Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Restore session or start new session

Every time I open the browser a page says: "Sorry. We're having trouble getting your pages back". There are two buttons, restore session or start new session. It is annoy… (read more)

Every time I open the browser a page says: "Sorry. We're having trouble getting your pages back". There are two buttons, restore session or start new session. It is annoying to have to do this every time. I have done everything suggested in the help section, from refreshing the browser, exiting browser properly and change the browser.sessionstore.max_resumed_crashes in the about:config. Nothing works.

Asked by OliviaL 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox browser in two languages

Hello! It seems my Firefox browser is in two languages and I can't change it. I want it to be all in English but it also incorporates my country's language and I don't k… (read more)

Hello! It seems my Firefox browser is in two languages and I can't change it. I want it to be all in English but it also incorporates my country's language and I don't know how to fix it. Any idea how to fix it and for it all to be in English? I added some screenshots if it'll help.

Asked by Metapala 1 year ago

Answered by Metapala 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Accessibility Inspector

I hate the accessibility inspector pop-up ! Whenever I type something it pops up and will occasionally delete what I've already typed. I want to delete it. Love firefo… (read more)

I hate the accessibility inspector pop-up ! Whenever I type something it pops up and will occasionally delete what I've already typed. I want to delete it. Love firefox otherwise.

Asked by shirl4146 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How do I stop Firefox from switching to new tabs for links that would normally open in new windows?

I am using "browser.link.open_newwindow.restriction" to force links that normally open in new windows, to instead open in new tabs. It all works fine, except when I click… (read more)

I am using "browser.link.open_newwindow.restriction" to force links that normally open in new windows, to instead open in new tabs. It all works fine, except when I click those links, Firefox switches to the new tabs immediately when I click them. I would like the tabs to open in new tabs but I do not want Firefox to immediately switch to them.

Please note that I have unchecked "When you open a link in a new tab, switch to it immediately". Meaning, Firefox correctly does not switch to new tabs for normal links. However, it is switching to the new tabs for links that would normally open in new windows.

Asked by adampatterson123 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

prompt text on wrong elements

Hello community! I have some weird behavior with my fox. On every site, like youtube, twitter and almost every other site, I see prompt text blinking pipeline. This appea… (read more)

Hello community! I have some weird behavior with my fox. On every site, like youtube, twitter and almost every other site, I see prompt text blinking pipeline. This appears on youtube videos in left bottom corner, on icons on websites, etc and also allows to highlight text in places that not mean(implied) to perform that. This is doesn't interrupt my experience, but it's kinda annoying and I would like understand what it is and how to disable this. Safe-mod reduces the frequency of behavior appear, but does not fix that completely. Appear on windows and mac os as one. Thanks in advance.

Asked by Maxim 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

bookmarks missing

Hi, After changing my laptop's had disk, redownloading Firefox and logging in, my bookmarks aren't available. However, they are still showing in my Firefox for iPadOS, so… (read more)

Hi, After changing my laptop's had disk, redownloading Firefox and logging in, my bookmarks aren't available. However, they are still showing in my Firefox for iPadOS, so they still exist! How do I get my bookmarks to show again in Firefox for Windows? Many thanks

Asked by guycruls 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Followup - how to delete default search options in search window

This morning I received a response to a question posted yesterday. However, the response was to a link that did not provide a successful result. I'll try to restate the p… (read more)

This morning I received a response to a question posted yesterday. However, the response was to a link that did not provide a successful result. I'll try to restate the problem more clearly. Problem: when I click on the address bar to initiate a search, seven choices appear in a drop down menu, none of which I want. These choices include options that are NOT resolved by going to Settings, Options, Search and unchecking a search engine choice. As mentioned before, these also are not in my bookmarks or my search history, or in Extensions, so I'm stumped as to where to go to get rid of them.

Please see screenshots, attached. One screen shot is of my choices in Settings, Options, Search. In this shot, the only search engine I've chosen is DuckDuckGo. The other screen shot is of the drop down choices that appear in my search bar. Please notice that the drop down choices include, for example, Reddit, Facebook, and Twitter. None of these sites appear under Settings, Options, Search. Please help. Thank you.

Asked by EdHarrison 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Whenever I close firefox i'm logged out of everything

Hi so I recently downloaded firefox today so i dont know much about the settings and whenever i close the app im logged out of my social media and stuff like insta, youtu… (read more)

Hi so I recently downloaded firefox today so i dont know much about the settings and whenever i close the app im logged out of my social media and stuff like insta, youtube, etc. How do i get rid of this it's so annoying

Sorry for poor grammar

Asked by Jay 1 year ago

Answered by kritseen20 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Gumtree Photos

Hello When visiting Gumtree marketplace, none of the pictures for the adds display. I have tried a Firefox refresh, and the photos appear but disappear then disappear aga… (read more)

Hello When visiting Gumtree marketplace, none of the pictures for the adds display. I have tried a Firefox refresh, and the photos appear but disappear then disappear again if a new Firefox tab is opened or a new search within Gumtree is performed. The Firefox refresh does not appear permanent. I have cleared cache and cookies and this has had no effect. The Gumtree photos display if I revert to using a different browser. How can I refresh Firefox and keep the settings permanent? This problem has only manifested itself in the last two days.

Asked by rr_2 1 year ago

Answered by rr_2 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Certificate Error SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN

Background -- I have a Synology Disk Station. When setting it up, in order to make a secure connection I registered the Domain I planned to use with Synology and receive… (read more)

Background -- I have a Synology Disk Station. When setting it up, in order to make a secure connection I registered the Domain I planned to use with Synology and received a registered Domain Name. I then applied for and received a certificate from “Lets Encrypt. It worked fine for a few years. I was able to login to the Disk Station Locally using the Local Network IP I had assigned to it, and also able log in via the registered Domain through Synology with a Secure Connection using either method when logging in. Everything worked perfectly. Over a year ago I had some issues with my network (it has been too long ago for me to remember what it was). I could not resolve it, so when I called Netgear Tech Support they had me reset my router to factory settings. This did fix the issue I was having, but I later noticed resetting had changed my IP address. I thought this was not a problem at the time. It was then I also noticed I was no longer getting a Secure Connection on through my Disk Station. Have been trying to resolve this on my own, but I am not having any luck. But I am learning as I go. Present Day – I am still having issues logging in. The message I get when I log into the Synology registered Domain with Firefox is "Unable to Connect". I tried Chrome and get a similar message. When I log in locally using the assigned IP address I get "Warning: Potential Security Risk Ahead".

I click on the "Advanced" button where Firefox displays the Error Message:  SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN.  I continue with the exception and able to log into the Disk Station. 

My Goal is to get it working with a secure connection as it did before the Router Reset. -- I have checked all the appropriate ports are open. 5000 and 5001. -- Have checked for any firewall restrictions. -- I have tried replacing the previous certificate with a new one. -- Synology Tech Support does not seem to know, so I figure the problem lies within Windows 10 or Firefox. -- The Certificate in my Windows mmc Console says the Certificate is OK. Weather that is the one that is used for this connection I am speaking of, I do not know. -- The Certificate is current and has not expired. My apologies for this description being lengthy, I just want to make sure I state everything I can think of in order to get this fixed. I do not know a lot about this topic, but am learning as I go. Any help is very much appreciated.

Asked by Dennis 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

File / email link does not work

Clicking File/email link does nothing. Have tried using it in safe mode and it does not work then either. I see no error messages or apparent activity. I've searched for… (read more)

Clicking File/email link does nothing. Have tried using it in safe mode and it does not work then either. I see no error messages or apparent activity. I've searched for solutions but none appear. Any help would be appreciated because I have to copy and open a new email paste etc to send a page link. thanks

Asked by jcd3 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Page flashes content for a few milliseconds then goes blank

The page is: https://www.walmart.com/grocery/ The flash of content(?) seems like it might be part of the target page, but it disappears so quickly it's hard to tell. I've… (read more)

The page is: https://www.walmart.com/grocery/

The flash of content(?) seems like it might be part of the target page, but it disappears so quickly it's hard to tell.

I've been loading this page successfully for months. This problem started today. The problem does not manifest in Chrome nor Safari.

Asked by brec 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Some pages don't open correctly...Ex: https://developers.google.com/assistant/sdk/guides/library/python/embed/install-sample

Please look into this issue...Some pages are not loaded correctly. Ex: https://developers.google.com/assistant/sdk/guides/library/python/embed/install-sample … (read more)

Please look into this issue...Some pages are not loaded correctly. Ex: https://developers.google.com/assistant/sdk/guides/library/python/embed/install-sample

Asked by dipan.saha 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

No access to the homepage eclipso.de

Firefox 79.0, Windows 10 seems to have a problem with the homepage eclipso.de The answer from Firefox is: Bad Request Your browser sent a request that this server could… (read more)

Firefox 79.0, Windows 10 seems to have a problem with the homepage eclipso.de The answer from Firefox is:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit. Apache Server at connect.eclipso.de Port 443

Microsoft Edge does not have this problem.

Maybe someone can help

Kind regards

Asked by lucif0987 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Mozilla language does not change

Hello, I have the language settings of Mozilla in English but on the menu and on the pop up windows the language is in Polish. The menu appears also with some functions i… (read more)

Hello,

I have the language settings of Mozilla in English but on the menu and on the pop up windows the language is in Polish. The menu appears also with some functions in Polish and some in English. I would like to remove completely the Polish language as an option but it not removable. Pictures attached.

Can someone help with how to solve this issue? Many thanks in advance!

Giorgos

Asked by giorgos.moutaftsis 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox won't keep setting on My.Yahoo.Com site

This function worked until a week ago, and still works perfectly on my laptop. It also works fine in Edge and IE. My homepage, My.Yahoo.Com is personalized with several c… (read more)

This function worked until a week ago, and still works perfectly on my laptop. It also works fine in Edge and IE. My homepage, My.Yahoo.Com is personalized with several content boxes, one of which is "Today" (news). Firefox either won't load the content, or it won't work properly (scrolling, etc.). I can no longer preview the individual news headlines. However, if I remove the non working content box and then add the it back, it works fine. Once I leave the page and then return, the same problem returns. My system is a desktop with WIN10 Pro 64-bit, 16gb, all latest updates, and Firefox v79.0.

Asked by ejeltrup 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago