Showing questions tagged: Show all questions

Browser no longer asking for primary password

This started a few weeks ago. I thought it might have been because I synced the passwords with other devices. I reverted it back. When in about:logins, I click on the l… (read more)

This started a few weeks ago. I thought it might have been because I synced the passwords with other devices. I reverted it back.

When in about:logins, I click on the log in button but nothing happens.

Asked by l s p 2 months ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Some sort of Windows only bug when using Ren'Py

When playing any Ren'Py web build on Firefox Windows, the frames freeze while entering inputs. Depending on what is being displayed on screen, sometimes it will still con… (read more)

When playing any Ren'Py web build on Firefox Windows, the frames freeze while entering inputs. Depending on what is being displayed on screen, sometimes it will still continue despite the mouse movement, but most things just completely freeze up. Once the inputs stop, the frames will skip ahead to where they should be. This only seems to happen on Windows, as I was told it is not repeatable on Ubuntu using Firefox. This is also not an issue on Chromium based browsers.

Asked by NarwhalKid 7 hours ago

Last reply by NarwhalKid 6 hours ago

  • Solved

Graphical artifacts after the recent Firefox update

It worked nicely for many years, until today. I installed Supraland from Steam, played for a couple of hours, and suddenly my Youtube page went glitchy - not the layout b… (read more)

It worked nicely for many years, until today. I installed Supraland from Steam, played for a couple of hours, and suddenly my Youtube page went glitchy - not the layout but minor elements were getting scrambled, especially text. I'll attach a couple of pictures to show it. In fact, all pages glitch if their content changes even a little. As of typing now, I see the glitches, with a word or another getting butchered. Gifs and videos are full of that.

Windows 10, the current update, Radeon RX 580, the recommended AMD drivers installed (and reinstalled again and again, 23.11.1)

I think I did pretty much everything with Firefox. Disabling hardware acceleration fixes it (but then of course the browser goes slow). Games work fine, including Talos Principle 2 which is intense enough. The clean install, reinstall and all that. I'm writing from the beta stable build now. I've tried to regress to the previous versions too.

It strictly coincides with the game installation but I have no close backups - who knew that some game might just do that. Then, of course, I tried to uninstall it too.

Thoughts?

Asked by clancyrus 5 months ago

Answered by zeroknight 5 months ago

  • Archived

Firefox crashing repeatedly

Firefox seems to crash repeatedly and generates no crash reports, just freezes up my pc. It works in troubleshooting mode but even after refreshing, the problem persists.… (read more)

Firefox seems to crash repeatedly and generates no crash reports, just freezes up my pc. It works in troubleshooting mode but even after refreshing, the problem persists. Surprisingly, it will consistently crash if I go to `about:support` (except in troubleshooting mode). Any help would be appreciated!

Asked by Bilal Musani 9 months ago

Last reply by zeroknight 9 months ago

  • Archived

How to disable SafeSearch

Hi My government has enabled SafeSearch over our internet. we cant disable or turn it off. we had a solution to disable it by changing DNS in our browsers to CloudFlare.… (read more)

Hi My government has enabled SafeSearch over our internet. we cant disable or turn it off.

we had a solution to disable it by changing DNS in our browsers to CloudFlare. but unfortunately, it's not working anymore, so the SafeSearch is back online again...

now, how can we disable it?

Asked by A.R.B.N 1 year ago

Last reply by A.R.B.N 1 year ago

tango brodcast pc on firefox

it was oki going live on tango from my pc on windows on firefox browser and 2 or 3 dayes ago it only crash message .. oopss ,,, Something went wrong. We will be back s… (read more)

it was oki going live on tango from my pc on windows on firefox browser and 2 or 3 dayes ago it only crash message .. oopss ,,, Something went wrong. We will be back shortly ... reload

Asked by doommax2 2 months ago

when I work on my second display, Firefox is no longer topped on my first display. Why?

When a firefox window is active on my second display, I lose the firefox menubar on my main display. I haven't noticed this before, is it something new, or have I inadver… (read more)

When a firefox window is active on my second display, I lose the firefox menubar on my main display. I haven't noticed this before, is it something new, or have I inadvertently changed a setting?

pete

Asked by peterlemer 3 months ago

Last reply by peterlemer 3 months ago

  • Archived

Can no longer drag from downloads or copy images

Using latest version of Firefox - 116.0 Unfortunately recently I have been unable to drag files out of the 'Downloads' At the same time, I noticed I can no longer copy i… (read more)

Using latest version of Firefox - 116.0

Unfortunately recently I have been unable to drag files out of the 'Downloads' At the same time, I noticed I can no longer copy images from pages.

I will right click, copy image and it just does not go into my clipboard.

In terms of the Downloads, I'd always download audio or video files and drag them straight into Premiere Pro - I can no longer do this. I cannot drag it outside of Premiere either, so it's not an Adobe bug.

Any help would be greatly appreciated, Thanks

Asked by adampelka26 11 months ago

Last reply by zeroknight 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Disable New High-Contrast Tab Outline

After updating to Beta 122.0b3 (64-bit), the active tab is now highlighted with a simple white outline instead of the coloring surrounding the address bar. My selected th… (read more)

After updating to Beta 122.0b3 (64-bit), the active tab is now highlighted with a simple white outline instead of the coloring surrounding the address bar. My selected theme has not changed, and the same goes for all of my extensions. I could not find this change in the 122.0b Release Notes.

If this behavior is intentional, is there any option to return to the previous behavior (including in about:config)?

Asked by Shabcarb 6 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 6 months ago

  • Archived

Firefox 109.0 - Forced "Extensions" icon

I will be to-the-point: Firefox 109.0 has forced the "extensions" icon (a puzzle piece) on my Bookmarks toolbar. (1) I do not wish for it to appear there (2) I am not gi… (read more)

I will be to-the-point: Firefox 109.0 has forced the "extensions" icon (a puzzle piece) on my Bookmarks toolbar.

(1) I do not wish for it to appear there (2) I am not given the possibility to remove it from the "Customise toolbar" screen

Please assist.

Asked by hevinroyal 1 year ago

Last reply by Paul 1 year ago

  • Solved

Opening several links quickly in new tabs causes significant browser-wide lag and CPU usage spike

Profile: https://share.firefox.dev/490blHh Subject says it all, but it seems to occur with any site, anytime I try to open more than three or four tabs (ctrl-clicking li… (read more)

Profile: https://share.firefox.dev/490blHh

Subject says it all, but it seems to occur with any site, anytime I try to open more than three or four tabs (ctrl-clicking links on a forum, for example) my Firefox instance grinds to a halt and starts consuming most of my CPU (Ryzen 5 3600).

I've tried turning off Firefox's various protections. I tried troubleshooting (formerly "safe") mode, and the problem isn't as bad but is still present as far as I can tell. The only extension I can think that would be making it worse is Tree Style Tab, but I don't know enough about interpreting Firefox profiles to verify.

The only reason I consider this odd is because doing the same thing in Chrome doesn't have this issue on this same device. If I open many tabs quickly, Chrome itself is still responsive. Those newly opened tabs may take a while to load and become interactive, but it doesn't affect the rest of the application. I pay my ISP for gigabit DSL, and as far as I can tell that is roughly what I get. In my case, Firefox doesn't behave this way.

Asked by Nezteb 5 months ago

Answered by Nezteb 5 months ago

  • Archived

I want a brand new profile for Nightly, in order to sync with pre-existing data already in use in FDE

I already have a profile with all the extensions, passwords, bookmarks, etc., that I want, with FDE. I want to start using Nightly, but dislike the continual moving of pa… (read more)

I already have a profile with all the extensions, passwords, bookmarks, etc., that I want, with FDE. I want to start using Nightly, but dislike the continual moving of passwords & bookmarks, so I just want to use Firefox Sync for this.

(1) Is Sync a good option for me here? I would use FDE & Nightly on the same laptop.

(2) If my plan is ok, what is the best way to start with a new Nightly profile (which I would then Sync)? I tried deleting my old Nightly profile, uninstalling Nightly, and then downloading & uninstalling Nightly again, but every time I do this (including a reboot after uninstalling), I get a profile cannot be loaded error message every time I try to start Nightly. I don't want to use an old profile with Nightly, because I do not want to sync old data at all.

Suggestions?

Asked by prr 1 year ago

Last reply by prr 1 year ago

  • Archived

Unlock about:config setting help needed

A setting I would like to change in both Firefox Beta and Thunderbird Beta is "grayed out" and has a lock next to it preventing change. What configuration file(s) do I l… (read more)

A setting I would like to change in both Firefox Beta and Thunderbird Beta is "grayed out" and has a lock next to it preventing change. What configuration file(s) do I look for to find where they have been locked, so I can unlock them and change the setting? Thank you.

Asked by Michael McCain 10 months ago

Last reply by cor-el 10 months ago

Highlighting in PDFs using native tools.

Hello, as of recently Firefox got the new tool to highlight text in the native PDF viewer, and I really enjoyed using it. As of today, I had not updated or changed versio… (read more)

Hello, as of recently Firefox got the new tool to highlight text in the native PDF viewer, and I really enjoyed using it. As of today, I had not updated or changed versions, but I suddenly lost access to the highlight tool option. Refreshing the page didn't work, downloading a new PDF and opening it didn't work, restarting Firefox didn't work, and I haven't seen anybody else have this issue.


Firefox Version> Firefox Developer Edition 125.0 Beta 8 (20240403091602) OS> Windows 11

I don't know if this is just an issue due to it being in beta, or it being on beta 7 but not 8, but either way any solution is appreciated!

Asked by Missing 2 months ago

Last reply by zeroknight 2 months ago

  • Archived

search results lagging behind on firefox developer edition

So I'm running firefox developer edition, and with the same extensions on normal plain firefox, the search results kinda lag behind. If i type fast enough/normal speed, t… (read more)

So I'm running firefox developer edition, and with the same extensions on normal plain firefox, the search results kinda lag behind. If i type fast enough/normal speed, the words underneath the actual typing bar will lag behind. if i type slowly it doesnt do this...

Asked by somukingcorn 10 months ago

Last reply by Medhasree Suram 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Google search pages not showing text after Mac OS 12.6 Monterey upgrade

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing … (read more)

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing the problem. The blank text includes dropdown menus too - all options inside them are blank. Currently on Firefox v107.0, but the same problem happens with older versions.

If I go into Troubleshoot mode, the Google searches are working fine. I have refreshed Firefox, Cleared the startup cache. But the problem persists. I uninstalled Firefox from the machine, restarted the computer. Did a fresh download and install, haven't signed in so there are no addons/extensions to cause problems.

This is happening on both an Intel Mac and an M1 Mac running Mac OS 12.6 Monterey.

I attach one screenshot showing the same page with and without troubleshoot mode on. The second screenshot shows another page of results including what looks like weirdly encoded characters.

I've followed all the suggestions in the support page but nothing has helped. I'd really appreciate any advice on further troubleshooting. Thanks in advance for any help.

Asked by Pavi 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Archived

clipboard api doesn't work in Firefox v117 for Windows 10

I'm not really sure how to categorize this question, so I labeled it Other. I use Firefox v118.0b9 with Windows 11 and the clipboard api works as expected. However, I ha… (read more)

I'm not really sure how to categorize this question, so I labeled it Other.

I use Firefox v118.0b9 with Windows 11 and the clipboard api works as expected. However, I have a friend in Denmark that uses Firefox v117.0.1 with Windows 10. He tells me that the copy to clipboard function that works for me doesn't work for him.

Anyone using the same version as he is can check it out here:

https://wayneca.neocities.org/Sokoban/DATA/Original/O01.html

There are 5 buttons with copy icons. Each copies a specific puzzle solution or the puzzle itself. Is there a reason it does not work with that version of Firefox but does work with the version I use?

Asked by Wayne 9 months ago

Last reply by Wayne 9 months ago

Unable to Log in Google Accounts

Error Message: "Could'nt Sign You In: This Browser or APP May not be Sscure 1. Happened to Both Build 124 and 125 2. Virus Clean 3. Haved tried cleaning the cache and co… (read more)

Error Message: "Could'nt Sign You In: This Browser or APP May not be Sscure 1. Happened to Both Build 124 and 125 2. Virus Clean 3. Haved tried cleaning the cache and cookies

Asked by Samson Z 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago