AOL emails taking forever to load after logging in password

There was a previous question posted re: this same issue. I tried those suggestions and I am still having the problem. I can get to the login page, enter my password and … (read more)

There was a previous question posted re: this same issue. I tried those suggestions and I am still having the problem. I can get to the login page, enter my password and then get the connecting to the crsp.yahoo.com thing and then it takes forever to load emails. I don't have problem with Edge.

Asked by digger618 17 minutes ago

Firefox freezing with Yahoo News Articles

For the last couple of months I've been having an issue with Firefox freezing when I bring up a news article on Yahoo. It only happens when there is a video attached to t… (read more)

For the last couple of months I've been having an issue with Firefox freezing when I bring up a news article on Yahoo. It only happens when there is a video attached to the article, the video and the text of the article won't load. After a few minutes there is a message saying "This page is slowing down Firefox. To speed up your browser, stop this page". All of the Yahoo news articles work fine when I bring them up in Chrome. How can this be fixed??

Asked by mikeb2115 4 days ago

Last reply by mikeb2115 52 minutes ago

Firefox add-ons (extensions) specifically IDM and Grammarly failed to load when opening firefox

Whenever I open my firefox browser (always up-to-date), certain add-on extensions specifically, IDM and Grammarly fail to load always. In order for them to load, I still … (read more)

Whenever I open my firefox browser (always up-to-date), certain add-on extensions specifically, IDM and Grammarly fail to load always. In order for them to load, I still need to go to the "manage extensions" then turn on-off in order for them to work. I have tried different solutions that this link provided link text but none of them worked. Can anyone offer a definite solution in my problem?

Asked by nagz06 20 hours ago

Last reply by nagz06 8 hours ago

PDF.JS display chinese font issue.

when using firefox plugin PDF viewer (PDF.JS) display chinese content cause some issue, fontface and font doesn't display correctly. will this issue fix in next version??… (read more)

when using firefox plugin PDF viewer (PDF.JS) display chinese content cause some issue, fontface and font doesn't display correctly. will this issue fix in next version?? tks.

Asked by neko19720429 5 hours ago

cannot copy text from print preview

Hi. I'm a long time firefox user. The past few years, I have not been able to copy text from print preview. This is important to me, as I run a small business and need … (read more)

Hi.

I'm a long time firefox user. The past few years, I have not been able to copy text from print preview. This is important to me, as I run a small business and need to copy order numbers from the print preview screen to keep my work flow going. I can do this in chrome, but cannot in firefox.

It is nothing I can copy from a website, as it is a link I click to open the invoice.

The only work around that I know of would be to print the pdf to a file, open the file, and copy it from there - but this is not acceptable because it is too time consuming.

If anyone has something that will work, it would be much appreciated.

Asked by mlowe1971 5 hours ago

Browser won't open any sites

I'm out of tricks here. Last night I updated Windows on my desktop (Windows 10) and after several hiccups and restarts the computer is operating correctly...except for Fi… (read more)

I'm out of tricks here. Last night I updated Windows on my desktop (Windows 10) and after several hiccups and restarts the computer is operating correctly...except for Firefox. The browser window opens normally but clicking on any bookmark or typing a web addy manually does nothing...it just stays blank. When using a bookmark, no address propagates to the address bar. In an effort to fix this I have done Firefox refresh (a few times now), run Firefox in troubleshoot mode (a few times and at least once this caused Firefox to crash), uninstalled and reinstalled Firefox (twice, second time WITHOUT saving prior account settings), restarted computer and uninstalled adblocker.

Absolutely NO change from any of this. My laptop (Apple with Firefox) works fine and the desktop WILL browse just fine on MS Edge, so this is not a connectivity problem. Any ideas on fixing this would be greatly appreciated. TIA

Tim

Asked by tjhartney 2 days ago

Last reply by tjhartney 6 hours ago

Page Inspector Keep poping out when hit Shift

When hit shift and click somewhere in the webpage or type something, the "Page Inpector" keep poping out (see attached screenshot), this is so annoying that I basically c… (read more)

When hit shift and click somewhere in the webpage or type something, the "Page Inpector" keep poping out (see attached screenshot), this is so annoying that I basically cannot type any capital letters. I have tried the option "Refresh Firefox", the browser seems to be set to default mode, but the issue still exsist. Tried for a new keyboard, the same. I searched the forum, but unfortunately cannot find a proper solution. Hope anyone can help me with this, otherwise I have to consider to change my default browser (which I really don't want to because of such a simple but annoying problem).

Thanks a lot for anyone could provide any suggestions !

Asked by wangxinwei1017 7 hours ago

Last reply by wangxinwei1017 6 hours ago

Google Homepage and Search slow to load after initially opening Firefox

I have Firefox on a couple of (Windows 10) PCs. This problem is happening on one of them. It has two profiles (users), and it's happening on both. If I open Firefox, and … (read more)

I have Firefox on a couple of (Windows 10) PCs. This problem is happening on one of them. It has two profiles (users), and it's happening on both.

If I open Firefox, and then trying going to google.co.uk, or do any google related search, almost everytime there is an obvious 30-40s delay. Indeed, during this time I can even open up other web sites (immediate), and trying google.co.uk again, and delay continues to occur.

Opening up the Network Console in Firefox, the GET request can be seem and then like clockwork there is about a 41000ms delay until it then continues.

If I open in TroubleShoot mode, same issue.

If I open in a Private Window, the problem does NOT occur.

This problem does NOT happen on my other PCs with Firefox, or any other browser on the PC in question.

This is very frustrating :( You open firefox to do a google search and it takes tens of seconds to resolve (on the first attempt) :(

Asked by NeilF 1 day ago

Last reply by NeilF 23 hours ago

top level domen at address bar dropdown (frequently used sites)

Hello community, Not really big issue but it make me crazy sometimes... I use few sites from RU (yandex.ru) top level domain and some of them have a domains in other loca… (read more)

Hello community,

Not really big issue but it make me crazy sometimes...

I use few sites from RU (yandex.ru) top level domain and some of them have a domains in other locations (for example COM, LT). With latest updates FF switching RU top level domain to local one (LT) in the address bar dropdown.

There was an update around 5 months ago which make this change. And Later (maybe month ago) it was returned to normal behavior (domain was the one I using frequently). Now with latest update it happens again :(

I have 2 PCs, I updated FF at one of them and I get this behavior back. The other one have outdated version and there is no domain swap (version 89.0.2, Windows at both PCs)

Asked by sasha_plh 8 hours ago

How do I remove Pocket from Firefox entirely? On 26 July 2021

Been using FF since 2005ish. (Me 1946) Latest version (90.0.2 (64-bit) annoys me greatly because I can't remove the unwanted 'Pocket' BS. I've followed several online 'a… (read more)

Been using FF since 2005ish. (Me 1946) Latest version (90.0.2 (64-bit) annoys me greatly because I can't remove the unwanted 'Pocket' BS. I've followed several online 'advices' on this, including this site, & still it persists.

FF is getting like IE IMO, with all the awkwardness to remove unwanted Bloatware. For an 'Ordinary User'. Could some knowledgeable FF user please explain, in language I can understand, English, but not very Tech Savvy) how I remove Pocket from the browser Thanks.

Asked by bicyclz 2 days ago

Last reply by bicyclz 8 hours ago

auto completion in some cases doesn't work

Hello :-) Can you help me? After I delete my timeline the auto completion in some cases doesn't work any mory. For example Google: [See screenshot in attachment] Before I… (read more)

Hello :-)

Can you help me?

After I delete my timeline the auto completion in some cases doesn't work any mory. For example Google:

[See screenshot in attachment]

Before I delete the timeline Firefox always suggested "www.google.de"

How can I fix this?

Many thanks! Micha

Asked by micha.korb 1 day ago

Last reply by micha.korb 9 hours ago

Upper menu bar

My Firefox Browser on Windows 10 is 88.0.1 Version. Before updating (today to 90.0.2), I should know if the new versions will maintain the upper menu bar as an usual defa… (read more)

My Firefox Browser on Windows 10 is 88.0.1 Version. Before updating (today to 90.0.2), I should know if the new versions will maintain the upper menu bar as an usual default. Thanks.

Asked by r.t@g en Ffx 9 hours ago

How can I get a border around inactive tabs?

Hello, I updated firefox and it's now hard to tell when one tab ends and another begins when you have multiple inactive tabs next to each other, which is a major annoyanc… (read more)

Hello,

I updated firefox and it's now hard to tell when one tab ends and another begins when you have multiple inactive tabs next to each other, which is a major annoyance.

The way to solve this would be to have the inactive tabs have a border around them like the active tab, have them have a different background color from the toolbar, or otherwise have some kind of separator between them. I saw another answer that gave a temporary solution, but the same answer said the solution was going to stop working in a future update. Is there a permanent solution?

Asked by Andreas Eriksson 9 hours ago

Firefox 90.0 update problems

After the last update to version 90.0, I can't continue to use firefox browser. The problem is about opening google sites (youtube, gmail). Other websites seems to work n… (read more)

After the last update to version 90.0, I can't continue to use firefox browser. The problem is about opening google sites (youtube, gmail). Other websites seems to work normal, but I can't open youtube and gmail now (google.com itself works heavily). When I type url and click enter, it takes so much time to load, often not loading the site or partially load. Other browsers installed on the same system works normally with the "problematic" websites. I tried hard reload (ctrl+f5), cleaning all browser data, and uninstalling and reinstalling. None of the mentioned actions helped. Please help me to identify and solve the issue.

Asked by cahangirove 5 days ago

Last reply by cahangirove 10 hours ago

Context menu

People, have Firefox 32x v89.0.2. Say me please, how return into context menu propertys of downloading picture (size,type,ext,KBytes)? Screenshot enabled. On the screen p… (read more)

People, have Firefox 32x v89.0.2. Say me please, how return into context menu propertys of downloading picture (size,type,ext,KBytes)? Screenshot enabled. On the screen picture propertys visible only in heading of window (red), cont menu not ScrShoting  ;*( . All this propertys may be viewing on tab "Info about page" => "multimedia" => "info about picture".

In ver 60-70 (if my memory not wrong) if you open picture on new tab and save it on the harddisc this propertys also be in context menu "save PNG 320x240....." and 'SHIFT+' catapult you to the propertys multimedia of "info ab page". Where it lost?

Is it possible to convince the developers to return as it was?

With respect, PaulSnowMan@yandex.ru

Asked by SnowMan 10 hours ago

Showing PDF in browser doesn't work

Hi all, I use Firefox. On https://www.archivesspace-pi.nl/repositories/11/archival_objects/42349 we want to show the pdf in the browser but, unfortunately, this doesn't w… (read more)

Hi all,

I use Firefox. On https://www.archivesspace-pi.nl/repositories/11/archival_objects/42349 we want to show the pdf in the browser but, unfortunately, this doesn't work (the downloading of the pdf functions well, by the way). Trying to solve the problem I did download the PDF-reader, but it still does'nt work. (In Chrome and Edge the showing of pdf's is no problem). What do I have to do?

Thanks for the help/advice!

Ruerd

Asked by info5834 11 hours ago

Firefox fails to resolve local/VPN DNS

I am using Firefox on Linux (Ubuntu 20.10) to work from home over OpenVPN. Recently the VPN configuration was changed to use split tunneling to improve our internet conne… (read more)

I am using Firefox on Linux (Ubuntu 20.10) to work from home over OpenVPN. Recently the VPN configuration was changed to use split tunneling to improve our internet connection. Since then I have had several DNS resolving issues in Firefox.

We use an on premise DNS server as an alternative to `localhost` domain names so we can access other developers' environments and so a few services can do the same. Our URL structure is like projectname.[optional personal identifier.]localhost.[type].nl. Without the [optional personal identifier], or when nothing is configured for it, the ip address is 127.0.0.1.

In Linux' OpenVPN configuration I have "Use this connection only for resource on its network" enabled for IPv4 and IPv6 is disabled (to benefit from split tunneling). With that enabled Firefox usually fails to resolve such development hostnames.

- As far as I know I do not have DoH enabled (and the about:networking log further down tells so too). - I do have `dnsmasq` enabled (with configuration for the above domain formats to route to 127.0.0.1 also) in an attempt to fix some issues before the split tunneling was configured correctly. And in an attempt to try and get Firefox to handle these DNS resolving issues. - `dig` on the command line for the same domain works just fine. - Adding hostnames to /etc/hosts works. But that's becoming a chore, working on dozens of projects over months.

Why is Firefox failing to resolve such domain names? Should I just create a Bugzilla issue?

I created a log with about:networking set to `timestamp,nsHostResolver:5`:

[Parent 5337: Main Thread]: I/Logger Flushing old log files 2021-06-09 07:42:58.009170 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver Resolving host [somedomain.localhost.type.nl]<^partitionKey=%28http%2Ctype.nl%29> - bypassing cache type 0. [this=7f4d8a1732e0] 2021-06-09 07:42:58.009195 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver No usable record in cache for host [somedomain.localhost.type.nl] type 0. 2021-06-09 07:42:58.009200 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver NameLookup host:somedomain.localhost.type.nl af:0 2021-06-09 07:42:58.009206 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver NameLookup: somedomain.localhost.type.nl effectiveTRRmode: 1 flags: 2001 2021-06-09 07:42:58.009210 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver TRR service not enabled - off or disabled 2021-06-09 07:42:58.009215 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver NativeLookup host:somedomain.localhost.type.nl af:0 2021-06-09 07:42:58.009229 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver DNS thread counters: total=1 any-live=0 idle=1 pending=1 2021-06-09 07:42:58.009236 UTC - [Parent 5337: Socket Thread]: D/nsHostResolver DNS lookup for host [somedomain.localhost.type.nl] blocking pending 'getaddrinfo' or trr query: callback [7f4d386f5e80] 2021-06-09 07:42:58.009250 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: E/nsHostResolver DNS lookup thread - Calling getaddrinfo for host [somedomain.localhost.type.nl]. 2021-06-09 07:42:58.076889 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver Calling 'res_ninit'. 2021-06-09 07:42:58.137055 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: E/nsHostResolver DNS lookup thread - lookup completed for host [somedomain.localhost.type.nl]: failure: unknown host. 2021-06-09 07:42:58.137146 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver nsHostResolver::CompleteLookup somedomain.localhost.type.nl 0 804B001E resolver=0 stillResolving=0 2021-06-09 07:42:58.137152 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver nsHostResolver record 7f4d63a0a7c0 new gencnt 2021-06-09 07:42:58.137162 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver Caching host [somedomain.localhost.type.nl] negative record for 60 seconds. 2021-06-09 07:42:58.137166 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver CompleteLookup: somedomain.localhost.type.nl has NO address 2021-06-09 07:42:58.137172 UTC - [Parent 5337: DNS Resolver #22]: D/nsHostResolver nsHostResolver record 7f4d63a0a7c0 calling back dns users status:804B001E

Asked by Alex 1 month ago

Last reply by Alex 12 hours ago

Playing video on Google Drive stops on 720p

When playing videos on Google drive on 720p, it intermittently stops. If resolution is set to automatic, resolution changes to 360p. On another browser it works fine on 7… (read more)

When playing videos on Google drive on 720p, it intermittently stops. If resolution is set to automatic, resolution changes to 360p. On another browser it works fine on 720p. The issue persists with hardware acceleration disabled and in safe mode.

Asked by barbosa.andre 18 hours ago

website login and functionality problems with firefox

Having lots of problems logging in and with functionality on websites I use a lot, when I use firefox that I do not have if I switch to chrome... like airline websites I … (read more)

Having lots of problems logging in and with functionality on websites I use a lot, when I use firefox that I do not have if I switch to chrome... like airline websites I go to where my login via firefox won't work, banking sites, shopping sites, sites where I have profiles.... I either can't login or sites don't function properly..... but if I switch to chrome things work fine?! like when I enter my login info on aa.com via firefox I get this page which is an error. I enter the same login info on chrome and it takes me to my aa.com account profile and access

Asked by renee626 1 day ago

Last reply by renee626 22 hours ago