Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows… (read more)

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows 10 computers. When the issue occurs, users can navigate to other websites without issues. Navigating to Google in a different browser works no problem. Restarting the browser will resolve the issue. Clearing cookies and site data has no effect. Users can also refresh the page after some time and the issue will go away.

Any idea as to why this is happening?

Asked by krisa15 3 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

Suspicious domain mozilla-api[.]com

Can someone confirm if mozilla-api[.]com is an official Mozilla domain? It was registered 7 months ago with Namecheap registrar. I am unable to find any overlap with of… (read more)

Can someone confirm if mozilla-api[.]com is an official Mozilla domain? It was registered 7 months ago with Namecheap registrar. I am unable to find any overlap with official Mozilla infrastructure and I suspect this is a malicious domain.

Asked by Work Lappy 1 week ago

Answered by Work Lappy 1 week ago

  • Solved

Completely broken profiles

Hello team, I'm not sure what happened, but I was not able to open Firefox after restarting my PC. I currently run Windows 11 on a fully upgraded rig. Up until today, I h… (read more)

Hello team,

I'm not sure what happened, but I was not able to open Firefox after restarting my PC. I currently run Windows 11 on a fully upgraded rig.

Up until today, I have been trouble free. Error 1: "Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window."

I tried several options - and have been googling/trying several steps for a couple of hours (after each step, I restarted the PC):

1. Uninstalled and then Reinstalled a fresh copy of Mozilla 2. Attempted to use Command Lines to open Firefox https://wiki.mozilla.org/Firefox/CommandLineOptions 3. Opened Profile Manager and attempted to create a new profile - when I did this the new profile would not display in the Profile Manager, but it would display in the Profiles folder under Appdata [I tried this multiple times] 4. Deleted the profiles.ini file

After deleting the .ini file Error 2: "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible." 1. Uninstalled and then Reinstalled a fresh copy of Mozilla 2. Opened Profile Manager and attempted to create a new profile. After following the Profile Wizard, another error pops up: "An unexpected error has prevented your changes from being saved."

I am completely stumped. I hope you can help, Sean

Asked by sean.oneill.29 5 days ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 75 Broke login and proxies to Employer's system

I am an academic librarian working from home. Literally for years, I've been able on Windows 7 and now Windows 10 to log into my grad school's online system including acc… (read more)

I am an academic librarian working from home. Literally for years, I've been able on Windows 7 and now Windows 10 to log into my grad school's online system including access to databases. Much of this requires a proxy for authentication. Before I describe the error, let me say that I installed Zotero over a year ago and have never had problems with it. Now, when I try to login, I get this, even when trying only to log in. There are two lines. The yellow bar that is hard to read because it keeps flashing but here's my best shot: Zotero automatically redirected your request to gslibrary.authn.worldcat.org through the proxy at gbtssbc.idm.oclc.org. Some space then "Don't proxy this site Proxy settings X

If your browser does not continue automatically, click here. I have tried numerous times to click "here" but I can't. For one moment, both the tellow bar and the message this is normal black text on white shows and then the yellow bar disappears and the black text moves up on the page. When I try to click "here" it keeps jumping around. I"ve never seen anything like this in many years on Firefox.

   I can successfully log in and use resources with the proxy on Opera. It does not complain. Someting about Firefox 75 is broken. I prefer using Firefox the most of the browsers available but I can't work like htis. I need to look up books and help users search for journal articles all the time. I cannot do without that. I don't really like Opera because of the lack of options but this is the straw that breaks the camel's back. If I cannot fix this, bye-bye Firefox. That's pretty serious for me for me but I must be able to work from home efficiently. Note: I disabled the Zotero plug-in. I asked on the Zotero forum and got some suggestions that didn't really help. I don't think it is Zotero. Zotero is only showing up because it connects to our librayr system. How can I fix this? I don't even know precisely what is wrong but for one thing, it shows the wrong URL  for logging in. That hasn't been true for a long time. I do not want to clear all my saved passwords and cookies to fix what is pretty clearly a FF 75 bug. I was a programmer a lot of years on complex systems. All the fingers are pointed at FF 75.

Asked by drduncan 2 years ago

Answered by drduncan 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 76.0.1 not playing embedded Twitter videos

On the entertainment media site Buzzfeed, clicking on a post of an embedded Twitter video gives me a blank white image. No error message like "Unable to play the file". I… (read more)

On the entertainment media site Buzzfeed, clicking on a post of an embedded Twitter video gives me a blank white image. No error message like "Unable to play the file". I did a clear history, cache & cookies and refreshed Firefox. I ran the apt update for Ubunto. It had been operating smoothly in the past. If I go to Twitter, it plays. It just goes blank when I click on the video embedded in the post.

Thank you for any assistance.

Asked by varices 2 years ago

Answered by varices 2 years ago

  • Solved
  • Archived

When clicking “Play” on Roblox, it just opens a new tab and brings me to the homepage of Roblox.

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I … (read more)

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I can’t find ANYTHING on Reddit, the Roblox forums, or any other help website, leaving the Mozilla forums as a last resort.

Asked by Conrad Jordan 2 years ago

Answered by Conrad Jordan 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Youtube does not auto play on start up

When I have a youtube video play as soon as FF start up it does not. It shows the video picture then the triangle appears in the middle waiting to be clicked before it st… (read more)

When I have a youtube video play as soon as FF start up it does not. It shows the video picture then the triangle appears in the middle waiting to be clicked before it starts to play.

Is that normal?

Asked by Mace2 2 years ago

Answered by Mace2 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Fresh Install Firefox 76.0.dmg results in "Profile Missing" Error and does not boot. OS10.11.6

MacbookPro OS 10.11.6 About a week ago Firefox was running no problem. Closed Firefox (quit) Re-opened and got the Profile missing error. troubleshoot through exis… (read more)

MacbookPro OS 10.11.6

  1. About a week ago Firefox was running no problem.
  2. Closed Firefox (quit)
  3. Re-opened and got the Profile missing error.
  4. troubleshoot through existing threads on mozilla support. including renaming the profile.ini file, deleting it, moving it, etc.
  5. Used Appcleaner to wipe all known goodies of Firefox from my computer
  6. downloaded a fresh 76.0.dmg from the website
  7. Problem persists. Application does not load, "Profile missing" opens immediately
  8. No application support data in /Library/ application support/firefox exists

Chrome works and Safari works no problem.

Asked by HawkEye 2 years ago

Answered by AMAN ARYAN 1 year ago

  • Solved
  • Archived

javascript void 0 error

Hi all, I have an error where i try to go to website this https://www.telstra.com.au/contact-us/plans-products/fixed-services#lp:2way when i click on chat now button, it… (read more)

Hi all,

I have an error where i try to go to website this https://www.telstra.com.au/contact-us/plans-products/fixed-services#lp:2way

when i click on chat now button, it does nothing. I have installed the latest firefox ver 76, whitelist this webstie, untick pop up block, install shockwave flash 32

even if i go directly to livechat link which that button suppose to go this: https://www.telstra.com.au/chatnow/landing?pageId=https%3a%2f%2flivechat.telstra.com%2fTCOM%3aCrowdsupport%3aConsumer

it still doesn't help because it simply show javascript void 0

anyone can help? thank you

Asked by ahupito1 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox won't open, nor will Firefox Profile Manager

I'm not sure what I can do to fix the problem; the answer I've found uses the Profile Manager and I can't access it, it'll open for a split second then close again. … (read more)

I'm not sure what I can do to fix the problem; the answer I've found uses the Profile Manager and I can't access it, it'll open for a split second then close again.

Asked by tommyhandley 1 year ago

Answered by AMAN ARYAN 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox browser losing all passwords after asking me to reconnect to Firefox Sync

Happened once a while back but happened again today. Firefox Sync asked me to reconnect, which I did. After that reconnection, and even if "password" is checked in the pa… (read more)

Happened once a while back but happened again today. Firefox Sync asked me to reconnect, which I did. After that reconnection, and even if "password" is checked in the parameters, all my passwords have disappeared. I do also have Firefox on my phone, which have all my passwords from before the first instance it occured, but it never synchronized to Firefox on my computer. No error messages appears when synchronizing, and everything seems to be normal. Any way to correct the non-synchronization of passwords ? Is there something I'm doing wrong ? Thanks.

Asked by AlexandreP 1 year ago

Answered by AlexandreP 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Almost every site is broken in Firefox 77

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004. Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008 Now Firefox 77 breaks 99% of … (read more)

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004.

Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008

Now Firefox 77 breaks 99% of all websites. (See attached screenshot.) www.example.com www.google.com www.wikipedia.org etc

Somehow, support.mozilla.org works, UNTIL I try to log in.

I've tried incognito mode, safe mode, etc. When I change charset of the page, the text displays differently, but it's still a useless mishmash.

--- BUT --- when I open developer tools, click the HTML request and click the Response tab, the HTML renders correctly there.

Asked by milan2 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 77.0 Not Storing My Cookies?

After updating to Firefox 77.0, it no longer store my cookies between sessions. I have made sure the "Delete cookies and site data when Firefox is closed" is UN-clicked. … (read more)

After updating to Firefox 77.0, it no longer store my cookies between sessions.

I have made sure the "Delete cookies and site data when Firefox is closed" is UN-clicked.

I tried deleting the cookies.sqlite file and replace it with an archived cookie.txt file, but Firefox 77.0 no longer converts cookies.txt to cookies.sqlite.

I then tried backing up the cookies.sqlite file after a Firefox session spent signing into various accounts, but it too seems to get cleared out.

What the heck ?

Asked by jason_cheng 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox opening all web pages with Weird characters

Couple of days ago I opened the Firefox but I saw it keeps opening all web pages with weird characters, I uninstalled it completely, refresh it on safe mode with no add-o… (read more)

Couple of days ago I opened the Firefox but I saw it keeps opening all web pages with weird characters, I uninstalled it completely, refresh it on safe mode with no add-ons, I see there is no problem with any other browsers suck as chrome or waterfox and others, this problem is only on Firefox...I removed all cookies and everything but still problem going, I use laptop windows 10 with last updates on it...I tried everything available on web sites but no work...I didn't do any changes in about:config...please help me out with this issue, thanks

Asked by dave1music 1 year ago

Answered by dave1music 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 77 opens to newtab page instead of homepage

When opening firefox it opens to newtab instead of my homepage which is Yahoo. If I click on the home button it will go to my homepage but I shouldn't have to do that eve… (read more)

When opening firefox it opens to newtab instead of my homepage which is Yahoo. If I click on the home button it will go to my homepage but I shouldn't have to do that every time. I have cleared the cache and it will work once or twice only then back to the newtab page.

Asked by densyl93 1 year ago

Answered by densyl93 1 year ago

  • Solved
  • Archived

none of the add ons work in my address bar

= i ran cc clkeaner and none of my addons work in my address bar how do i get them to work again even after i log of and log back on and refresh firefox nothing w… (read more)

= i ran cc clkeaner and none of my addons work in my address bar how do i get them to work again

even after i log of  and log back on  and refresh firefox   nothing works

Asked by Mary 1 year ago

Answered by Pallavi kumari 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Latest update turns all pages (except mozilla) to gobbledy gook

Hello all...When I restarted my machine tonight Firefox installed a new update. now all of my pages show this (see attachment) my passwords have disappeared to be replace… (read more)

Hello all...When I restarted my machine tonight Firefox installed a new update. now all of my pages show this (see attachment) my passwords have disappeared to be replaced by lockwise which has no passwords in it at all (I had reset that a few months ago back to the old password manager) the only pages I can see clearly are mozilla pages. all else is this gobbledy gook. help!

carrie

Asked by solutions7 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

I can't open my web page with firefox with the other browsers if

Please, I would like to know why my web page is not only visible in firefox in other browsers if it does. Something I have seen is that the code is present but is not dis… (read more)

Please, I would like to know why my web page is not only visible in firefox in other browsers if it does. Something I have seen is that the code is present but is not displayed. My page is www.sividev.com and I only see an error in the console that does not appear in other browsers Uncaught TypeError: this.scrollPosMouse is not a function

   init https://www.sividev.com/wp-content/themes/salient/js/init.js?ver=12.1.0:137
   <anonymous> https://www.sividev.com/wp-content/themes/salient/js/init.js?ver=12.1.0:17596
   jQuery 8.

This page uses the non-standard "zoom" property. Consider using calc () in the relevant property values, or using "transform" together with "transform-origin: 0 0".

Asked by ehsv1988 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago