Did Not Connect: Potential Security Issue

Cannot connect to www.imdb.com Firefox detected a potential security threat and did not continue to www.imdb.com because this web site requires a secure connection. www… (read more)

Cannot connect to www.imdb.com Firefox detected a potential security threat and did not continue to www.imdb.com because this web site requires a secure connection.

www.imdb.com has a security policy called HTTP Strict Transport Security (HSTS), which means that Firefox can only connect to it securely. You can’t add an exception to visit this site.

Seriously? Is this a joke?

There is nothing wrong with the site. It is well known and I have used it for years. Most recently as 5 days ago.

Please add an exception to this

Asked by pete_scott2 1 week ago

Last reply by pete_scott2 3 days ago

Open tabs from last session but with specific tab active

Hello, I use FF with the setting on start to restore the tabs of the last session. Now I need a specific tab active/focused on start. (It is a WebRTC for our phone system… (read more)

Hello,

I use FF with the setting on start to restore the tabs of the last session.

Now I need a specific tab active/focused on start. (It is a WebRTC for our phone system and if it not focused at start ring tone will not be played)

Is there a way to start with my last opened tabs restored but this specific tab active and in selected/focused.

Pinning this tab seems to load it but WILL not play a ringtone without clicked first. If I end FF with this tab active and therefore the tab is active on next start the ring tone will be played.

But knowing me I WILL forget to click on this tab either on start or before ending FF.

Regards

Asked by marco.mueller 1 week ago

Last reply by marco.mueller 5 days ago

whatsapp web is not loading

my whatsapp web page doesnt load anymore and it just gets struck on a white screen, i have tried to delete cookies reinstall the browser but nothing happens. Im using end… (read more)

my whatsapp web page doesnt load anymore and it just gets struck on a white screen, i have tried to delete cookies reinstall the browser but nothing happens. Im using endeavor os

Asked by ujjvalk2003 2 months ago

Last reply by ujjvalk2003 2 days ago

Cannot print 2 pages, first page is cutoff

I wanted to print out an order placed online but could only print part of it. The order took up about 1.5 pages when displayed in Firefox, but I could only print the uppe… (read more)

I wanted to print out an order placed online but could only print part of it.

The order took up about 1.5 pages when displayed in Firefox, but I could only print the upper 2/3 of it. That’s all the Print Preview displayed. It was cut off at the bottom. There was no option to print the missing lower third or a second page.

I can scroll Firefox to display the lower part but Print Preview still shows only the upper part.

I can change FF’s scale to 80% in order to show the whole order on the screen, but Print Preview still only shows the upper part.

I can scale Print Preview to 70%, but then it’s difficult to read.

I don’t recall having this problem with earlier versions of Firefox.

How can I print my order on 2 pages so that I can read it?

Asked by Mike109 1 week ago

Last reply by Mike109 1 day ago

FireFox Suspended? and Update to v.100 problem

Over the past few days FireFox v. 99.0.1 had been non-responsive on a tab. Got to the point I had to close FF and tried to use cCleaner to clear cache/history etc. How… (read more)

Over the past few days FireFox v. 99.0.1 had been non-responsive on a tab.

Got to the point I had to close FF and tried to use cCleaner to clear cache/history etc.

However cCleaner could not proceed as it claimed FF was still open.

Using Windows Task Manager I found FireFox was "Suspended" (screenshot 1)

I then terminated the task - so cCleaner could proceed.

Then FF appeared to work OK. Until the next time....

It just happened a few minutes ago closing FF - using cCleaner - once again FF was "suspended" and had to be terminated in Task Manager.

On FF help it said Update to version 100 which I did BUT the update got stuck on the FF Update - for several minutes (definitely over 10 mins) so I had to terminate the FF Updater using Windows Task Manager (screenshots 2 & 3) again used Task Manager to terminate that.

FF appeared to open OK even showed the version 100 What's new tab.

BUT when I used FF help to check version I got Restart FF to update to version 100 (screen shot 4) Perhaps the last might temporary due to terminating the what appeared to be stuck Updater, but it was worth mentioning.

PC details: OS Name Microsoft Windows 10 Home Version 10.0.19044 Build 19044 System Model HP Pavilion 590-p0097c Desktop PC System Type x64-based PC Processor Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz, 2808 Mhz, 6 Core(s), 6 Logical Processor(s) Installed Physical Memory (RAM) 8.00 GB

Any help appreciated.

Thanks,

Vincent

Asked by UnknownVT 2 weeks ago

Last reply by UnknownVT 15 hours ago

Why my code work fine on chrome but not firefox?

Here is my code: <html> <head> <meta charset="utf-8"> <style> .fullCard, .lowerHalfCard, .upperHalfCard, .fullCard-after, .lo… (read more)

Here is my code:

<html>
 <head>
  <meta charset="utf-8">
  <style>
   .fullCard,
   .lowerHalfCard,
   .upperHalfCard,
   .fullCard-after,
   .lowerHalfCard-after,
   .upperHalfCard-after {
     background-color: inherit;
     border-radius: 10px;
     height: 100%;
     width: 100%;
     position: absolute;
     
     align-items: center;
     display: flex;
     justify-content: center;
     vertical-align:middle;
   }
  
   .fullCard-after::after,
   .upperHalfCard-after::after{
     content: "";
     display: block;
     position: absolute;
     height: 4px;
     background-color: inherit;
     width: 100%;
     top: calc(50% - 2px);
   }
   .lowerHalfCard-after::after{
     content: "";
     display: block;
     position: absolute;
     height: 4px;
     background-color: inherit;
     width: 100%;
     top: calc(50% - 2px);
   }
   .lowerHalfCard,
   .lowerHalfCard-after{
    clip-path: polygon(0% 50%, 100% 50%, 100% 100%, 0% 100%);
   }
   .upperHalfCard,
   .upperHalfCard-after{
     clip-path: polygon(0% 0%, 100% 0%, 100% 50%, 0% 50%);
   }

   .splitFlap {
     background-color:black;
     box-sizing: border-box;
     border-radius: 10px;    
     width: 100px;
     height: 150px;
     position: relative;    
   }

   .rotate0to90 {
     animation-name: r0to90;
   }

   .rotate90to0 {
     animation-name: r90to0;
   }

   .rotate0to_90 {
     animation-name: r0to_90;
   }

   .rotate_90to0 {
     animation-name: r_90to0;
   }

   .rotate0to90,
   .rotate90to0,
   .rotate0to_90,
   .rotate_90to0 {
     animation-duration: 0.3s;
     animation-fill-mode: forwards;
   }

   @keyframes r0to90 {
     from {
    transform:rotateX(0deg);
     }

     to {
    transform: rotateX(90deg);
     }
   }

   @keyframes r90to0 {
     from {
    transform: rotateX(90deg);
     }

     to {
    transform: rotateX(0deg);
     }
   }

   @keyframes r0to_90 {
     from {
    transform: rotateX(0deg);
     }

     to {
    transform: rotateX(-90deg);
     }
   }

   @keyframes r_90to0 {
     from {
    transform: rotateX(-90deg);
     }

     to {
    transform: rotateX(0deg);
     }
   }

   .transform0to_90 {
     transform: rotateX(-90deg);
   }

   .transform0to90 {
     transform: rotateX(90deg);
   }
   .hide{
    display:none
   }
   .zIndex2 {
     z-index: 2;
   }

   .zIndex4 {
     z-index: 4;
   }

   .zIndex10 {
     z-index: 10;
   }
   .blue{
      background-color: blue
   }
   .green{
      background-color: green
   }
   .red{
      background-color: red
   }
   .orange{
     background-color: orange
   }
  </style>
  <script>
   let baseDiv,lowerDiv,middleDiv,upperDiv;
   document.addEventListener("DOMContentLoaded",()=>{
    baseDiv=document.getElementById("base");
    lowerDiv=document.getElementById("lower");
    middleDiv=document.getElementById("middle");
    upperDiv=document.getElementById("upper");
   });
   let backward=()=>{
       middleDiv.innerHTML=baseDiv.innerHTML;
    lowerDiv.classList.add("rotate0to90");
    middleDiv.className="upperHalfCard-after transform0to_90 zIndex4";
   }
   let forward=()=>{
    middleDiv.innerHTML=baseDiv.innerHTML;
    upperDiv.classList.add("rotate0to_90");
    middleDiv.className="lowerHalfCard-after transform0to90 zIndex4";
   }
   
   let upperHandler=()=>{
    middleDiv.classList.add("rotate90to0");
    upperDiv.classList.replace("zIndex4","zIndex2");    
   }
   let lowerHandler=()=>{
    lowerDiv.classList.replace("zIndex4","zIndex2");
    middleDiv.classList.add("rotate_90to0");    
   }
   let middleHandler=()=>{
    upperDiv.innerHTML=baseDiv.innerHTML;
    lowerDiv.innerHTML=baseDiv.innerHTML;
    middleDiv.className="hide";
    upperDiv.className="upperHalfCard-after zIndex4";
    lowerDiv.className="lowerHalfCard-after zIndex2";
   }
  </script>
 </head>
 <body>
  <div class="splitFlap">
   <div 
    id="base" 
    class="fullCard-after zIndex2">
    <img src="img/1_100.png">
   </div>
   <div 
    class="upperHalfCard-after zIndex4"
    id="upper"
    onAnimationEnd="upperHandler()">
    <img src="img/0_100.png">
   </div>
   <div 
    id="middle"
    class="hide"
    onAnimationEnd="middleHandler()">
   </div>
   <div
    class="lowerHalfCard-after zIndex2" 
    id="lower"
    onAnimationEnd="lowerHandler()">
    <img src="img/0_100.png">
   </div>
  </div>
  <p>
   <button onClick="forward()">
     +
   </button>
   <button onClick="backward()">
    -
   </button>
   <button onClick="setHinge()">Set Hinge</button>
  </p>
 </body>
</html> 

I am creating a split-flap. It works fine in Chrome, but in firefox, during the second rotation period, it is not smooth as in chrome. How can I fix it?

Asked by knvbhk 1 week ago

Gmail attachment download opens a new tab?

When I download an attachment from Gmail, I would like to just download it. However, Firefox now opens the attachment in a new tab before I can download it. Is this new? … (read more)

When I download an attachment from Gmail, I would like to just download it. However, Firefox now opens the attachment in a new tab before I can download it. Is this new? Is there a way to turn this off?

Asked by KT 2 months ago

Last reply by KT 3 days ago

How to resize URL / Address bar

I am running Firefox 91.9.0esr and would like to know how to resize the URL / Address bar. I have found out how to resize the search bar with the following changes in abo… (read more)

I am running Firefox 91.9.0esr and would like to know how to resize the URL / Address bar. I have found out how to resize the search bar with the following changes in about:config and using userChrome but setting #urlbar-container {max-width: 100px !important;} does not work:

=======================

browser.urlbar.disableExtendForTests = True browser.urlbar.openViewOnFocus = False

1) Type about:config in the browser's address bar. 2) Confirm at the prompt that you will accept the risk and to view all. 3) Search for the following configuration preferences and set them all to FALSE (go slow):

browser.urlbar.openViewOnFocus = False browser.urlbar.update1 = False browser.urlbar.update1.interventions = False browser.urlbar.update1.searchTips = False browser.urlbar.update1.view.stripHttps = False

browser.urlbar.maxRichResults = 0 (Default = 10)

Asked by disqus4190 1 week ago

Last reply by disqus4190 6 days ago

firefox v.100 does not open links from thunderbird

it happens after upgarde to v.100 every click in the link in thunderbird starts only new empty FF window instead of the link content in a new tab This is not on the thun… (read more)

it happens after upgarde to v.100 every click in the link in thunderbird starts only new empty FF window instead of the link content in a new tab This is not on the thunderbird side, as when I set Chromium as default browser the link is opened correctly.

Asked by sebqas 1 week ago

Last reply by sebqas 3 days ago

Typing a comment in Facebook causes Firefox 100 to scroll up (the text moves down the page and out of sight)

This is a maddening bug! I know it started with the recent update to Firefox 100 because the behavior only started AFTER updating and I did not change ANY settings in Wi… (read more)

This is a maddening bug! I know it started with the recent update to Firefox 100 because the behavior only started AFTER updating and I did not change ANY settings in Windows 10, let alone any related to the keyboard. Please fix this bug!!

I double-checked this setting for Backspace key navigation. Here's what I did:

(1) In a new tab, type or paste about:config in the address bar and press Enter/Return. Click the button accepting the risk.

(2) In the search box in the page, type or paste browser.backspace_action and pause while the list is filtered

When I did this I saw the value was set to 2 (do nothing) so something else is causing this bug!

Asked by netrek 1 week ago

Last reply by netrek 6 days ago

Ustable Behavior from FireFox

Foxfire (100.0) is unstable on my MacBook Air M1 OS 11.3.1. It frequently slows down its loading of site data, to the point of timing out Or simply crashing. At other tim… (read more)

Foxfire (100.0) is unstable on my MacBook Air M1 OS 11.3.1. It frequently slows down its loading of site data, to the point of timing out Or simply crashing. At other times it is completely normal.

Of the 3 in the house, this is the one connected to the incoming router from the ISP. The other two are connected by wifi, also using FireFox but completely free of the laptop’s seizing up. I have sent in a dozen FF Crash Reports

Even on the laptop, when slowed down to a crawl, the Ookla speed test shows the ISP’s full connection speed of 250MB/s

The problem has survived: • clearing the OS’s DNS cache • running it on the wifi mesh (disconnected from the Ethernet hardwire)at the other end of the house • refreshing FF using “Troubleshooting Info” • clearing FF StartUp cache • clearing FF Cashed Web Content (which quickly climbs back to ~800MB — is this a reasonable load?)

It is now asking me to confirm whether, with CMD-Q pressed, I really want to quit. I am in HTTPS-only mode, and it fails to recognize an HTTPS url, asking if I want to continue on to the HTTP site.

The laptop has run FF for 16-18 months before this showed up. Possibly at the time when I started to delete all cookies (with exceptions) at quitting FF, and enabling HTTPS-Only mode. But reverting these also makes no difference.

Do I have to ditch FF and use Safari?

Asked by wbps 1 week ago

Last reply by wbps 2 days ago

Highlighting dropdown lists of menu bar

Hello there , I am trying to modify the menu-bar dropdown items when I hover over the list that opens with my mouse ( the dropdown list of any of Help , Tools , Bookmarks… (read more)

Hello there , I am trying to modify the menu-bar dropdown items when I hover over the list that opens with my mouse ( the dropdown list of any of Help , Tools , Bookmarks , History etc...). It is barely noticeable. I can hardly see the item chosen. I could use some help using the css. I am using FF93 and my platform is win7. Thanks look4

Asked by look4 1 day ago

Last reply by look4 17 hours ago

emails not sending

Sending of message failed. Unable to authenticate to Outgoing server (SMTP) smtp.kingharald.co.uk. Please check password and verify the Authentication method in Account … (read more)

Sending of message failed. Unable to authenticate to Outgoing server (SMTP) smtp.kingharald.co.uk. Please check password and verify the Authentication method in Account settings/Outgoing server (SMTP). Emails work ok for a while, then I get a few days of this error message and then it seems to fix itself. It's not working just now. How do I fix this?

Asked by jean72 23 hours ago

Last reply by jean72 19 minutes ago

Firefox loading issues whenm using webcam in Discord

I'm not sure where the issue is coming from but I've checked my Webcam settings and they're fine as far as I can tell. Whenever I have Discord open and am using my webcam… (read more)

I'm not sure where the issue is coming from but I've checked my Webcam settings and they're fine as far as I can tell. Whenever I have Discord open and am using my webcam and then open Firefox nothing will load and everything slows down. Could there be a firefox setting I can change?

Asked by Emma 6 days ago

Saved Credit Card Info Lost at Every Authentication

I have several credit cards saved in Firefox. When I try to use the "Autofill Card Details" feature, I am prompted to authenticate my identity with my user password (that… (read more)

I have several credit cards saved in Firefox. When I try to use the "Autofill Card Details" feature, I am prompted to authenticate my identity with my user password (that is, computer user account password). Upon entering the password, the prompt accepts it and disappears. Now, the expected behavior is that Firefox should paste my card number, along with other details (name on card, etc), into the corresponding fields. Instead, it enters blanks into all the text fields, clearing them if they had previously had anything in them. After this, if I go into settings and view saved cards - the cards that I have attempted to autofill are shown in the list of saved cards, but have blanks in all text fields.

I have had to re-enter all the card details several times over. I have encountered this bug many times at this point. Tried searching for posts with similar problems but have not found anything.

Asked by dschirita 3 days ago

Last reply by dschirita 2 days ago

My Amazon saved password changed to huge random letters numbers

My Amazon saved password in Firefox was changed to this, I did not change it... AYAAFIwbbsHulukAsp9nmonLDTYAAAABAAZzaTptZDUAIDU2ZDE0ZWRjZThlMmNiNmM2ODQyYzU5ZGRhZWU0MjZlAQ… (read more)

My Amazon saved password in Firefox was changed to this, I did not change it...

AYAAFIwbbsHulukAsp9nmonLDTYAAAABAAZzaTptZDUAIDU2ZDE0ZWRjZThlMmNiNmM2ODQyYzU5ZGRhZWU0MjZlAQALgvrCglB2+5Oqb4cGDqMH4GwkMnHYKkY0ybmrrevxTocnv1iLASU72HPYj+S8ikoYhVMWqzyI7nPTSoMdZG39mKXaEWdCfyyxor6T+o+GTb7FmQ+a3PWID3KzpDil0Dbuw8kcUj/61HZwKGItetIecQmN/OEYBeYnIMHR9LibLLGUEhfhl32NF73Sh5sumpCc5mdf5JL5yIyWSPtEbnnVX3iHDe6pgDaoiXWVeJp9TbRTo0ZLE1YUOuA5R14fCu+hgxrhK02AZG3Hb3OO/NppbKxsZJmRtvNw6IutUG/PzT4BoUQJqTHlY8Nhd4KNUiVuhRA46MJGlZ7ZL0K48rGFAgAAAAAMAAAAEAAAAAAAAAAAAAAAAHLNFSOU15TV00QmULsKw3X/////AAAAAQAAAAAAAAAAAAA

Asked by stan738 21 hours ago

Last reply by stan738 12 hours ago

FireFox is schizophrenic

I am an a US citizen, living in Europe! How do I keep Mozilla from changing languages on me? I just connected my Laptop PC and everything is in the German language. Why… (read more)

I am an a US citizen, living in Europe! How do I keep Mozilla from changing languages on me? I just connected my Laptop PC and everything is in the German language. Why? I'm sorry, but I must insist that Mozilla stop doing this. My mother tongue is American English, and when I keep getting your communications in a foreign language, there is a good possibility that I might misinterpret what has been written by Mozilla to me. Or is the problem with me living in Europe?

Asked by warp4dennis 21 hours ago

Last reply by warp4dennis 2 hours ago

Firefox: Unable to load module (PKCS11, DNIe)

Firefox is unable to load module I've been trying to setup a smartcard reading device, and I've gotten stuck twice on the same place. When it comes to configuring the Sec… (read more)

Firefox is unable to load module

I've been trying to setup a smartcard reading device, and I've gotten stuck twice on the same place.

When it comes to configuring the Security Device on Firefox, I can't access the .so file. Firefox merely shows the error "Alert: Unable to add module", but I've noticed that when I try to browse my files manually, trying to access the /usr directory returns an error (sometimes, I seem to not be able to get it consistently).

It also happens that the software I installed for the digital certificate tried to open an html with Firefox, which is located in /usr/share/, and Firefox doesn't seem to be able to load that either. It returns a "Can't open file".

Steps followed

  1. Open Firefox
  2. Settings → Privacy and Security → Security Devices → Load
  3. Insert path /usr/lib/libpkcs11-dnie.so and try to load (yes, I've checked that the file does actually exist)
  4. Receive Alert: Unable to add module error

Relevant information

   Ubuntu 22.04
   I'm on the latest snap version of Firefox: 100.0.1-1
   Trying to setup the digital certificate for my Spanish ID (DNIe)

Asked by jana.lauco 20 hours ago

bookmark favicon is wrong

new firefox user trying to migrate from chrome i want to bookmark my trello board but it is not using the right icon. it is using the generic trello icon instead of the o… (read more)

new firefox user trying to migrate from chrome i want to bookmark my trello board but it is not using the right icon. it is using the generic trello icon instead of the one that is actually visible when i have them open. i use 3 different trello boards and need all 3 to be distinguishable only by the icon so this is a critical feature for me to be able to use this browser. this problem doesn't happen in chrome which i have been using. i have tried many extensions to try to locate the image that is actually being used, it doesn't work. i can't find the image being downloaded. how do i get the same icon that is showing in the tab to show up in the bookmarks bar?

Asked by thecoloryes 6 days ago

Last reply by thecoloryes 4 days ago

Gmail "open message in new window" redirect fails since updating to FF 100.0.1

I have two Gmail Workspace accounts logged in to two different tabs in one FF browser window. Have used this set-up for years. However, ever since updating to FF 100.0… (read more)

I have two Gmail Workspace accounts logged in to two different tabs in one FF browser window. Have used this set-up for years. However, ever since updating to FF 100.0.1, when I try to open an email thread in a new window (pops out the message into a separate window), there is a "cannot properly re-direct error" that appears.

Only way to resolve this appears to be clearing the cache for mail.google.com and signing in again to both accounts. However, this solution only appears to work for a day or two before the "redirect error in a new window" occurs again.

This error does not occur in Private Browsing mode, and Google Workspace support has confirmed it is not an issue with Gmail/ Workspace.

Any thoughts on how this can be fixed? I have disable all "enhanced tracking protection"

Thank you for your time and help,

Asked by muzzle 19 hours ago