Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

No audio device in Windows 11

I've been having this reoccurring firefox bug every couple of months where randomly all audio from the application stops working is no longer available in the volume mixe… (read more)

I've been having this reoccurring firefox bug every couple of months where randomly all audio from the application stops working is no longer available in the volume mixer of windows 11 (see example screenshot with twitch tab in background playing)

In the past, I was able to fix this issue by simply restarting the audisrv service and everything would work normally but now nothing I do seems to work. I've tried:

- Resetting - Uninstall/reinstall - Disabled all extensions - New profile

I do not have this issue on firefox dev or firefox nightly. If anyone has any ideas on how I could resolve or better diagnose this issue it would be much appreciated! TIA

Asked by Gio 6 months ago

Answered by Gio 5 months ago

  • Solved

Choppy 4K YouTube playback

I have a very good PC (5800X3D, 7900XT, 32GB DDR4 3600), but Firefox (either the normal, canary and nightly version) can't play smoothly any 4K video (like the Borderland… (read more)

I have a very good PC (5800X3D, 7900XT, 32GB DDR4 3600), but Firefox (either the normal, canary and nightly version) can't play smoothly any 4K video (like the Borderlands trailer: https://www.youtube.com/watch?v=lU_NKNZljoQ ). 1440 and lower resolutions are fine, as are 4K videos on Chrome and Edge. FWIW, my CPU during 4K playback is barely used (1-2%), and my GPU's video codec (VCE) is used by around a third. Disabling HW accel makes things better, as it still stutters but it's (barely) passable. I already tried creating a new profile, but still it's the same.

Asked by Federico Barutto 4 months ago

Answered by zeroknight 4 months ago

  • Solved

javascript

The address wasn’t understood Firefox doesn’t know how to open this address, because one of the following protocols (javascript) isn’t associated with any program or is n… (read more)

The address wasn’t understood Firefox doesn’t know how to open this address, because one of the following protocols (javascript) isn’t associated with any program or is not allowed in this context. You might need to install other software to open this address.

Im getting this message on my newspaper site. It will not let me open the whole page just one article at a time but only after clicking above message

Asked by dhvas 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

firefox

all of a sudden when I log on to hotmail dot com I get the error message too many requests when I switch browsers to edge I can log on to hotmail as normal searched the … (read more)

all of a sudden when I log on to hotmail dot com I get the error message too many requests when I switch browsers to edge I can log on to hotmail as normal

searched the internet but so far have not found a fix

windows 11 and firefox both up to date

Asked by davidreidok 3 weeks ago

Answered by davidreidok 2 weeks ago

  • Solved

YouTube playing videos super fast and/or skipping to the end

Lately YouTube playing videos have been playing super fast or skipping straight to the end. I mean, they are horribly fast. Things to know: I am posting here because… (read more)

Lately YouTube playing videos have been playing super fast or skipping straight to the end. I mean, they are horribly fast.

Things to know:

  • I am posting here because I can't determine whether browsers may have settings unique to them that I need to change. This also happens in Chrome, but not Edge.
  • I was recently forced to upgrade to Windows 11 - I can't say this issue happened exactly at that time, but fairly recently after the upgrade. I am running Windows 11 Pro.
  • This does NOT happen when playing in a private browser window, either Firefox or Chrome.
  • Having the Mozilla VPN on or off has no effect.
  • I am sure the playback speed is set to normal. I have tried changing the playback speed to anything but normal and then back to normal and the current video runs correctly UNTIL I play the next video.
  • This does not happen with Vimeo.
  • It does not happen in FF for Android.

Any questions, thoughts, or advice would be appreciated.

Asked by StopTheInsanity 3 weeks ago

Answered by StopTheInsanity 2 weeks ago

  • Solved

Pop-up confirmation for Protocol Handlers

Hi, I've noticed an inconsistency when clicking on Web-based protocol handlers in Firefox on Windows. Specifically, when I click on a mailto protocol, such as "mailto:ema… (read more)

Hi, I've noticed an inconsistency when clicking on Web-based protocol handlers in Firefox on Windows. Specifically, when I click on a mailto protocol, such as "mailto:email@example.com," it directly opens my default email application without any confirmation prompt. However, when I click on any other protocol handler, a confirmation pop-up appears, asking me to confirm which application to use. I have attached an example of what I mean.

Is there a way to configure Firefox to always show a confirmation pop-up for all protocol handlers, including mailto links? I prefer to have the option to choose the application each time rather than automatically using the default one.

Asked by Ale 2 weeks ago

Answered by Ale 2 weeks ago

  • Locked

Firefox Browser

duplicate of /questions/1451035 thread. Hello, I cannot log in to Twitter/x.com with the Firefox browser. There is a constant loop when registering. Firefox browser does… (read more)

duplicate of /questions/1451035 thread.

Hello, I cannot log in to Twitter/x.com with the Firefox browser. There is a constant loop when registering. Firefox browser does not connect Twitter/X.com.

Thanks for your Help.

Asked by TrikerRF1G 2 weeks ago

  • Solved
  • Locked

Website not opening

I am trying to open a website but I keep getting error code 522. I've tried using Chrome and it connects to the website with no problem. I've checked my privacy settings … (read more)

I am trying to open a website but I keep getting error code 522. I've tried using Chrome and it connects to the website with no problem. I've checked my privacy settings and I do not have that website blocked. What else can I check? I don't think it's an issue from the website side. If you want to check then check here : https://jewelcars.co.uk/

Asked by Jacob Miles 1 month ago

Answered by jonzn4SUSE 1 month ago

  • Solved

Allow us to "lock" picture in picture?

Picture in Picture is an awesome feature and i love that Firefox comes with it by default. However I do wish for one thing. So we can lock and "click through" the pictur… (read more)

Picture in Picture is an awesome feature and i love that Firefox comes with it by default.

However I do wish for one thing. So we can lock and "click through" the picture in picture, instead of our mice being able to click it by mistake when doing other things (such as grinding on an MMO or something.)

Is there any way to get these options in the near future? It'd be great to play some games when watching a video during slow times! Thank you!

Asked by leyzr 3 weeks ago

Answered by Paul 3 weeks ago

  • Solved

Folder that my "profiles.ini" points to doesn't exist

My computer (Windows 11) crashed while I was using Firefox--for the first time that I've seen, it did a full disk check. When booting back up, I was unable to use Firefox… (read more)

My computer (Windows 11) crashed while I was using Firefox--for the first time that I've seen, it did a full disk check. When booting back up, I was unable to use Firefox, since it said that my profiles.ini file was lost/corrupted.

After renaming the old file, I went back to the folder. It was easy enough to reinstall the add-ons that I needed, but I'm trying to get my bookmarks back. However, I can't seem to find them--the "bookmarkbackups" folders that come up are too new, and only one (the current one) has a file in it.

Any help will be appreciated! I'm not sure what I can do.

Asked by John Reaves 3 weeks ago

Answered by John Reaves 3 weeks ago

  • Solved

White border around all icons on websites

Websites look extremely ugly because of the white borders surrounding icons. I've tried using CSS code I found on Reddit from posts that - I think - are related to my iss… (read more)

Websites look extremely ugly because of the white borders surrounding icons. I've tried using CSS code I found on Reddit from posts that - I think - are related to my issue, but they proved fruitless.

What CSS/Setting do I have to disable to get rid of this?

Asked by Lesser_Sample 3 weeks ago

Answered by cor-el 3 weeks ago

  • Solved

White boxes appearing on browser and screen

Hello! Started up Firefox today and these whited out boxes started appearing over my search bars and random part of the screen, such as the descriptions of different ar… (read more)

Hello!

Started up Firefox today and these whited out boxes started appearing over my search bars and random part of the screen, such as the descriptions of different articles on my home pages, extension and theme information in my settings, and different tabs (see pictures 1 and 2). The text is also white, making it almost impossible for me to see what I'm typing or selecting in the search bar (picture 3).

I've already tried some tips that I found on the forums such as changing the hardware accelerator, making sure my extensions and add-ons were up to date, etc. When I go into troubleshooting mode, the boxes disappear and Firefox functions normally, but when I tried turning off all my add-ons and themes on the regular browser, the problem still wasn't fixed. I did a full refresh of the browser, hoping that would help to reset whatever was causing the issue, but that didn't help either.

Any advice or troubleshooting tips would be greatly appreciated!

Asked by jayd8kit 4 weeks ago

Answered by cor-el 3 weeks ago

  • Solved

trr domains

Hi, I would like to know which version of Mozilla used this setting of network.trr.excluded-domains: 'sbl-xbl[.]spamhaus[.]org, localhost.that.never.exists'. The default … (read more)

Hi, I would like to know which version of Mozilla used this setting of network.trr.excluded-domains: 'sbl-xbl[.]spamhaus[.]org, localhost.that.never.exists'. The default is 'undefined' as I checked in 127.0.1 and the older 124. I also contacted support of extensions that I used, no evidence of both excluded domains. Can anyone help me? Thanks a lot \!o!/

Asked by \!o!/ 4 weeks ago

Answered by cor-el 3 weeks ago

  • Solved

Missing cookies

I have an issue with Firefox 127 not accepting a session cookie that I use for user authentication. I have an ASP.NET application with a login form that includes fields f… (read more)

I have an issue with Firefox 127 not accepting a session cookie that I use for user authentication. I have an ASP.NET application with a login form that includes fields for login and password, and a submit button. When the button is clicked, an HTTPS/POST request is sent to the server. The server responds and sends back a session cookie named .Cookie.Name with the parameter httpOnly set to true.

When I check in Firefox's Developer Tools under the Network tab, I can see .Cookie.Name in the server response. However, in the Developer Tools under the Storage tab, .Cookie.Name is missing, which prevents the user from logging in. This problem does not occur in other browsers like Chrome or Edge, nor does it occur in Firefox version 126. The configurations for Firefox 126 and 127 are identical.

Could you please assist with this issue?

Asked by LukaszRoki 1 month ago

Answered by LukaszRoki 1 month ago

  • Solved

FF 127.0 (x64) - Can no longer re-arrange tabs or create bookmarks using drag/drop

I just noticed that I can no longer re-arrange tabs by using drag-n-drop or create bookmarks in my bookmarks bar using drag-n-drop. Is this a new "feature" in 127.0? … (read more)

I just noticed that I can no longer re-arrange tabs by using drag-n-drop or create bookmarks in my bookmarks bar using drag-n-drop. Is this a new "feature" in 127.0?

Asked by Digi421 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

Change default view

Currently, Firefox opens OBJ files as text. I want to send them to the Microsoft 3D Viewer which is the default application in Windows for these kinds of files. All I can… (read more)

Currently, Firefox opens OBJ files as text. I want to send them to the Microsoft 3D Viewer which is the default application in Windows for these kinds of files. All I can do right now is right click on the file, save the file, then open with the 3D Viewer. I have gone to settings/General then down to applications and I can't add any files there. (Why not?) It doesn't matter if I choose to save or open files, the OBJ file still displays as text in Firefox. How do I get Firefox to send instead of display these files as text?

Asked by price3 1 month ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

  • Solved

Access to Website Being Denied: Brute Force Bot Was Blocked

When using Firefox (latest) and attempting to login into a website I get an error (see attached image) generated by the host's server's firewall. It appears it thinks I'm… (read more)

When using Firefox (latest) and attempting to login into a website I get an error (see attached image) generated by the host's server's firewall. It appears it thinks I'm a bot. When I use Firefox's privacy mode I don't get this error. I would prefer not to use privacy mode. I contacted the administrator of the website I'm attempting to access and he couldn't offer any help.

When I use Google Chrome browser I don't encounter the above problem. This leads me to believe it's not an issue with my Avast Anti-Tracking and Antivirus settings.

Any help would be appreciated.

Chrys

Asked by Chrys6600 1 month ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago