Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

When opening new tabs I am getting a rogue site.

'bold text'bold text When opening a new tab I keep getting moz-extension://6e0073f6-f306-4494-a47c-63c579798312/pages/consent/consent.html?url=https%3A%2F%2Fsearch.yahoo… (read more)

'bold text'bold text When opening a new tab I keep getting moz-extension://6e0073f6-f306-4494-a47c-63c579798312/pages/consent/consent.html?url=https%3A%2F%2Fsearch.yahoo.com%2Fyhs%2Fsearch%3Fhspart%3Dtrp%26hsimp%3Dyhs-001%26grd%3D1%26type%3DY143_F163_201897_102620%26p%3Dsky%2Bnews

Please help

Asked by susanof21 1 year ago

Last reply by Terry 1 year ago

  • Archived

Access denied

I've used Metronomeonline.com for years on Firefox. Suddenly I'm getting screens when I access the website telling me "Secure Connection Failed" and the site won't open. … (read more)

I've used Metronomeonline.com for years on Firefox. Suddenly I'm getting screens when I access the website telling me "Secure Connection Failed" and the site won't open. Next day it'll be fine but that evening the same block will appear. When I access the site on Chrome there's no problem at all. Can you help me?

Asked by mpm3ent 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Facebook issues

Every time I click on a See More inside a post the post disappears from my feed. Now with the latest update when I click on a post to reply about 30% of the time the pos… (read more)

Every time I click on a See More inside a post the post disappears from my feed. Now with the latest update when I click on a post to reply about 30% of the time the post disappears from my feed. This doesn't happen on Safari

Asked by forrwhat 1 year ago

Last reply by Terry 1 year ago

  • Archived

Website not displaying in Firefox.

My website is not properly displaying in Firefox, and shows an error as listed below. It displays fine in all other browsers. I have tried multiple troubleshooting ideas … (read more)

My website is not properly displaying in Firefox, and shows an error as listed below. It displays fine in all other browsers. I have tried multiple troubleshooting ideas for the past week, and none have fixed the error.

Any suggestions?

Hmm. We’re having trouble finding that site.

We can’t connect to the server at www.joannazimmermanphd.com.

If that address is correct, here are three other things you can try:

   Try again later.
   Check your network connection.
   If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.

Asked by jen19 1 year ago

Last reply by MarkRH 1 year ago

  • Archived

Why it doesn't display photo on Facebook marketplace

I tried many times with my Facebook accounts to sell products on the Facebook marketplace but the photo doesn't display Note: chrome is work well with the same Facebook a… (read more)

I tried many times with my Facebook accounts to sell products on the Facebook marketplace but the photo doesn't display Note: chrome is work well with the same Facebook account Kindly help me

Asked by James061118 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

All old and new email in Gmail is blank (only when viewed with Firefox on PC). How do I fix it?

I recently switched over to Thunderbird for my email client. I pointed my Gmail to go to Thunderbird. After doing so, I discovered that every single old and new email i… (read more)

I recently switched over to Thunderbird for my email client. I pointed my Gmail to go to Thunderbird. After doing so, I discovered that every single old and new email in Gmail (when trying to view in Firefox) were blank.

Hoping to resolve the issue, I stopped forwarding Gmail to Thunderbird, then I deleted the Gmail account from Thunderbird. Finally I uninstalled Thunderbird and emptied the cache and cookies. Still have blank emails when opened in Firefox. Chrome Edge & IE work fine.

I'd prefer to keep using Firefox over the other browsers.

Thanks for any & all suggestions and help you may have to offer.

Asked by nplocek 1 year ago

Answered by nplocek 1 year ago

  • Archived

Website loading issue

Hi, I was trying to access a webpage, but the browser would refuse to load it. Although I have checked my internet connection and cleared cache, but the same issue popp… (read more)

Hi, I was trying to access a webpage, but the browser would refuse to load it. Although I have checked my internet connection and cleared cache, but the same issue popped up again.

It turned out; the website was not loading. May i know how to solve it. Thanks

Asked by contactalessiam 2 years ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Archived

Mozilla don't work well in Facebook anymore.

Hi. I've been using Firefox for many years now and I always considerded it the absolute best browser. The last six months or so it doesn't work well on Facebook though. … (read more)

Hi.

I've been using Firefox for many years now and I always considerded it the absolute best browser. The last six months or so it doesn't work well on Facebook though. Pictures don't load as they should for example. It can work for a short time, but if i stayed on Facebook 15 minutes or so it always be problems. I have no idea what this is all about, but nowadays I have been forced to use Edge when I browse Facebook. Can anyone help me with this?

LuckySwede

Asked by Anders B Weiborn 1 year ago

Last reply by Terry 1 year ago

  • Archived

Menus, links broken or missin in Firefox, but work in Safari & Chrome

Increasingly, I am unable to use Firefox on websites because drop-down menus and links appear as function names (keyboard_arrow_down, open_in_new, etc). See screenshot of… (read more)

Increasingly, I am unable to use Firefox on websites because drop-down menus and links appear as function names (keyboard_arrow_down, open_in_new, etc). See screenshot of carrier.com. On some sites links don't appear at all. See ttp.cbp.dhs.gov screenshot. If I use Safari or Chrome, these sites look and act normally. See screenshots in Chrome. I am using Firefox 97.0.1 on OSX 12.2. I have had similar problems on other sites as well.

Asked by rsbecker65 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can not connect to my Lan Router

I can connect to my Router ( NetGear ) via Safar; however,' I can not go to http://routerlogin.net/ via the FoxFire browser'. I get redirected to https://www.netgear.co… (read more)

I can connect to my Router ( NetGear ) via Safar; however,' I can not go to http://routerlogin.net/ via the FoxFire browser'. I get redirected to https://www.netgear.com/home/services/routerlogincom/ .

Via the Settings interface, I have allowed this site to accept cookies for the session. Still no luck.

I have look at articles that attempt to address this issue - they must be old, for the solution menu options can not be found in my version of FF 97.0.1

It has to be a settings issue for again - I can do what I want via Safari when allowing cookies.

Browser Settings are strict with "do not Tack me". HTTPs only is set. Usually when this fails, I elect to goto the URL as HTTP.

Can you help ?

Thanks.

Asked by martclaus-productsupport 1 year ago

Answered by James 1 year ago

  • Archived

Search bar redirects keyword to https instead of searching

When I type "thesaurus" (without the quotes) into the search bar and hit enter, it redirects to https://thesaurus and the tab says "Server Not Found". In order to actual… (read more)

When I type "thesaurus" (without the quotes) into the search bar and hit enter, it redirects to https://thesaurus and the tab says "Server Not Found". In order to actually search for thesaurus I have to go through the dropdown and select to google thesaurus.

This is an absolutely ridiculous issue that so far seems to only be triggered with one keyword. I have used multiple one word searches to attempt to replicate and none of them trigger the same action. I have cleared my history, disabled search bar autofill from about:config, disabled search suggestions, restarted my computer, restarted firefox, none of these corrects the issue.

Obviously, I can simply go to google and search for a thesaurus, but this seems like an issue for tech support to correct rather than something expected to be worked around.

Asked by xaroso8373 2 years ago

Last reply by petearmitage 1 year ago

  • Archived

Why do you block at least half of my logins? It seems you block all of the sites related to my political views why?

I like political web sites, mainly conservative. Why do you block at least half of them. Plus according to to you, there is a shield where I could select a reason and it … (read more)

I like political web sites, mainly conservative. Why do you block at least half of them. Plus according to to you, there is a shield where I could select a reason and it would load. Nope, not on most of the sites I try to open. I am sick of it and will change Browsers if it is not corrected. I can call the same sites up on my I Pad, it uses a different browser.

Asked by Donna Stone 1 year ago

Last reply by Paul 1 year ago

  • Archived

"Sorry, we're having trouble with playing this video."

All Facebook videos and also embedded youtube videos in clickfunnels page give a few seconds then grey with the words "Sorry, we're having trouble with playing this video… (read more)

All Facebook videos and also embedded youtube videos in clickfunnels page give a few seconds then grey with the words "Sorry, we're having trouble with playing this video."

This is a FF specific problem

- firefox is up to date for Win 10 64GB - i tried the advanced media settings suggested on another thread 1 year ago and all the requested settings were true (except experimental) - ran in safemode with extensions etc turned off - made no difference

Note have just updated computer Bios and windows servicepack - however nothing else on the whole PC has been a problem...

Any more suggestions - id rather use firefox but need video capability! Thanks

Asked by biggs.lizzy 2 years ago

Last reply by david1510 1 year ago

  • Archived

Firefox Security Risk Warning

Many times Firefox will give an incorrect security warning. This has been occurring for more than two years, across many websites/Firefox updates. Currently using Windows… (read more)

Many times Firefox will give an incorrect security warning. This has been occurring for more than two years, across many websites/Firefox updates. Currently using Windows 10 and Firefox 97 (Firefox is set to clear all cookies/information when closing). EXAMPLE: Open browser (Firefox) and in the URL type the website (e.g. shrepc) Press CTRL + ENTER to auto-fill the URL Firefox displays message "Warning: Potential Security Risk Ahead" giving the options to "Go Back" or "Advanced" At this point close Firefox. Open Firefox again. In the URL link type "www.shrepc.com" and press ENTER The website is displayed with no errors. Has anyone else experienced this?

Asked by Tim 2 years ago

Last reply by Paul 1 year ago

  • Solved
  • Archived

YouTube is showing wrong language and location, and I can't change it

As the title says, YouTube is showing me the wrong language and location, and I can't change it, every time I try it just goes back to the wrong language. I've tested oth… (read more)

As the title says, YouTube is showing me the wrong language and location, and I can't change it, every time I try it just goes back to the wrong language. I've tested other browsers (Edge and Opera) and it's working normally, I've also tried disabling all the extensions I have, as well as resetting my profiles folder, neither of which worked. Thanks in advance.

Asked by desze 2 years ago

Answered by desze 2 years ago

  • Archived

gmail no longer accessable through firefox

Hi, Suddenly I can no longer access gmail through firefox. I can get to the signin page, enter my user name then password on the next screen. When I click to enter my p… (read more)

Hi, Suddenly I can no longer access gmail through firefox. I can get to the signin page, enter my user name then password on the next screen. When I click to enter my password, my email doesn't appear, just a blank page. Why? Has something changed?

Asked by msrosanne04 1 year ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Browsing on local development URLs derives on "Unable to connect"

Hi there, I'm using my PC for local web development. I use Firefox as my regular browser and recently, in order to distinguish between personal time and development time… (read more)

Hi there,

I'm using my PC for local web development. I use Firefox as my regular browser and recently, in order to distinguish between personal time and development time, I've established a new profile just for development purposes.

The local website I can't reach is "site.local.dev". My OS is Ubuntu 20.04 and that URL points to a local IP on my network (resolved via /etc/hosts file on my PC).

Funny thing is that: - In dev-profile: site.local.dev does not work => "Unable to connect" and the URL bar shows https://site.local.dev even if I force it to http:// - In personal-profile: site.local.dev does work :P

I have tried with CLI tools like "wget", "hosts", "ping", "telnet" and so on and the site loads ok. Even I have used Dillo (damn simple web browser) and the site loads ok also.

Things I've tried so far: - Suggestions at https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can - Suggestions at https://support.mozilla.org/en-US/questions/1011327 (similar issue, not exactly the same).

It must be a silly thing but I'm out of options now. Perhaps anybody has faced to this situation in the past: any suggestion on this issue?.

Thanks in advance, Ibon.

Asked by Ibon Castilla Varela 2 years ago

Answered by Ibon Castilla Varela 1 year ago