• Solved

Cloudflare Verify you are human looping

I have been experiencing a problem with Cloudflare specifically on one site (character.ai) and when the verify you are human pops up. It takes me in a seemingly infinite … (read more)

I have been experiencing a problem with Cloudflare specifically on one site (character.ai) and when the verify you are human pops up. It takes me in a seemingly infinite loop. On the Cloudflare community site they say it could be because of things like adblock but even without any adblock or anything of the sort on it does the same thing. Sadly Cloudflare community doesn't support being used on Firefox. So maybe they don't support being used on Firefox in general? I have contacted the actual websites support but they don't seem to even read submitted inquiries because I never hear anything back from them except the automated message they received it. It is now preventing me from using certain things in general which as before it wasn't that big of a deal but recently they changed the site layout and still allowed you to use the old layout but the verification blocks you from using the old layout. The first one is one from a couple of weeks ago when it only effected me trying to open things in a separate tab and the second one is the newer one which prevents me from accessing the old layout. I'm not sure what to do about it since nothing I specifically could do to solve it has helped. I have opted into sharing data under troubleshooting IDK how well that'll help.

Asked by Lilynette 1 month ago

Answered by Lilynette 4 weeks ago

  • Solved

Videos buffering and/or not playing

When I try to play a video on Firefox desktop, it takes it a long time to load. Once it has loaded, whenever I pause it for more than a few seconds, or if I try to skip a… (read more)

When I try to play a video on Firefox desktop, it takes it a long time to load. Once it has loaded, whenever I pause it for more than a few seconds, or if I try to skip around the video (either by clicking around in the loaded section of the progress bar or using +/- seconds buttons), the video begins buffering again before the video resumes. This makes it extremely difficult and frustrating to watch anything that requires me to pause, rewind, or fast forward. I've noticed this issue affect multiple video viewing sites, such as YouTube, Vimeo, and Netflix. My roommate also uses Firefox, but doesn't have this issue, so I know it's not a problem with my internet. I thought it might be a problem with my computer, but I tried to replicate the issue in Chrome and everything worked fine there. The issue has persisted almost a week. I have:

  • Rebooted my computer several times
  • Deleted my history/cache
  • Disabled my extensions
  • Turned off Java scripts in firefox (this disabled my ability to load sites like YouTube completely, so I turned it back on)
  • Updated my computer
  • Updated my graphics drivers
  • Refreshed firefox
  • Uninstalled and reinstalled firefox (and rebooted my computer)
  • Uninstalled and reinstalled firefox AND deleted all the data it stored on my computer (and rebooted my computer)

I am currently using version 123.0.1 of Firefox. My OS is Windows 10 22H2.

Asked by AccidentalRogue 1 month ago

Answered by AccidentalRogue 1 month ago

  • Solved

Corrupted PDF Downloads from Intranet sites after 125.0.1 Update

Prior to update 125.0.1 corporate intranet users could download PDF files from our Line of Business applications / Webpages. Today after the latest update the PDF files … (read more)

Prior to update 125.0.1 corporate intranet users could download PDF files from our Line of Business applications / Webpages. Today after the latest update the PDF files download but are corrupted. The site was added to the trusted webpage without improvement.

Adobe Acrobat Reader could not open ********.pdf because it is either not a supported file or because the file has been damaged

Asked by Jeff@work 3 days ago

Answered by NoahSUMO 2 days ago

  • Solved

When switching networks (mobile hotspot/wifi) Firefox can't load websites but other browsers can

When switched to mobile hot spot from wifi [and viceversa] Firefox can't load websites but other browsers can. I am facing this issue recently like from a month or so. B… (read more)

When switched to mobile hot spot from wifi [and viceversa] Firefox can't load websites but other browsers can. I am facing this issue recently like from a month or so. Before that all working fine. I have already tried the troubleshooting steps from here https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can, Still no luck! Edition Windows 11 Home Single Language Version 22H2 OS build 22621.2506

Note:Whenever i switch to mobile hot spot i have to restart laptop to make Firefox work.

Is there any permanent solution for this problem?

Asked by Jayadeep 5 months ago

Answered by Jayadeep 4 months ago

  • Solved

How to stop FF from opening my downloaded documents in the browser

Hello, In the past, FF downloaded documents without opening them in the browser. This is two weeks now that whenever I download a document, FF is now opening the documen… (read more)

Hello,

In the past, FF downloaded documents without opening them in the browser. This is two weeks now that whenever I download a document, FF is now opening the document in the browser without asking me.

I welcome if someone could tell me what I can do to stop FF from opening the documents.

Thanks for any help you can offer me.

Asked by rcalldr 1 week ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 5 days ago

  • Solved

Whenever i open a tab it immediately crashes.

I'm asking this question on a different browser because Firefox cant load any websites. Basically whenever i open a new tab, it opens to a crashed tab. Gah. It cant even… (read more)

I'm asking this question on a different browser because Firefox cant load any websites.

Basically whenever i open a new tab, it opens to a crashed tab. Gah. It cant even load google, or any website for that matter, not even the homepage for Firefox, its just a blank page with nothing on it, whenever i type something into the address bar and press enter it just disappears and does nothing. Browser settings work, but stuff like passwords dont, and i have most of my important passwords on firefox, so i cant log into runescape and stuff.

Can you help?

Asked by kase 2 weeks ago

Answered by kase 2 weeks ago

  • Solved

XULRunner Error: Could not determine any profile running in backgroundtask mode!

The last couple of weeks I have this pop up interrupt my screen quite often several times in a row. I have searched every article online that is remotely similar to th… (read more)

The last couple of weeks I have this pop up interrupt my screen quite often several times in a row.


I have searched every article online that is remotely similar to this problem and none of the solutions have  worked. 

Any ideas on what I can do to stop this annoyance?

Asked by gpsd3208 2 weeks ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 weeks ago

  • Solved

Files downloaded in Firefox Private Browsing are deleted automatically after closing the browser

I am facing issue while downloading files in Firefox Private Browsing. Whenever I download my PDF files, as soon as I close the browser window, the files also get deleted… (read more)

I am facing issue while downloading files in Firefox Private Browsing. Whenever I download my PDF files, as soon as I close the browser window, the files also get deleted automatically. What should I do to rectify this issue.

Asked by kashishjaggi16 3 weeks ago

Answered by cor-el 3 weeks ago

  • Solved

Graphical problems on Surface Pro X (arm64)

Using the arm64 version of Firefox on a Surface Pro X causes several graphical issues. These issues started either with a update of Firefox or drivers. This topic has al… (read more)

Using the arm64 version of Firefox on a Surface Pro X causes several graphical issues. These issues started either with a update of Firefox or drivers.

This topic has already been reported, please see here for more information and documentation: Reddit: https://www.reddit.com/r/firefox/comments/182iojx/firefox_arm64_graphical_problems_on_surface_pro_x/ Mozilla Connect: https://connect.mozilla.org/t5/discussions/firefox-arm64-graphical-problems-on-surface-pro-x/m-p/52086

What can be done to report this issue and help it getting fixed?

Asked by Felix 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

Youtube low FPS when put to fullscreen.

I am having an issue where youtube videos played at higher quality stutter when put to fullscreen. Up till about 720p60 works fine, at 1080p60 and above the framerate bec… (read more)

I am having an issue where youtube videos played at higher quality stutter when put to fullscreen. Up till about 720p60 works fine, at 1080p60 and above the framerate becomes unstable.

Things I have tried: - I have tried going into media.media-capabilities.enabled and changing it from false to true - I have set network.buffer.cache.size to 262144 - I have disabled all my plugins - I have tried changing my user agent to windows/chrome

My current setup: Firefox 122.0, Macbook pro Sonoma 14.1, Apple M1 Pro chip

Curiously, if I make a new firefox profile and play a video there, there is no stutter. Does anyone have ideas on how I can fix my current profile?

Asked by markus.maomao.ang 2 months ago

Answered by zeroknight 2 months ago

  • Solved

Sync does not work on any device

I have never managed to get Firefox Sync to work on my devices, I don't know why. I don't get an error message saying it failed or why it failed. I run Firefox on desktop… (read more)

I have never managed to get Firefox Sync to work on my devices, I don't know why. I don't get an error message saying it failed or why it failed. I run Firefox on desktop (Linux) and Android, both always updated to the latest version.

My use case is simple, I just want my mobile Firefox to have all the bookmarks I have on desktop already.

On Android, when I go to my account settings it says "Las synced: never". Clicking the "Sync now" button does absolutely nothing.

On Desktop I go to Settings - Sync, press the Sync button. It appears to work, though no feedback is ever provided.

When I go to about:sync-log, on desktop, finally an error is shown. It seems to attempt to connect to https://sync-765-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/207352084/info/collections and fails. Manually going to the URL also fails on both desktop and mobile. Entire log below

1709188645048 Sync.LogManager DEBUG Flushing file log 1709188645050 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188645050 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188645052 Sync.LogManager DEBUG Log cleanup threshold time: 1708324645052 1709188645052 Sync.LogManager DEBUG Done deleting files. 1709188684156 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsWebChannel message received: fxaccounts:fxa_status 1709188684156 FirefoxAccounts DEBUG fxa_status received 1709188684156 FirefoxAccounts DEBUG service: sync 1709188684156 FirefoxAccounts DEBUG is private browsing: false 1709188684291 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsWebChannel message received: fxaccounts:loaded 1709188684291 FirefoxAccounts WARN Unrecognized FxAccountsWebChannel command: fxaccounts:loaded 1709188690370 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsWebChannel message received: fxaccounts:pair_preferences 1709188690446 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188690446 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188690446 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188690446 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188690496 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188767104 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsProfileClient: Requested profile 1709188767104 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken enter 1709188767104 FirefoxAccounts TRACE getCachedToken returning cached token 1709188767104 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken returning a cached token 1709188767104 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET request to https://profile.accounts.firefox.com/v1/profile 1709188767361 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET https://profile.accounts.firefox.com/v1/profile 304 1709188768376 Sync.RemoteTabs INFO Generating tab list with filter 1709188768377 Sync.RemoteTabs INFO Final tab list has 0 clients with 0 tabs. 1709188991788 FirefoxAccounts ERROR Pairing channel error: Error: WebSocket unexpectedly closed(resource://gre/modules/FxAccountsPairingChannel.sys.mjs:3599:20) JS Stack trace: FxAccountsPairingChannel</_setupListeners/<@FxAccountsPairingChannel.sys.mjs:3599:20 1709189210399 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsWebChannel message received: fxaccounts:fxa_status 1709189210400 FirefoxAccounts DEBUG fxa_status received 1709189210400 FirefoxAccounts DEBUG service: 30b11ae57025e70b 1709189210400 FirefoxAccounts DEBUG is private browsing: false 1709189279244 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1709189285734 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1709189303334 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1709189310511 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1709189312578 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1709189527477 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsProfileClient: Requested profile 1709189527477 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken enter 1709189527477 FirefoxAccounts TRACE getCachedToken returning cached token 1709189527477 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken returning a cached token 1709189527477 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET request to https://profile.accounts.firefox.com/v1/profile 1709189527975 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET https://profile.accounts.firefox.com/v1/profile 304 1709189534135 Sync.Service DEBUG User-Agent: Firefox/123.0 (Linux x86_64) FxSync/1.125.0.20240219145322.desktop 1709189534135 Sync.Service INFO Starting sync at 2024-02-29 06:52:14 in browser session 1LYtwG18bBEH 1709189534135 Sync.Service DEBUG In sync: should login. 1709189534135 Sync.Service INFO User logged in successfully - verifying login. 1709189534135 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709189534135 Sync.SyncAuthManager DEBUG unlockAndVerifyAuthState already has (or can fetch) sync keys 1709189534135 Sync.Status DEBUG Status.login: error.login.reason.network => success.status_ok 1709189534135 Sync.Status DEBUG Status.service: error.login.failed => error.login.failed 1709189534135 Sync.Service DEBUG Fetching unlocked auth state returned success.status_ok 1709189534136 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709189538030 Sync.Resource WARN GET request to https://sync-765-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/207352084/info/collections failed: [Exception... "The connection was established, but no data was ever received" nsresult: "0x804b0014 (NS_ERROR_NET_RESET)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available 1709189538030 Sync.Service DEBUG verifyLogin failed: [Exception... "The connection was established, but no data was ever received" nsresult: "0x804b0014 (NS_ERROR_NET_RESET)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available 1709189538031 Sync.Status DEBUG Status.login: success.status_ok => error.login.reason.network 1709189538031 Sync.Status DEBUG Status.service: error.login.failed => error.login.failed 1709189538031 Sync.Status DEBUG Status.login: error.login.reason.network => error.login.reason.network 1709189538031 Sync.Status DEBUG Status.service: error.login.failed => error.login.failed 1709189538031 Sync.ErrorHandler ERROR Sync encountered a login error 1709189538032 Sync.SyncScheduler DEBUG Clearing sync triggers and the global score. 1709189538032 Sync.SyncScheduler DEBUG Next sync in 3600000 ms. (why=schedule) 1709189538034 Sync.Service DEBUG Exception calling WrappedLock: Error: Login failed: error.login.reason.network(resource://services-sync/service.sys.mjs:1041:15) JS Stack trace: onNotify@service.sys.mjs:1041:15 1709189538034 Sync.Service DEBUG Not syncing: login returned false. 1709189538035 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent

Asked by Cosme Benito 1 month ago

Answered by jonzn4SUSE 1 month ago

  • Solved

Disable Norton Safe Search

I want to disable Norton Safe Search. I followed Inst. Menu, add ons, extension tab, clicked the 3 dots & then delete. Restarted my computer, but it's still there.… (read more)

I want to disable Norton Safe Search. I followed Inst. Menu, add ons, extension tab, clicked the 3 dots & then delete. Restarted my computer, but it's still there. I definitely need help.

Asked by joneseda 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Solved

Google Search on Firefox not working

Google search no longer works on Firefox. Other browsers have no problems. Changing the default search engine on Firefox works (eg Bing), BUT. It can now find Google M… (read more)

Google search no longer works on Firefox. Other browsers have no problems. Changing the default search engine on Firefox works (eg Bing), BUT. It can now find Google Maps, but Google Maps cannot find a location, because it uses a Google search. I tried the fix in about:config, but it had no effect.

Asked by grahamppink 2 months ago

Answered by grahamppink 2 months ago

  • Solved

ChatGPT no longer gives any response in firefox

I tried clearing cache and temp files. I tried a new profile. I tried a fresh install without logging in on account. Tried disabling all addons, running in safemode and i… (read more)

I tried clearing cache and temp files. I tried a new profile. I tried a fresh install without logging in on account. Tried disabling all addons, running in safemode and incognito. Nothing works.

When opening in Chrome, it works as always. Same computer.

Asked by alyndra 2 months ago

Answered by zeroknight 2 months ago

  • Solved

Firefox manual proxy config, port number not accepted

I'm trying to use a manual proxy server for Firefox. When entering the proxy address and port number, Firefox outlines the port number field in red and disables the OK bu… (read more)

I'm trying to use a manual proxy server for Firefox. When entering the proxy address and port number, Firefox outlines the port number field in red and disables the OK button thus refusing to accept my assigned port number. I'm trying to use port number 29842 which was given to me by the proxy provider.

Asked by kent30 2 months ago

Answered by kent30 2 months ago

  • Solved

Firefox Extensions Not Showing On Toolbar

I see where other people have posed this question but the procedure offered is not available to me. I am using Firefox (Flatpak) version 121.0 on an Ubuntu 22.04 laptop.… (read more)

I see where other people have posed this question but the procedure offered is not available to me.

I am using Firefox (Flatpak) version 121.0 on an Ubuntu 22.04 laptop.

On installing a new extension I should either see the extension's icon on my toolbar or else have a clear means of adding it. I have neither.

Clicking on the jigsaw icon in the toolbar, I get migrated to the about:addons page. On clicking the Extensions tab, I get the screen listing all installed extensions. Each extension has a ... icon beside it. But when I click on this, there is no "Pin To Toolbar" option.

What is wrong here ?

Asked by tamjk 3 months ago

Answered by tamjk 2 months ago

  • Solved

New Tab: no cursor in the address bar

I frequently open new tabs by right-clicking the current tab and choosing "New Tab" from the context menu. Naturally, I want to start typing a URL or search term. But th… (read more)

I frequently open new tabs by right-clicking the current tab and choosing "New Tab" from the context menu. Naturally, I want to start typing a URL or search term.

But the focus/cursor/caret is nowhere and typing does nothing. I have to click on the address bar, and then I can type.

I'm not using New Tab Override and I have Firefox's new tab set to a blank page.

I tried disabling all my add-ons, but I still had the problem.

I tried setting new tab to the Firefox home page and for a short while I got a cursor in the address bar. But the problem returned after a few hours

Any clues on what might be wrong? Firefox version 120.0.1 (64-bit) on MacOS Ventura 13.5.1. Thanks!

(A similar problem is described here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1420220 -- but in my case this is not a container tab.)

Asked by jeremy76 3 months ago

Answered by jeremy76 3 months ago

  • Solved

Firefox displays html code on .xml page instead of rendering text

Firefox displays text on the .xml page as html code instead of rendering is as normal text. The layout and images on the page look as they should. There is nothing wrong… (read more)

Firefox displays text on the .xml page as html code instead of rendering is as normal text. The layout and images on the page look as they should.

There is nothing wrong with the page, as it is rendered perfectly in Chrome.

In addition, this page doesn't display at all on the phone. When I click on the link it asks me to download it and then asks me which app I want to open it with - instead of simply rendering the page.

I have seen some old threads on this topic, it looks like this issue haven't been resolved for few years.

My question is not just about fixing it in my browser but at the root cause. This page is the RSS feed of my podcast which many people want to access and many use Firefox as their browser. Unless I tell everyone to use Chrome instead.

Can someone help? thanks.

Asked by etcetera777 3 months ago

Answered by etcetera777 3 months ago

  • Solved

"The WidevineCdm plugin has crashed" - unable to use any streaming service.

Whenever I attempt to watch something on any streaming service, I get an error message from the streaming service and a note from Firefox saying "The WidevineCdm plugin h… (read more)

Whenever I attempt to watch something on any streaming service, I get an error message from the streaming service and a note from Firefox saying "The WidevineCdm plugin has crashed." I have tried to solve this problem a number of ways, but have unable to find a solution.

My best guess is the problem is due to the most recent WidevineCdm update, as in the plugins settings the most recent update for the plugin was on 10/21/23, which is shortly before I first noticed the problem. I did test out various streaming platforms on other computer browsers (Chrome and Microsoft Edge) — they gave the same website errors as I got on Firefox, but those browsers did not indicate the cause or suggest which plugin failed. I additionally tested out desktop apps for some of the streaming platforms; they work fine without any issues, but unfortunately the main streaming platform I use doesn't have a desktop app and only works in browser.

My computer is a Lenovo Yoga 9i, it's running Windows 11, and everything is up-to-date.

The methods I have tried to fix this issue with, to no avail: - submitted crash reports - toggling the "play DRM restricted content" options in Firefox, and toggling whether or not the WidevineCdm was activated, closing the browser between each toggle of options - clearing Firefox's cache - running Firefox in troubleshooting mode to make sure it wasn't a different extension interfering with it - tried running Firefox in compatibility mode - tried to find support from the people who made WidevineCdm, but apparently they don't do end-user support - deleting the WidevineCdm manually from the program files for Firefox and Chrome (since Firefox says the plugin is from Google), and then reinstalling it via the chrome components page. This briefly lead to the message on the plugin page that WidevinceCdm would "begin installing shortly." It seemed frozen like that for a good while, but then I tried clicking the "check for updates" and that message disappeared, and it went back to crashing when I tried using a streaming service. - uninstalling both Chrome and Firefox, restarting the computer, then reinstalling both browsers

As far as I can tell, the plugin comes automatically installed in the browser, and there isn't an alternate plugin for decrypting DRM-restricted content. If there's a way to set the WidevineCdm to a previous version before the update that's crashing it, I haven't found it, but I am no expert in computers or coding, and my guess about it being caused by the recent update could be wrong too.

I'm at my wit's end here, any help fixing this problem is greatly appreciated.

Asked by samantha 5 months ago

Answered by samantha 4 months ago