Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Issues With Websites Loading/Re-Directing - Firefox Browser Only PC and Mac OS

When attempting to load a number of different web pages such as Quickbooks Online Apps, the page displays "Loading Apps..." with a spinning wheel, but never redirects to … (read more)

When attempting to load a number of different web pages such as Quickbooks Online Apps, the page displays "Loading Apps..." with a spinning wheel, but never redirects to the Apps page; the site hangs forever. On other browsers there are no issues; it eventually switches to the correct page. In Firefox Browser I have tried adding exceptions in Settings --> Privacy & Security --> Manage Exceptions. No change. Thoughts?

Asked by jransom18 1 month ago

Answered by jransom18 1 month ago

  • Solved

Why I can't take screenshot?

I am writing to report an issue I have encountered while using the Firefox browser. Specifically, I am unable to take screenshots on the website https://hescoebill.pk/hes… (read more)

I am writing to report an issue I have encountered while using the Firefox browser. Specifically, I am unable to take screenshots on the website https://hescoebill.pk/hesco-mis/. This issue persists despite numerous attempts, and it seems to be unique to this particular website. Is there any other way to take screenshot of site? I really want to take a screenshot for personal reason. Is it not allowed from the site owner side or what?

Asked by Hamza Shareef 1 month ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

  • Solved

reCAPTCHA dialog does not appear

I encountered a website today for which the reCAPTCHA dialog wouldn't appear. This is not a case of the endless blue circling of the reCAPTCHA screen. In this case, the r… (read more)

I encountered a website today for which the reCAPTCHA dialog wouldn't appear. This is not a case of the endless blue circling of the reCAPTCHA screen. In this case, the reCAPTCHA screen does not appear at all.

I thought it was a problem with my account at the website since nothing happened when I clicked LOGIN. It wasn't until I tried Edge and the reCAPTCHA dialog appeared that I realized the problem was not with the website, but with Firefox not presenting the reCAPTCHA dialog.

I do not know whether the problem is with the site specifically since I have not encountered any other sites recently that required reCAPTCHA authentication.

Thanks... bms

Currently running Firefox v125.0.3 (Standard Browser Security) on Windows 11 Pro (v10.0.22621 Build 22621)

Asked by bms 1 month ago

Answered by James 1 month ago

  • Solved

4chan boards default to black in Firefox 125, Macos 12.7.4, mid 2015 Macbook pro

With the exception of the Home and Catalog pages in the yotsuba theme, all boards default to black and only on Firefox, not Safari or Chrome browsers. Any idea how to fi… (read more)

With the exception of the Home and Catalog pages in the yotsuba theme, all boards default to black and only on Firefox, not Safari or Chrome browsers.

Any idea how to fix this? I'm looking to get back my default Yotsuba theme.

Asked by Gene 1 month ago

Answered by Gene 1 month ago

  • Solved

captcha does nothing but spin the circle when trying to log into Disqus

I use Disqus daily. A few months ago it became necessary to disable the shield in the address line. Yesterday captcha quit working. I input my email and password and cl… (read more)

I use Disqus daily. A few months ago it became necessary to disable the shield in the address line. Yesterday captcha quit working. I input my email and password and click captcha and the circle starts spinning and never ends. This happens on all sites using Disqus.

 Is there any way to get Firefox to work with Disqus and Captcha?

Asked by miklkit 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

Unable to Visit Certain Sites on Macbook

Hello, First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out. I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable… (read more)

Hello,

First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out.

I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable to access two sites – allrecipes.com, and seriouseats.com on my home WiFi network on the Macbook.

These sites work on other browsers (tested on Safari and Chrome), and they also work on my iPhone.

Oddly, when I went to work and tried to access these sites via WiFi using Firefox, I was able to.

I am unsure what the problem is – the ability to access these sites on Safari, Chrome, and my iPhone at home suggests that it's not a network issue. I haven't encountered this issue with any other sites.

I am attaching three screenshots 1) The error message that I'm seeing for allrecipes when I attempt to access the site 2) The security tab which shows that the connection is unencrypted for allrecipes (home network) 3) The security tab showing that the connection is encrypted for alrecipes (work network)

Thanks

Asked by PianoMan7 2 months ago

Answered by zeroknight 2 months ago

  • Solved

Can no longer login to webmail on firefox, but I can login using MS Edge.

I can no longer login to my webmail account using firefox, but I CAN login using MS Edge. I obtained a new ISP and set up a new email account. I was able to access the we… (read more)

I can no longer login to my webmail account using firefox, but I CAN login using MS Edge. I obtained a new ISP and set up a new email account. I was able to access the webmail account for about a month with Firefox. Then a few days a age, it just stopped: When entering valid credentials, the login page just refreshes (without errors) and doesn't continue to the webmail inbox any longer. So I thought I'd try a different browser and I used MS Edge. The valid credentials get me into the webmail inbox using Edge, but no longer works in Firefox. Any ideas what happened?

Asked by rg.powers 1 month ago

Answered by rg.powers 1 month ago

  • Solved

Netflix Error - F7355-1203

Hi, I was using FF on Ubuntu 22.04.4 LTS. Had version FF 120.x and playing video in Netflix worked fine. Then I updated to FF 124.x and playing video stopped with error… (read more)

Hi,

I was using FF on Ubuntu 22.04.4 LTS. Had version FF 120.x and playing video in Netflix worked fine. Then I updated to FF 124.x and playing video stopped with error F7355-1203.

I've checked the DRM setting and it is enabled, I checked addons and I have OpenH264 and Widevine installed, both set to always active.

I've checked installed codecs and I do have libavcodec58 installed. No update for that available via apt. I also have ffmpeg installed, no problem with that either. I can play Netflix videos in Chrome, but not in Firefox now. Something happened to Firefox when I updated from 120.x to 124.x. Today I updated to 125.x, same problem, Netflix video won't play.

I've unchecked the DRM setting and re-checked it, and that does reinstalled Widevine but does not fix the problem.

Any ideas what could be the cause?

Asked by mark545 1 month ago

Answered by mark545 1 month ago

  • Solved

Media resource could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_METADATA_ERR (0x806e0006)

A recent set of system updates appears to have made most website videos not play in Firefox. When I inspect the Developer Tools - > Console tab the most detail Firefo… (read more)

A recent set of system updates appears to have made most website videos not play in Firefox.

When I inspect the Developer Tools - > Console tab the most detail Firefox gives are an error line similar to: Media resource URL could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_METADATA_ERR (0x806e0006)

Internet searches for the error name and error hex do not appear yield any applicable troubleshooting, nor any methods of collecting additional problem data.

How can I obtain more detail on where the error is happening and how Firefox might be interacting with other packages present on my system?

Arch Linux has some older ffmpeg-compat packages, but those don't appear to match any of the web results, in that they're even older versions of ffmpeg.

yay -Ss ffmpeg-compat aur/ffmpeg-compat-55 2.3.6-4 (+24 0.00)

   Compatibility package for ffmpeg to provide versions 55 of libavcodec, libavdevice and libavformat, not anymore provided by the ffmpeg package

aur/ffmpeg-compat-54 1.2.12-4 (+87 0.00)

   Compatibility package for ffmpeg to provide versions 54 of libavcodec, libavdevice and libavformat, not anymore provided by the ffmpeg package

Asked by mjevans 3 weeks ago

Answered by mjevans 1 week ago

  • Solved

severely broken webpage loading (for specifically roblox)

this is definitely a unique issue i have not ever had, LOL i'm running into a very strange issue where only the roblox page is not loading properly. everything else seem… (read more)

this is definitely a unique issue i have not ever had, LOL

i'm running into a very strange issue where only the roblox page is not loading properly. everything else seems to work just fine; trying to load roblox on google chrome works fine too! ive turned off my extensions and run it in troubleshoot mode, i've updated the browser and my pc and my drivers, nothing seems to want to fix it. i'm not very sure what's going on. it's very funny, but definitely troublesome- the website is not navigatable in this state.

it randomly popped up like this last night, i was under the impression roblox itself was down because my friend in the call at the time had been talking about how slow the site is. upon digging deeper and asking around, nobody else is having the issue i'm having so i'm lead to believe its a me issue

Asked by kindlingbird 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

netflix

Netflix all of a sudden wont work on firefox after update. still works on edge and my computer in other room which has an update firefox popup that i have not done yet. i… (read more)

Netflix all of a sudden wont work on firefox after update. still works on edge and my computer in other room which has an update firefox popup that i have not done yet. i reset drm already. it wont even sign in through firefox. i was on the phone with netflix for an hour they said use chrome which i hate or edge which is equally horrible but both work just not firefox. f7111-1957-205002 this code popped once. never had this kind of problem before. i already cleared cash and redownloaded firefox and all that jazz.

Asked by Mindblender 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

Firefox 125.0.3 block submit with Google Recaptcha

After updating Firefox to Firefox 125.0.3, Google ReCaptcha2 stopped working on my sites (I use the invisible version). Then I checked the version from the official websi… (read more)

After updating Firefox to Firefox 125.0.3, Google ReCaptcha2 stopped working on my sites (I use the invisible version). Then I checked the version from the official website and it doesn’t work either.

I read about self = this on stackoverflow, but this also does not help on my sites. After clicking, nothing happens, and there is an error in the console.

Has anyone encountered this?

The same behavior here https://www.google.com/recaptcha/api2/demo, an error is displayed and loading... loading... loading.

Error in console is like: UncaughtObject { stack: "z<@https://www.gstatic.com/recaptcha/releases/WQcDpAcHn0sjM6ZiVkU8JwNH/recaptcha__ru.js:470:201\nH<@https://www.gstatic.com/recaptcha/releases/WQcDpAcHn0sjM6ZiVkU8JwNH/recaptcha__ru.js:258:...

from https://www.gstatic.com/recaptcha/releases/WQcDpAcHn0sjM6ZiVkU8JwNH/recaptcha__ru.js line 448:1

Tested on absolutely clean Firefox without plugins, with security turned off, without cookies and account.

When i start browsing from Holland IP via VPN the problem are solving. In Chrome, Edge ReCaptcha2 working fine.

Asked by Федор 1 month ago

Answered by Paul 1 month ago

  • Solved

Cannot log into Logitec Media Server http://127.0.0.1:9001/

Hi, Firefox Developer Edition 126.0b7 (64-bit) shows a perpetual "Loading" screen when trying to access my internal Logitec Media Server at 127.0.0.1:9001. Other browse… (read more)

Hi,

Firefox Developer Edition 126.0b7 (64-bit) shows a perpetual "Loading" screen when trying to access my internal Logitec Media Server at 127.0.0.1:9001.

Other browsers like Waterfox Classic have no trouble, so LMS is working fine.

I tried cleaning the cookies, disabling the firewall (Windows 10), that did not help/

Any idea how to solve this?

Thanks.

Asked by Bob4K 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved
  • Archived

Youtube Videos Now Stutter

Hi there I've had firefox for years and never had much issues. I've never had this issue before the most recent update where now youtube videos constantly stutter. It's … (read more)

Hi there

I've had firefox for years and never had much issues. I've never had this issue before the most recent update where now youtube videos constantly stutter. It's just Firefox as other browsers work fine. I've updated my graphics card and did a little bit of research but none of the fixes quite did it for me. In the past couple days I've always had Firefox crash on me twice, which hasn't happened before either. So I'm not sure what's going on, but I'm prone to point fingers at an update. I don't install extensions or themes, so the only extension I have really is uBlock Origin but that's been there forever. I've restarted my computer as well. It is not my resources, they are more than fine my RAM and CPU and Graphics Card. Task manager shows nothing is even above 50% (CPU, GPU, Memory) when playing the video. I've also tried creating a new profile and opening up a new profile. Same issue.

Can anyone suggest any fixes or is this a firefox update bug?

EDIT: This appears to be for all videos I am playing on Firefox. It also does not matter if I set it to the lowest quality, even 144p, it will still stutter nonstop.

Asked by novashmtv 1 year ago

Answered by novashmtv 1 year ago

  • Solved
  • Archived

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 15199799165570062406

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 15199799165570062406 This is the site https://one.walmart.com/content/usone/… (read more)

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 15199799165570062406

This is the site https://one.walmart.com/content/usone/en_us/company.html this site I connect to for work related issues, I can use private browsing, but not the regular browsing.

Asked by Seekerkiller 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

YouTube video not working,buffering?

Starting yesterday, every youtube video I try to watch never plays or is in a constant state of buffering. It works fine in Edge, and Twitch streaming has no issues so i… (read more)

Starting yesterday, every youtube video I try to watch never plays or is in a constant state of buffering. It works fine in Edge, and Twitch streaming has no issues so its definitely not my internet connection.

I've already tried clearing my cache, rebooting, clearing it again and refreshing Firefox and the issue remains. Disabled adblocker as well. I am currently on version 106.0.5

Asked by spaceferret 1 year ago

Answered by spaceferret 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Spotify webplayer on Firefox is unuseable after updating to latest version

Majority of the songs do not play and I'm given with a pop-up, "Spotify can't play this right now. If you have the file on your computer you can import it." I will play … (read more)

Majority of the songs do not play and I'm given with a pop-up, "Spotify can't play this right now. If you have the file on your computer you can import it."

I will play a song from a playlist and is given that pop-up, it will continue skipping to the next song until it plays, but only for 9-10 seconds until the song mutes, to specify, the dot (when hovered on the progress bar) will still move, indicating that "it's playing".

Some clarifications: 1. I use Spotify Desktop app (windows), Spotify App (android), and Spotify Webplayer on Chrome and Firefox. Everything works just as fine on all of these, except for Spotify Webplayer on Firefox. 2. Skipping to a later timestamp does not unmute the song. 2. I have Spotify Premium 3. I have no VPN 4. I am running Firefox with an ad blocker 5. I am running Chrome with an ad blocker (same ad blocker in Fifefox) 6. I am running Firefox to the latest version (Firefox 119.0.1 (20231106151204))

What I've done so far: 1. Cleared caches and data. 2. Updated my Windows to the latest update available - Win10 v.22H2 3. Signed-out of Spotify for all my devices, then logging-in first on Spotify Desktop (this automatically redirects to Firefox webplayer) 4. Ran Firefox on "Troubleshoot Mode" 5. Un-checked and re-checked "Play DRM content" setting. 6. Disabled and re-enabled the plug-in "Widevine Content Decryption Module by Google Inc". (this plug-in is last udpated on November 17, 4.10.2710.0

I'm including this link from Spotify's Community page.. where two other users, who commented it is only with Firefox (webplayer), are experiencing the same problem as I am. https://community.spotify.com/t5/Desktop-Windows/Spotify-can-t-play-this-right-now-If-you-have-the-file-on-your/m-p/5679914#M123192

Asked by kit 6 months ago

Answered by zeroknight 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Input Type from a CSV File is Recognized as Ms excel file

In the current Version of Firefox the input field is set to the wrong filetype if select an csv file. Open with Chrome and Firefox. Chrome set the file type to text/csv … (read more)

In the current Version of Firefox the input field is set to the wrong filetype if select an csv file.

Open with Chrome and Firefox. Chrome set the file type to text/csv Firefox to "application/vnd.ms-excel"

Working example open the consoel to see the output: https://codepen.io/GrizzlyStu/pen/YzjZjez

Asked by Grizzly 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago