Showing questions tagged: Show all questions

Suggested logins being saved with Auto fill turned OFF

When I start to type my login info, it will show previous emails or phone numbers that i have typed before. I have Auto fill turned off and customized my privacy so this … (read more)

When I start to type my login info, it will show previous emails or phone numbers that i have typed before. I have Auto fill turned off and customized my privacy so this should not be saved. What is the issue here? Cant find an answer anywhere. I have cleared all data, cookies, and history, and the previous logins are still there on each website.

Asked by calebnaasko 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

Printing Adobe Acrobat files from within Firefox no longer works - blank pages result

Reecently, with the latest version of Firefox (101.0 32 bit), I can no longer print directly from within the browser as if I do so, my printer simply throws balnk pages. … (read more)

Reecently, with the latest version of Firefox (101.0 32 bit), I can no longer print directly from within the browser as if I do so, my printer simply throws balnk pages. The printer is directly connected

I have tried another printer connected via wireless to the same PC but get the same results.

However if I download the file and open it from Acrobat reader and then print, it works perfectly.

Asked by graham76 1 month ago

Last reply by graham76 1 month ago

i uninstalled then reinstalled firefox browser... are my old bookmarks gone forever. firefox installed a new bookmarks folder

firefox kept freezing up and slow load... I did a system restore then i uninstalled then reinstalled firefox browser... are my old bookmarks gone forever. firefox install… (read more)

firefox kept freezing up and slow load... I did a system restore then i uninstalled then reinstalled firefox browser... are my old bookmarks gone forever. firefox installed a new bookmarks folder. are my old bookmarks gone forever? firefox installed a new bookmarks folder

Asked by Patrick 1 month ago

Last reply by Patrick 1 month ago

Netflix won't load content on Firefox

Despite clearing my cookies and cache, going through every step on [this web page|https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems#w_check-… (read more)

Despite clearing my cookies and cache, going through every step on [this web page|https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems#w_check-browser-internals], and trying multiple different Netflix profiles, I cannot seem to get Netflix to load any content on Firefox. This problem seems to have cropped up over the last few days; I last used Netflix on June 11th and had no problems, but tried last night and again this morning to watch anything only to find that it would invariably show me a red loading wheel before presenting me with error code F7111-1105 after several minutes. This seems to be an issue with Firefox on my PC, as I have tried using the Netflix mobile app and (reluctantly) installing Chrome on my PC to test things out -- both had no problems -- yet I'm stumped! Again, I have gone through every option presented by the troubleshooting page; I have refreshed and reinstalled Firefox, made a new Firefox profile and tried it out with no extensions, scanned my PC thoroughly (with no issues presented), and nothing seems to budge.

Asked by igotmyphdindunk 1 month ago

Last reply by igotmyphdindunk 1 month ago

Firefox Font is Big

Currently the fonts at the top of the page (tab headers, address bar, search bar, booksmarks) are all set to a larger font. I don't know how they got changed but they are… (read more)

Currently the fonts at the top of the page (tab headers, address bar, search bar, booksmarks) are all set to a larger font. I don't know how they got changed but they are too big now. If I try change font size and style in settings nothing happens. It is not how it looked on first install and using another browser has font sizes of a more practical size. I have tried uninstalling/reinstalling Firebox and also doing a refresh and it doesn't change anything.

Its almost like a bug that has made Firefox set these fonts larger than they should and not able to modifying them again.

I cannot for the life of me work out how to fix this and its very off putting to the point, short of a full OS reinstall I'll have to start using another browser.

Asked by mowensworld 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Plus sign to add and open a new tab is missing.

How do i get that back so that I can open up new tabs when need be? I'm having to click on the home button to then search and then a new tab will open. The plus sign symb… (read more)

How do i get that back so that I can open up new tabs when need be?

I'm having to click on the home button to then search and then a new tab will open.

The plus sign symbol is no longer visible. How do I fix this issue?

Asked by celina_mg 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

After being offline, sometimes Firefox can't connect until restarted

Sometimes, if the computer is offline and Firefox is open, when the computer goes back online Firefox can't connect to any website, with the page "Hmm. We’re having troub… (read more)

Sometimes, if the computer is offline and Firefox is open, when the computer goes back online Firefox can't connect to any website, with the page "Hmm. We’re having trouble finding that site.". The only fix is to close Firefox and open it again. Going offline doesn't always do this, and while I'm not sure of what exactly causes this to happen, a way to easily reproduce it is:

  • Turn off the Wi-Fi;
  • Reboot the computer;
  • Open Firefox;
  • Turn on the Wi-Fi;

After the computer is connected, refreshing the page sends you to "Hmm. We’re having trouble finding that site.". You have to restart Firefox.

A way that doesn't 100% reproduce it, but works enough times, is to reboot the computer without turning off the Wi-Fi, and open Firefox as soon as possible (before the computer manages to connect to the router, which is the part that isn't always consistent). Rarely, it happens after suspending the computer, or after a disconnection due to an unstable connection. I can reproduce it in Firefox's safe mode. I have a hunch that maybe this is related to networking drivers.

I'm using a Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 (Network controller: Intel Corporation Wi-Fi 6 AX200 (rev 1a)), Linux NixOS 22.11 (I don't know about Windows).

Ask me for any log you might need.

This is kinda a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1078253, except that their solution does nothing to me.

Asked by Martino 1 month ago

Last reply by x0digi 1 day ago

Copy profile and sync in my account

Hello, I need your help and support. I put in steps what i had done. 1. I had a sync in my account dchisinska-br@o2.pl 2. Format C: without extracting my profile 3. Afte… (read more)

Hello, I need your help and support. I put in steps what i had done.

1. I had a sync in my account dchisinska-br@o2.pl 2. Format C: without extracting my profile 3. After reinstal Win10 I wanted to sync but forgot the password 4. Reset password, BUT didnt know that when I change my password without Recovery Key all will be lost. 5. When I realized that this happened I found a profile from 2019. 6. Every time when I copy data form old profile to new profile browser want to refresh and whole profile is clear withou data. 7. Also I opened Help->more tools for Troubleshooting information -> Profile folder -> Open -> COPY from old to new. Nothing happened. Still have nothing.

I lost all my password, history and everything.

Please help or how to solve this problem. Or maybe you can recover data from SYNC which is missing after changing password to my mozilla account.

Thank you, Danuta

Asked by Danuta Chisińska 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

  • Solved

Firefox 100 and OWA Drag and Drop Problem

Hello, Before the release of Firefox 99, the drag and drop function of e-mail using OWA (Microsoft Outlook) stopped working. In the last version of 99, it started working… (read more)

Hello,

Before the release of Firefox 99, the drag and drop function of e-mail using OWA (Microsoft Outlook) stopped working. In the last version of 99, it started working again (and I was very happy). My browser just updated to 100 and it stopped working again (and, of course, Firefox recommends not downgrading).

This is getting very frustrating, as I use Firefox at work and it is actually a lot of time wasted, going in and attaching files without drag and drop. I am on the verge of abandoning Firefox as my browser, since these features work in both Safari and Chrome. However, I do like the usability and security of Firefox, so I am hoping you can fix this very soon.

-Chris

Asked by cmartell 3 months ago

Answered by Chris Ilias 2 months ago

Suggestion about "minimize memory usage" function

Recently i found that the memory usage can be very large when watching live-stream,tried many ways to fix but none of them was useful. Then i found the new function of "m… (read more)

Recently i found that the memory usage can be very large when watching live-stream,tried many ways to fix but none of them was useful. Then i found the new function of "minimize memory usage" button,it is useful,but not so convenient.Can you please add a new way to use this function? Like: set a number of memory usage(for example 256000KB),when reach this number trigger the "minimize memory usage".Then it will be like "auto minimize memory usage". Or,you can just set an UI button on the toolbar to trigger "minimize memory usage".

Please check my screenshot Pic1:It's the live-stream tab,memory usage 1800+MB Pic2:But it seems not so large in "about:performance"

Asked by 小宇 3 months ago

Last reply by 小宇 3 months ago

Firefox developer edition cannot open a jsp file when it is open, when the run by server command is executed from Eclipse.

I have already selected firefox developer edition as the default browser from the Eclipse Enterprise Edition. However, when the browser is open, it cannot open the url ge… (read more)

I have already selected firefox developer edition as the default browser from the Eclipse Enterprise Edition. However, when the browser is open, it cannot open the url generated from eclipse. Suppose, I hit the command 'run as server' on a jsp file. If developer edition is already open, the file does not get open on a new tab. However, if the browser is closed, then it opens with the jsp file.

I have tested that with google chrome and firefox normal edition and in there, it works absolutely fine. But I don't know what went wrong in the developer edition.


I have uploaded two pictures for the convenience.

Asked by Belmont 3 months ago

Last reply by Belmont 3 months ago

  • Solved

Export my personal about:config changes

I've got about 10 bookmarks with links to support pages each about adjusting specific about:config setting to my needs. My job also requires me to change systems lots of … (read more)

I've got about 10 bookmarks with links to support pages each about adjusting specific about:config setting to my needs. My job also requires me to change systems lots of times, from Mac to windows to Linux. Is there an easy way I can save my personal about:config changes to a file for easy import on other systems?

Thanks

Asked by td540 3 months ago

Answered by td540 3 months ago

How to prevent that Firefox auto start download files with Header "content-type: text/markdown"?

For example: I visit https://raw.githubusercontent.com/vvb2060/Magisk/b03fdcb14dc0e7ec88e98ac3dd769d96ab01c1e2/app/src/main/res/raw/changelog.md It open normally and I c… (read more)

For example: I visit https://raw.githubusercontent.com/vvb2060/Magisk/b03fdcb14dc0e7ec88e98ac3dd769d96ab01c1e2/app/src/main/res/raw/changelog.md It open normally and I can directly see what inside of it. The "content-type" of this http request is "text/plain".

But if I visit https://cdn.jsdelivr.net/gh/vvb2060/Magisk@b03fdcb14dc0e7ec88e98ac3dd769d96ab01c1e2/app/src/main/res/raw/changelog.md Firefox will download it automatically, instead of directly open it in browser. The "content-type" of this http request is "text/markdown".

This is not the problem of "What should Firefox do with other files?" setting...

I make a test, I create a file "test.md" in the Nginx website folder, and I add "default_type text/markdown" to conf to force its content-type, pic here: https://vip2.loli.io/2022/05/12/v39nT8wu6yIlXeH.png

When I open it in Edge Chromium, it will shows what inside of it: https://vip1.loli.io/2022/05/12/EGFwgHPtNjqshyl.png

But Firefox... https://vip1.loli.io/2022/05/12/vuz8YBQAlD2ZCGk.png ( Here I turn on "Ask whether to open or save files")

I am using Firefox Dev 101.0b5 and also test it with Firefox Stable 100.0, the same.

Asked by TigerBeanst 2 months ago

DevTools inspector tab gets blank

Hello, It got really hard to debug with Firefox Developer Edition devtools when inspector tab keeps disappearing while debugger point is hit. Using HTMLElement link from… (read more)

Hello,

It got really hard to debug with Firefox Developer Edition devtools when inspector tab keeps disappearing while debugger point is hit.

Using HTMLElement link from console doesn't return Inspector

Pressing F12 and F12 again helps, but then again have to reach the break point which is frustrating.

Firefox 101.0b5 (64-bit) Windows 10 Pro 21H2 Build 19044.1645 CPU - i5-1145g7 RAM - 16gb

Any way to solve this apart reinstalling Firefox ? As well why the same bug can stay 8 years? https://support.mozilla.org/en-US/questions/980988

Asked by xNaii 2 months ago

found a bug with firefox 101.0b5 website https://www.express.co.uk/ it does not display the comments for an article. Works with Microsoft Edge

found a bug with firefox 101.0b5 website https://www.express.co.uk/ it does not display the comments for an article. Works with Microsoft Edge … (read more)

found a bug with firefox 101.0b5 website https://www.express.co.uk/ it does not display the comments for an article. Works with Microsoft Edge

Asked by Ga Mountain Hiker 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

  • Locked

found a bug with firefox 101.0b5 website https://www.express.co.uk/ it does not display the comments for an article. Works with Microsoft Edge

duplicate of /questions/1376840 thread. found a bug with firefox 101.0b5 website https://www.express.co.uk/ it does not display the comments for an article. Works with Mi… (read more)

duplicate of /questions/1376840 thread.

found a bug with firefox 101.0b5 website https://www.express.co.uk/ it does not display the comments for an article. Works with Microsoft Edge

Asked by Ga Mountain Hiker 2 months ago

Export custom responsive device list

Hi, I hope you are well. I have set up 11 custom devices that max the min and max sizes of bootstrap grid system (xs-min-360w, xs-max-575, etc) to aid me with checking my… (read more)

Hi,

I hope you are well.

I have set up 11 custom devices that max the min and max sizes of bootstrap grid system (xs-min-360w, xs-max-575, etc) to aid me with checking my website on various screen sizes. Is there anyway to export this list or better still to synch them with my Firefox account so I don't lose these settings?

I am using Firefox Developer Edition (101.0b6 (64-bit)) on Ubuntu 20.04.

Many thanks Kaz

Asked by kazosman 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

  • Solved

Mac OS Montery (and before): Firefox is freezing and then crashing whenever going full screen.

Hello, Currently running MacOS Montery but the problem was still occurring on previous versions. Whenever I use the green top left button to enter full-screen, the app im… (read more)

Hello,

Currently running MacOS Montery but the problem was still occurring on previous versions.

Whenever I use the green top left button to enter full-screen, the app immediately freezes and either crashes or has to be manually force quit. There are no reports in about:crashes and I there has been no success with troubleshooting mode or switching versions of the Firefox application.

Machine Info: MacBook Pro (16-inch, 2019) Processor: 2.6 GHz 6-Core Intel Core i7 Memory: 16 GB 2667 MHz DDR4 Graphics: Intel UHD Graphics 630 1536 MB

Any help towards a solution would be appreciated. Thanks!

Asked by Sam Wilson 2 months ago

Answered by jonzn4SUSE 2 months ago