Overflow Menu Disappeared

Hello, I somewhat recently noticed (maybe about a month ago) that my overflow menu disappeared and an "Extensions" menu appeared in its place. I've already created a new … (read more)

Hello, I somewhat recently noticed (maybe about a month ago) that my overflow menu disappeared and an "Extensions" menu appeared in its place.

I've already created a new profile and switched to it, with no success and I'm not sure what else to try or why it went away to begin with (and why this Extensions menu is now here and won't go away).

Any help would be greatly appreciated

Asked by omghax 5 days ago

Last reply by omghax 5 days ago

How to disable the Firefox entry in Windows Task Scheduler?

My Windows Task Scheduler contains an entry called "Firefox Default Browser Agent". If I delete it, it returns. If I disable it, it re-enables itself. How do I NUKE this … (read more)

My Windows Task Scheduler contains an entry called "Firefox Default Browser Agent". If I delete it, it returns. If I disable it, it re-enables itself. How do I NUKE this permanently?

I already have telemetry and automatic updates both turned off.

A related problem is that the About Firefox window keeps saying "Firefox is being updated by another instance", even though I always "Dismiss" the prompt to download the latest version. (I'm using v107.0.)

Asked by MartyJames 2 days ago

Last reply by MartyJames 1 day ago

Video playback stutter

Video playback stutters in Firefox and Firefox Nightly but not in an external player (mpv) or Edge. Hardware acceleration on/off makes no difference. Using the latest Rad… (read more)

Video playback stutters in Firefox and Firefox Nightly but not in an external player (mpv) or Edge. Hardware acceleration on/off makes no difference. Using the latest Radeon driver 22.11.2. Most noticeable during slow pan like this https://youtube.com/clip/Ugkx7jP_XuVB7i-O6ljGHQ_NjPmEakzvD7yM

The video playback stuttering isn't new but I only stated looking into it now. No idea how long it's been like this. At first I thought it might be caused by running my monitors at true 120Hz and 60Hz instead of a fractional framerate but then the stuttering should be visible on other apps too. Switching to a fractional 60 didn't change anything in Firefox.

Asked by Je 2 days ago

Last reply by Je 14 hours ago

Attach files to an email

Whenever I´m going to attach a file to an email, Firefox always takes me to the desktop. Is there a way to make it look in the downloads folder?, which is my default to d… (read more)

Whenever I´m going to attach a file to an email, Firefox always takes me to the desktop. Is there a way to make it look in the downloads folder?, which is my default to download files. Thanks ...

Asked by josegime 4 days ago

Last reply by josegime 4 days ago

Same Firefox Home Page on all my computers

Is it possible to set the same "home page" on all three of my Mac computers? I want the same links across all three, but they keep changing with "syncs" despite being pin… (read more)

Is it possible to set the same "home page" on all three of my Mac computers? I want the same links across all three, but they keep changing with "syncs" despite being pinned. Ver. 107.0.1

Thank you, Polly

Asked by Polly Seven 4 days ago

Last reply by Polly Seven 2 days ago

All my PCs have lost settings/ history/ shortcuts on Firefox today.

Hi, we have 4 PCs (3 running Win 10 and one Win 7) which updated themselves today and lost everything. Settings, add-ons, bookmarks, shortcuts all gone; looks like a new … (read more)

Hi, we have 4 PCs (3 running Win 10 and one Win 7) which updated themselves today and lost everything. Settings, add-ons, bookmarks, shortcuts all gone; looks like a new install. I checked the other threads and the profiles; there is only one profile and no backup. How to get my stuff back?

Asked by uspec 1 week ago

Last reply by uspec 4 days ago

Garbled font in Firefox on macOS Monterey (12.6.1)

Hello :) I'm using Firefox 107.0 on macOS 12.6.1 and I'm having weird issues with the displayed font. It appears on the startup screen of Firefox and on websites (see scr… (read more)

Hello :)

I'm using Firefox 107.0 on macOS 12.6.1 and I'm having weird issues with the displayed font. It appears on the startup screen of Firefox and on websites (see screenshots attached).

The garbled font is called ".SF NS".

I've tried turning the option "Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above" on and off without success.

I have also tried enabling and disabling hardware acceleration - also without luck.

The issue does **not** appear in safe mode. Unfortunately resetting the theme and disabling all extensions hasn't helped either :(

I have also downloaded and installed a font called "SFNS Display" but the issue persists.

Uninstalling Firefox (with AppCleaner) and reinstalling hasn't fixed the problem.

I don't know what else to try. Can someone help me please? :)

Asked by Gutenberg 1 week ago

Last reply by Gutenberg 1 week ago

Explore possibilities of using System Theme 1.0 in Firefox 91.9.1esr and later.

After moving to Firefox 91.9.1esr I found problem with System theme 1.2. The color of tab add button was changed, and the button is not visible with my Windows 7 classic … (read more)

After moving to Firefox 91.9.1esr I found problem with System theme 1.2. The color of tab add button was changed, and the button is not visible with my Windows 7 classic windows system theme. So, I'm trying to find a way to port System theme 1.0 color scheme to newer firefox versions.

Creation of a simple theme with firefox color extension works. But it is unable to recreate the effects related to active and inactive window color changes. As, I had to use bitmap to get the OS blue color transition pattern.

It seems the system theme is stored in omni.ja file. Modification of the omni.ja seems to be not a practical solution. So, it would be a better way to create an addon theme with the same code as the System Theme 1.0.

The first question is, if it will be possible to create a theme with the same code as a system theme has. Will it be able to perform the same way?

The next question is: Where the source code of the system theme is? I was unable to find it in the Firefox source. It seems, it is not stored in any obvious location.

Asked by sforforsoft 1 week ago

Last reply by sforforsoft 4 days ago

lock ups

One of my favorite web sites is www.cam4.com. It is an adult live streaming web site. My computer freezes when I'm watching one of the "performers". I refresh the page … (read more)

One of my favorite web sites is www.cam4.com. It is an adult live streaming web site. My computer freezes when I'm watching one of the "performers". I refresh the page all is OK for min. or so.

When I use MS Edge I don't get the freezing. Firefox is my default browser for more years than I can count. What is going on? Is there a fix?

Asked by metz3 1 week ago

Last reply by metz3 6 days ago

tool bar "email link" doesn't work.

The tool bar "email link" doesn't work. When I click on it, it takes me to the Chrome homepage. I want it to open up my gmail and my aol mail. How do I set that up. It wo… (read more)

The tool bar "email link" doesn't work. When I click on it, it takes me to the Chrome homepage. I want it to open up my gmail and my aol mail. How do I set that up.

It works great on my desktop, but not on my laptop.

Asked by AAB 1 week ago

Last reply by AAB 6 days ago

Firefox crashing after last update.

Since the last Update, my Firefox keeps crashing and needing to restore. Sometimes it can't even find my previous tabs. Is this a known issue that you're trying to solve?… (read more)

Since the last Update, my Firefox keeps crashing and needing to restore. Sometimes it can't even find my previous tabs. Is this a known issue that you're trying to solve? ( I did a full scan with Cleaner one Pro to exclude viruses etc. It came back clean.)

Asked by kenvant 4 days ago

Last reply by kenvant 4 days ago

My Yahoo mail

Hello all, just yesterday I noticed my Yahoo inbox was not fully loading and even when it finished loading, I have had the same few messages showing, a series of just gra… (read more)

Hello all, just yesterday I noticed my Yahoo inbox was not fully loading and even when it finished loading, I have had the same few messages showing, a series of just gray bars below that, no ads, etc. and will not allow me to delete or perform commands. When I check the box by an email it simply takes me to the email, as happens if I do so before it's fully finished loading. It is as if it is still trying to load somewhere in the ether land, since there is no indication on my toolbar that it's working. I've tried everything except removing it from Firefox. I thought it was my internet service but all is fine with other sites and Yahoo mail works fine on Safari. It's never happened before. Many thanks for your help.

Asked by josettedicarlo 1 day ago

Last reply by josettedicarlo 1 day ago

REPOST : Audio won't play at volume level when unpaused.

I will repost this every so often until I get SOMETHING to help with this,or I get banned from asking questions (If that's even possible). THIS IS GOING TO DRIVE ME INSAN… (read more)

I will repost this every so often until I get SOMETHING to help with this,or I get banned from asking questions (If that's even possible). THIS IS GOING TO DRIVE ME INSANE. I have to adjust my volume when unpausing something because it's too quiet, but then I have to adjust it AGAIN because after it unfades, it's too loud. I KNOW THIS IS PROBABLY A FEATURE, but I don't care. I only have this problem with Firefox, so if there's no solution I'll probably switch back to Google Chrome. I JUST WANT TO KNOW HOW TO DISABLE THIS, I DON'T KNOW HOW TO USE about:config, AND IT'S NOT IN SETTINGS.

Asked by Some Guy Named Phoenix 4 days ago

Last reply by Some Guy Named Phoenix 2 days ago

Changing primary email

Hi Team - I would like to change the primary email address on this Mac Mini to the one I use on other devices. When I add the secondary email address I get a message, "A… (read more)

Hi Team - I would like to change the primary email address on this Mac Mini to the one I use on other devices. When I add the secondary email address I get a message, "Account already exists" and the address is not accepted. I guess I could Delete Account and start again but that seems a bit drastic and I don't know what data might be lost. Any pointers please? Thanks, Ian.

Asked by Ian McPherson 6 days ago

Last reply by Ian McPherson 6 days ago

Firefox on Windows 10 transferring %AppData%...Profiles folder to new laptop but Firefox says it can't find my profile and closes.

The solution of physically copying the Profiles folder seems to be officially endorsed by Mozilla but when I tried it, FF failed to start up displaying an error message t… (read more)

The solution of physically copying the Profiles folder seems to be officially endorsed by Mozilla but when I tried it, FF failed to start up displaying an error message that it could not find my profile and closing. I am trying to set up a new PC for my wife's exclusive use, so the Profiles folder in question was from a shared PC with both of us having our own user accounts. The new PC doesn't have multiple user accounts, so I wondered if this might be something to do with it?

I can provide copies of the two Profiles folders but the original is quite big!

Thanks in advance, Simon

Asked by simon151 6 days ago

Last reply by simon151 4 days ago

"Your Firefox profile cannot be loaded ..." after trying to refresh

So, after years of higher-than-normal security in Firefox (64-bit, Win 7) and accompanying problems in loading some pages, I decided to refresh (hoping to reset and have … (read more)

So, after years of higher-than-normal security in Firefox (64-bit, Win 7) and accompanying problems in loading some pages, I decided to refresh (hoping to reset and have most/all pages load and display fully).

Well, tried refreshing and didn't see the bookmarks saved. Read about "Old Firefox Data" folder and thought I could retrieve anything I needed later. Deleting and reinstalling Firefox has resulted in the "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible." windowed message.

Repeated uninstalls and reinstalls failed. Tried copying the "ng0ledtz.default-##########" from the "Old Firefox Data" folder into the C:\Users\username\Appdata\Roaming\Mozilla\Firefox\profiles folder with no success.

Please help.

Asked by Impulsive 6 days ago

Last reply by Impulsive 6 days ago

Pressing down and dragging pointer doesn't work on any website

Hello, I'm on Ubuntu 22.04 and have the Firefox (107.0 64bit) installed as a snap. The drag and selecting text and even dragging objects on any websites doesn't work. … (read more)

Hello, I'm on Ubuntu 22.04 and have the Firefox (107.0 64bit) installed as a snap.

The drag and selecting text and even dragging objects on any websites doesn't work.

  • I select text on the website by pressing down and starting to drag the text doesn't select when I leave the hold the entire block gets highlighted
  • I use Excalidraw, the pencil tool drag and any object size change while drag doesn't work
  • Desmos I can't drag the points on the graph
  • The pointer just disappears on videos (not just YouTube) and isn't visible until I pause the video

Asked by DevUt 1 week ago

Last reply by DevUt 1 day ago

PR_CONNECT_RESET_ERROR

I am unable to open my outlook mail - however I am able to open other websites - how do I fix this I was able to access my outlook email yesterday so this only happened i… (read more)

I am unable to open my outlook mail - however I am able to open other websites - how do I fix this

I was able to access my outlook email yesterday so this only happened in the last 24 hours

Any assistance will be greatly appreciated

Asked by awhitford 5 days ago

Last reply by awhitford 4 days ago

the 'submit' button in 'contact us' of 'donate' dont work

url: https://donate.mozilla.org/en-US/help/ 'Submit' button on this page is grey and dont seem to react when clicked. Wonder if this is a website issue or a local one. … (read more)

url: https://donate.mozilla.org/en-US/help/

'Submit' button on this page is grey and dont seem to react when clicked. Wonder if this is a website issue or a local one.

Asked by zoo_k 5 days ago

Last reply by zoo_k 4 days ago