Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Disable Searchbox (f3) on website

First of all I don't know if i choose the correct topic. My issue is that I like to help researchers by filling/doing their online quiz/forms/etc. They usually use this s… (read more)

First of all I don't know if i choose the correct topic.

My issue is that I like to help researchers by filling/doing their online quiz/forms/etc. They usually use this site for reflex test: https://pavlovia.org/ My problem is that you need to strike a key. Whenever I do that the f3 research box appears ... It's fun when you need to close it for a reflex test where seconds do matter. Is there a way to disable it ?

Asked by forestpas3 5 days ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved

https sites being flagged as http and blocked

I have a recurring problem with Firefox warning me that a perfectly safe https site is http and temporarily barring access until I confirm that I want to risk proceeding … (read more)

I have a recurring problem with Firefox warning me that a perfectly safe https site is http and temporarily barring access until I confirm that I want to risk proceeding to it. The latest site to get this treatment is https://bloctel.gouv.fr/, which is a French government website. This is extremely annoying. How can I fix it?

Regards,

BarbaraD

Asked by BarbaraD 5 days ago

Answered by BarbaraD 5 days ago

  • Solved

Firefox help directing me to odd website

Clicking on Firefox "Help" directed me to an odd "Crowdicity" website. This is rather worrying and makes me feel that I can't trust the browser's security anymore. Regar… (read more)

Clicking on Firefox "Help" directed me to an odd "Crowdicity" website. This is rather worrying and makes me feel that I can't trust the browser's security anymore.

Regards,

BarbaraD

Asked by BarbaraD 5 days ago

Answered by TyDraniu 5 days ago

  • Solved

vanguard login quit working

been using ff to login to vg for a couple years. ~2 weeks ago it quit working-i click login & nothing happens, the login page remains unchanged. login works with chro… (read more)

been using ff to login to vg for a couple years. ~2 weeks ago it quit working-i click login & nothing happens, the login page remains unchanged. login works with chrome & opera no problem.

Asked by dblazen84 5 days ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved

Unable to access usps website from home, but it came up in the staples store where I took my computer to clear the cache...all that has been done, but cannot access it from home...what does that tell you?

cannot access usps website from home, but it came up easily in the staples store. all cache has been cleared but when i got home, I still got the message "you do not hav… (read more)

cannot access usps website from home, but it came up easily in the staples store. all cache has been cleared but when i got home, I still got the message "you do not have access to this website" I have been using it to get stamps for years. any Ideas about what's wrong?

Thank you, Helen Barron <email-removed>

Asked by helenbarron 4 days ago

Answered by FredMcD 4 days ago

  • Solved

problem with text/font size on some websites since computer reset

I had to do a computer reset on my laptop back to factory settings, everything ok now except one annoying issue I cannot seem to resolve. Some websites I was using perfec… (read more)

I had to do a computer reset on my laptop back to factory settings, everything ok now except one annoying issue I cannot seem to resolve. Some websites I was using perfectly ok in Firefox before now show as tiny text/font size and or generally looks wrong (in firefox) and nothing I do seems to resolve the issue, for example I'm viewing some websites at 130% but some text on the page is still too small. I can view the same sites in chrome with no issues at all at normal 100% level, The best example I could give I can't paste here for obvious reasons, my hargreaves lansdown pension values text is all squashed together so individual text that shows on one line on chrome (correctly) shows as condensed into 2 lines in firefox, the text is big but the values beside it are not for example, any increase in the zoom level doesnt really resolve this issue, yes the text gets bigger but I shouldnt have to read it at 150% zoom !!! but 100% is waaay too small, and the values size is not in sync withe the text beside it. I count myself as fairly savvy technically, I've tried all sorts including clearing cache and cookies and checking settings etc in firefox but this one has me stumped, some sites work ok but it looks like Firefox may be struggling to cope with some sort of display extension that some sites are using to display some parts of their page Any ideas please ? Thanks

Asked by threeputt1 4 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

Firefox hover state

Hi, normaly I used the @media (hover: none) and (pointer: coarse) to remove time animation on mobile, so that when we click, the hover state appears instantly. But recen… (read more)

Hi, normaly I used the @media (hover: none) and (pointer: coarse) to remove time animation on mobile, so that when we click, the hover state appears instantly. But recently I noticed this happens on Firefox "desktop". On other browsers the animation is still smooth. Is it something that is gonna come back as before or I should change my query, or find a workaround? Thanks.

Asked by nbilodeau 4 days ago

Answered by nbilodeau 3 days ago

  • Solved

Video's won't play

I am running "Firefox Browser 93.0", and I have Windows 10 Pro Version 21H1, OS Build 19043.1288. I am unable to watch certain video's, as an example, the video in this l… (read more)

I am running "Firefox Browser 93.0", and I have Windows 10 Pro Version 21H1, OS Build 19043.1288. I am unable to watch certain video's, as an example, the video in this link: [https://www.wandtv.com/news/illinois-.../article_24b92a86-32c4-11ec-a487-3bb3f17fa133.html] won't play. It use to work, but something has changed, not by me. It will play that same video using the "Edge Browser" so there is nothing wrong with the website. However, I can play this "YouTube Video": [https://www.youtube.com/watch?v=qAJSYk5wMiA] I also tried another link in their website, this is the weather link: [https://www.wandtv.com/weather] it starts to play, but then stops and nothing ever plays. Here is another link I tried on their website: [https://www.wandtv.com/sports/fans-ma.../article_f94f4ade-32e0-11ec-9351-ef71f52b96cd.html] It won't play either. But they all play in the "Edge Browser!" Any ideas on what changed and how do I change it back, so they will play? I prefer Firefox Browser to any other browser! Do you know what the issue could be? I appreciate your time! NiceSeeingYou

Asked by niceseeingyou 3 days ago

Answered by niceseeingyou 3 days ago

  • Solved

SaveFrom.net Helper

The other day I downloaded SaveFrom.net Helper but then shortly after I deleted it. The program was deleted from the computer except that the green line with the program … (read more)

The other day I downloaded SaveFrom.net Helper but then shortly after I deleted it. The program was deleted from the computer except that the green line with the program name shows as an extension on the bar at the top of the Firefox page.

I cannot delete it. If I delete it once it reappears next time I load Firefox. The extension does not show up in add ons and extensions in Tools Firefox.

I have read an earlier reply that suggests delete Firefox and reinstall Firefox and that will get rid of it.

However, I am not anxious to try that as over time I have already extensions ad add ons and other customisation of Firefox, including all my bookmarks and I don't want to lose these and start again.

So here is my question. As the program is deleted and as their extension does not show up in Tools and then adddons, can I assume that the existence of the program name as an extension on one of the title bars at the top of Firefox is just an irritation and that this SaveFrom program cannot in any way add or do anything to my computer?

I can then live with it rather than deleting Firefox and starting again.

I would be so grateful for your help.

Thank you.

Asked by avwood 3 days ago

Answered by jscher2000 15 hours ago

  • Locked

Insecure Connection for actual secure site

Hi Up to a few hours ago, I have been able to access a secure state school website on my mobile phone. However suddenly I cannot and receive following: "connection not s… (read more)

Hi

Up to a few hours ago, I have been able to access a secure state school website on my mobile phone. However suddenly I cannot and receive following: "connection not secure" and "address not found". I have tried turning phone off, checking that Firefox is updated (was last updated 21 Oct and cited as up-to-date), disabling security app - all to no avail.

I need access to this site. Please assist.

Yours faithfully

Asked by catherinecolettel 3 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 3 days ago

  • Solved

update has problems

used firefox forever but when updated to new version, it will not get aarp site now? gives me "404 not found". the arrp sites come in fine with edge so it's firefox. als… (read more)

used firefox forever but when updated to new version, it will not get aarp site now? gives me "404 not found". the arrp sites come in fine with edge so it's firefox. also doesn't show my bookmarks on tool bar? help. how do i get my old firefox back?

Asked by nyoung7685 1 day ago

Answered by FredMcD 1 day ago

  • Solved

Browser Cache breaks the website in Mozilla Firefox, but works fine on Google Chrome

Hello, I am a Web Developer, fixing a website for my client. After the page is cached in Mozilla Firefox the layout breaks, when I clean the cache everything is back to n… (read more)

Hello,

I am a Web Developer, fixing a website for my client. After the page is cached in Mozilla Firefox the layout breaks, when I clean the cache everything is back to normal. This issue is only present in Mozilla Firefox, I don't have that issue with Google Chrome.

Website URL: https://www.impeccablex.com/ Please see the screenshots attached, you can see the layout before and after.

I have tried almost everything that I could think of, don't know what to try next. Any suggestions?

Thank you in advance! Best Regards, Mario C.

Asked by cvetkovski.mario 18 hours ago

Answered by cor-el 13 hours ago

  • Solved
  • Archived

Firefox will not connect to USAToday.

USAToday has been my homepage for years, suddenly FIrefox will no longer open as either my preferred homepage or entering it into the address line. URL of affected site… (read more)

USAToday has been my homepage for years, suddenly FIrefox will no longer open as either my preferred homepage or entering it into the address line.

URL of affected sites

http://usatoday.com/

Asked by AnonymousUser 11 years ago

Answered by Morbus 11 years ago

  • Solved
  • Archived

If I upgrade to most recent Firefox version will I loose Identity Safe w/ Norton?

the last time I tried to upgrade firefox I lost my Identity Safe w/Norton. Is this issue still ongoing? URL of affected sites http:// … (read more)

the last time I tried to upgrade firefox I lost my Identity Safe w/Norton. Is this issue still ongoing?

URL of affected sites

http://

Asked by AnonymousUser 11 years ago

Answered by Morbus 11 years ago

  • Solved
  • Archived

The jpeg and rollover on this site www.dennispaulbatt.com (index and home page) comes in wrong with only firefox. internet explorer and chrome work fine.

The jpeg and rollover on this site www.dennispaulbatt.com (index and home page) comes in with the colors all wrong and pixelated with only Firefox. Please check internet … (read more)

The jpeg and rollover on this site www.dennispaulbatt.com (index and home page) comes in with the colors all wrong and pixelated with only Firefox. Please check internet explorer and chrome, they work fine and show the image and rollover as it should be.

URL of affected sites

http://www.dennispaulbatt.com/ & http://www.dennispaulbatt.com/Home.htm

Asked by AnonymousUser 11 years ago

Answered by cor-el 11 years ago

  • Solved
  • Archived

Suddenly can't view image content on a stock photography site.

Suddenly in the last few days, I can no longer view images on a stock photography site where I sell content. I can view the thumbnails of my and others' images, but when … (read more)

Suddenly in the last few days, I can no longer view images on a stock photography site where I sell content. I can view the thumbnails of my and others' images, but when I click to enlarge, I get only a white box the size the image would be. I can also no longer view images posted in the forums. I've logged out and back in, cleared cookies, run CCleaner, rebooted, updated Java, and nothing helps. I can view the content if I log on with a different browser so this is a Firefox issue.

URL of affected sites

http://www.submit.shutterstock.com

Asked by AnonymousUser 11 years ago

Answered by the-edmeister 11 years ago

  • Solved
  • Archived

How can I get 3.5 back?

I had 3.5 for online cci.edu it work just fine. I downloaded 3.6 and now I can't attend my classes. Above the web page it says: Firefox Security has redirected your pa… (read more)

I had 3.5 for online cci.edu it work just fine. I downloaded 3.6 and now I can't attend my classes. Above the web page it says: Firefox Security has redirected your page. I need to know what do I need to do so I can get into school. I'm getting behind in my classes. I didn't have this problem with all the other Firefox before now. I have deleted all my cookies etc. Please help!!!!!!! I would like to redownload 3.5 if I can or a lower version if I can't resolve this problem. Where can I get it? I've been looking for them.

Asked by AnonymousUser 11 years ago

Answered by rjohnson19 11 years ago

  • Solved
  • Archived

How do i fix a flash "plug-in container" issue (ff indicates most recent version is installed)

Hello. to start with im not really up on the ins and outs of ff, ive used it for a while but not really tinkered with till this problem Im running Vista (no comments on t… (read more)

Hello. to start with im not really up on the ins and outs of ff, ive used it for a while but not really tinkered with till this problem

Im running Vista (no comments on that please :p) and the latest version of as downloaded from the mozilla website (3.6 something)

my plug-ins are (version number): 2007 MS Office system (12.0.4518.1014), Bio3D (12.0.0.733) - this comes with ChemDraw i think, ChemDraw (12.0.0.733), getPlusPlus for Adobe 16287 (1.6.2.87), Java Deployment Toolkit (6.0.210.6), Java(TM) Platform SE 6 U21 (6.0.210.6), MS Office Live Plug-in for FF (2.0.4024.1), MS (R) WMP FF plug-in (1.0.0.8), Mozilla Default Plug-in (1.0.0.15), Novell iPrint Plug-in (5.3.0.0), Novell iPrint Scriptable Plug-in 1.0 (5.3.0.0), Quicktime P-in (7.6.6.0), Shockwave Flash (10.1.53.64), Silverlight P-in (4.0.50524.0), Windows Presentation Foundation (3.5.30729.1). Ive been on numerous fix-it sites but cant find a solution i understand or can get to work. the problem still occurs in safe mode and with only shockwave flash enabled (this seems to be the issue) and after numerous reinstalls, i have also deleted all i can find of adobe and shockwave then reinstalled to no avail :(

Whats chrome like? Thank you muchly

URL of affected sites

http://www.youtube.com

Asked by AnonymousUser 11 years ago

Answered by Michael Verdi 11 years ago