Showing questions tagged: Show all questions

Firefox tends to crash upon opening more than 4 tabs or opening a new window.

I thought the crashes might have been due to the uBlock origin and Facebook container extensions using up too much memory. However, Firefox continued to experience crashe… (read more)

I thought the crashes might have been due to the uBlock origin and Facebook container extensions using up too much memory. However, Firefox continued to experience crashes after I tested it in safe mode. When I open up Task Manager, Firefox seems to be using up a lot more CPU resources and memory than it did before a couple of days ago. I've since uninstalled my extensions but the problems still persist.

The report ID's for the crashes are: bp-94cefb01-7fa6-4b62-93bb-c14c50210320 bp-eaf60c05-af53-47f8-8bfd-b06060210320 bp-22306d71-0eed-4134-95be-b176d0210320 bp-79f8c944-27e3-41a7-bee0-1aca40210320 bp-91728ef4-3206-45d3-8c3d-2ebd00210320 bp-0f95dfcf-5e07-4a8a-b77a-ecb580210320

Asked by maken.amk2003 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

Tabs Restore not reliable

FF frequently fails to restore tabs losing all my previous work before I've finished. It's very annoying and frustrating. In search help the answer is not simple to under… (read more)

FF frequently fails to restore tabs losing all my previous work before I've finished. It's very annoying and frustrating. In search help the answer is not simple to understand. Please tell me, what is sessionstore and where can it be found? Why is there not a button to fix this problem? If sessionstore gets corrupted frequently as mine seems to (according to the answer) why not have a sessionstore back-up and a routine to correct the problem or at least easily recover from the corruption?

Asked by Vicr 3 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

paperclip attachments not working

Don't understand why I can not get a simple response and fix for issue that "paper clip attachments stop working". I used firefox in safe mode and attachments paper clip … (read more)

Don't understand why I can not get a simple response and fix for issue that "paper clip attachments stop working". I used firefox in safe mode and attachments paper clip works, so, why did it stop working when I'm using is normally? Very frustratiing.

Asked by kwisniewski 2 months ago

Last reply by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 2 months ago

gmail tab crashes on opening

Firefox is working fine, except it won't load gmail, and gmail works fine in other browsers. I get a tab crash message but no opportunity to submit a report. I copied a… (read more)

Firefox is working fine, except it won't load gmail, and gmail works fine in other browsers. I get a tab crash message but no opportunity to submit a report. I copied and pasted the url of the working page from another browser and as before it just crashed while loading.

I have tried clearing history, refreshing firefox without add ons etc., and running a scan for malware.

None of this worked. Any suggestions appreciated.

Asked by bahangela 2 months ago

Last reply by TerryN21 2 months ago

window Firefox

Startup window Firefox can not remember the window size. Have already tried many things. E.g. start without add-ons. On the PC all windows in all other programs work with… (read more)

Startup window Firefox can not remember the window size. Have already tried many things. E.g. start without add-ons. On the PC all windows in all other programs work without any problems. Where can I set the window size fix?

Asked by CLD 2 months ago

Last reply by FredMcD 2 months ago

Headless isn't working in LinuxMint 20.1

So I ran firefox --headless in the terminal and got this and firefox didn't start. After a couple mins I killed the process and when I start again, Firefox didn't run ev… (read more)

So I ran firefox --headless in the terminal and got this and firefox didn't start. After a couple mins I killed the process and when I start again, Firefox didn't run even in normal mode. I had to restart.

Asked by CrazyBeast 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

Bookmarks no longer show star and your instructions are not accurate on how to fix!

After your latest update you broke the bookmark star function. This is key to my role in my job and if it is not fixed in a reasonable amount of time then I will have to … (read more)

After your latest update you broke the bookmark star function. This is key to my role in my job and if it is not fixed in a reasonable amount of time then I will have to switch back to Chrome. The instructions say to right click the 3 dots but it does not offer up anything when done. Add to address bar is the only thing that shows up when you do right click on the 3 dots instead of add to address bar like the article says. Please fix this ASAP!!!!

Asked by bansheekiller 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

passwords not working at top secure sites.

I have ran three antivirus said PC is clean, scan disk defrag done. I went through all settings nothing I saw looked wrong. I don't know what is going on I just know thes… (read more)

I have ran three antivirus said PC is clean, scan disk defrag done. I went through all settings nothing I saw looked wrong. I don't know what is going on I just know these last 5 days have been pure hell. I cleared cookies and site information, and reset passwords and I even went to sites to see what they suggested. Nothing worked. I tried Private Mode too. and a different browser. I know a few sites do work password wise. But sites like the bank and the credit cards don't no matter what i do. I am so fed up I am about to order this windows 10 pro disk and reformat. This is a Dell computer and i wish I never bought this thing. It is a little over a year old. If I decide to buy another PC it's gonna be from scratch. I hate Dell as soon as all the perks expired I have done nothing but fix this thing.

Asked by weebitwidd11e 2 months ago

Last reply by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 2 months ago

How do I disable google translate?

And suddenly.. there was Google translate asking me to translate a certain website. For the life f me (and I googled myself silly) I CANNOT get it to stop. even when I te… (read more)

And suddenly.. there was Google translate asking me to translate a certain website. For the life f me (and I googled myself silly) I CANNOT get it to stop. even when I tell it I do not need it.

I've tried every trick I could find, yet to no avail.

I've NOT installed any add ons that would enable this. And it only happens with one website (hannants.co.uk) and no other (as far as I can see now). This is really ticking me off.

Like I said I googled to no avail and no extension within Firefox that I can see that are enabling. Can any one please help me is turning this piece of crap translation off?

Thanks

Harald

Asked by migkill5 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

Firefox reboot

MAC's Mac is left on overnight. Come morning, MAC has lost power due to bad UPS I rebuild bookmarks and Add Ons. . Power up, & Rebooted and Firefox comes back as a … (read more)

MAC's Mac is left on overnight. Come morning, MAC has lost power due to bad UPS I rebuild bookmarks and Add Ons. . Power up, & Rebooted and Firefox comes back as a new install with no bookmarks and no ADD ONs.

This has happened several times.

Suggestions????

Asked by Taz-D 3 months ago

Last reply by FredMcD 3 months ago

Going mad with youtube Stream issues

Well I've been looking into this a lot, but at this point I'm just spinning in circles. Only when watching youtube streams, they'll cut out rather often. The stats for ne… (read more)

Well I've been looking into this a lot, but at this point I'm just spinning in circles.

Only when watching youtube streams, they'll cut out rather often. The stats for nerds has the Network Activity drop to 0, and live latency shoots up. Its only in firefox.

I can have the same stream open in chrome/edge, and they are not usually lagging when firefox does, or when they do it's for a shorter period.

I have tried safemode, turning off protections on Youtube, clearing cache, telling firefox to not use any proxies, changing my DNS, running the HTTP logging tool.

The logging tool looks like it could be the socket timing out, but I'm unsure how to fix it.

Is this just an issue with youtube hating firefox, or is it something I could fix?

Asked by chevaz 3 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 3 months ago

Firefox randomly deletes all logins on my browser.

Hi, recently I've been seeing a repeated problem where instead of having everything logged in and ready to go on many websites, somehow ALL of my logins get deleted, as i… (read more)

Hi, recently I've been seeing a repeated problem where instead of having everything logged in and ready to go on many websites, somehow ALL of my logins get deleted, as if they never even existed. This is really troublesome because I have multiple google accounts and they have to be logged in in a specific order so that certain links actually go to the right account. This has happened twice now, the first time I thought it was one time weird occurrence, but now that it happened again, I want to know what the problem is and fix it. So I want to know, is anyone else having this problem? I know some websites log you out after some time, but really there are many where it should stay, like YouTube, Twitter, Reddit. Luckily, logins seem to be the only thing affected as bookmarks and browser history seem to be unaffected.

Asked by Rayz9989 3 months ago

Last reply by FredMcD 3 months ago

Firefox in dark mode prints black bars instead of readable text.

My visual impairment means I have to run FireFox (and my computer) in dark mode. When I try to print, while it does not waste ink by printing the entire page black, where… (read more)

My visual impairment means I have to run FireFox (and my computer) in dark mode. When I try to print, while it does not waste ink by printing the entire page black, where the text is the printed page only has black bars. An image of a print preview screen is attached. If there are settings to fix this there, I cannot see them because this does NOT use the dark mode and I can't see it.

Currently to print something, I take a screen shot and use another program to reverse the colors. I would like to not have to spend 30-40 min editing an image every time I want to print.

Asked by mgailp 3 months ago

Last reply by jscher2000 3 months ago

Not allowing log-in

I have been having problems with my sign-in on a particular web site lately. I have been in contact with them and finally found the problem. Firefox will not allow me to … (read more)

I have been having problems with my sign-in on a particular web site lately. I have been in contact with them and finally found the problem. Firefox will not allow me to fully log in to my XXXXXX account. It will only allow me to get to the "Security Challenge" page then stops. I assume that it is because of some pop-up problem. Can someone please help?

Asked by marine65 2 months ago

Last reply by FredMcD 2 months ago

Cannot play media. No decoders for requested formats: video/mp4

Suddenly, most videos won't play. Upon closer inspection of the console messages, I get the following: "Cannot play media. No decoders for requested formats: video/mp… (read more)

Suddenly, most videos won't play. Upon closer inspection of the console messages, I get the following: "Cannot play media. No decoders for requested formats: video/mp4; codecs="avc1.42E01E mp4a.40.2", video/mp4; codecs="avc1.42E01E mp4a.40.2", video/mp4; codecs="avc1.42E01E mp4a.40.2", application/x-mpegurl, video/mp4; codecs="avc1.42E01E mp4a.40.2", application/x-mpegurl"

Only on Firefox, I can play mp4 videos normally in other browsers and media players. Tried reinstalling Firefox, refreshing, restarting the browser and the computer... My about:config media.mp4.enabled is set as "TRUE".

Other messages from the console:

"[warn][id_playback] id playback error: Object { code: "DNS", description: "Device not supported", reportAs: "INFO", internalError: true } player.min.js:1:55026 [error][player_error] <empty string> Object { description: "Device not supported""

Also tried disabling hardware acceleration and restarting the browser.

I'm clueless!

Asked by igorhbst 3 months ago

Last reply by FredMcD 3 months ago