Showing questions tagged: Show all questions

Highlighting in the native PDF viewer

I would really like a feature where I can highlight content within PDFs like in Edge. It's really helpful because I usually store PDFs temporarily, and it doesn't make en… (read more)

I would really like a feature where I can highlight content within PDFs like in Edge. It's really helpful because I usually store PDFs temporarily, and it doesn't make enough sense to download each and every PDF I have to work with. The 'draw' tool isn't particularly helpful when you're working on a Mac 24/7 with no other devices except an iPhone. I've attempted using Yawas, but it doesn't work in the native PDF viewer because it isn't a website!

Please help...

Asked by Dishi Parekh 6 months ago

Last reply by cor-el 6 months ago

Deleting my history

How can I save the websites I've been on, who I have emailed, who has emailed me, etc. If I delete my history in case I need to go to one of those websites or past emails… (read more)

How can I save the websites I've been on, who I have emailed, who has emailed me, etc. If I delete my history in case I need to go to one of those websites or past emails that I sent or someone has sent me to obtain information about something?

Asked by sam8899ww 6 months ago

Last reply by cor-el 6 months ago

Toolbar popup windows too small

Hi, as seen in the screenshots, the toolbar popup windows are way too small. This goes for installing addons, websites asking for permissions, and remembering autofill in… (read more)

Hi, as seen in the screenshots, the toolbar popup windows are way too small. This goes for installing addons, websites asking for permissions, and remembering autofill information. It only seems to affect those instances, as addons pinned to the toolbar work as expected.

I've tried:

  1. Clean reinstalling firefox (including deleting the Mozilla directories in AppData/Roaming + Local)
  2. Deleting the default profile and creating a new one and launching with that
  3. Deleting the xulstore.json file

The issue still occurs in troubleshoot mode, so doesn't seem to be an addon causing this. I also have the zoom set to 100% and font size as it was when installed; this is a fresh install still doing it.

This is similar to https://support.mozilla.org/bm/questions/1342630, except that was 2 years ago and trying those solutions did not work for me.

Any help would be appreciated. Thanks

Asked by lyxnxx 6 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

how to set dark mode for everything on my screen

Dear Community, Just like to ask how I could get Firefox to show a dark mode for all apps that I open, please? I know that changing the settings on Firefox to Dark make… (read more)

Dear Community,

Just like to ask how I could get Firefox to show a dark mode for all apps that I open, please? I know that changing the settings on Firefox to Dark makes the browser show only a dark mode. However, when I search for other sites, they show up as a white background. How can I change this, please?

Marek

Asked by MAREK_WES 6 months ago

Last reply by Paul 6 months ago

Downloading a file from a website

When I try to download a file from a a download link from a trusted website it doesn't work. When I click it it just refreshes the page and doesn't download. I'm new to P… (read more)

When I try to download a file from a a download link from a trusted website it doesn't work. When I click it it just refreshes the page and doesn't download. I'm new to PC so I don't know if its something simple or if I may need to uninstall and reinstall Mozilla. Thanks in advance for any help.

Asked by johnson.hunter7 6 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 6 months ago

Suddenly missing icon shortcuts on new tab page.

I just noticed today that my New Tab Page is now displaying an old set of icons (are they called bookmarks?) It might be associated with the recent update to v121, but I … (read more)

I just noticed today that my New Tab Page is now displaying an old set of icons (are they called bookmarks?) It might be associated with the recent update to v121, but I have lost several newer pinned icons. The display today is shown in the attached image, and I have drawn a red diagonal through icons that have not appeared on my New Tab Page for some time. I don't have a list or image of the recent ones that are gone missing.

I'm sure I'll eventually find and replace the ones that I lost, but this is just embarrassing for FF, which I use for just about everything.

If there's a way to revert, I'd like to know.

Asked by MyUsernameHere 6 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

Synching bookmarks from my Mac to my iPhone

After synching from my Mac to my iPhone, the bookmarks on my iPhone are bare. There aren't nearly as many as there are on my Mac. But, in looking at Firefox on my iPhone,… (read more)

After synching from my Mac to my iPhone, the bookmarks on my iPhone are bare. There aren't nearly as many as there are on my Mac. But, in looking at Firefox on my iPhone, I honestly don't see where synch is even turned on there.

Asked by pb4072 6 months ago

Last reply by cor-el 6 months ago

RESTORE PREVIOUS BROWSING SESSION

Hello there :) Please help me restore my browsing session :( For the past several months I have been using Mozilla, and the feature to restore previous browsi… (read more)

Hello there :)

Please help me restore my browsing session :(

For the past several months I have been using Mozilla, and the feature to restore previous browsing session has always worked well. Even after I clear the most recent history or remove the most immediate cookies, this feature would still work e.g. after I restart my PC or just restart the browser. It would restore all the tabs I was using previously including the most recent tab I was on before the browser closed or restarted. However, this morning, I tried to clear my immediate browsing history as I usually do and the browser froze while I was in the process of clearing this immediate history (continuously displaying the pop-up window/interface for clearing history and not allowing me to do much else on the browser - I couldn't even click anything on the tab I was on, nor could I navigate to another tab and/or open a new tab; and only the close button, and maximize window button, and minimize window buttons were responding). After waiting for a while for it to start working again, I got frustrated and I closed the browser.

I then opened the browser again, but this time, it didn't restore the previous browsing session and didn't even take me to the last tab I was on.

What could have happened this time around? It has not behaved like that for this whole year.

NB: I have not done anything to the browser after opening it! I am still on the same page it landed on when I opened it (just in case).

Asked by troymargetsy 6 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

How completely disable firefox activity in background?

Firefox consumes a lot of processor time in background. How to disable it? Following options do nothing: Use recommended performance settings - dasabled Use hardware ac… (read more)

Firefox consumes a lot of processor time in background. How to disable it?

Following options do nothing: Use recommended performance settings - dasabled Use hardware acceleration when available - disabled browser.tabs.remote.autostart = false

Asked by Andrey Sherstobitov 6 months ago

Last reply by Terry 4 months ago

Mozilla Crashes at Startup

Every time I open Mozilla browser, it crashes right after it opens. This only started happening since recently. Before this, I haven't faced this issue while using this… (read more)

Every time I open Mozilla browser, it crashes right after it opens.

This only started happening since recently. Before this, I haven't faced this issue while using this browser for year(s)

I have failed to resolve the issue with the following methods:

  • Updated Firefox
  • Tried to use Troubleshoot Mode (crash still happens)
  • Uninstalled Firefox, deleted additional files and re-installed
  • Did Refresh

Other browsers are working fine

I am using Razer Blade RTX 2070 Max Q, VR Ready Graphics (8GB GDDR6 VRAM) 10th Gen Intel Core i7-10750H Processor 6 Cores/12 Threads, up to 5.0GHz

Asked by Neel 6 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

Copy/Paste is Not Working

No longer able to copy or paste text on Firefox with Windows 10. Copy and Paste are greyed out in the right click menu after selecting text. Using CTRL-C, V or P does not… (read more)

No longer able to copy or paste text on Firefox with Windows 10. Copy and Paste are greyed out in the right click menu after selecting text. Using CTRL-C, V or P does nothing at all. Still works fine in other browsers. What has Firefox broken again this time?

Asked by Rafael Lecuona 5 months ago

Last reply by CommandrX 1 week ago

Getting a Unicode glyph to show correctly - specifically U+2A75

I am working on a website that uses Unicode extensively. Some glyphs do not show correctly. In particular U+2A75, which is double equals. I am using Ubuntu, and I have i… (read more)

I am working on a website that uses Unicode extensively. Some glyphs do not show correctly. In particular U+2A75, which is double equals. I am using Ubuntu, and I have installed Unifont. In the image, I have opened Firefox on the right and Chromium on the left, the URL is https://www.compart.com/en/unicode/U+2A75 Chromium is displaying the page correctly, Firefox is not. However, in both cases, the character is correctly displayed in the text in the Tab header after the favicon. browser.display.use_document_fonts is set to 1 I have read the Support page on editing fonts. Inspecting the element as suggested in the 'Editing Fonts' page, (see 2nd image uploaded), I see - in the source pane on the left, the character is correctly displayed (as in the tab text) - the Font being used to display the character in the rendered HTML is 'Source Sans Pro', which probably does not have the glyph for U+2A75. - the Font supplied by the website (presumably it does have the glyph) is list as a font, but I can't find a way to have it display the element.

I have tried to change the font family for the selected element in the Rules pane, but that does not work.

I have tried a variety of other changes in about:config but nothing seems to work.

I have two thoughts - the Font family for some Unicode ranges may be set for security reasons, and so U+2A75 is forced to some other Font - the fallback mechanism is not working to select a font when the glyph is not in the first family.

Asked by Richard Hainsworth 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

using mozilla console

Please read the image. does it look like I am using the console window correctly? I am trying to interactively code. So, started with a very basic basic code. When I run … (read more)

Please read the image. does it look like I am using the console window correctly? I am trying to interactively code. So, started with a very basic basic code. When I run it, i get an error. There must must be something wrong.

Asked by mail.cadone 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago