Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Unable to Visit Certain Sites on Macbook

Hello, First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out. I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable… (read more)

Hello,

First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out.

I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable to access two sites – allrecipes.com, and seriouseats.com on my home WiFi network on the Macbook.

These sites work on other browsers (tested on Safari and Chrome), and they also work on my iPhone.

Oddly, when I went to work and tried to access these sites via WiFi using Firefox, I was able to.

I am unsure what the problem is – the ability to access these sites on Safari, Chrome, and my iPhone at home suggests that it's not a network issue. I haven't encountered this issue with any other sites.

I am attaching three screenshots 1) The error message that I'm seeing for allrecipes when I attempt to access the site 2) The security tab which shows that the connection is unencrypted for allrecipes (home network) 3) The security tab showing that the connection is encrypted for alrecipes (work network)

Thanks

Asked by PianoMan7 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

Firefox crashed or was blocked by MS. Now all of my bookmarks and cookies are gone.

When I went to start firefox today on my MS Windows computer, I got a file error message saying pathway was corrupted (or something like that) and then the firefox app di… (read more)

When I went to start firefox today on my MS Windows computer, I got a file error message saying pathway was corrupted (or something like that) and then the firefox app disappeared from my pinned toolbar. When I went and reinstalled it, all of my saved bookmarks and passwords were gone. How do I get them back?

Asked by mfoxaspen 3 weeks ago

  • Solved

Previous session not restored in profile

I've set up a second profile to keep my personal and work browsing separate. When I reopen my non-default profile, it doesn't restore the previous session's tabs. I have … (read more)

I've set up a second profile to keep my personal and work browsing separate. When I reopen my non-default profile, it doesn't restore the previous session's tabs. I have "open previous windows and tabs" checked under Settings > General > startup in both profiles. Please advise.

Asked by oOo 3 weeks ago

Answered by zeroknight 3 weeks ago

Firefox always plays sound out of my usb devise if even though i windows uses aux

I have two audio device plugged in. firefox only outputs to the usb devise even though i have selected the aux out on windows. all other programs use the selected audio o… (read more)

I have two audio device plugged in. firefox only outputs to the usb devise even though i have selected the aux out on windows. all other programs use the selected audio out but not firefox

any help would be appreciated

Asked by silasfoldbo 1 month ago

  • Solved

MimeTypes.rdf missing

Hi, I'm using FF on Fedora 39. However Firefox does not remember any file associations. The MimeTypes.rdf file in the profile is missing and is also not created on rest… (read more)

Hi,

I'm using FF on Fedora 39.

However Firefox does not remember any file associations. The MimeTypes.rdf file in the profile is missing and is also not created on restarting the browser.

In the options I've now set the configuration to "Ask whether to open or save files". Now I see a popup when clicking on a file however there is no checkbox with "remember this file associations" (or something similiar).

Asked by daswas 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

Unable To Connect

Hi Guys! Huge fan of Firefox since the early 2000s when I first learned about it. Way more secure, efficient, and lighter than any other browser (IE, Chrome, and now Edge… (read more)

Hi Guys! Huge fan of Firefox since the early 2000s when I first learned about it. Way more secure, efficient, and lighter than any other browser (IE, Chrome, and now Edge). Firefox is my first download on every new device and my go to even on my iPad.

I've been getting this error message lately and I don't know what to make of it. My saved tabs are working normally (email, work, streaming entertainment). This automatically comes out on ever new start / re-start (Firefox is my default) on separate tab but I am not opening any new website. It's been 2-3 days. At first I didn't mind it but its consistently happening and not just a one time thing. I already cleared my cache data. I've also ran a scan and it's come up clean (I have a paid BitDefender subscription). It's also not the local ip of my machine.

So any help would be great as I really don't want to leak any personal data or have any viruses.

Thank you for your time!

Asked by leoandrewa 3 weeks ago

Last reply by zeroknight 3 weeks ago

  • Solved

Video without sound on some sites but work on another

I have: 125.0 (64-bit) Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0 Video on Facebook plays without sound. The video plays, I see the image normally, but no sound. Video … (read more)

I have:

125.0 (64-bit) Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0

Video on Facebook plays without sound. The video plays, I see the image normally, but no sound. Video on Youtube works perfectly.

Fresh install without addons or plugins. Switching to "Troubleshoot mode" does not change anything. Youtube with sound, Facebook without sound.

Any ideas where to look?

Asked by George Brink 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

Firefox doesn't copy anything to the clip board. Tunderbird either

I've had an ongoing issue with Firefox now for several months since upgrading to windows 11. When I try to copy text, or images, url's or anything really that is supposed… (read more)

I've had an ongoing issue with Firefox now for several months since upgrading to windows 11. When I try to copy text, or images, url's or anything really that is supposed to go to the clipboard, it copies a blank text with no data instead. I can copy text and images from other programs and even paste them into text fields on Firefox but I can't copy from Firefox to anything else and it's frustrating.

I recently got forced into upgrading Outlook in windows and hated it so I started using Thunderbird and surprisingly, I have the exact same issue there as well.

I have tried: Running Firefox in safe mode (Shift + Left Click) Resetting Firefox Switching Back to default themes Disabling hardware acceleration Updating to the latest Beta Build (v126) Running Firefox Developer edition

I really want to get this fixed and working, I don't want to have to switch to another browser =/.

Asked by DiggPen 1 month ago

Last reply by kravtsovmaxim2021 1 month ago

Browser no longer asking for primary password

This started a few weeks ago. I thought it might have been because I synced the passwords with other devices. I reverted it back. When in about:logins, I click on the l… (read more)

This started a few weeks ago. I thought it might have been because I synced the passwords with other devices. I reverted it back.

When in about:logins, I click on the log in button but nothing happens.

Asked by l s p 4 weeks ago

Last reply by cor-el 4 weeks ago

Tab search defaulting to address bar

Whenever I select tab and then start typing in the page search box it automatically jumps to the URL/Address bar. This is not only annoying but it makes it difficult for … (read more)

Whenever I select tab and then start typing in the page search box it automatically jumps to the URL/Address bar. This is not only annoying but it makes it difficult for me to see what I'm typing, and it often results in unwanted typing errors. I have yet to encounter a single longtime Firefox user who thinks this is a good idea, but I have met several who've decided to drop Firefox and start using Chrome just to be done with it. I've been using Firefox since early 2005 and I've mostly been happy with it but this is just to annoying to continue. I'm complaining because the feature exits, I'm complaining because there's no option to opt for those of us who find it annoying and will never become comfortable with it.

If there is a working fix that I've been unable to find, then please point me to where or what it is so that I can apply it.

Asked by mh lg 4 weeks ago

Last reply by cor-el 4 weeks ago

How to return to previously viewed tab when I close a tab, without extensions.

Others asked and were pointed to extensions. As long as extensions get access to my pages, I'm not willing to use any. So, is there an option in advanced settings, to ret… (read more)

Others asked and were pointed to extensions. As long as extensions get access to my pages, I'm not willing to use any. So, is there an option in advanced settings, to return to previously viewed tab when I close a tab? Thanks, Cat

Asked by CatFox 1 month ago

Last reply by CatFox 4 weeks ago

  • Solved

virtual Console of dell idrac 8 not working

We still use some Dell 13g servers equipped with idrac 8. When I'm trying to launch the virtual Console the window opens up but nothing shows. This used to work fine in … (read more)

We still use some Dell 13g servers equipped with idrac 8. When I'm trying to launch the virtual Console the window opens up but nothing shows. This used to work fine in previous versions of Firefox. I can't tell from which version it stopped but it's not long ago. Also idrac 9 console works fine in Firefox When trying to open console idrac 8 in Chrome it works fine Any idea what could be causing it? Any config switch to tweak?

Asked by markatdxb 4 weeks ago

Answered by zeroknight 3 weeks ago

Updates

My Browser keeps on telling me there is an update... I've updated, reinstalled the latest version and it still keeps giving a pop-up saying there is an update... How do… (read more)

My Browser keeps on telling me there is an update... I've updated, reinstalled the latest version and it still keeps giving a pop-up saying there is an update...

How do I get rid of these pop-ups???

Asked by Jarro H 4 weeks ago

Last reply by Paul 2 weeks ago

Hardware Video Encoding seems broken on Arch Linux with an AMD RX 7800 XT

I have a problem where if I install the packages needed to get hardware video decoding working in firefox it completely breaks YouTube playback. I can't find any info on … (read more)

I have a problem where if I install the packages needed to get hardware video decoding working in firefox it completely breaks YouTube playback. I can't find any info on the internet about the problem and I am having a lot of trouble with it. YouTube playback with libva-mesa-driver and libva-vdpau-driver will start stop restart start playing audio then crash with a this error every single time. I am at my wits end trying to figure out this problem and I would love help figuring out the problem I am using firefox-developer-edition as a note thanks Ozzy

Asked by Ozzy Helix 4 weeks ago

Last reply by Ozzy Helix 3 weeks ago

Can't stop annoying pop up tab

Every time I open a new tab, another extra tab opens automatically with the following address: https://0.0.0.1/ showing this message: An error occurred during a connec… (read more)

Every time I open a new tab, another extra tab opens automatically with the following address: https://0.0.0.1/

showing this message: An error occurred during a connection to 0.0.0.1.

I already re-installed Firefox but this bug keems popping up.

BTW: I did not do a d*** thing. It just started yesterday and is extremely annoying!

Asked by michael686 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Firefox Works - but No Other Browser Does!!!

Hi. Strange request I know because Firefox is working perfectly but Google has failed me. We have a printer/copier in our small club. The IP address assigned is 192.168.… (read more)

Hi. Strange request I know because Firefox is working perfectly but Google has failed me.

We have a printer/copier in our small club. The IP address assigned is 192.168.1.125. Typing this into a browser should bring up the copier admin dashboard.

When I do this using Firefox everything works fine, BUT when I use any other browser such as Chrome, Edge or Opera I get the "Cannot connect" "Error connecting" etc message.

I removed Bitdefender antivirus and disabled Windows Defender but it's still the same.

Any network people who can point me in the right place as to where to look or report to the correct forum.

Apologies for posting in here when it's not a FF problem.

Thanks in advance TQO

Asked by The Quiet One 1 month ago

Last reply by The Quiet One 1 month ago