Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Can't download files in Firefox.

Can't download files in Firefox. Keep getting error message saying source file could not be read. Have tried all the suggestions I've found on the web to fix the proble… (read more)

Can't download files in Firefox. Keep getting error message saying source file could not be read. Have tried all the suggestions I've found on the web to fix the problem, but nothing works. Tried refreshing Firefox and uninstalling and then reinstalling Firefox, but that didn't solve problem. No problem downloading files with Chrome.

Asked by jstanfield1346 1 year ago

Answered by jstanfield1346 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 76.0.1 not playing embedded Twitter videos

On the entertainment media site Buzzfeed, clicking on a post of an embedded Twitter video gives me a blank white image. No error message like "Unable to play the file". I… (read more)

On the entertainment media site Buzzfeed, clicking on a post of an embedded Twitter video gives me a blank white image. No error message like "Unable to play the file". I did a clear history, cache & cookies and refreshed Firefox. I ran the apt update for Ubunto. It had been operating smoothly in the past. If I go to Twitter, it plays. It just goes blank when I click on the video embedded in the post.

Thank you for any assistance.

Asked by varices 1 year ago

Answered by varices 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Screen not displaying correctly but does in Edge and Chrome!

There is a website that I used today and discovered that it does not display correctly on Firefox although it displays correctly on Edge and Chrome. I have attached scree… (read more)

There is a website that I used today and discovered that it does not display correctly on Firefox although it displays correctly on Edge and Chrome.

I have attached screenshots of the webpage on all 3 browsers and you can see that the there are 2 ticks missing from the Firefox screen where the text says Available in-store at Karingal and at Pick up Avaliable.

I tried running Firefox in Safe Mode but it still did not show this screen correctly.

I am running Firefox for Desktop version 78.0.2 (64-bit).

Any suggestions on what is causing this and a solution would be helpful.

Thanks.

Asked by Hawkeye 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

IRS DENIES ACCESS TO THEIR REFUND STATUS SITE

Reviewed "Sheribee" earlier issue which apparently involved a VPN. I do not have a VPN but have tried several times in the past week to access IRS refund status site wit… (read more)

Reviewed "Sheribee" earlier issue which apparently involved a VPN. I do not have a VPN but have tried several times in the past week to access IRS refund status site without success. I can get into irs.gov, but am unsuccessful in accessing the refund status site after entering required input data. The issue has occurred only this past week.

I'm unaware of IRS issues causing this problem.

Have not had this issue on any other sites; and I have successful retrieved data in prior years.

I am not saving any sign on protocols with the irs or any other sites.

Running Windows 10. Thanks for any help. BTW I did get refund information using the telephone, but I want to ensure there's not a hidden conflict of some sort with FireFox. Thanks for any help.

Asked by firefoxwag 11 months ago

Answered by firefoxwag 11 months ago

  • Solved
  • Archived

SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER for Google and Youtube

I am getting a certification issue when trying to visit 2 specific sites which are some of the most visited sites in the web: https://www.google.com and https://www.youtu… (read more)

I am getting a certification issue when trying to visit 2 specific sites which are some of the most visited sites in the web: https://www.google.com and https://www.youtube.com

The error it shows when trying to visit these 2 pages, is SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER.

I have tried to troubleshoot it and follow the solutions recommended at: https://support.mozilla.org/en-US/kb/error-codes-secure-websites#w_the-error-occurs-on-multiple-secure-sites

however none of the solutions described in this guide worked to solve my problem.

In that guide, one of the suggested solutions is to scan my system for any malware. I used the following: Windows Defender Maleware Bytes AntiMalware Karpersky TDSSkiller however the results are all clean.

In the guide, it suggested that I check the clock as well. The system clock however is synchronized.

Last, I have resetted Firefox Profile but this didnt fix the issue either.

I shall note that the issue appeared yesterday and so far nothing helped fixing it. Not even the system restarts.

The issue about visiting these two sites, is limited only to Firefox.

I can access https://www.google.com and https://www.youtube.com without problems using Google Chrome and the Opera Browser.

Also, Google Mail and Google Translate work fine on Firefox. These two sites can be accessed with Firefox without causing any SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER errors.

Asked by SilentResident 1 year ago

Answered by philipp 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Embedded maps not loading for certain websites

I've recently come across two websites that use embedded maps, where the maps are not loading at all. (but maps.google.com is working just fine) There are two embedded ma… (read more)

I've recently come across two websites that use embedded maps, where the maps are not loading at all. (but maps.google.com is working just fine)

There are two embedded maps on here that don't load:
   https://www.nytimes.com/interactive/2020/us/coronavirus-us-cases.html
And the main map on here won't load, and its my first time using this site:
   https://www.zumper.com/apartments-for-rent/new-york-ny

Here's what I've tried in solving this issue:

 - Turned off the Enhanced Tracking Protection for each of these sites
 - Disabled all of my extensions and restarted FF
 - Started FF in Safe Mode
But none of these fixed the issue. The only thing that works so far is to use a brand new FF profile, and then the embedded maps will load on these sites.
So, why doesn't Safe Mode work? What is it about my main profile that is causing the maps not to load?
Btw, I'd prefer not to rebuild my profile from scratch, as it would take lots and lots of time to get everything set back up again in the new profile.
Thanks, Darren

Asked by Darren 1 year ago

Answered by Darren 1 year ago

  • Solved
  • Archived

uTorrent does not start from Firefox

Does anyone have experience with this phenomenon: When you click on a torrent link on a page opened in Firefox 83 (and above), the first window pops up, but the second on… (read more)

Does anyone have experience with this phenomenon:

When you click on a torrent link on a page opened in Firefox 83 (and above), the first window pops up, but the second one (in which uTorrent would come) is no longer. Nothing happens. Specifically, the entry is C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ WER \ ReportArchive \ AppCrash_uTorrent.exe....

If I revert to Firefox 82 or 78.6esr, the error will not occur.

If I choose not to download uTorrent but to download the torrent file, it works fine with all versions of Firefox.

Asked by gombszem 1 year ago

Answered by FredMcD 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox Developer Edition will not start

I cannot get Firefox Developer Edition 84.ob2 to start, I can see it xcome up in Task Manager and then the app say suspended and it stops. Have tried all the suggestions … (read more)

I cannot get Firefox Developer Edition 84.ob2 to start, I can see it xcome up in Task Manager and then the app say suspended and it stops.

Have tried all the suggestions I can see in help but nothing works.

The option of running firefox.exe -p does not work, there is a crash report:

Source Firefox Developer Edition

Summary Stopped working

Date ‎18/‎11/‎2020 08:59

Status Report sent

Description Faulting Application Path: C:\Program Files\Firefox Developer Edition\firefox.exe

Problem signature Problem Event Name: BEX64 Application Name: firefox.exe Application Version: 84.0.0.7625 Application Timestamp: 5fb2ff14 Fault Module Name: StackHash_ac46 Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Offset: PCH_78_FROM_ntdll+0x000000000009C8F4 Exception Code: c0000005 Exception Data: 0000000000000008 OS Version: 10.0.19041.2.0.0.256.48 Locale ID: 2057 Additional Information 1: ac46 Additional Information 2: ac462b2fd07cc853b652b5104a1cf381 Additional Information 3: 7eba Additional Information 4: 7eba02d16b529d1dadfdb18b9d2da9b8

Extra information about the problem Bucket ID: 845348ebf4affc3e570d018771269f89 (1660985518800150409)

Asked by Mike 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't Access County Website. Get SSL not supported message.

Have always been able to access county dept. of public health website but now get the following message: SSL Not Supported Error 29 publichealth.lacounty.gov 2021-02-08 … (read more)

Have always been able to access county dept. of public health website but now get the following message:

SSL Not Supported Error 29 publichealth.lacounty.gov 2021-02-08 18:48:35 UTC

Am able to access website using IE and Chrome. Any suggestions about how to fix problem? Thanks.

Asked by mjo1971 11 months ago

Answered by cor-el 11 months ago

  • Solved
  • Archived

MAC Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible (Already deleted Profiles file/folder and cleared cache, no avail). how to fix?

Alright, I use Firefox like normal, but sometime today it stopped working, I get "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible" error, I looke… (read more)

Alright, I use Firefox like normal, but sometime today it stopped working, I get "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible" error, I looked it up using safari, followed every possible interpretation of the instructions to no avail, I deleted the profiles folder and file, in both cache, and application support, on both my user folder and global HDD folder, no fix whatsoever, I don't know why this isn't working (yes I checked the hidden files, I searched my entire HDD and found no results for anything remotely named "Profile"/"Profiles" and I don't know what else to say.

I have checked: Application support (on every user) & Cache (on every user)

I don't know what's up, I also reinstalled Firefox after deleting everything related to it and I just don't know.

Asked by Phayden 1 year ago

Answered by Phayden 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox logs me out of YouTube and gets an error when loggin in.

I recently have a new laptop (Dell Inspiron 15 3593) & installed Firefox. Every time I watch a video on Youtube and click on the logo to return home, I get logged out… (read more)

I recently have a new laptop (Dell Inspiron 15 3593) & installed Firefox. Every time I watch a video on Youtube and click on the logo to return home, I get logged out and when i try to login I get this “'405. That’s an error.” message. I tried doing the same thing with the other browsers (Google Chrome & Microsoft Edge) & they work perfectly. I also tried reinstalling Firefox but still the issue is the same & Firefox on my old laptop doesn’t have this issue. Can anyone help me with this one?

Asked by j.bi2k01 1 year ago

Answered by j.bi2k01 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox73.0 Lockwise not listing saved passwords and logins

Overnight it seems that Firefox is no longer reading my old saved logins and passwords. I have checked to see that the logins.json and key4.db files are present, but the… (read more)

Overnight it seems that Firefox is no longer reading my old saved logins and passwords. I have checked to see that the logins.json and key4.db files are present, but the new Lockwise page shows nothing. When I look at the about:protections page, it shows that I still have 400+ logins and passwords protected. I tried to make a new profile and import backup data and Firefox still does not see the saved logins and passwords in the new profile. Any ideas on what is causing this behavior? I have so many accounts, and would like to get this functionality working again.

Asked by DDS94 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Loging into American Express Account

When I try to log into my AMEX account with FF, nothing happens. The screen refreshes itself, but no log in, and no error or other kind of message. I have entered my Us… (read more)

When I try to log into my AMEX account with FF, nothing happens. The screen refreshes itself, but no log in, and no error or other kind of message. I have entered my User Name and Password manually and using Auto fill, no success.

Logging into my AMEX account on Edge and Chrome, works fine.

Suggestions?

Asked by rcferris1 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Cannot disable Cipher TLS_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256 or TLS_RSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384

Hi there, I'm trying to disable insecure ciphers in TLS 1.2 since 1.3 isn't widely supported yet. I'm using this to determine whats secure: https://browserleaks.com/ssl… (read more)

Hi there,

I'm trying to disable insecure ciphers in TLS 1.2 since 1.3 isn't widely supported yet.

I'm using this to determine whats secure: https://browserleaks.com/ssl

I cant find any option to disable these two ciphers:

0x009c TLS_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256 0x009d TLS_RSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384

Thanks :)

Asked by Reuben 1 year ago

Answered by Mike Kaply 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox ESR crashes at watching videos with "alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed"

hello, i have a Raspberry Pi 4 with 4GB and Raspberry Pi OS installed. (2020-05-27-raspios-buster-armhf.zip) when i use the stock Firefox ESR (installed via sudo apt inst… (read more)

hello, i have a Raspberry Pi 4 with 4GB and Raspberry Pi OS installed. (2020-05-27-raspios-buster-armhf.zip)

when i use the stock Firefox ESR (installed via sudo apt install firefox-esr) and watch videos (e.g. on Youtube, Vimeo, ...), Firefox does crash some times. according about:crashes, i already have submitted about 60 crash reports.

but watching the reports one thing is missing. when i open firefox from the console i can see some output, that is not appearing in the reports.

... firefox-esr: /build/firefox-esr-RgOFaD/firefox-esr-68.11.0esr/media/libcubeb/src/cubeb_alsa.c:1255: alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed. ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 3366 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal... Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Failed to open curl lib from binary, use libcurl.so instead Firefox ESR crashes when playing videos on Raspberry Pi OS (Debian)

during watching videos in firefox there is more different output to see that seems to be harmless. but always and only this line is printed to console, just befor Firefox crashes: firefox-esr: /build/firefox-esr-RgOFaD/firefox-esr-68.11.0esr/media/libcubeb/src/cubeb_alsa.c:1255: alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed. so i assume this is the main reason, why Firefox crashes on my system.

any idea how i can get these issue fixed? at the moment when i want to watch videos reliable i am be forces to use the external VLC Player by copy the url to VLC - at least for Youtube videos. but i want to watch videos from other web pages as well and i prefer to watch videos in firefox directly.

Asked by beta-tester 1 year ago

Answered by beta-tester 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 82 Crashes on Startup in Windows 10

Yesterday I updated Firefox to version 82 and now it won't start up, it seems to immediately crash. There is no error report dialog box. This is on Windows 10 with the la… (read more)

Yesterday I updated Firefox to version 82 and now it won't start up, it seems to immediately crash. There is no error report dialog box. This is on Windows 10 with the latest patches. I tried restarting the computer, installing Firefox 82 32-bit and 64-bit versions, uninstall + reinstall, and safe mode, but none of these work. (This is on a corporate laptop so I have a limited ability to change internal system settings.) The Windows error from the event log is:

Faulting application name: firefox.exe, version: 82.0.0.7592, time stamp: 0x5f8738dd Faulting module name: ntdll.dll, version: 10.0.17763.1432, time stamp: 0x80224f6f Exception code: 0xc0000409 Fault offset: 0x00000000000a4740 Faulting process id: 0x2998 Faulting application start time: 0x01d6a816d74b6186 Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe Faulting module path: C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dll Report Id: 5ed88218-3f48-47be-8c6c-aa5af98c902b Faulting package full name: Faulting package-relative application ID:

I installed Firefox 81 and that works fine, but it constantly tries to updated and every time I restart it crashes again. It also seems like I can't access my saved logins/passwords in this older Firefox version because it's using a different profile. I'm trying to avoid updating Firefox on my other Windows 10 computer in case it fails in the same way.

Please let me know if you need any more information. Thank you.

Asked by fgennari 1 year ago

Answered by fgennari 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Viewing google Gmail causes crash during page load

When viewing gmail with my personal account, Firefox is crashing after it loads the conversations in the sidebar. I have tried resetting, using a private window, and runn… (read more)

When viewing gmail with my personal account, Firefox is crashing after it loads the conversations in the sidebar.

I have tried resetting, using a private window, and running in Safe Mode

Here is the crash report Id: bp-b36c8ee9-37cb-4dec-9380-2f6320210228

I can repeat this at will. I will try disabling the conversations bar using another browser and then update to see if that helps (it's not crashing when I view my work gmail).

Thanks for your help ;-)

Asked by milohax 11 months ago

Answered by FredMcD 11 months ago

  • Solved
  • Archived

I have updated my O/S from Ubuntu 18.04 to 20.10. Nothing else. Now Firefox is nearly useless

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it. Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS. I thought it woul… (read more)

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it.

Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS.

I thought it would be good to update to GG (20.10) though I did briefly try FF (20.04).

As the install was done on an existing 18.04 version things remained the same for programs, book marks, etc.

Ok, now the crunch: I USE Firefox ""A LOT"". When it loads, there are...... 8 x 6 windows of FireFox and each of those have anywhere from one to ""THIRTY"" tabs loading.

Believe me: ""It worked!!""

I could use it, also run other tasks as well - though a VM was pushing it with the RAM. But the entire machine worked.

Now, I am lucky if FireFox loads at all. Let alone let me browse.

When it loads some of the window's tops are flashing. A screen shot does not really show this. (I tried)

All that has changed is the O/S from 18.04 and Firefox from (what ever it was) to 83.0

I don't want this to be a finger pointing exercise between Mozilla and Ubuntu. I would prefer it is helpful to all.

What have I tried? I've tried starting FireFox with all addons disabled. Still happens.

I am going to try to remember to (next time) launch FireFox from a Terminal and pipe the output to a file to look for things.

The machine I am using has shown it is well up to being able to have this running. I have had it working for a few years like this.

This post is (for now) to establish there is a problem. I will post more information when I get it, rather than waiting to get it then post, as I feel there are a lot of people who have very similar problems and I want it known: ""You are not alone!""


Now a bit of extra stuff.

Other things which are weird: When I am watching stuff - youtube for example - the playback is/WAS jerky. I hadn't touched anything in the settings.

After digging around, I discovered that I had to turn ""OFF"" the hardware acceleration for the graphics. Question: How did it get turned on? (Semi rhetorical)

I have a lot of local pages I open with passwords. When I load them the CPU load goes through the roof and nearly invariably the program just exits. No crash report.

Which is a good 50% of how it happens. The other 50% is the machine just locks up and I have to power it down.

Asked by teeny_weeny 1 year ago

Answered by teeny_weeny 1 year ago