Showing questions tagged: Show all questions

Saved Settings

About 3 months (or so!) ago, Firefox stopped saving the setting: Logins and Passwords Ask to save logins and passwords I set it for it to always ask, if I don't, any … (read more)

About 3 months (or so!) ago, Firefox stopped saving the setting:

Logins and Passwords

   Ask to save logins and passwords

I set it for it to always ask, if I don't, any saved passwords won't load when signing into a site. Now, each day, or anytime I close Firefox, I have to click on Settings and click inside the box. Once I do that, the passwords will load for me.

I have untinstalled and reinstalled Firefox.

Any suggestions or do you know if anyone else has experienced this issue?

Asked by tricimo 2 months ago

+ button in cookies tab in dev tools not working

I was trying to add a cookie for localhost:port so i went to the dev tools and after going to storage > cookies > localhost:port, clicking the "+" button did not wo… (read more)

I was trying to add a cookie for localhost:port so i went to the dev tools and after going to storage > cookies > localhost:port, clicking the "+" button did not work, while it does on other websites.

Environment: browser: Firefox Developer Edition, version: 106.0b4 (64-bit) OS: Windows 10

Asked by iKingNinja 2 months ago

Youtube loading very slowly

Hey, I seem to have this issue loading Youtube pages. I'm running the same exact addons on both browsers. I don't know why it happens but I think it's completely unacce… (read more)

Hey, I seem to have this issue loading Youtube pages.

I'm running the same exact addons on both browsers.

I don't know why it happens but I think it's completely unacceptable for two browsers to behave so differently.

firefox: https://streamable.com/fqu4iy also for some reason the video doesn't autoplay????

edge: https://streamable.com/a3j2kv

Asked by iaxx1 2 months ago

Video keep loading and never start playing on https://animekimi.com

I'm using Firefox Mobile 105.2 playing videos on https://animekimi.com, it work perfectly fine but when I use Firefox105.0.3 and Firefox Dev 106.ob9 on Windows 11, MacOS … (read more)

I'm using Firefox Mobile 105.2 playing videos on https://animekimi.com, it work perfectly fine but when I use Firefox105.0.3 and Firefox Dev 106.ob9 on Windows 11, MacOS Monterey 12.6 and Ubuntu 22.04.1 LTS , the videos on https://animekimi.com never start playing. I try clear cache, cookies, disable all extensions, change Protection setting to normal, allows cookies but still not working. I did some test https://animekimi.com on other browsers, The videos on this website work normal on all Chromium base browsers. If anyone know how to fix this please help me.

Asked by Keenu 1 month ago

Facebook Container moz-extension

Hi, on my website that I am developing there is this style file "content_script.css" from Facebook Container, which contains a .is-hidden class selector and interferes wi… (read more)

Hi, on my website that I am developing there is this style file "content_script.css" from Facebook Container, which contains a .is-hidden class selector and interferes with development. Is it possible to somehow limit the scope of "content_script.css"? https://i.imgur.com/RjZa0F3.png

Asked by ExTeeP 1 month ago

Youtube live chats & emoticons do not load if text entered

I use Youtube live streams a lot. I use the autocomplete of a nickname using @characters and then clicking on the popup to fill in the nickname. Then I would type text a… (read more)

I use Youtube live streams a lot. I use the autocomplete of a nickname using @characters and then clicking on the popup to fill in the nickname. Then I would type text and ;) or :) :(. In Chromium browsers that would of replaced the ;) :) :( with the emoticons. In Firefox I wind up either just seeing the emoticon and no text or just text. The emoticons are never displayed in chat.

Disabling enhanced tracking for Youtube did nothing to the issue

Asked by pcguy 1 month ago

Stop automatic download of PNGs when opened in new tab

The images on this site keep on getting downloaded when opened in new tab. The downloaded images are cluttering my Downloads folder. Is there a way to stop this? Running… (read more)

The images on this site keep on getting downloaded when opened in new tab. The downloaded images are cluttering my Downloads folder. Is there a way to stop this?

Running Firefox Developer 106.0b9 64 bit

https://www.ghacks.net/2021/04/07/mozilla-decides-to-hide-compact-mode-in-firefox-for-new-users-but-keep-it-for-existing-ones/

Asked by demaurier 1 month ago

windows 11 problem on a certain site with Firefoxince the lates

Since the latest Windows 11 update, I cannot login to My Medicare site using Firefox. The login only works using Edge, which I hate using. The site even says that my info… (read more)

Since the latest Windows 11 update, I cannot login to My Medicare site using Firefox. The login only works using Edge, which I hate using. The site even says that my information doesn't exist. I have gathered that Microsoft has made a deal with AARP to refuse logins from any other browser but Edge. I had no problem with my login before this latest Windows update. Even preventing trackers won't work.

Asked by LLL 1 month ago

when I make a change in password and security settings it changes back and unchecks the boxes that I check

when I make a change in password and security settings it changes back and unchecks the boxes that I check The ask to save logins and passwords and the history settings k… (read more)

when I make a change in password and security settings it changes back and unchecks the boxes that I check

The ask to save logins and passwords and the history settings keep changing by itself??

Asked by bmilow 1 month ago

picture in picture won't stay maximized

I'm having an issue in which the picture-in-picture pop-out won't stay maximized. It's been happening for a while. I will maximize it on one monitor while I work on anoth… (read more)

I'm having an issue in which the picture-in-picture pop-out won't stay maximized. It's been happening for a while. I will maximize it on one monitor while I work on another, and it will restore itself to the last size I had it periodically. Usually, if I don't maximize it again, it will change sizes again, a few seconds later, shrinking down to about a 480p sized window.

There's no rhyme or reason for when it happens. I could be in a different FF tab or window, or in a different program, or just sitting there not doing anything, and it can happen. Sometimes, it happens multiple times in a short period of time (just now, it restored itself 7 times in a row, less than 30 seconds apart). It never happens when the video is not playing, however.

This only started a couple months ago, but it got noticeably worse in the past week or so. Does anyone know why this might be happening?

Computer specs are: Windows 10, 10.0.19043, Intel core i5-7500 CPU, ASRock B250 Gaming K4 motherboard, 16GB RAM @ 2133Mhz, NVidia GeForce GTX 1070 GPU, Samsung SSD 860 EVO 1TB.

Asked by bigdumbweirdo 1 month ago

Website can't connect

I'm on Firefox 107.0b3 64 bit, Windows 11 22H2 22621.675. Since the Firefox update, I have two sites that will not connect after signing in. One is Fedex where I get the … (read more)

I'm on Firefox 107.0b3 64 bit, Windows 11 22H2 22621.675. Since the Firefox update, I have two sites that will not connect after signing in. One is Fedex where I get the message: We are having trouble establishing a connection. Please refresh the page. The other is MyMedicare where I get a similar message. I've never jad a problem with either site and Chrome (which I detest) goes through okay.

I can work around this problem, but thought you should know.

Asked by tsesee 1 month ago

Bold fonts are not displaying properly 2022

See attachment. On some websites and also on my gmail, my screen is not displaying all types of font correctly. I tried to check everything online but couldn't find a sol… (read more)

See attachment. On some websites and also on my gmail, my screen is not displaying all types of font correctly. I tried to check everything online but couldn't find a solution. Please support

Asked by チェス 1 month ago

Links on a news website stop working

Hi guys I have a weird problem on a Romanian news website: https://www.realitatea.net/ . Navigation works fine until it stops. Links for news appear active but when click… (read more)

Hi guys

I have a weird problem on a Romanian news website: https://www.realitatea.net/ . Navigation works fine until it stops. Links for news appear active but when clicked nothing happens. I need to refresh the entire page and then it works again until it stops. This behavior is on both Windows 10 and MacOS 12.6.

Asked by alexandru.tero.toth 1 month ago

Debugger/Inspector randomly hanging after recent update

Hello, Perhaps, this is a better issue to bring up in bugzilla, but I wanted to start here and see if anyone else is having this issue. Recently firefox debugger seems to… (read more)

Hello,

Perhaps, this is a better issue to bring up in bugzilla, but I wanted to start here and see if anyone else is having this issue.

Recently firefox debugger seems to fail to initialize or freeze. It goes something like this: I will open firefox fresh. Meaning, i start it with no firefox windows already open. I will open debugger on a site, or two, or three, or ten, and they all work fine. However, at some point the debugger window will "open" but never load anything, it is just a blank window. Then, I will close the window and try to open the debugger again (for any active tab, or the same tab, it doesn't seem to matter,) and nothing will happen at all. Not even the blank window, just nothing. The only remedy seems to be closing all open firefox windows and starting from scratch.

This does no effect browser windows/tabs, and firefox does not display any errors.

This does not seem to be an issue with an unresponsive script because it will happen randomly on any site i try to "inspect" at random times.

Since nothing "crashes," no crash reports are generated.

I have not been able to recreate this issue on demand yet, but it is happening frequently enough to make me post this.

I (inconveniently) tried "refreshing" my firefox profile. No change.

I am on windows 11, and the most recent firefox dev edition version, 107.0b4.

Asked by lemonskunnk 1 month ago

Green Artifacts when skipping through Videos (AMD)

When skipping through some Videos on Twitter by slowly dragging the playbutton through the Video green Artifacts might appear. It is reproducible. And the same pattern o… (read more)

When skipping through some Videos on Twitter by slowly dragging the playbutton through the Video green Artifacts might appear. It is reproducible. And the same pattern of artifacts will always show at the same timestamp. IMPORTANT: It doesn't happen on normal Playback only during skip-dragging through the Video. It also doesn't happen on my Nvidia GPU or Chrome.

Here's a link to the Video where i'm able to reproduce it https://twitter.com/PlayOverwatch/status/1584620489779122178

Asked by kraklo 1 month ago

Intermittent cookieless requests with Sec-Fetch-Mode=cors

I'm trying to track down a problem in our (Java, Spring-based) web application, that seems to occur whenever some extra, unexpected requests arrive from Firefox, with no … (read more)

I'm trying to track down a problem in our (Java, Spring-based) web application, that seems to occur whenever some extra, unexpected requests arrive from Firefox, with no session cookie attached, and with some Sec-Fetch headers different from the requests before and after them:

Sec-Fetch-Dest=empty;Sec-Fetch-Mode=cors;Sec-Fetch-Site=same-origin

These requests do not appear in the Firefox developer panel, network tab, even with all requests selected.

But both the HTTP access log and a custom "log everything" filter show the above, with the same Firefox User Agent, no cookies, and no Referer header.

e.g. 9:13:12,426 DEBUG com.ibm.gs.houston.filters.RequestLogFilter:GET->http://localhost:9080/payment/pos?execution=e1s1 (null/false), headers:Host=localhost:9080;User-Agent=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:107.0) Gecko/20100101 Firefox/107.0;Accept=*/*;Accept-Language=en-US,en;q=0.8,es-MX;q=0.5,es;q=0.3;Accept-Encoding=gzip, deflate, br;DNT=1;Connection=keep-alive;Sec-Fetch-Dest=empty;Sec-Fetch-Mode=cors;Sec-Fetch-Site=same-origin;, cookies:

I'm looking for any ideas why Fx is sending these requests.

Asked by Doug IBM 1 month ago