Showing questions tagged: Show all questions

I can't get access to my camera on Spelltable.com

I installed an OBS plug-in for a virtual camera so that I could film my screen and pretend it's a webcam. I was able to use the virtual camera or my webcam on spelltable.… (read more)

I installed an OBS plug-in for a virtual camera so that I could film my screen and pretend it's a webcam. I was able to use the virtual camera or my webcam on spelltable.com by selecting either from the dropdown "allow" menu. One day, I was no longer able to select my webcam. I could only select the obs virtual camera. I switched to MS Edge which worked as normal. I've uninstalled OBS and all plug-ins. Same result I've reinstalled firefox. Same result. I've been using MS Edge for websites that need my camera.

Asked by clffrd.ava 1 day ago

Last reply by zeroknight 1 day ago

Videos can't be played at higher playback speed on Youtube

Videos can't be played at higher playback speed Bug On firefox, I cant play videos at higher playback speed or it'll only play audio or video will endlessly buffer. Usin… (read more)

Videos can't be played at higher playback speed Bug

On firefox, I cant play videos at higher playback speed or it'll only play audio or video will endlessly buffer. Using user-agent spoofer and changing to chrome makes it a little less worse but still the problem sustains. On Brave, the video doesnt have any effect of higher playback speed rather it'll make the video buffer and have very strong red contrast.

Asked by kapish1233 4 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago

error message www.bbc.com. PR_END_OF_FILE_ERROR Error code: PR_END_OF_FILE_ERROR

For the past couple of months I have been getting the message www.bbc.com. PR_END_OF_FILE_ERROR Error code: PR_END_OF_FILE_ERROR when loading pages on www.bbc.com websi… (read more)

For the past couple of months I have been getting the message www.bbc.com. PR_END_OF_FILE_ERROR

Error code: PR_END_OF_FILE_ERROR when loading pages on www.bbc.com website. I have done a search on the internet and it seems this is a common problem with Firefox and does not affect othere browesers. I have done what was advice given online but it does not solve the problem. It is getting so bad I may have to start using one of the other browsers even though I prefare Firefox.

Asked by Brian Beesley 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Go back one page, not working on Microsoft forum website

I searched Microsoft forum and opened the first link (https://answers.microsoft.com/en-us). On Firefox, Go back one page (back arrow) button was not working on this websi… (read more)

I searched Microsoft forum and opened the first link (https://answers.microsoft.com/en-us). On Firefox, Go back one page (back arrow) button was not working on this website.

Asked by s malik 2 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 months ago

Suddenly no sound on rumble.com (March 24 2024)

Yesterday I was playing videos on rumble fine. Sat my laptop down, picked it back up after waking up and suddenly no sound on any rumble.com video. Youtube plays video an… (read more)

Yesterday I was playing videos on rumble fine. Sat my laptop down, picked it back up after waking up and suddenly no sound on any rumble.com video. Youtube plays video and audio fine. So does X and truth social. In fact, any website plays audio EXCEPT rumble.com. Its not Windows related. Its firefox related. I installed Chrome and rumble.com plays with sound fine. I uninstalled firefox and reinstalled and that didnt fix it. I have rumble installed via WebCatalog an it plays videos and audio fine. I then installed Firefox nightly and never signed in or anything and still rumble isnt playing sound. Its rumble+firefox=no sound. And it appears to be happening to others too on other help forums. DOES ANYONE KNOW HOW TO FIX THIS?

Asked by Human 2 weeks ago

Last reply by zeroknight 1 week ago

updated to Version 124.0.1 (64-bit), now adblocker ultimate blocking website ( are you human requests)

updated to Version 124.0.1 (64-bit), now adblocker ultimate blocking website ( are you human? not a robot requests). There's no button to confirm. I can get to log in s… (read more)

updated to Version 124.0.1 (64-bit), now adblocker ultimate blocking website ( are you human? not a robot requests). There's no button to confirm.

I can get to log in screen ( Sams' club) but it goes right back to the are you human screen?, 

I can access the website if turn off Adblocker Ultimate. Adblocker appears up to date. When I disable Adblocker there is still a request, but this time a button below to press and hold which takes me to login screen. I can successfully login then. Reporting the issue which began within 5 min of the last Firefox update. I updated 3/23/2024

Asked by Lucy Howell 2 weeks ago

Last reply by cor-el 2 weeks ago

NS_ERROR_INTERCEPTION_FAILED when trying to download stickers on WhatsApp Web

For probably years now, I have this problem on my laptop. WhatsApp Web can't load any stickers - not that I send, receive or any in my drawer. I can't understand why it'… (read more)

For probably years now, I have this problem on my laptop. WhatsApp Web can't load any stickers - not that I send, receive or any in my drawer.

I can't understand why it's specifically WhatsApp and specifically the stickers, but I tried to fix it: - I logged off and on to WhatsApp Web, didn't help. - I disabled then removed all extensions, didn't help. - I've removed all profile data, didn't help. - I reinstalled Firefox after wiping the AppData folder, didn't help.

This problem has persisted over updates and doesn't happen in Chrome - stickers download there just fine. It also doesn't happen on any other computer I use with Firefox.

I tried to investigate the cause of the problem. First off, the sticker HTTP request on the network tab fails with the weird error status NS_ERROR_INTERCEPTION_FAILED or NS_BINDING_ABORTED (both appear). The console says the following:

Failed to load ‘https://mmg.whatsapp.net/v/t62.15575-24/31187942_602693368536193_4171257086940206138_n.enc?ccb=11-4&oh=01_AdSo-95lTiTT9NthZMidBB00c8tI8PlEuBlxvoIsC9rkuA&oe=6558CC66&_nc_sid=000000&hash=PDQ3jJY4Svmj3ZJIIkyTzdyKEeyiyBLg64CuZRuaEIM%3D&mode=auto&mms-type=sticker&__wa-mms=’. A ServiceWorker passed a promise to FetchEvent.respondWith() that rejected with ‘TypeError: NetworkError when attempting to fetch resource.’.

Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://mmg.whatsapp.net/v/t62.15575-24/31187942_602693368536193_4171257086940206138_n.enc?ccb=11-4&oh=01_AdSo-95lTiTT9NthZMidBB00c8tI8PlEuBlxvoIsC9rkuA&oe=6558CC66&_nc_sid=000000&hash=PDQ3jJY4Svmj3ZJIIkyTzdyKEeyiyBLg64CuZRuaEIM%3D&mode=auto&mms-type=sticker&__wa-mms=. (Reason: CORS request did not succeed). Status code: (null).

I thought it was a CORS thing, but it doesn't seem to actually be the reason - after googling, "CORS request did not succeed" just seems to be a failed request and unrelated to CORS. I ran Wireshark to sniff the request, and what I found was that Firefox sends an OPTIONS request (even though it doesn't log it in the Network tab), the OPTIONS request is answered with a 200 OK, and then this error occurs.

This convinces me that this is an internal problem with Firefox or with some other program on my computer that interferes specifically with Firefox. Any ideas as to what could be the issue? I'll be happy to supply more logs if needed.

Asked by nitzan.bueno 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

Improper loading of the website

Mr. or Mrs., Hi, There are blank pages on the website (page cannot be accessed). Making use of construction site security guards at https://prosecurityguard.com/construc… (read more)

Mr. or Mrs., Hi, There are blank pages on the website (page cannot be accessed). Making use of construction site security guards at https://prosecurityguard.com/construction-site-security-guards/ Despite appearing to have been contacted in the upper left corner, the page is blank. Is there a reason why the website won't load properly for Mozila?

Asked by Eldridgereaves 5 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

window.gigya is undefined

I used to access RAI (Italian TV) no problem until I upgraded my op system to Ventura 13.6.4 two days ago. Now when I try to log in to RAI from Firefox (latest version) I… (read more)

I used to access RAI (Italian TV) no problem until I upgraded my op system to Ventura 13.6.4 two days ago. Now when I try to log in to RAI from Firefox (latest version) I get the following message from the RAI system "window.gigya is undefined" . Even though my credentials are correct, the RAI platform does not allow me to log in to my account. This is a Firefox issue and not a RAI issue. I know this because I can access my RAI account and see TV content no problem via SAFARI. Perhaps there is a setting in Firefox I need to change. At the moment I am using Firefox with the standard settings (no changes to settings since I reinstalled Firefox in my machine today)

Asked by xabier1 1 month ago

Last reply by Balázs Meskó 1 month ago

Particular website table shifted to right side end. Upto Firefox v115 working fine. need solution

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. wh… (read more)

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. what to do?. need solution. thank you.

Asked by bharanicompu 4 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago

Black backround on black text on a lot of sites

For a few months now, on different sites, the backround is fully black on black text and I can't use it at all, so I have to enter on Chrome to use it. I tried reseting t… (read more)

For a few months now, on different sites, the backround is fully black on black text and I can't use it at all, so I have to enter on Chrome to use it. I tried reseting the cache and booting in safe mode, but it doesn't seem to work. I changed things like themes and made the site be able to choose its own, but nothing seems to work. One option I found online but I'm not to happy to try is to make another profile, but I have all my passwords and bookmarks on this profile.

Asked by malosalexandru2004 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Need Help with Persistent Website Breakages on Multiple Browsers

I'm experiencing consistent issues with my website that seem to result in breakages across various browsers. Despite my attempts at troubleshooting, I haven't been able t… (read more)

I'm experiencing consistent issues with my website that seem to result in breakages across various browsers. Despite my attempts at troubleshooting, I haven't been able to identify the root cause or find a solution. Here are the details:

Website URL: [Your website URL] Browsers affected: Firefox, Chrome, Safari, etc. Breakage symptoms: Describe specific issues such as broken layout, dysfunctional elements, error messages, or any other visible problems. Steps taken to troubleshoot: List the actions you've already tried to resolve the issue (e.g., clearing cache, disabling extensions, checking console errors). I've ensured that the website is up-to-date and compatible with modern web standards, but the issues persist. Could someone kindly provide guidance on further steps to diagnose and resolve these recurrent website breakages? Any assistance or suggestions would be greatly appreciated. Thank you!

Asked by John Root 3 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 months ago