Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Firefox displays white area below the footer bar on certain webpages, whereas other browsers do not

I set up a website for my wife a while ago. Most recently we noticed that some (not all) of our pages are not shown correctly when we use Firefox as browser. Specificall… (read more)

I set up a website for my wife a while ago. Most recently we noticed that some (not all) of our pages are not shown correctly when we use Firefox as browser. Specifically, when you open a webpage and scroll down as far as you can, there is a certain white area at the very bottom visible, below the footer. Now, if you wait a small amount of time, then scroll a little up and down again, the white border is not longer there and the page appears as it should.

Example pages for this behavior are: https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/entspannung/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/praxis/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/ueber-mich/

It is not happening e.g. with: https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/unterkuenfte-und-impressionen/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/angebote-und-kontakt/ Example screenshots are attached.

This strange behavior cannot be recognized with other browsers, we tried Chrome as well as Edge. Many thanks in advance for any ideas on how to adress this! Best regards Carsten

Asked by Carsten Weinhold 1 month ago

Answered by Carsten Weinhold 1 month ago

  • Solved

I cannot log in to websites using Firefox

Firefox is my default browser, but it does not allow me to log in to specific websites. For example, ihg.com, when I click the sign in button nothing happens, I just have… (read more)

Firefox is my default browser, but it does not allow me to log in to specific websites. For example, ihg.com, when I click the sign in button nothing happens, I just have a little note at the bottom left "javascript:void(0);" Another example, dutchcrafters.com , when I click Log in with Gmail, nothing happens.

I have tried removing all the content blocking extensions (privacy badgers, ublock origin, etc.), did not fix it. I have tried a firefox refresh, did not fix it. I have tried uninstalling and reinstalling firefox with several device restarts, did not fix it.

I know this must be a firefox specific problem because microsoft edge work perfectly for both of these examples. Any other suggestions to fix this firefox issue?

Asked by James Lin 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

Google pages (Gmail, YouTube, etc.) won't load if I am using VPN (PIA)

I am using Firefox with the uBlock Origin and Cookie AutoDelete extensions enabled. When I try and load Gmail or any other Google site, I get a blank page and nothing loa… (read more)

I am using Firefox with the uBlock Origin and Cookie AutoDelete extensions enabled. When I try and load Gmail or any other Google site, I get a blank page and nothing loads at all. This only occurs when my VPN is on (I use Private Internet Access). However, even with the VPN on, Chrome will still load those sites. Disabling the VPN means that the sites load normally.

My guess is it might be some sort of privacy setting in Firefox, but I don't understand what it could be. The only thing that breaks/fixes the sites is connecting and disconnecting the VPN, irrespective of which country I try and connect from.

Asked by Minimal Gravitas 1 week ago

Answered by Minimal Gravitas 1 week ago

  • Solved

No Comments from TownHall VIP Membership

I run Firefox 121.0 on Windows 10 Pro. I use a VPN (ExpressVPN) and normally run Ghostery and uBlock Origin. When I log onto Townhall.com and enter my VIP credentials a… (read more)

I run Firefox 121.0 on Windows 10 Pro. I use a VPN (ExpressVPN) and normally run Ghostery and uBlock Origin. When I log onto Townhall.com and enter my VIP credentials all is fine. However, when I read an article I should be able to access the comments. I cannot in Firefox and this is something that has occurred about 3-4 weeks ago. For years I have not had any problem like this with Firefox.

I tested VIP access with my iPhone - works fine. I tried Vivaldi - works fine. I tried Chrome - works fine. I try Firefox - fails!

I ran Firefox in "TroubleShoot" mode, with all add-ons turned off and it also fails. Even when I run Vivaldi I have Ghostery and ad blocking turned on, but Ghostery does allow townhall.com on their whitelist.

I've send emails to Townhall.com and am not getting any responses. However, I was having the issue with all devices but all have been fixed except with Firefox. So, I have no idea why this is an issue with Firefox but not with any other device.

Any thoughts?

Asked by Bill 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

Firefox always sets address to https

I assume that it's the same problem as this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1388431 but there is no solution. https only mode is not active browser.fixup.a… (read more)

I assume that it's the same problem as this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1388431 but there is no solution.

https only mode is not active

browser.fixup.alternate.protocol is set to http from https browser.urlbar.autoFill is set to false

Nothing helped.

I get that this default makes sense but since so many local tools don't use http there should be at least 1 working option to disable this behavior at least for certain sites.

Asked by danielw90.dw+firefox 2 weeks ago

Answered by Terry 2 weeks ago

  • Solved

Cannot Log In To Sony Community Website

Hello this is Don. I am using Win10 with Firefox 120.0 64 Bit as my default browser I am having a problem with logging in to The Sony Community Forum where I help Sony us… (read more)

Hello this is Don. I am using Win10 with Firefox 120.0 64 Bit as my default browser I am having a problem with logging in to The Sony Community Forum where I help Sony users. I enter my email as my Sign in ID then press enter to get to the password screen and it goes to the spinning grey circle on a white screen. My Memory and CPU gets really high and my browser locks up and I have to go to task manager and End Task for all Firefox processes to unlock it. I have no problem getting in to the website with MS Edge but I hate using it but I have to in order to sign in to Sony Community Forum and help users. I have have done a full system scan for malware with Norton, MSERT, Malwarebytes and Windows Defender. I have done a REFRESH of Firefox and I have even uninstalled and re-installed Firefox and nothing helps. I have it set to auto clear everything under History including Cache and Cookies. There is something about this Forum that for the past week will not let me in. I have emailed my Sony Advocacy leader and he is having the Web Site Team looking into it. This is the only website I cannot log in to. I have used Firefox for years and do not want to have to go to something else.

Respectfully, Don

Asked by new_aged2perfection 3 months ago

Answered by new_aged2perfection 2 months ago

  • Solved
  • Archived

Survey websites don't fully load - get the neverending clock.

When I log in to survey websites (e-rewards or one opinion), they get the neverending clock so I can't choose & take a survey. I get into the website & can do ev… (read more)

When I log in to survey websites (e-rewards or one opinion), they get the neverending clock so I can't choose & take a survey. I get into the website & can do everything except for taking the survey. Works fine in Edge.

Asked by toni28c 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved

Certain websites don't load on my computer, but they do on my laptop

When visiting some smaller and less known websites on my computer it shows the error message "connection has timed out" but on my laptop it loads just fine. Both run fire… (read more)

When visiting some smaller and less known websites on my computer it shows the error message "connection has timed out" but on my laptop it loads just fine. Both run firefox and are sync'd with the same configuration and extensions. I already tried the troubleshoot mode and also checked the firewall. Is there anything else I can try to fix this?

Asked by alnmmrs27 2 months ago

Answered by alnmmrs27 2 months ago

  • Solved

first direct login

Hi there, I saw a similar problem and tried everything there (Cache/Cookies etc.) but I still have this problem: When I access firstdirect.com I get the page loaded but … (read more)

Hi there, I saw a similar problem and tried everything there (Cache/Cookies etc.) but I still have this problem:

When I access firstdirect.com I get the page loaded but none of the buttons work? All the headings and the Online Banking link are dead.

I tried Troubleshooting mode and lo and behold, it worked, and now it's OK, but.... I use In Private browsing for Finance stuff and this is where I can't get it to work???

Once I got the login page (in normal browsing) I copied the URL, pasted it into the Private tab and it worked perfectly, so t looks like the problem is somewhere in the www.firstdirect.com welcome page?

Tried Edge and that worked too and First Direct are unaware of any login problems, so any ideas please?

I'm baffled! Thanks all, Chris.

Asked by eggcf 2 weeks ago

Answered by zeroknight 2 weeks ago

  • Solved
  • Archived

Cannot log in to a site I usually log into - but logins still valid via Edge.

I generally go here https://www.tafesa.edu.au/ and select 'learn' and log in there. Now I just get a window saying 'Taking you to your organisation's log in page' and cir… (read more)

I generally go here https://www.tafesa.edu.au/ and select 'learn' and log in there. Now I just get a window saying 'Taking you to your organisation's log in page' and circling dots and it stays there forever. That window is, I think, from Tafesa. So it sounds like a Tafesa problem.

BUT: I use Edge and it all goes smoothly and I log in. Which sounds like Firefox is not handling something from that site.

Anyone got any ideas on what i could do to get Firefox working on this?

Asked by abrogard 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't Forward Gmail using CC or BBC commands

LasVegasRich@gmail.com Windows 7 Pro PC. Mozilla Firefox. DuckDuckGo search engine. ExpressVPN. When I try to Forward a gmail post with either a CC: or BCC: Command, my … (read more)

LasVegasRich@gmail.com Windows 7 Pro PC. Mozilla Firefox. DuckDuckGo search engine. ExpressVPN.

When I try to Forward a gmail post with either a CC: or BCC: Command, my Contacts List doesn't load. Initially, I see an "X" in the right-hand corner

followed in less than a second, by another "X" superimposed over the first one. What might be causing this? I (reluctantly) loaded Google Chrome and made it

my default browser, after which, my Gmail worked properly. Assuming, then, that the problem is being caused by the Firefox connection to the Google servers,

I uninstalled Chrome with the Revo Uninstaller Pro and reviewed the Firefox settings.

My Firefox Extensions are thus: AdBlocker for YouTube, Disable HTML5 Autoplay, DuckDuckGo Maps, DuckDuckGo Privacy Essentials, Enhancer for YouTube,

ExpressVPN, HTTPS Everywhere, LastPass, Malwarebytes, Online PDF Editor, Pinned Google Calendar, Return YouTube Dislike, SponsorBlock for YouTube, Video

DownloadHelper, and YouTube High Definition.

My Security Suite: Windows Defender, Malwarebytes Premium, SuperAntiSpywarePro, CCleaner Pro.

Asked by Richard D. Hague 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved

Access to my banking site td.com no longer works with latest version

I can no longer access my online banking at td.com - the server returns the following message: "Bad Request - Your browser sent a request that this server could not under… (read more)

I can no longer access my online banking at td.com - the server returns the following message: "Bad Request - Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit.

The online banking works normally with Safari. Please help me fix this quickly.

Thank you.

Asked by brian321 1 month ago

Answered by brian321 1 month ago

  • Solved
  • Archived

Homepages looks wrong in firefox.

For some reason, many homepages looks wrong when I'm using firefox from my laptop (mac). I don't know why and can't find any ways to make it better. Can anyone help me? … (read more)

For some reason, many homepages looks wrong when I'm using firefox from my laptop (mac). I don't know why and can't find any ways to make it better. Can anyone help me?

Here's a photo showing the wrong looks at www.saluki.se

Asked by ninni.osterholm 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Some pages of the site Mouser.com open incorrectly

For example, look at how the same page looks in Firefox 106.0.2 (64 bits) and Yandex Browser (22.9.4.866). https://www.mouser.de/ProductDetail/Xilinx/XC7S6-1FTGB196C?qs=… (read more)

For example, look at how the same page looks in Firefox 106.0.2 (64 bits) and Yandex Browser (22.9.4.866).

https://www.mouser.de/ProductDetail/Xilinx/XC7S6-1FTGB196C?qs=unwgFEO1A6taa4TM2WgIJg%3D%3D

I tried changing the user agent, it didn't help. I think the problem is in the Java engine.

Asked by Andrywy 1 year ago

Answered by Andrywy 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

My website is not opening in Firefox.

Hey guys, whenever I tried to open my website in firefox the popup appear that unable to open it on this server but when I open my website on chrome it is working fine. I… (read more)

Hey guys, whenever I tried to open my website in firefox the popup appear that unable to open it on this server but when I open my website on chrome it is working fine. I am embarrassed please let me what should I have to do.

Asked by Ethan Levy 1 year ago

Answered by Ethan Levy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Searching does not work in the worst way possible

Ok, so i recently downloaded FireFox, and i used the searchin', only to find out that nothing works... NOT EVEN GOOGLE OR BING WORKS!!! please help me... PD: im… (read more)

Ok, so i recently downloaded FireFox, and i used the searchin', only to find out that nothing works... NOT EVEN GOOGLE OR BING WORKS!!! please help me...





PD: im finding proof, its too damn slow...

Asked by supersonicr20 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved

Access Denied You Don't Have Permission to Access *** on This Server

I am trying to sign into my bank accounts per usual this week and am encountering the above issue. I feel like I have tried everything. I can sign into the account on Saf… (read more)

I am trying to sign into my bank accounts per usual this week and am encountering the above issue. I feel like I have tried everything. I can sign into the account on Safari, Microsoft Edge, or the on phone app just fine. I did not have this issue last week. To date I have tried: 1. Clearing cookies and cache 2. Forgetting the website 3. Turning off all addons/plugins 4. Changing theme 5. Uninstalling and reinstalling FireFox 6. Refreshing FireFox 7. Turning off fingerprinting 8. I do not use a VPN 9. Tried using incognito mode 10. Tried using safe mode

Please help. This is so frustrating. It is not on the bank's end as others can sign into their account just fine from Mozilla Firefox. It is not a computer issue, because I cannot sign in on either my laptop or my computer. I do have my browsers synced across machines, but I have tried logging out and signing in again to no avail.

Asked by JLM 2 months ago

Answered by zeroknight 2 months ago

  • Solved

picture-in-picture instagram

picture-in-picture for videos on the normal instagram feed and posts. It worked last week, it doesn't work now. The little black square doesn't show up on hover anymore, … (read more)

picture-in-picture for videos on the normal instagram feed and posts. It worked last week, it doesn't work now. The little black square doesn't show up on hover anymore, I can't right click at all on videos now.

Asked by ita.kyller3030.adrian 4 weeks ago

Answered by cor-el 4 weeks ago