• Solved
  • Archived

Interal error message when trying to log into Web mail.

I'm getting an "Internal Error" message when trying to log into Web mail,since 6/28 when using Firefox. Been using Firefox for web mail for decades now w/no problems. Saf… (read more)

I'm getting an "Internal Error" message when trying to log into Web mail,since 6/28 when using Firefox. Been using Firefox for web mail for decades now w/no problems. Safari & Chrome working fine.

Asked by Beardog11 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Working on Opera but not on Firefox or Chrome

Hi Had an issue opening some websites since yesterday and have just discovered that they are working without issue on Opera but still not opening on Firefox or Chrome. An… (read more)

Hi Had an issue opening some websites since yesterday and have just discovered that they are working without issue on Opera but still not opening on Firefox or Chrome. Anyone got any suggestions please?

Asked by PsYAuM 2 years ago

Answered by ARMAN KHAN 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Enter doesn't work in the URL bar

Hi everyone, I'm having issues with my url/navigation bar and I can't find out how to fix it. I already reinstalled firefox but it didn't change the issue: When I type i… (read more)

Hi everyone, I'm having issues with my url/navigation bar and I can't find out how to fix it. I already reinstalled firefox but it didn't change the issue: When I type in a website (or a search) in the url bar, nothing happens when I press enter, I have to manually click on the arrow to get the browser to react. (It works just fine in other browsers). I tried to de- and re-activate all the Address Bar Suggestions in preferences but this also didn't change anything.

Hope there's a solution out there..

All good Simon

Asked by oxholm8 2 years ago

Answered by ARMAN KHAN 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Locking Preferences

So I'm trying to lock the preferences on the privacy & security options. I currently have a .js file named autoconfig.js in my "C:\Program Files\Mozilla Firefox\defau… (read more)

So I'm trying to lock the preferences on the privacy & security options. I currently have a .js file named autoconfig.js in my "C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\pref" I also have mozilla.cfg in my "C:\Program Files\Mozilla Firefox".

When I go to the about:config however it is not greyed out or locked in anyway. I was wondering if anyone could spot what I'm doing wrong.

Yes my File name extensions is on.

Asked by carsonschutter 1 year ago

Answered by carsonschutter 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Why is the 78.0.1 download for MacOS called "Firefox 78.0.1esr.dmg" and not "Firefox 78.0.1.dmg"?

I got the pop-up about FF 78.0.1 so went to https://www.mozilla.org/en-US/firefox/78.0.1/releasenotes/ and clicked on "Download Firefox" (https://www.mozilla.org/firefox/… (read more)

I got the pop-up about FF 78.0.1 so went to https://www.mozilla.org/en-US/firefox/78.0.1/releasenotes/ and clicked on "Download Firefox" (https://www.mozilla.org/firefox/download/thanks/). The download dialogue (image attached) that appeared said that it wanted to download "Firefox 78.0.1esr.dmg". The "esr" in the filename surprised me, as I'm not on any ESR release train. Why is it named that and not "Firefox 78.0.1.dmg", similar to its predecessors?

Asked by Steve Chessin 2 years ago

Answered by Steve Chessin 2 years ago

  • Solved
  • Archived

cannot process json file

Hi. i ma having trouble restoring my bookmarks. firefox crashed and has deleted all my bookmarks. when i try to restore from a json file i get the error message cannot pr… (read more)

Hi. i ma having trouble restoring my bookmarks. firefox crashed and has deleted all my bookmarks. when i try to restore from a json file i get the error message cannot process the file. i have tried the json file restorer but it doesnt help.

Asked by vickyjean1007 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Bookmarks have disappeared

My bookmarks have disappeared. The error messsage I get is that some other program is using the file. When I asked the system to restore the bookmarks, I got an error m… (read more)

My bookmarks have disappeared. The error messsage I get is that some other program is using the file. When I asked the system to restore the bookmarks, I got an error message that the backup file could not be processed. As an experiment, I have tried to add new bookmarks and I can't seem to get Firefox to do that.

Any advice?

Asked by dougherty1 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How do I install Firefox on a new Windows 10 PC?

I have an older PC that I have been using with Win 7 as its OS. It's still there on one of the three HDDs that's in the PC. I have since added a fourth drive, which is a… (read more)

I have an older PC that I have been using with Win 7 as its OS. It's still there on one of the three HDDs that's in the PC. I have since added a fourth drive, which is a WD Blue SSD which is 560 MB/s big, and has Windows 10 installed and running on it, when I start up this PC.

How do I go about replacing the Microsoft software with Firefox and Thunderbird? The Win 10 software is different than Win 7 so I don't know how to use very well. And the Win 10 instructions don't exactly match up with the Win 10 that is installed on my PC, so if some-body could list some of the steps that are more accurate than what MS has given, I would appreciate it.

Asked by warp4dennis 1 year ago

Answered by ARMAN KHAN 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Please rework the last update 78

I have a 29 monitor and I cannot work with the new view. When I try to zoom out, only the text gets smaller, and the picture keep their sizes and that is not good. The o… (read more)

I have a 29 monitor and I cannot work with the new view. When I try to zoom out, only the text gets smaller, and the picture keep their sizes and that is not good. The only thing to get more infos at once is to reduce to one sixth of the size of the screen!

For example: The google page doesn't show the row for the settings under the text box. Facebook has a look like in my smartphone, the pics are so huge, they are over the whole screen. So mostly I have only one or two threads at once on the screen. I like when I have a few more at once on it.

Asked by macsima 2 years ago

Answered by macsima 2 years ago

  • Solved
  • Archived

After update to 72.0.1 Tabs are overwriting my Bookmark Toolbar

Hi I attached this to an already solved question and I'm afraid I won't get a response. After update to 72.0.1 Tabs merged with Bookmarks Toolbar. The solved solution … (read more)

Hi I attached this to an already solved question and I'm afraid I won't get a response. After update to 72.0.1 Tabs merged with Bookmarks Toolbar. The solved solution of new text for the userChrome.css file doesn't work. The userChrome.css text jdevlin supplied does not work on my Firefox. I had to create a new chrome folder as this update seems to have deleted it. I pasted the text into the userChrome.css but there was no change. What am I doing wrong?

Really need help on this, Firefox is practically unusable like this.

Thanks!

Asked by JussAskin 2 years ago

Answered by scottish2 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Using Windows Live Mail for "Email Link" no longer works

I'm on Windows 10 but still use Windows Live Mail. I used to be able to click the "Email Link" icon on my Firefox toolbar to automatically mail the current URL to someone… (read more)

I'm on Windows 10 but still use Windows Live Mail. I used to be able to click the "Email Link" icon on my Firefox toolbar to automatically mail the current URL to someone using Live Mail. I can go into Options>Applications>mailto and link it to xlmail.exe but I can't add the argument "/mailurl:%" to the end of the command line so that it properly constructs an email message. This used to work - does anybody have a suggestion (other than finally abandoning Live Mail or Firefox)?

Thanks.

Asked by tootill 2 years ago

Answered by tootill 2 years ago

  • Solved
  • Archived

No Option To Set Startup Page

Hi, When launching Firefox it opens with a blank page. There is no option to set a startup page in options (see attachment). How do I get it to open to a webpage not a bl… (read more)

Hi, When launching Firefox it opens with a blank page. There is no option to set a startup page in options (see attachment). How do I get it to open to a webpage not a blank page? Regards Karl

Asked by karls.email09 1 year ago

Answered by Wesley Branton 1 year ago

  • Solved
  • Archived

automatic logout of google and microsoft

Somewhere, I clicked a box and I deeply regret it. Every since then every time I turn the computer off or it goes to sleep I have to login to Google and Microsoft apps. L… (read more)

Somewhere, I clicked a box and I deeply regret it. Every since then every time I turn the computer off or it goes to sleep I have to login to Google and Microsoft apps. Logging in to the computer is fine, but any time I use google search I have to log into my google account. All day long I'm logging into my google account. the same with online microsoft apps; onedrive, word, onenote, etc. I used to have to log in to these things only after turning the computer off. Now it's a constant state of affairs. Help.

Asked by bill1758 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Does W10 treat .css files differently than W7? Trying to get tabs on bottom, and old solution not working in W10

Hi all, I just got a new laptop and am trying to get FF the way I like it. This new laptop is W10, and the FF version is 78.0.1. My old laptop (W7) also has FF 78.0.1. I … (read more)

Hi all, I just got a new laptop and am trying to get FF the way I like it. This new laptop is W10, and the FF version is 78.0.1.

My old laptop (W7) also has FF 78.0.1.

I created a Chrome folder and a userChrome.css file in my new computer. I copied and pasted the "tabs on bottom" code I have been using on my W7 computer into the new file on my new computer and it is not working.

I have looked all over the web for several hours now and have tried several different versions of the code, tried turning the "legacy toolkit" line (in about:config) on and off and nothing has worked. I also can't find any information on why this code would work in W7 but not W10.

Does anyone have any thoughts?

Asked by CatsinQ 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox browser

Hello, Since I've got an update of Windows, 2 days ago, I've got Microsoft Edge. I like to have my Firefox as my standard browser but I can't choose anymore. I have trie… (read more)

Hello, Since I've got an update of Windows, 2 days ago, I've got Microsoft Edge. I like to have my Firefox as my standard browser but I can't choose anymore. I have tried it by the link of options but the choose is only Internet Explorer or Edge. I also followed your video instruction but I can't find the firefox.

Hope you can help me. Sorry for my english. I'm Dutch................ Thanks.

Asked by joustravanderhoeven 2 years ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Basic HTML 5 website not working since installing 78.01 win7

Since updating Firefox to 78.01 (I haven't updated recently so have skipped a few versions) a basic HTML5 website no longer works, the page based on a Uniflip brouchre do… (read more)

Since updating Firefox to 78.01 (I haven't updated recently so have skipped a few versions) a basic HTML5 website no longer works, the page based on a Uniflip brouchre doesn't load correctly http://www.tmlcnc.com I have tried safe mode, disabling addons, updating addons etc, but no difference at all.

Website works fine in IE 11.09600

Not had this sort of problem before, websites normally work in FireFox but not IE !

Any ideas ?

Asked by sonicneil 1 year ago

Answered by sonicneil 1 year ago

  • Solved
  • Archived

with firefox no sound on linux and bspwm

Hi ! with bspwm and firefox i have no sound if i start xfce and then firefox sound work i already configured this in my bspwmrc file to start pulseaudio: /usr/bin/start-p… (read more)

Hi !

with bspwm and firefox i have no sound

if i start xfce and then firefox sound work

i already configured this in my bspwmrc file to start pulseaudio:

/usr/bin/start-pulseaudio-x11

disable sandbox MOZ_DISABLE_CONTENT_SANDBOX=1 firefox also no sound

Service all ok:

systemctl --user status pulseaudio.service pulseaudio.socket

● pulseaudio.service - Sound Service

Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/user/pulseaudio.service; disabled; vendor preset: enabled)

Active: active (running) since Wed 2020-07-08 09:36:05 CEST; 29min ago

TriggeredBy: ● pulseaudio.socket

Main PID: 1151 (pulseaudio)

CGroup: /user.slice/user-1000.slice/user@1000.service/pulseaudio.service

├─1151 /usr/bin/pulseaudio --daemonize=no

└─1169 /usr/lib/pulse/gsettings-helper


Jul 08 09:36:04 HOME systemd[1034]: Starting Sound Service...

Jul 08 09:36:05 HOME systemd[1034]: Started Sound Service.


● pulseaudio.socket - Sound System

Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/user/pulseaudio.socket; enabled; vendor preset: enabled)

Active: active (running) since Wed 2020-07-08 09:35:57 CEST; 29min ago

Triggers: ● pulseaudio.service

Listen: /run/user/1000/pulse/native (Stream)

CGroup: /user.slice/user-1000.slice/user@1000.service/pulseaudio.socket


but if i start firefox i see this error if i want play a video on youtube:

Failed to create secure directory (/run/user/1000/pulse): no permission

sh: /usr/bin/jackd: no permission

[Child 34377, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: 7fc3332f0c80 OpenCubeb() failed to init cubeb: file /build/firefox/src/firefox-78.0.1/dom/media/AudioStream.cpp, line 331

[Child 34377, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=7fc333782000 [OnMediaSinkAudioError]: file /build/firefox/src/firefox-78.0.1/dom/media/MediaDecoderStateMachine.cpp, line 3891

[Child 34377, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: 7fc32e75b530 OpenCubeb() failed to init cubeb: file /build/firefox/src/firefox-78.0.1/dom/media/AudioStream.cpp, line 331

[Child 34377, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=7fc3303e5800 [OnMediaSinkAudioError]: file /build/firefox/src/firefox-78.0.1/dom/media/MediaDecoderStateMachine.cpp, line 3891

cat /run/user/1000/pulse/pid

1151

ps -afe | grep pulse

user 1151 1034 0 09:36 ? 00:00:02 /usr/bin/pulseaudio --daemonize=no

Asked by kristoferus75 1 year ago

Answered by kristoferus75 1 year ago