of this is just a random glitch that will go away soon? I've never had a problem like this with any previous Firefox releases (even v100.0) and I've used FF for approximately 15 years. It immediately began to happen after the v100.0.2 update!

What I have done so far:

- Exit out of Firefox and launch it again. - Rebooted the computer. - Site Information > Clear Cookies & Site Data - Waited 2 days for another FF release in case this was a bug and it rapidly got fixed (no update rolled out since). - Help > More Troubleshooting Information > Clear Startup Cache

Am I going crazy or?

Asked by mozilla342 1 year ago

Answered by mozilla342 1 year ago

  • Solved
  • Archived

WIll not search

I moved my old hard drive to a new ssd. Everything works but Firefox . I uninstalled and reinstalled when i try to use it I put in a search term hit enter and nothing ha… (read more)

I moved my old hard drive to a new ssd. Everything works but Firefox . I uninstalled and reinstalled when i try to use it I put in a search term hit enter and nothing happens. Also the drop down on right side nothing can be used

When I did the reinstall a error message came up about The code execution can not be found because VCRUNTIME 140-1 was not found reinstall Firefox again I did that did help

Thank you in advance

Asked by stbr51 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

linkage through email

Since an update several days ago I am unable to link to sites or email addresses I receive in emails. Serious time waster. Also in some accounts I have had for years th… (read more)

Since an update several days ago I am unable to link to sites or email addresses I receive in emails. Serious time waster. Also in some accounts I have had for years they don't recognize my password any longer when I try to log in via a link from an email.

Asked by nancydragon 1 year ago

Answered by Dropa 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't setup 2-factor with addons.mozilla.org

I have this problem with both Firefox and Edge, private mode or not. After logging at addons.mozilla.org, it's requiring me to setup 2-factor. I go through the process an… (read more)

I have this problem with both Firefox and Edge, private mode or not. After logging at addons.mozilla.org, it's requiring me to setup 2-factor. I go through the process and everything is successful. It asks me to enter one recovery code to make sure I'll be able to login. I enter one and it shows on the top with a green background that 2-factor was setup successfully. But then nothing happens. No redirection or links. I try accessing the site in another browser and I have to go through the whole setup again which also appears successful, but then nothing happens. I attached the image that shows it was successful. I have no idea what to do since there is no error and I have the same problem across multiple browsers. Any suggestions?

Asked by mrjohnjones 1 year ago

Answered by Paul 1 year ago

  • Solved
  • Archived

cannot disable google document viewer

I cannot disable google document viewer in Google Drive. Every time I go to open a recently downloaded PDFs in Google Drive, it invokes Document Viewer unless I specifica… (read more)

I cannot disable google document viewer in Google Drive. Every time I go to open a recently downloaded PDFs in Google Drive, it invokes Document Viewer unless I specifically right click and tell it to open with Acrobat. I have disabled everything thing I know in both Chrome and Firefox, cleared the caches, rebooted, and the default behavior persists. Worse, the Document Viewer REQUIRES a complicated, infuriating sign in process that has only worked ONCE in dozens of sign in attempts. Please help with this.

Asked by Jay 1 year ago

Answered by Jay 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox Browser

When I open a website, the message "Firefox is already running" comes up every time. Task manager says nothing is currently running. I have to click "close Firefox every … (read more)

When I open a website, the message "Firefox is already running" comes up every time. Task manager says nothing is currently running. I have to click "close Firefox every time I go to a website. Can you help? Thanks Alan Murray

Asked by traderam 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox Browser

I am trying to access this web site https://www.wunderground.com/ When I click on this link all I get is a White page! If I use Safari it works perfectly. What must I … (read more)

I am trying to access this web site https://www.wunderground.com/ When I click on this link all I get is a White page! If I use Safari it works perfectly. What must I do??

Asked by hjcruser 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't Forward Gmail using CC or BBC commands

LasVegasRich@gmail.com Windows 7 Pro PC. Mozilla Firefox. DuckDuckGo search engine. ExpressVPN. When I try to Forward a gmail post with either a CC: or BCC: Command, my … (read more)

LasVegasRich@gmail.com Windows 7 Pro PC. Mozilla Firefox. DuckDuckGo search engine. ExpressVPN.

When I try to Forward a gmail post with either a CC: or BCC: Command, my Contacts List doesn't load. Initially, I see an "X" in the right-hand corner

followed in less than a second, by another "X" superimposed over the first one. What might be causing this? I (reluctantly) loaded Google Chrome and made it

my default browser, after which, my Gmail worked properly. Assuming, then, that the problem is being caused by the Firefox connection to the Google servers,

I uninstalled Chrome with the Revo Uninstaller Pro and reviewed the Firefox settings.

My Firefox Extensions are thus: AdBlocker for YouTube, Disable HTML5 Autoplay, DuckDuckGo Maps, DuckDuckGo Privacy Essentials, Enhancer for YouTube,

ExpressVPN, HTTPS Everywhere, LastPass, Malwarebytes, Online PDF Editor, Pinned Google Calendar, Return YouTube Dislike, SponsorBlock for YouTube, Video

DownloadHelper, and YouTube High Definition.

My Security Suite: Windows Defender, Malwarebytes Premium, SuperAntiSpywarePro, CCleaner Pro.

Asked by Richard D. Hague 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

eBay Search

Previously there were no problems but as of late... how come when I search on eBay, the items are not displaying? I provided a screenshot from my computer. As you can see… (read more)

Previously there were no problems but as of late... how come when I search on eBay, the items are not displaying? I provided a screenshot from my computer. As you can see the search shows no items and this happens on every search now. Can you help or can you tell me what's wrong with Firefox for this reason? I'd appreciate it much. Thank you.

Asked by jbxy4n9 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Problem with search bars on certain websites

Hi. On dictionary.com when I type in a word in the search bar and press enter, it works fine, but when I am on a definition page on dictionary.com (not the homepage) and … (read more)

Hi. On dictionary.com when I type in a word in the search bar and press enter, it works fine, but when I am on a definition page on dictionary.com (not the homepage) and I type a word in the search bar and press enter, it does not work. The page does not respond.

Also when I am on biblehub.com and I type in a reference (like Genesis 1:1) in the search bar at the top and press enter, I get directed to a blank page: https://biblemenus.com/topmain/send.php?q=undefined

In the search bar at the top of biblehub.com I must click the magnifying glass icon in order for it to work, which is annoying.

Note that a while ago (I don´t know how long ago) these things used to work correctly. I don´t know whether a Firefox update caused the problem or whether it was a change to the coding on the webpages. I am on the latest version of Firefox. Neither of these problems happen on Chrome.

Let me know what can be done to fix it. Thank you.

Asked by jjbradbury 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago