Showing questions tagged: Show all questions

Firefox takes over 30 seconds to load a tab that I've already opened and seen before

Firefox takes over 30 seconds to load a tab that I've already opened and seen before. I mean tabs that have already displayed some content, I switch to a tab, then go ba… (read more)

Firefox takes over 30 seconds to load a tab that I've already opened and seen before.

I mean tabs that have already displayed some content, I switch to a tab, then go back to the tab I was previously on, and it takes over 30 seconds to load, sometimes over 3 minutes. This is making firefox unusable.

And because it doesn't happen all the time, it's not very reproducible for me, but it happens often. Is there a way to fix this?

Asked by desbest 1 month ago

Last reply by desbest 1 day ago

hello I have a question about cookies and cache

Hello all I have a site that I log into to manage different things and everytime I go the help section it asks me to relogin. I contacted the support for this site and t… (read more)

Hello all I have a site that I log into to manage different things and everytime I go the help section it asks me to relogin. I contacted the support for this site and they say it is a problem of cookies or cache. However, even after I have wiped the cookies and delete the navigation history, I cannot log in.

Is there a magic way to clean cache and cookies, thank you

Kimbert

ps when joiningdata

found this "safeMode": false,

   "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/81.0/Linux/en-US/",
   "numTotalWindows": 1,
   "numRemoteWindows": 1,
   "remoteAutoStart": true,
   "autoStartStatus": 1,
   "policiesStatus": 0,
   "keyLocationServiceGoogleFound": true,
   "keySafebrowsingGoogleFound": true,
   "keyMozillaFound": false 

??? what is this 'remote'!!!

Asked by Kimbert 1 month ago

Last reply by Kimbert 1 day ago

Inconsistent HTTPS

I have a website with SSL. When I open it by simply www.sitename, FF automatically uses https and extends this to all sub-pages. When I open sub-pages directly, i.e. www.… (read more)

I have a website with SSL. When I open it by simply www.sitename, FF automatically uses https and extends this to all sub-pages. When I open sub-pages directly, i.e. www.sitename/pagename, FF uses http and shows the insecure icon. If I open sub-pages with https://sitename/pagename, FF shows them as secure. Chrome and Edge automatically use https for sub-pages opened directly by www.sitename/pagename. Why is FF inconsistent in this way?

Asked by davidm1 2 months ago

Last reply by davidm1 5 days ago

Firefox Browser crashes

The browser crashes about every two or three days. I have enabled all four boxes in preferences (Priv & Sec settings) but the crash reporter does not appear. Is there… (read more)

The browser crashes about every two or three days. I have enabled all four boxes in preferences (Priv & Sec settings) but the crash reporter does not appear. Is there anywhere in the Fedora Linux system where I can get some info about why this keep happening?

Asked by scmarshall999 2 weeks ago

Last reply by scmarshall999 6 days ago

Open Link In New Tab - PDF Files

Hi, PDF File handling has recently changed - For the worse for me and it's become really frustrating. When I right click a PDF file link and select "open link in new tab"… (read more)

Hi, PDF File handling has recently changed - For the worse for me and it's become really frustrating.

When I right click a PDF file link and select "open link in new tab", why does Firefox then ask me how I want to treat the file? I just asked it to open the file in a new tab, so it should be obvious what I want to do - asking again is illogical.

Not only that, before the file handling dialog box, it opens a new tab next to the tab I'm in and then closes it when the dialog box appears - When I select the unnecessary "open in Firefox" (I just asked it to open in a new tab), it now creates a new tab at the END of my tabs and steals focus.

I also get the file handling dialog box when I ask to "save link as", when logically I should just get the save location dialog box.

How do I get the old behaviour back?

Thanks folks

Asked by clive15 1 month ago

Last reply by clive15 6 days ago

Firefox stopping Evernote Web Clipper from working

When trying to use Evernote web clipper add on the browser setting stop it from working. I cant tell from the error message which w=setting is causing the problem. The Lo… (read more)

When trying to use Evernote web clipper add on the browser setting stop it from working. I cant tell from the error message which w=setting is causing the problem. The Log records the following: Evernote Web Clipper 7.13.1.1-fdf32c3 Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:81.0) Gecko/20100101 Firefox/81.0 Clipper core: 1.5.0-98592b5 Locale: en-US 3527416 experiments status: {

"SaveButtonPos_CLIPPER-1768": null,
"ClipTypeOrder_CLIPPER-1992": null

}

2020\11\19 18:47:01 LOG: ------ Button clicked ------- 2020\11\19 18:47:01 WRN: Unable to run in system tab https://support.mozilla.org/en-US/products/firefox?as=u&utm_source=inproduct

Any help would be greatly appreciated, thanks D.

Asked by dglenunga 6 days ago