Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Too many languages in Check Spelling, Languages list

My Languages list in Check Spelling is full of the staff I never install/added. I have only English language in the Addons->Languages. Is it possible to remove unnee… (read more)

My Languages list in Check Spelling is full of the staff I never install/added. I have only English language in the Addons->Languages. Is it possible to remove unneeded staff from this list? It is completely useless and it exceeds screen bounds on the notebook!

Please help

Asked by George Eliozov 2 years ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

firefox mark all website using innsecure connection, including github and google.

firefox mark every website as insecure when http2 is enabled in about:config if http2 is disabled, everything is fine. its happen since long time ago. i think its kind of… (read more)

firefox mark every website as insecure when http2 is enabled in about:config if http2 is disabled, everything is fine. its happen since long time ago. i think its kind of bug so i did not upgrade it till now. and still exists. -

Asked by boku 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Insanity

I just need a few simple things from a browser. Things keep changing. I don't want the changes mostly. Why can't you just have a simple browser for simple people. The mor… (read more)

I just need a few simple things from a browser. Things keep changing. I don't want the changes mostly. Why can't you just have a simple browser for simple people. The more advanced can select their more advanced shite. I just looked at a tab and it became another window. I didn't want that. Maybe I moved a pixel. Keep on being arrogant. You are just a bunch of [profanity] really.

profanity removed. Please read Mozilla Support rules and guidelines

Asked by madmick2413 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Solved
  • Archived

accessing website

I think Firefox has blocked my access to my hotmail account. When I put this into my URL: outlook.live.com it goes to main page - OK But when I put this into my URL: … (read more)

I think Firefox has blocked my access to my hotmail account.

When I put this into my URL: outlook.live.com

it goes to main page - OK

But when I put this into my URL: outlook.live.com/mail

I get a blank screen . . . and the security icon to the near left of the padlock on browser does not have an option to unblock my mail.

I find no help at hotmail/msn. But my daughter used her phone and got into my mail there - so I think it might be my security setting on Firefox.

Any help will be appreciated.

dj

spunkyd j

Asked by spunkydj 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

"Did you mean to go to..." prompt redirects to centurylink.

For quite a while now, I've had this issue where at seemingly arbitrary intervals with seemingly arbitrary queries, Firefox will generate a prompt underneath my address b… (read more)

For quite a while now, I've had this issue where at seemingly arbitrary intervals with seemingly arbitrary queries, Firefox will generate a prompt underneath my address bar asking whether I wanted to go to "http://<searchquery>" where <searchquery> is, well, my search query.

This only occurs in a search in the address bar, and any future queries identical to the original <searchquery> will either redirect to a centurylink search engine, or take me to "<searchquery>.com".

This has occurred independent of the operating system (I've discovered this on both Windows and Linux.) This has occurred before on a completely fresh install of Firefox (default settings and no extensions), and a fresh install of either operating system. (So it's probably not some virus or misconfiguration.)

Another common response I've found is that it's something related to the ISP. For that I can't answer for sure, but I can clarify that my current ISP is Telus.

This doesn't bother me too much, as it's a bug that can be mitigated by just ignoring the prompt. But it's just such an odd inexplicable inconsistency that rarely occurs and I've yet to come across a solution that does properly explain it.

Asked by CHduckie 1 year ago

Answered by CHduckie 1 year ago

  • Solved
  • Archived

--new-tab on linux command line opens new window even when an instance is already running

I sometimes invoke firefox on Linux by running the command `firefox --new-tab` (with no argument to the new tab flag, I have this hooked to a keyboard shortcut). This has… (read more)

I sometimes invoke firefox on Linux by running the command

`firefox --new-tab` (with no argument to the new tab flag, I have this hooked to a keyboard shortcut).

This has always worked fine (opens a new instance of firefox if none is running; opens a new tab in the open window if there is one). Today I upgraded to Firefox 79.0, and unfortunately it seems that now running the above command opens a new window even if I already have one open. I guess this is a regression?

Asked by DenverCoder9 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Unable to Log In to Zendesk

Getting attached error when logging into Zendesk. I've been on with their support already. Steps: Clearing data, private window. Safe Mode. All extensions disabled. Enhan… (read more)

Getting attached error when logging into Zendesk. I've been on with their support already.

Steps: Clearing data, private window. Safe Mode. All extensions disabled. Enhanced Privacy disabled. Check other browsers - successful with Midori and Chromium. Check other OS - I have a win10 vm with Firefox and get the same result. Check other zendesk sites - My company's domain + support.zendesk.com

I confirmed with their support that anyone can create an account at support.zendesk.com so I'm hoping someone that knows what they are doing can see what is up with this site.

Asked by linkthepirate 1 year ago

Answered by linkthepirate 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Import and Restore

I had originally upgraded to Ubuntu 20.04 from 18.04. Had an issue and I had to reload 20.04. Things seem stable now. I went to restore my bookmarks. Went to Library … (read more)

I had originally upgraded to Ubuntu 20.04 from 18.04. Had an issue and I had to reload 20.04. Things seem stable now. I went to restore my bookmarks. Went to Library Icon and clicked on it, but there was no IMPORT and BACKUP button. I even went to the Menu Icon and clicked on it to see if that would work. Nope.

I'm running 79.0. What did I do, but better yet, how do I fix this????

Asked by richramik 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

locked out of my sync account

email was returned that you sent me because I was setting up a new server at the time if you could resend the email the new server is up now. My email is bryan@bryanmarsh… (read more)

email was returned that you sent me because I was setting up a new server at the time if you could resend the email the new server is up now. My email is bryan@bryanmarsh.navy Thank You Bryan

Asked by Bryan Marsh 1 year ago

Answered by Bryan Marsh 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Separate Start and Home Pages

One of the reasons I'm still using 56 is that the start page preference and home page preference are separate. I can set the browser to start with a blank page, but then … (read more)

One of the reasons I'm still using 56 is that the start page preference and home page preference are separate. I can set the browser to start with a blank page, but then if I wish to quickly go to my home page I can just click on the icon in the address bar. Don't know why this feature was downgraded in the new versions, but I'd like to update - so how can I make this be so in the new version of Firefox? I want to set the start page different from the home page like 56.

Asked by matieusinjon 1 year ago

Answered by matieusinjon 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Font wanted isn't the font that's displayed in Linux Ubuntu.

TL/DR: See the image. ;) I'm on Ubuntu 20.04 (Xubuntu flavor), using Firefox 79.0, working on a web site. I'm coding specifically for Arial... and it's returning Times … (read more)

TL/DR: See the image. ;)

I'm on Ubuntu 20.04 (Xubuntu flavor), using Firefox 79.0, working on a web site. I'm coding specifically for Arial... and it's returning Times New Roman.

I have Arial installed, via the ttf-mscorefonts package and also adding them from a Win10 box.

Please, no "But you should do 'font-family: Arial, Veranda, sans-serif'" dismissive answers. Why? Because if I do "font-family: Arial, Veranda" I still get Times New Roman. I can even substitute "Pulsar Beta" here (a font that is installed to my local account) and it still gives me Times New Roman.

If I do "font-family: sans-serif" I get Veranda, not Arial... which is odd because Arial is my default font.

Doing "font-family: Veranda" gets my Times New Roman.

Chrome doesn't have this issue!

As a picture is worth a thousand words, see the pic.

What can I do? I did see some bugs that were fixed in v56, but none of the debugging tips help there.

Asked by STrRedWolf 1 year ago

Answered by STrRedWolf 1 year ago

  • Solved
  • Archived

webpage save/download

Firefox 79(64bit) - two problems - may be connected After two recent updates on Fedora 32 I notice that saving/downloading a webpage does not work properly. Sometimes the… (read more)

Firefox 79(64bit) - two problems - may be connected

After two recent updates on Fedora 32 I notice that saving/downloading a webpage does not work properly. Sometimes the *.html file is there but the support folder is empty. Sometimes just the empty folder.

I have also noticed a problem when trying to backup .mp3 files from my Nexus tablet using File Transfer. I used to be able to connect via USB from Desktop to tablet, transfer from and delete files on the tablet using the Desktop. Now the folder holding the files is reported as empty.

Asked by scm999 1 year ago

Answered by scm999 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox prevents card payments

Firefox now (80.0) regularly blocks me from making card payments online. On the pages that should show fields for card details, the page is just blank. I have tried switc… (read more)

Firefox now (80.0) regularly blocks me from making card payments online. On the pages that should show fields for card details, the page is just blank. I have tried switching off enhanced tracking, privacy badger, ublock but nothing helps.

Asked by georgeedward097 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 80.0 not loading on puppy linux 6.3.2.

Will not load. Running from console produces the included screenshot text then exits on a channel error. I'll submit the crash report again when I figure out again how t… (read more)

Will not load. Running from console produces the included screenshot text then exits on a channel error. I'll submit the crash report again when I figure out again how to do that. (Hint- assistance welcome) Ross Smith

Asked by Rosscoe68 1 year ago

Answered by James 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox can't open local files

Local files on computer won't open(just load forever). Tried pdf and html files. No problem with remote(online) files. Chromium works as supposed to. Firefox 79.0 (64-bit… (read more)

Local files on computer won't open(just load forever). Tried pdf and html files. No problem with remote(online) files. Chromium works as supposed to.

Firefox 79.0 (64-bit). OS: Manjaro Linux KDE5.

Asked by Nept 1 year ago

Answered by Nept 1 year ago

  • Solved
  • Archived

400 Bad Header; Request Header Or Cookie Too Large

I have a web sites, www.canadiantire.ca, that worked up to the latest updates. Opens home page; select search and enter any search term; hit Return/Enter and get "400 Ba… (read more)

I have a web sites, www.canadiantire.ca, that worked up to the latest updates. Opens home page; select search and enter any search term; hit Return/Enter and get "400 Bad Header", "Request Header Or Cookie Too Large"

Why am I getting this? Canadian Tire says that there web site is developed for Google Chrome (which I an not in favour of switching to)

Asked by PeterW 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Hmm. We’re having trouble finding that site.

I am facing the problem to open the sites. When I used the network, it show the following error: Hmm. We’re having trouble finding that site. We can’t connect to the serv… (read more)

I am facing the problem to open the sites. When I used the network, it show the following error:

Hmm. We’re having trouble finding that site.

We can’t connect to the server at www.google.com.

If that address is correct, here are three other things you can try:

   Try again later.
   Check your network connection.
   If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.

Please let me know your suggestion and comments.

Asked by mchahalrock 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Pas d'image vidéo avec facebook depsuis la version 79 et 80 firefox

Pas d'image vidéo avec facebook depuis la version 79 et 80 firefox. Aussi pas de son lorsque je s'intonise la radio de www.radio-canada.ca Avec chrome ça fonctionne bien … (read more)

Pas d'image vidéo avec facebook depuis la version 79 et 80 firefox.

Aussi pas de son lorsque je s'intonise la radio de www.radio-canada.ca

Avec chrome ça fonctionne bien


Laurier laurierbelanger@gmail.com

Asked by laurierbelanger 1 year ago

Answered by laurierbelanger 1 year ago