Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Google calender not showing fully, only getting part of left column with month, can't click on anything

Windows 7 Pro, Firefox, current, 84.0.2. I've tried logging out and back in, I've cleared ALL history, cache, cookies, etc. I've tried restarting Firefox, no help. Gmai… (read more)

Windows 7 Pro, Firefox, current, 84.0.2.

I've tried logging out and back in, I've cleared ALL history, cache, cookies, etc. I've tried restarting Firefox, no help. Gmail, Voice and contacts all show fine. This was working fine last night, less than 12 hours ago. System was shut down last night, and booted this morning, and this problem has occurred. Logged in via Chrome and calendar shows fine, so it's likely some probem with firefox. Hate to reset firefox and have to load all my extensions again.

Here are the extensions/Add-ons I have loaded. But bear in mind these were loaded last night, and have been loaded for many months at least, with no problems. AND, other Google site, gmail,voice, contacts all work fine.

Adblock Plus Bitwarden Don't Fuck with Paste Facebook Container Flash and Video Download Gmail reverse conversation Google Analytics Opt-out Google Analytics Opt-out Add-on (by Google) HTTPS Everywhere IDM: Youtube to MP3 Javascript Switcher Lastpass Open With Print Edit WE SingleFile

Below pic is what I see. Blue bar at top scrolls left to right continuously.

I've tried the Firefox reset/refresh option, exact same issue.

I'm even willing at this point to uninstall Firefox and reinstall from scratch, but how do I ensure ALL Firefox system modifications, etc. ARE removed?

HELP!

Thanks.

Asked by firefoxsupport2 1 year ago

Answered by Buchmann4 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Speed tests shows normal uploads on Firefox and Edge but on Firefox only downloads show 0.0

Good evening. I have run the Ookla speed test through Edge and my download is 212.94 Mbps and my upload is 11.76 Mbps and uses the Spectrum Syracuse Server. Running Spe… (read more)

Good evening. I have run the Ookla speed test through Edge and my download is 212.94 Mbps and my upload is 11.76 Mbps and uses the Spectrum Syracuse Server. Running Spectrum speed test on Edge registers Spectrum Syracuse as the optimum server and download is 236.2 and upload 11.6. Both are using my Spectrum server in Syracuse, NY.

When I run Ookla through Firefox I got 227.17 down and 11.63 up. Spectrum's speed test through Firerefox's Syracuse server 231.8 up and 11.5 down.

However for a while earler this evening when I ran both programs on both browsers and both through Syracuse's servers I was getting downs of 0.0 to 0.7. I reset the modem and router and still had low speeds but shortly after I got the readings I wrote in the first two paragraphs.

What would be the reason for this? Anything particular with Firefox? Something I should look out for in the future? Partially a curiosity while the other part being proactive.

Thanks for anybody who can take time to answer.

Asked by Figureguy 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

search without ip address location

For internet service I have to use a mobile hotspot for my desktop pc. The problem is that the mobile hotspot ip address is about 300 miles from where I am. So doing a … (read more)

For internet service I have to use a mobile hotspot for my desktop pc. The problem is that the mobile hotspot ip address is about 300 miles from where I am. So doing a search, I get results for that area that I am nowhere near. How do I stop this?

Asked by TomFoolery 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can not play videos at one website

I have what I think is a specific video problem. Videos from the Washington Post get the message “This video is currently not available”. Other videos, e.g. from the Ne… (read more)

I have what I think is a specific video problem. Videos from the Washington Post get the message “This video is currently not available”. Other videos, e.g. from the New York Times do work. Washington Post videos work with Chrome and Opera.

The problem is on a new Dell Inspiron 5502 running Windows 10 and Ubuntu with dual boot. The problem only occurs under Ubuntu 20.04.1 LTS. It does not occur under Windows Firefox.

The current Firefox is 84.0.2. The problem did occur under 84.0 but I didn’t have time to pursue it.

The add-ons manager under extensions has no entries. Under plugins there is only “OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems”.

Under preferences, performance, hardware acceleration is not selected and the content process limit is left at 8.

Running in safe mode does not help.

I had a different video problem on a pair of the hardware visible at https://support.mozilla.org/questions/1320396?utm_campaign=questions-reply&utm_source=notification&utm_medium=email#answer-1381141 This is a different machine and a different problem.

Asked by alan.schulman 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 84.0.2 showing logins that don't exist

I let Firefox store my logins so I don't have to hunt no matter which computer I'm using. Lately, Firefox has decided to show logins that don't exist or haven't been used… (read more)

I let Firefox store my logins so I don't have to hunt no matter which computer I'm using. Lately, Firefox has decided to show logins that don't exist or haven't been used in decades (yes, DECADES). I ran CTRL-SHIFT- DEL, shut down and and restarted FF and rebooting. The fool things still show. What gives? How can these unneeded items be permanently removed? Thank you.

Asked by RealGomer 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Constant Reconnect exclamation triangle even after going through reconnect steps

I am constantly seeing the yellow triangle with exclamation point in the menu asking me to reconnect to Firefox account. I click and reconnect -- still there. I reset Fir… (read more)

I am constantly seeing the yellow triangle with exclamation point in the menu asking me to reconnect to Firefox account. I click and reconnect -- still there. I reset Firefox -- still there.

Asked by Megan 1 year ago

Answered by Megan 1 year ago

  • Solved
  • Archived

What's happening on this website? Blocking? Tracking?

Can anyone tell me, or teach me how to tell, what's happening on the website 'http://www.syscodiscountfoodcenter.com' on the "Products" button? Whenever I click on it, th… (read more)

Can anyone tell me, or teach me how to tell, what's happening on the website 'http://www.syscodiscountfoodcenter.com' on the "Products" button? Whenever I click on it, the address bar just becomes 'http://www.syscodiscountfoodcenter.com/#' but nothing happens. I suspect that this is being blocked by some type of security or protection blocker, but I don't know how to determine what.

Ultimately, what I'd like to do is determine exactly what protection is being violated, then turn off this specific protection for just this website, so that I could order products. Can anyone show me a link or page that would describe how to determine what's happening?

Thank you for your help and advice.

-Kevin

Asked by kevin127 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How do I shift the tab list slightly to the right using CSS?

Recently, I downloaded a userChrome file to make Firefox resemble an old version of Google Chrome. Everything looks pretty good so far, except for one issue: part of the … (read more)

Recently, I downloaded a userChrome file to make Firefox resemble an old version of Google Chrome. Everything looks pretty good so far, except for one issue: part of the first/leftmost tab always gets cut off, as you can see in the first attached image.

What I want to do is add a small amount of blank space or padding to the left of the first tab so that the full tab is visible, sort of like what I have in the second image (I took that image by dragging the tab manually, which I obviously can't do while browsing).

I also want to shift the rest of the tabs to the right by the same margin, so that I don't mess up the overlap pattern. How do I do this?

For reference, I'm running Firefox 84.0.2 (I just changed the browser icons and website favicons with resource hacker). If you want, you can download my userChrome file here: http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=05793638977830057143.

Asked by Zodiiak 1 year ago

Answered by Zodiiak 1 year ago

  • Solved
  • Archived

bookmarks bar

After the last update 84.0.2 the "Other bookmarks" folder appeared on the bookmarks bar. I have not found a way to remove it and I find it useless and annoying as it take… (read more)

After the last update 84.0.2 the "Other bookmarks" folder appeared on the bookmarks bar. I have not found a way to remove it and I find it useless and annoying as it takes away space for other more commonly used bookmarks. Anyone can give me instructions on how to make it disappear from my bookmarks bar. On another computer not yet updated to version 84.02 even with the synchronization active, the problem does not exist.

Thanks to those who want to help me.

Stephen

Asked by steu102 1 year ago

Answered by ElfQrin 1 year ago

  • Locked
  • Archived

can not read bangla font

duplicate of /questions/1324409 thread. dear firefox community, I am trying to read Bengali newspapers on their website but i am not able to read the Bengali font correct… (read more)

duplicate of /questions/1324409 thread.

dear firefox community, I am trying to read Bengali newspapers on their website but i am not able to read the Bengali font correctly from BBC NEWS BANGLA website. It is showing incorrect bangla. It is horrible experience. Need solution.

website address : https://www.bbc.com/bengali/news-55812403

Asked by mnahid95 1 year ago

Last reply by mnahid95 1 year ago

  • Solved
  • Archived

The "message the mods" button on Reddit Redesign

There's a problem that seems to be exclusive to Firefox users regardless of the OS when viewing subreddits in Redesign. In this thread different users describe their exp… (read more)

There's a problem that seems to be exclusive to Firefox users regardless of the OS when viewing subreddits in Redesign. In this thread different users describe their experience and their software:

https://old.reddit.com/r/bugs/comments/l8jp8q/this_abomination_envelop_icon_encroaches_message/

Any issues with compatibility?

Asked by rikkilange44 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago