Showing questions tagged: Show all questions

FIREFOX NOT WORKING PROPERLY

BROWSER LOOKS DIFFERENT. CANNOT KEEP BOOKMARKS,EXTENSIONS OR ANY FORM OF APPS. ONCE I CLOSE THE BROWSER AND SIGN BACK IN EVERYTHING I FOUND AND THOUGHT I SAVED IS GONE AN… (read more)

BROWSER LOOKS DIFFERENT. CANNOT KEEP BOOKMARKS,EXTENSIONS OR ANY FORM OF APPS. ONCE I CLOSE THE BROWSER AND SIGN BACK IN EVERYTHING I FOUND AND THOUGHT I SAVED IS GONE AND i HAVE TO FIND THEM AGAIN. THIS INCLUDES THE BOOKMARKS MENU, BOOKSMARK TOOLBAR, OTHER BOOKMARKS, EXTENSIONS, EVEN CUSTOMIZE, ETC. EVERYTHING.I HAVE LOST EVERYTHING I SAVED ON FIREFOX FOR YEARS. THIS HAS BEEN HAPPENINGTO ME FOR DAYS CAN SOMEONE HELP ME FIX THIS PLEASE?

THANK YOU,

MJR3ME@FIREFOX

Asked by mjr3me@firefox.com 2 hours ago

Saved logins are all gone

I saved my login information for several accounts in the Firefox (desktop) built-in password manager. Then I got Firefox on my phone, found out passwords aren't protected… (read more)

I saved my login information for several accounts in the Firefox (desktop) built-in password manager. Then I got Firefox on my phone, found out passwords aren't protected as well on the mobile version, so I turned off sync then removed them from my phone. Later I turned sync back on thinking that it would just sync my tabs and, if it did do anything with passwords, it would copy my logins from my computer to my phone instead of removing them from my computer. That was yesterday, today I needed one of those passwords (randomly generated so I don't remember it) so I went to my saved logins on desktop and they were all gone. Is there any way to recover them?

Asked by Detroit_yeet 11 hours ago

Drop Down Menu Not Working

When using a site with a drop down feature, the options are not showing up. Canadapost.ca allows you to search for postal codes and will provide options as you put in th… (read more)

When using a site with a drop down feature, the options are not showing up. Canadapost.ca allows you to search for postal codes and will provide options as you put in the address. This feature is not working in Firefox but does work in Microsoft Edge.

I have a video of the issue which I cannot upload.

Asked by Photoparity 11 hours ago

cant execute firefox after windows update today 1.26.2023

did the MS10 update a few minutes ago - ''Quality Updates (50) 2023-01 Cumulative Update Preview for .NET Framework 3.5, 4.8 and 4.8.1 for Windows 10 Version 22H2 for x6… (read more)

did the MS10 update a few minutes ago - ''Quality Updates (50) 2023-01 Cumulative Update Preview for .NET Framework 3.5, 4.8 and 4.8.1 for Windows 10 Version 22H2 for x64 (KB5022478) Successfully installed on 1/26/2023 2023-01 Cumulative Update Preview for Windows 10 Version 22H2 for x64-based Systems (KB5019275) Successfully installed on 1/26/2023 2023-01 Update for Windows 10 Version 22H2 for x64-based Systems (KB4023057) Successfully installed on 1/26/2023''


after, could not "run" my firefox reinstalled firefox x 64 still could not run actually, it did not even build the firefox folder i thought it would under c:\program files/mozilla firefox so, i created folder there called Firefox2, and copied the firefox installer program there, and executed still, no "build" in folder, but has a Firefox icon, but still wont execute

firefox is my default browser ! Thanks for any suggestions mike

Asked by Mike 11 hours ago

Firefox won't log into financial institutions

My Firefox browse is frequently unable to log into many financial sites, most importantly my Scotia bank. this happens almost every week or 2 and I am forced to use Micro… (read more)

My Firefox browse is frequently unable to log into many financial sites, most importantly my Scotia bank. this happens almost every week or 2 and I am forced to use Microsoft edge or Chrome which log in fine. This can sometimes happen as frequently as once a week or it will go 2-3 weeks without problems. Is this a Firefox issue or are 3 banks, 1 credit union, Credit Bureau, government and medical sites all to blame?

Asked by Christopher Stearns 12 hours ago

Cannot see formatting such as bold and italics with NVDA screen-reader on Archive of Our Own website

About three months ago, I changed the AO3 site skin to the Low Vision option, because I wanted to see if I could fix the then minor issue of not being able to see bold wi… (read more)

About three months ago, I changed the AO3 site skin to the Low Vision option, because I wanted to see if I could fix the then minor issue of not being able to see bold with my screen-reader, NVDA, when reading fics on the site. Some of the bold I knew to be there because I had personally put it in.

When I changed the skin, I was dismayed to find I could not only still not see bold, but I could no longer see italics with NVDA either. The AO3 sidebar menu was also tucked away behind a dropdown button, but I could open that up and get to the controls, so I didn't mind that so much. The formatting, however, posed a real problem, since italics are used for, among other things, emphasis, telepathic speech, and the speech of Pokémon in fanfics featuring humans who can understand Pokémon. So I definitely wanted this problem fixed.

I thought I could simply change the site skin back, but to my further dismay, switching back to the Default skin did not restore my former view of the site's pages. I began trying other things, seeking advice from other tech-savvy acquaintances after I'd exhausted all the possible fixes I could think of to no effect. Here is a list of everything I've already tried:

  • As mentioned before, changing the site skin back with the buttons on the site
  • Soft/Hard-Refreshing the page.
  • Logging out of and back into my AO3 account to artificially end the session.
  • Restarting the computer, and NVDA, by extension.
  • Disabling each of the three extensions I have in Firefox, just in case one of them had caused the issue.
  • Viewing the site while logged out to see if that made a difference.
  • Cleared browser cache, and when that failed to help, also cleared specifically the AO3 cookies.
  • Created a clean Firefox profile with no settings changed and no extensions added, pasted url of one of the pages I was using as a test into the address bar. Still no formatting visible.
  • Viewed page in Incognito mode.
  • Briefly thought I had a solution when I found the Page Styles submenu in the View menu, set the page to No Style. Got my old sidebar back, but not the formatting, and lost even that change after a refresh. Not ideal solution.
  • Downloaded the portable version of Firefox, opened it and pasted in a url again. Still no formatting.
  • Reluctantly, opened AO3 in Google Chrome. Could see all the formatting with NVDA when logged out, and when I logged in, could still see the formatting.

I also discovered Reader View while testing some of these things, and this allowed me to read the text of a fic or chapter with all its formatting, but that view doesn't include the Author's Notes, or the comments, and that sacrifices some of the nuance of those because I don't see the emphasis on any words/phrases without the formatting.

I have contacted the AO3 support team, but they are just as confused as I am and don't know what could have happened. They say they haven't changed anything on the site that they could pinpoint as causing this problem.

I have tried asking on the BlindTech email list I'm subscribed to, which is where I was given the link to Portable Firefox, but I have exhausted all their ideas as well, some of which were included in the above list.

Now I come to you. Please, if you can shed any light on what might have caused this problem, I would deeply, sincerely appreciate it.

Asked by Trix 15 hours ago

I'm having difficulty ending autoscroll events cleanly - What is the best way?

I do a lot of autoscrolling, initiated by clicking and releasing the mouse wheel and controlled by moving the mouse away from me or toward me. A particular problem for m… (read more)

I do a lot of autoscrolling, initiated by clicking and releasing the mouse wheel and controlled by moving the mouse away from me or toward me.

A particular problem for me is that ending the autoscroll cleanly often fails. I try end to end the scroll by clicking the mouse wheel again. Sometimes this succeeds, but often it doesn't and I get scrolled very far beyond where I wanted to stop (after making repeated wheel clicks and/or left mouse button clicks). Sometimes, totally out of control.

So, two questions:

1. What is Mozilla's intended way for the user to terminate an autoscroll event?

2. Can it be that the above problem is also related to keyboard lag (keystrokes often delayed by 1-2 seconds or don't ever make the screen) which I have been experiencing for some time? Maybe some mouse clicks are getting lost too, or are being delayed. I see in the forum and elsewhere online that a lot of FireFox users have had keyboard lag problems, in posts from many years back to the present, with few successful fixes. What is the best way for me to fix this? -- or is it a bug that needs attention?

Asked by SE-Tundra 22 hours ago