Showing questions tagged: Show all questions

error message www.bbc.com. PR_END_OF_FILE_ERROR Error code: PR_END_OF_FILE_ERROR

For the past couple of months I have been getting the message www.bbc.com. PR_END_OF_FILE_ERROR Error code: PR_END_OF_FILE_ERROR when loading pages on www.bbc.com websi… (read more)

For the past couple of months I have been getting the message www.bbc.com. PR_END_OF_FILE_ERROR

Error code: PR_END_OF_FILE_ERROR when loading pages on www.bbc.com website. I have done a search on the internet and it seems this is a common problem with Firefox and does not affect othere browesers. I have done what was advice given online but it does not solve the problem. It is getting so bad I may have to start using one of the other browsers even though I prefare Firefox.

Asked by Brian Beesley 3 months ago

Last reply by g.l.sanders 4 days ago

Bookmark thumnails not showing after import

Hello, i imported Firefox bookmarks to Firefox on another user account and i am not getting thumbnails! Both on bookmark's bar and inside bookmark browser :/ How t… (read more)

Hello,

i imported Firefox bookmarks to Firefox on another user account and i am not getting thumbnails! Both on bookmark's bar and inside bookmark browser :/

How to fix this?

Thanks!

Asked by empleat 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

Posting comments

Firefox will not allow my to post comments on Yahoo. I have no issues with Chrome or Safari. I get the following error message: Your comment failed to publish. Retry … (read more)

Firefox will not allow my to post comments on Yahoo. I have no issues with Chrome or Safari. I get the following error message: Your comment failed to publish. Retry

Asked by V G 3 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 week ago

Disqus Comments doesn't load if Browser Privacy set to Strict

TL;DR : Disqus comments used to work while using privacy Strict mode now it doesn't. After years of it working out of the get-go while using Strict mode up till rec… (read more)

TL;DR : Disqus comments used to work while using privacy Strict mode now it doesn't.

After years of it working out of the get-go while using Strict mode up till recently (about a year ago this was really low on my priority list) refused to work I though it was my Ad blocker was causing issues but after setting it in the filters to allow and even after turning it off still no dice.

Removed all add-ons tried again still Disqus comment section refused to load in the websites I regularly visit. So after giving up, I just look around in the browser setting to see if there is anything that may cause conflict with certain scripts from running.

Asked by ianjay.tt 3 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 week ago

Why can't Firefox copy text anymore?

Why can't Firefox copy text to the clipboard anymore? It won't copy text from a web page, from a URL, or even from about:support "Copy text to clipboard"!!! I'm using ver… (read more)

Why can't Firefox copy text to the clipboard anymore? It won't copy text from a web page, from a URL, or even from about:support "Copy text to clipboard"!!! I'm using version 1.22 64 bit on windows 11. I've reinstalled Firefox but it doesn't make a difference. I've tried "Troubleshoot Mode" and it's still broken!!!

I can paste into Firefox but something has broken copy!

Asked by FirefoxUser73 3 months ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

Can't pin certain extensions?

So, there's an extension I want to pin, right? It has no menu, meaning that it's grayed out usually. However, the website it's supposed to affect does not get affected. T… (read more)

So, there's an extension I want to pin, right? It has no menu, meaning that it's grayed out usually. However, the website it's supposed to affect does not get affected. That is, unless I were to refresh the site, then quickly move my mouse to the extensions menu, open it, and show the extension.

Asked by Elliot VanWormer 3 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 months ago

Norton Safe Search

My default search engine was Norton Safe Search but now it does not appear as one of the options to choose. I cannot remember all of them. Bing and Google are two of them… (read more)

My default search engine was Norton Safe Search but now it does not appear as one of the options to choose. I cannot remember all of them. Bing and Google are two of them but not Norton Safe Search although I have been able to add it to the toolbar. Why is it no longer one of the options?

Asked by ju.col 1 month ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

Saving bookmark folders and individual bookmarks in alphabetical order

I wish to save my bookmarks in alphabetical order, first the folders and then any bookmarks that have not yet been allocated to a specific folder. This used to be possibl… (read more)

I wish to save my bookmarks in alphabetical order, first the folders and then any bookmarks that have not yet been allocated to a specific folder. This used to be possible as I gave reorganised the older bookmark folders are in alphabeical order previously. This seems to be no longer posible. I can reorganise them in View but cannot save them. Am I doing something wrong? Any help appreciated. Thanks in advance. text

Asked by iain1 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

Is AdBlock scamming all Firefox users, or do you not want their partnership?

AdBlock has not made any updates for Firefox for eleven months. Do they just not care, or has Mozilla rejected them? The internet is terrible enough as it loves to scam a… (read more)

AdBlock has not made any updates for Firefox for eleven months. Do they just not care, or has Mozilla rejected them? The internet is terrible enough as it loves to scam all users on all sites.

Asked by Benjamin_Minney 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

"Your browser is being managed by your organization"

"Your browser is being managed by your organization" is on the top of my settings page and it preventing me from using some of my streaming services. I am at my home, don… (read more)

"Your browser is being managed by your organization" is on the top of my settings page and it preventing me from using some of my streaming services. I am at my home, don't work at a job where I would ever be on a network, what the heck? It is some name I don't even know. Did I get hacked? Is it a virus? Nothing I have seen on here so far has worked, and I AM NOT A LINUX USER. (After looking at other answers, seems to be a problem with Linux.) I am on Windows 11. Thanks!

Asked by jbunds 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

Cursor won't show when writing a letter or note. So I don't know where i stop typing? It works here but not when I open my browser to write letter?

Cursor won't show when writing a letter or note. So I don't know where i stop typing? It works here but not when I open my browser to write letter? … (read more)

Cursor won't show when writing a letter or note. So I don't know where i stop typing? It works here but not when I open my browser to write letter?

Asked by JSM 4 months ago

Last reply by zeroknight 3 months ago

Primary Password asked every time I open the browser

Dear community, since some recent update I am asked for a primary password every time I open the browser, which is higly annoying. I like my passwords protected by a pri… (read more)

Dear community,

since some recent update I am asked for a primary password every time I open the browser, which is higly annoying. I like my passwords protected by a primary password and in former times it was only asked for when trying to reveal a saved password. I know this has probably to do with me using Firefox sync, because I use the browser on my Android too but I would like to keep my devices synced. Besides: On my phone I am only asked for a fingerprint when accessing passwords, not every single time I open the app. There must be a way to reconfigure this on a desktop, right?

Asked by Jonah 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

Developer Edition switched to dark background and I cannot undo this setting

I change nothing in my settings and I am now on Dark background everywhere despite having: - forced the system settings (OS) to stay in light background - in about:prefer… (read more)

I change nothing in my settings and I am now on Dark background everywhere despite having: - forced the system settings (OS) to stay in light background - in about:preferences appearance I've manually selected (forced) the light background - in about:config I've tried to switch the browser.theme.content-theme to "1" (instead of "0")

this is really frustrating, I would like to get a better "reading" of what happens, as an Engineer I am happy to also squint at logs if needed, please consider adding a preference / settings change log file

Asked by looeegee 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

Firefox v122 --profile option is not working properly

Hi, I am running the latest Firefox v122 (firefox_122.0+build1-0ubuntu0.22.04.1~mt1_amd64.deb not snap) and when using the --profile option to specify the startup pr… (read more)

Hi,

  I am running the latest Firefox v122 (firefox_122.0+build1-0ubuntu0.22.04.1~mt1_amd64.deb not snap)

and when using the --profile option to specify the startup profile it fails to start even on a NEW system that never ran Firefox if I give it a directory that resides on a mounted ext3 filesystem.

  All the permissions are OK and yet running strace I see an error and after a few second will get the

generic pop-up with the error message: (after a few seconds)

Firefox is already running, but is not responding. To use Firefox, you must first close the existing Firefox process, restart your device, or use a different profile.

 Running the SAME from /tmp works fine, but I need the profile to reside on a persistent storage area

so if the LIVE distro restarts then it can restore the previous session, bookmarks, options, etc...


============================================================
 The 2 directories were created identically and have the exact same permissions:

xubuntu@xubuntu:~$ mkdir /tmp/firefox3

xubuntu@xubuntu:~$ mkdir /media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3

xubuntu@xubuntu:~$ ls -ald /tmp/firefox3 drwxrwxr-x 17 xubuntu xubuntu 1080 Jan 21 22:05 /tmp/firefox3

xubuntu@xubuntu:~$ ls -ald /media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3 drwxrwxr-x 17 xubuntu xubuntu 4096 Jan 21 21:13 /media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3

============================================================

The only difference is that one is mounted on tmpfs and the other is on /dev/nvme0n1p2:

xubuntu@xubuntu:~$ df -k /tmp/firefox3 Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on tmpfs 32560016 351528 32208488 2% /tmp

xubuntu@xubuntu:~$ df -k /media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3 Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on /dev/nvme0n1p2 195751828 51056068 142695768 27% /media/xubuntu/sys_n01_home


============================================================

When starting firefox with the /tmp/firefox3 profile directory it works fine and starts up:

xubuntu@xubuntu:~$ firefox --profile /tmp/firefox3

newfstatat(AT_FDCWD, "/tmp/firefox3", {st_mode=S_IFDIR|0775, st_size=1040, ...}, 0) = 0 newfstatat(AT_FDCWD, "/tmp/firefox3/.parentlock", {st_mode=S_IFREG|0664, st_size=0, ...}, 0) = 0 openat(AT_FDCWD, "/tmp/firefox3/.parentlock", O_WRONLY|O_CREAT|O_TRUNC, 0666) = 11 fcntl(11, F_GETLK, {l_type=F_UNLCK, l_whence=SEEK_SET, l_start=0, l_len=0, l_pid=-487933736}) = 0 fcntl(11, F_SETLK, {l_type=F_WRLCK, l_whence=SEEK_SET, l_start=0, l_len=0}) = 0 uname({sysname="Linux", nodename="xubuntu", ...}) = 0


BUT when using the persistent storage on the real filesystem (but SAME exact permissions) it fails:

newfstatat(AT_FDCWD, "/media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3", {st_mode=S_IFDIR|0775, st_size=4096, ...}, 0) = 0 newfstatat(AT_FDCWD, "/media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3/.parentlock", {st_mode=S_IFREG|0664, st_size=0, ...}, 0) = 0 openat(AT_FDCWD, "/media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3/.parentlock", O_WRONLY|O_CREAT|O_TRUNC, 0666) = 11 fcntl(11, F_GETLK, {l_type=F_UNLCK, l_whence=SEEK_SET, l_start=0, l_len=0, l_pid=1519466008}) = 0 fcntl(11, F_SETLK, {l_type=F_WRLCK, l_whence=SEEK_SET, l_start=0, l_len=0}) = -1 EACCES (Permission denied) close(11) = 0

Am I doing anything wrong or is this some weird startup issue / race condition in the parentlock management?

Thank you for looking into this.

  -Sanjiyan

PS: I can upload the full strace file for both scenarios if needed. Thanks again.

     running on an xubuntu distribution "22.04.2 LTS (Jammy Jellyfish)"

Asked by Sanjiyan 4 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago