New windows endless loop

I am using Firefox 85.0.2 (64-bit) on a Macbook running OS X 10.13.6. This problem has been afflicting me for six months or so. On certain websites that open a new page i… (read more)

I am using Firefox 85.0.2 (64-bit) on a Macbook running OS X 10.13.6.

This problem has been afflicting me for six months or so. On certain websites that open a new page in a new window, the new window instantly enters what I would describe as a "resizing loop": the window starts small and immediately maximizes. Each time it fills the screen, though, it immediately shrinks back down and starts again. This looping behavior continues endlessly, until I kill Firefox or somehow manage to get the malfunctioning window to close. On my employer's webmail, for instance, I'm not able to compose a new message, because it tries to open a new window and gets stuck.

The resizing is very fast and very incessant, fast enough to induce nausea in the unsuspecting user. Can anyone offer any suggestions?

Asked by shih.kaiyang 6 days ago

Iphone Hotspot very slow .

So after the wonderful weather the east coast has got over the past few days. Internet is out with no eta when it will be fixed. So I have to use apple hotspot. Ive notic… (read more)

So after the wonderful weather the east coast has got over the past few days. Internet is out with no eta when it will be fixed. So I have to use apple hotspot. Ive noticed on firefox I only get up to 2.5 mbps download speeds. If I do a speed test it shows 36 to 44 mbps . Booted onto my old ssd drive with the same version of windows ten and as far as I know firefox. Firefox works fine on that drive. Ive also found out microsoft edge also works fine on my main m.2 ssd . I have no idea why firefox would be so slow, its like its limiting my speeds . But I checked and the throttling is turned off. I tried to uninstall firefox and reinstall didn't help.

I have no idea why speed test.net shows im getting 40+ mbps and youtube videos or just surfing the web is stuck at 2.5 mbps. any help or ideas would be great. Thanks.

Asked by sazabizc 1 week ago

Last reply by sazabizc 6 days ago

Everything is gone

Hello, I had to reset my OS on the work laptop, and after finishing, I tried to login but I coulnd't get the right password on Firefox. I selected the "reset password" op… (read more)

Hello,

I had to reset my OS on the work laptop, and after finishing, I tried to login but I coulnd't get the right password on Firefox. I selected the "reset password" option, and I saw the pop-up noticing me that I might lose some bookmarks. No worries, I said, because I did this before and it was all good. Upon logging in with my new password... I was terrified to find everything missing: my passwords, my bookmarks, my history.. everything. It's all I had ever since I work here (almost 6 years). Is there any way that I could recover my missing data?

Thank you, Leonard

Asked by leonard.neamtu 6 days ago

Biometrics and Firefox

Hi, is possible in Firefox to use biometrics (e.g fingerprint) to unlock your passwords in Lockwise or use it for login, etc.? Or it's planned in some next releases? (on … (read more)

Hi, is possible in Firefox to use biometrics (e.g fingerprint) to unlock your passwords in Lockwise or use it for login, etc.? Or it's planned in some next releases? (on Windows 10)

Thanks for answers!

Asked by Tomáš Kazda 1 week ago

Last reply by Tomáš Kazda 6 days ago

Cannot access tabs after v86.0 update

After updating to the latest MF version yesterday, I can't seem to access all of my saved tabs/bookmarks. Most of them shows a blank image/icon which not clickable. Even … (read more)

After updating to the latest MF version yesterday, I can't seem to access all of my saved tabs/bookmarks. Most of them shows a blank image/icon which not clickable. Even if I try to open the properties to view at least the URL, it's giving me an error. Please help!

Asked by arleighhhh 6 days ago

Mysql problem only in Firefox not in other browsers

I'm having a problem with mysqli update of one column. It doesn't work in firefox but works in chrome, opera and edge. As you can see below the statement itself consist f… (read more)

I'm having a problem with mysqli update of one column. It doesn't work in firefox but works in chrome, opera and edge.

As you can see below the statement itself consist from ten different values and all the others are inserted correctly in all browsers. Problem is with the first column named wolny_zajety - it is 0 by default and it doesn't update to 1.

Here is my code:

$busy = 1;

$stmt = $con->prepare("UPDATE rezerwacje_opony SET wolny_zajety = ?, usluga = ?, opony = ?, numer_rejestracyjny = ?, marka = ?, model = ?, imie = ?, telefon = ?, email = ?, opcjonalne_informacje = ? WHERE data = '".$day."' AND godzina = '".$hour."'");

$stmt->bind_param('isssssssss', $busy, $service, $additional, $registry, $make, $model, $fullname, $phone, $email, $infofromuser);

$stmt->execute();

$stmt->close();

I tried several things but nothing works. Can anybody help me?

Asked by pawel-p-81 6 days ago

Search queries form address bar being cut off

Often when I do a search from the address bar, the search query is cut off at some point. Say I want to search for "tofu quiche recipe", so I write "tofu quiche recipe" i… (read more)

Often when I do a search from the address bar, the search query is cut off at some point.

Say I want to search for "tofu quiche recipe", so I write "tofu quiche recipe" in the address bar and press Enter. This will often cause Firefox to search for "tofu quiche reci" or just "tofu qui". Even if the entered query, "tofu quiche recipe", is displayed in the address bar itself, it seems that the primary option in the drop down will have a certain delay in updating and say "tofu qui — Search with DuckDuckGo", and thus when Enter is pressed, Firefox will drop the last part of the query.

The issue doesn't happen when searching from the new tab page or directly from a search engine site, only from the address bar.

Asked by hjek 6 days ago

Last reply by hjek 6 days ago

Automatic upgrade disabled firefox

Has anyone had a problem with an automatic upgrade disabling Firefox in Win 8.1? I used system restore to resolve this problem but, you know that it will automatically do… (read more)

Has anyone had a problem with an automatic upgrade disabling Firefox in Win 8.1? I used system restore to resolve this problem but, you know that it will automatically download and reinstall the same upgrade. When it does the same thing will happen. Any ideas?

Asked by DJ 6 days ago

Active device "Last seen 2 months ago"

Hi, I regularly Sync between three devices. The devices are - PC - Phone - Microsoft Surface PC and Phone are working fine. I can send Tabs between those devices with no… (read more)

Hi, I regularly Sync between three devices. The devices are

- PC

- Phone

- Microsoft Surface

PC and Phone are working fine. I can send Tabs between those devices with no problems(my main use of Sync). Unfortunately the Surface doesn't show up as an active device. Sync shows it as "Last seen 2 months ago" so I am unable to send Tabs to that device.

I can Sync the Surface just fine. When I click "Sync Now" it successfully Syncs with no error but the device still shows as "Last seen 2 months ago". Firefox is fully updated on all devices.

Any help would be appreciated. Thanks!

Asked by Baelorn 6 days ago

Title bar buttons don't work when pressing Alt

Hello, I have a problem with Firefox. I think this is a bug. I have tested it in Firefox 85, 86 and 87. When I press Alt, the complete title bar with the menus File, Edit… (read more)

Hello,

I have a problem with Firefox. I think this is a bug. I have tested it in Firefox 85, 86 and 87.

When I press Alt, the complete title bar with the menus File, Edit, View, ... appears. Afterwards, when I click Minimize, Maximize, Close, New Tab or List All Tabs, the title bar is minimized again but nothing else happens. Those buttons just don't work.

Is there a way to fix this problem? Is it likely to be fixed sooner than three months/six months/years? Please tell me how I can add anymore useful information. Thanks for your support!

Asked by browserlightedup 6 days ago

Firefox deleted my account

Left to go to work, laptop died, turned it on and my profile isn't showing up in profile manager when you first start Firefox, but my folder is there. How can I get my in… (read more)

Left to go to work, laptop died, turned it on and my profile isn't showing up in profile manager when you first start Firefox, but my folder is there.

How can I get my information back? Because I don't recall using an account for Firefox, this email was for my phone

Asked by nerdswaggirl 6 days ago

reader view souns...

my reader view has stopped playing the audio on text on web pges , altho videos and other sounds are coming through separately from reader view option.... what is wrong… (read more)

my reader view has stopped playing the audio on text on web pges , altho videos and other sounds are coming through separately from reader view option.... what is wrong ?

Asked by calgar 6 days ago

Barcode fonts not working in Firefox

Our barcodes will not show up in firefox but are fine in every other browser. Specifically, it is the code39b font. Is there any way around this in firefox? Allowing webs… (read more)

Our barcodes will not show up in firefox but are fine in every other browser. Specifically, it is the code39b font. Is there any way around this in firefox? Allowing websites to choose their own fonts is enabled, and changing/disabling the sandbox also did not help. I have not found any helpful add-ons either. Please share if you have any ideas, thank you!

Asked by kbeatty613 6 days ago

Disabling the mediabanner/popup thing

Hi, I'm trying to disable the media popup in windows 10, which appears when you lower your volume or skip a song or anything (see added image). I have a brand new pc and … (read more)

Hi,

I'm trying to disable the media popup in windows 10, which appears when you lower your volume or skip a song or anything (see added image). I have a brand new pc and on my old pc i was able to fix this easily by doing this: go to about:config and change this: set media.hardwaremediakeys.enabled from true to false.

I did that now, with my new pc as well. But i just does not work, i restarted my browser and pc after changing it, i set it back to true and back to false again, it just will not work.

I googled this issue, but the only solution i find, is what i exactly the thing i described above, nothing else.

Asked by grobalork 1 month ago

Last reply by grobalork 6 days ago

Secure Connection Failed

Hi. I keep getting this message Secure Connection Failed The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be ve… (read more)

Hi. I keep getting this message Secure Connection Failed The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.

   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

for several pages I try to open recently on my laptop. I can open them on my phone. On of these pages was open an the tab was accidentally closed (cat) and now I cannot get past this message, except on my phone. I need to be able to open them on my laptop. 

Can anyone help? I have already contacted one site in particular who said there were no problems on their end.

Thank you.

Asked by jokool13 1 week ago

Last reply by jokool13 6 days ago

Totally Stymied Please Help

Excuse my long winded explanation but I have a problem with an Acer Nitro Gaming Laptop that I bought 6 months ago when my HP laptop had a hard drive failure. I purchase… (read more)

Excuse my long winded explanation but I have a problem with an Acer Nitro Gaming Laptop that I bought 6 months ago when my HP laptop had a hard drive failure. I purchased the new Acer rather than have my HP repaired. After a month of frustration I sent my old HP for repair and have been waiting for a fix for the Acer that appears to have a software issue not a hardware problem. The issue that I'm having is that no matter which browser I'm using it frequently crashes while web browsing. Depending on which browser I'm using I will get the message Oh dear we encountered a problem, or Oh Snap your page crashed or status_access_violation.

The laptop has done this since fresh out of the box no matter what browser that I use and so far I've tried Edge, Chrome, Firefox, and Brave. They all crash which is downright frightening if you are in the midst of doing an online purchase or an online banking transaction. I prefer to use the Firefox browser and have used it for several years.

What I find most interesting is that if I use the old original Internet Explorer that comes in the Windows 10 accessories the laptop is stable and works flawlessly without issues. The main problem is that most web sites no longer support the old explorer and Windows in constantly wanting to update the browser to Edge. Since it works perfectly with the Internet Explorer it leads me to assume that I have a software, coding bug that is unique to the Acer laptop.

In the interim I have a $1,000 doorstop that is of no use to me until a solution is found to this problem. So far I have tried virtually every suggestion out there from updating to the latest versions of the software, trying different browsers and even tried renaming the executable files that initiate the browsers. I have also twice done a full factory reset and started over, none have worked. If anyone out there has a suggestion or solution to this my dilemma please contact me at fhmechanic@gmail.com Thanks!

Asked by fhpecenka 6 days ago

Firefox 2FA with Authy

I am trying to enable 2FA on my Firefox account using Authy. I just did it with FB, Twitter, Gmail, Outlook and OKTA and they all worked. However the code generated by Au… (read more)

I am trying to enable 2FA on my Firefox account using Authy. I just did it with FB, Twitter, Gmail, Outlook and OKTA and they all worked. However the code generated by Authy is not being accepted by Firefox so that I can enable 2FA. I have verifed that my timezone is correct (-4, no daylight savings) and that the time matches up exactly. Obviously since i was successful with the others, the issue does not exist on my side. Any help?

Asked by Devon Hackshaw 6 days ago