• Archived

Browser issue

I haven't been able to open a website (remnote.io ) on Firefox It is a blank white screen I cleared cache data and tried again, it didn't work The website worked on Chrom… (read more)

I haven't been able to open a website (remnote.io ) on Firefox It is a blank white screen I cleared cache data and tried again, it didn't work The website worked on Chromium, I was hoping to get it to work on Firefox, since all my add-ons etc. Are on it.

Asked by vibhunagrath 1 year ago

Last reply by vibhunagrath 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Problem with cache on Firefox Developer Edition

Hello, I'm beginner in development. Today I'm working on some CSS files. But when I reload, the content don't load the new features. I've try to clear cache, remove stoc… (read more)

Hello,

I'm beginner in development. Today I'm working on some CSS files.

But when I reload, the content don't load the new features. I've try to clear cache, remove stockage on the console , and also try command + f5 (on iMac).

The only one solution I've founded is to clear cache , leave firefox , shutdown computer and restart.

Very contraignant. I've test on Chrome and it work well. So I don't know what I need to do to...

I'm using MAMP to lauch app on local

Asked by matheo.zeller 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How to hide the search bar when in F11 ?

I'm using the FireFox right now, when I press F11, if I move the mouse to high, the search bar will automatically show, and I never want that to show again, it annoying m… (read more)

I'm using the FireFox right now, when I press F11, if I move the mouse to high, the search bar will automatically show, and I never want that to show again, it annoying me. Can someone help me ?

Asked by tienthanh23423 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox unusable on eBay!

I've used Firefox forever, however in the last couple weeks, I can no longer use eBay as the webiste looks weird and my account is inaccessible. (See attachment.) I've… (read more)

I've used Firefox forever, however in the last couple weeks, I can no longer use eBay as the webiste looks weird and my account is inaccessible. (See attachment.)

I've cleared all history/caches/etc. per forum suggestions. No change. So now to use eBay, I have to switch to Safari or Chrome (which I rarely use.)

Using new 2020 Macbook Pro and latest Firefox 80.0 update. Any suggestions would be greatly appreciated!

-G

Asked by TheGMan 1 year ago

Answered by Wesley Branton 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Survey

Dear Firefox Team, Just now, when I opened a new tab, there was a survey that asked a few question and for answering that, they offered a iPphone Pro. I know it is absurd… (read more)

Dear Firefox Team, Just now, when I opened a new tab, there was a survey that asked a few question and for answering that, they offered a iPphone Pro. I know it is absurd, but i would like to know if FF carries our surveys in other countries.

Please advice

Thank you in anticipation.

Asked by athies1966 1 year ago

Answered by Enigma 1 year ago

  • Archived

Speedtest.net upload fails and wireless network disconnects ONLY with Firefox

Firefox 80.0 (64-bit), Windows 10 Pro 64-bit Insider build Version 20H2 (OS Build 19042.487) This just started in the last 30 days or so. When run a speedtest in FF, th… (read more)

Firefox 80.0 (64-bit), Windows 10 Pro 64-bit Insider build Version 20H2 (OS Build 19042.487) This just started in the last 30 days or so. When run a speedtest in FF, the download speed is significantly lower that in a different browser, and more importantly, the upload test fails, and my wireless network disconnects. I have checked my network logs and I see no blocking taking place. I disabled DoH in FF settings and experienced the same results. Please observe screenshots, below. Note, I first noticed this in Version 79, but it's possible that it began earlier. I don't run speed tests frequently. Site = https://www.speedtest.net/ Connections = Multi Photos 1 & 2 are from within Firefox. Photo # 3 shows the identical test run on the same PC from Vivaldi Browser. I have tested after disabling extensions, and even from a private window, all with the same resuls. Please advise. Thank you! Pete M.

Asked by Pete 1 year ago

Last reply by Pete 1 year ago

  • Archived

Yahoo intruded and set itself as default search, even though Google was and is still listed as default.

Yahoo intruded and functions as default search, even though Google has been and is still designated as default in the settings. I removed Yahoo from the list of 1-click b… (read more)

Yahoo intruded and functions as default search, even though Google has been and is still designated as default in the settings. I removed Yahoo from the list of 1-click browsers, but that didn't affect its unwanted function as default search. This began out of the blue several days ago, and I have no idea how. I dislike Yahoo in general and have not been on that site. I'm getting really frustrated!

Asked by hejsan13 1 year ago

Last reply by jscher2000 9 months ago

  • Solved
  • Archived

firefox logs me out of all websites

Hello i have been having an issue with my browser where when ever i close it logs me out of all the websites i have been logged in to. i have refreshed it and i have rein… (read more)

Hello

i have been having an issue with my browser where when ever i close it logs me out of all the websites i have been logged in to. i have refreshed it and i have reinstalled it and i still have the same problem and its making it really hard to work. any input is really appreciated.

thank you.

Asked by barzi.galala 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Archived

Search with ctrl-k no longer works when keyword.enabled = false

For quite some time now I've had keyword.enabled set to false in my about:config because I don't like having the address bar try to autocomplete or turn things into searc… (read more)

For quite some time now I've had keyword.enabled set to false in my about:config because I don't like having the address bar try to autocomplete or turn things into search, when I do a ctrl-l.

I do like that I am still able to use ctrl-k to do a search when I need to. This would place a ? at the start of the field and whatever I type gets sent to search.

In a recent upgrade, ctrl-k still places the ? at the start of the address bar but doesn't send things to search. Instead, it now behaves as if I did a ctrl-l and typed in a bad URL.

I'm on Firefox 80 (on Fedora 32) but I can't be exactly sure which upgrade brought this change in behavior.

Is there a way to get the old behavior back? ctrl-l to enter a URL, ctrl-k to search.

Asked by Ed 1 year ago

Last reply by Mike Kaply 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Hmm. We’re having trouble finding that site.

I am facing the problem to open the sites. When I used the network, it show the following error: Hmm. We’re having trouble finding that site. We can’t connect to the serv… (read more)

I am facing the problem to open the sites. When I used the network, it show the following error:

Hmm. We’re having trouble finding that site.

We can’t connect to the server at www.google.com.

If that address is correct, here are three other things you can try:

   Try again later.
   Check your network connection.
   If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.

Please let me know your suggestion and comments.

Asked by mchahalrock 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

clicking on a page while scrolling animation plays

there was a feature which allowed to stop smooth scrolling animation before it reaches the end and it allowed to stop it more precisely where you want it. With the last u… (read more)

there was a feature which allowed to stop smooth scrolling animation before it reaches the end and it allowed to stop it more precisely where you want it. With the last update-this feature was gone, why?

Asked by sorockin.danya2014 1 year ago

Answered by sorockin.danya2014 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Chinese Characters of Microsoft YaHei displays strange on Manjaro-Firefox, and it will make Edge and Firefox on Windows display strange too.

https://forum.manjaro.org/t/firefox/17542 Chinese Characters displays strange (some characters are extremely large) on Manjaro, and it will make Edge and Firefox on Windo… (read more)

https://forum.manjaro.org/t/firefox/17542

Chinese Characters displays strange (some characters are extremely large) on Manjaro, and it will make Edge and Firefox on Windows display strange too.

Asked by 1900011604 1 year ago

Answered by 1900011604 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Turn off the control media playback via harware media keys

Can I turn off the "control media playback via hardware media keys on a keyboard or headset or virtual media control interface" function? (Firefox 81.0, Windows 10) … (read more)

Can I turn off the "control media playback via hardware media keys on a keyboard or headset or virtual media control interface" function? (Firefox 81.0, Windows 10)

Asked by Hey Google 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

White bar on the sides and bottom after newest update(80.0)

Hello Some days ago my Firefox automatically updated to version 80.0 and with that came an annoying white outline to my windows. Whenever I full-screen my browser window… (read more)

Hello

Some days ago my Firefox automatically updated to version 80.0 and with that came an annoying white outline to my windows.

Whenever I full-screen my browser window there are white borders on the sides and bottom, a few millimetres wide. The only way to make them disappear is to scale the window down to about 50% of my screen resolution. This is especially annoying because I enjoy my dark themed Firefox. Below I have added a link to the image.

Safe Mode did not make it disappear, refreshing Firefox did not make it disappear, disabling extensions did not make it disappear. Any help is welcome.

Image

Asked by hardo 1 year ago

Answered by philipp 1 year ago

  • Solved
  • Archived

My Firefox says: "your system administrator deactivated updates", but he (myself) didn´t. How to fix that?

Dear community, for some days my Firefox 80 on Windows 10 has shown the message "your system administrator has deactivated updates", when I look under "Help" -> "about… (read more)

Dear community, for some days my Firefox 80 on Windows 10 has shown the message "your system administrator has deactivated updates", when I look under "Help" -> "about Firefox". This is strange, because the admin is me myself, and I didn´t change anything in Firefox or in the Win 10 registry. Has anyone of you had this experience, and how can I possibly fix it? Thanks in advance! Pete

Asked by canaima-pete 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Cursor goes to address bar instead of Google search bar

How can I correct this? It used to default to the Google search bar, but no longer does & all I have done is update Firefox so something in that update did it? … (read more)

How can I correct this? It used to default to the Google search bar, but no longer does & all I have done is update Firefox so something in that update did it?

Asked by magicmanpa 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

[Mysolved] How to disable all shortcuts in FF?

As there is no way to customize FF shortcuts, How to Disable them all together? In any way: editing settings, browser internal files, whatever. No, it's not about addon s… (read more)

As there is no way to customize FF shortcuts, How to Disable them all together? In any way: editing settings, browser internal files, whatever. No, it's not about addon shortcuts. Yes, i already checked smt like a hundred topics/adviced addons web-search could provide, and none works.

Asked by rey0n 1 year ago

Answered by rey0n 1 year ago

  • Solved
  • Archived

New Problem - No Yahoo Mail Contacts Showing

Suddenly, when I access Yahoo Mail through Firefox, I no longer have any contacts when I click on the Contacts button (shows "No Contacts"). This issue just started and … (read more)

Suddenly, when I access Yahoo Mail through Firefox, I no longer have any contacts when I click on the Contacts button (shows "No Contacts"). This issue just started and is unique to Firefox because if I access Yahoo Mail through Microsoft Edge or Google Chrome browsers, all of my contacts are there. I have tried clearing the cache and clearing cookies to no avail. All other email functions still work properly in Firefox. Any suggestions?

Asked by e424932 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

firefox lagging due to high cpu usage

Hi all, I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for… (read more)

Hi all,

I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for a few seconds. During this time firefox causes the CPU to spike to 100% usage.

I've been using firefox for years on this computer with no issues. Hardware is pretty good (i7 5820k, 64GB of ram and an SSD).

So far I have tried:

  • Running in safe mode
  • Using a different profile
  • Downgrading to an older firefox
  • Changing allowed CPU cores from 8, to 4
  • Updated graphic card drivers to latest version

None of these work, and I'm getting a bit tired of the constant slow downs. Chrome works flawlessly, as does all my other software...

Any ideas?

Thanks!

Asked by agouranga 1 year ago

Answered by agouranga 1 year ago