Showing questions tagged: Show all questions

youtube bad sound and video stoping with this virsion of firefox browser ok with microsoft egde on same computer

having lots of problems with watching videos on youtube sound breaking up and videos stoping been having this since it updated ok on microsoft edge browser no prob but wo… (read more)

having lots of problems with watching videos on youtube sound breaking up and videos stoping been having this since it updated ok on microsoft edge browser no prob but would rather use firefox than windows shit

Asked by lee.corkram 2 days ago

Last reply by lee.corkram 1 day ago

Random closing of Yahoo site after downloading any file

Recently Firefox is randomly closing automatically after downloading a file from Yahoo business mail. This happens only with Yahoo business mail and not with other websit… (read more)

Recently Firefox is randomly closing automatically after downloading a file from Yahoo business mail. This happens only with Yahoo business mail and not with other websites. So, when downloading a file from other websites (gmail, etc.) everything is O.K. This happened recently when Yahoo updated its software. Also, happens only with Firefox

Asked by cs_surveyor 2 weeks ago

Proxy / VPN

Hi. Since FF v103 it seems, when working with a VPN, and then trying to use also a browser extension VPN, it either does not or does not connect until after 45s. Before i… (read more)

Hi. Since FF v103 it seems, when working with a VPN, and then trying to use also a browser extension VPN, it either does not or does not connect until after 45s. Before it was immediate. It works in all other browsers (incl FF before v103). So this is a recent change in FF that harms normal VPN connections. I found out by trial and error, that changing the port of the VPN extension to 443 and disabling and enabling the extension and going back to v103 from v103.0.1 helped, but that should not be like that. So something has been broken in the latest v103.0.1 - please kindly look into it. Thank you!

)

Asked by spdgnzls 3 months ago

Last reply by spdgnzls 1 month ago

"Your Firefox profile cannot be loaded ..." after trying to refresh

So, after years of higher-than-normal security in Firefox (64-bit, Win 7) and accompanying problems in loading some pages, I decided to refresh (hoping to reset and have … (read more)

So, after years of higher-than-normal security in Firefox (64-bit, Win 7) and accompanying problems in loading some pages, I decided to refresh (hoping to reset and have most/all pages load and display fully).

Well, tried refreshing and didn't see the bookmarks saved. Read about "Old Firefox Data" folder and thought I could retrieve anything I needed later. Deleting and reinstalling Firefox has resulted in the "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible." windowed message.

Repeated uninstalls and reinstalls failed. Tried copying the "ng0ledtz.default-##########" from the "Old Firefox Data" folder into the C:\Users\username\Appdata\Roaming\Mozilla\Firefox\profiles folder with no success.

Please help.

Asked by Impulsive 11 hours ago

Last reply by Impulsive 8 hours ago

"https://download.sp.f-secure.com/online-safety/fs_firefox_https.xpi"

The browser plug-in for Spectrum Security Suite (F-Secure) does not appear to download. I do not know where the problem is. It could be with Spectrum software. I did ca… (read more)

The browser plug-in for Spectrum Security Suite (F-Secure) does not appear to download.

I do not know where the problem is. It could be with Spectrum software. I did call them first. The lady on the phone says it is a Firefox problem and to seek help from Mozilla.

When I click on the box for setting up secure browsing (I have tried both boxes (top right and 2nd to bottom left) on the screen in the image attached), I just get a new window open with "https://download.sp.f-secure.com/online-safety/fs_firefox_https.xpi" in the navigation box and the rest is white space. There is no spinning wheel, no bell, nothing.

I do not even know what is supposed to happen, as it has been years since I last set up the protection. I do know based on messages received and the displayed log, the browser protection was still working as of 10 days ago (21 Nov 2022).

I actually do most of my browsing now on Linux but I still play a few games that are Windows only so sometimes browse from this system.

Windows 7 64-bit Ultimate (all patches) Firefox 107.0.1 (64-bit)

Asked by Natalie 18 hours ago

Scrolling after version 107 is choppy

After updating firefox from version 106 to 107 scrolling and site animations is choppy. 107.0.1 didn't fix the problem. Device info: OS: Win7 CPU: i5-460M D. GPU: ati mob… (read more)

After updating firefox from version 106 to 107 scrolling and site animations is choppy. 107.0.1 didn't fix the problem.

Device info: OS: Win7 CPU: i5-460M D. GPU: ati mobility radeon HD5650

Asked by catmirror 1 day ago

Last reply by Terry 9 hours ago

after update 107.01 passwords work but I cannot see them

As the title says, after update 107.01, passwords work in autofill, but I cannot see them when I go to "passwords" in the menu... The passwords page is just blank... Any… (read more)

As the title says, after update 107.01, passwords work in autofill, but I cannot see them when I go to "passwords" in the menu... The passwords page is just blank... Any help would be appreciated!

Asked by mihari1 1 day ago

Last reply by cor-el 14 hours ago

U.S. Bank login failure

Why am I not able to login to my bank account at U.S. Bank? Their support had me use Microsoft Edge to get in but firefox couldn't. It has always worked until about a wee… (read more)

Why am I not able to login to my bank account at U.S. Bank? Their support had me use Microsoft Edge to get in but firefox couldn't. It has always worked until about a week ago. Ron

Asked by rcsnoopy 1 day ago

Nexus website

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when tryi… (read more)

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when trying to login it loops https://www.nexusmods.com and says in the loop-

users.nexusmods.com

Checking if the site connection is secure users.nexusmods.com needs to review the security of your connection before proceeding.

even tried in private browsing, cannot use any other web browser. Please help thanks.

Asked by Mangekyo Sharringan 1 day ago

Last reply by Mangekyo Sharringan 1 day ago

Extreme number of processes running

What would cause FF to suddenly start running upwards of 35 processes with only a single tab open? It's hogging a tremendous amount of RAM when this happens and has rend… (read more)

What would cause FF to suddenly start running upwards of 35 processes with only a single tab open? It's hogging a tremendous amount of RAM when this happens and has rendered itself basically unusable. I normally only have 2-4 active extensions as well, but I've eliminated those now to no avail.

Asked by Nikki56 3 days ago

Last reply by Terry 3 days ago

On you tube hovering over video titles that are clipped to see the complete title does not not work any more

On you tube hovering over video titles that are clipped to see the complete title does not not work any more the view of the full title appears for a split second an… (read more)

On you tube hovering over video titles that are clipped to see the complete title does not not work any more the view of the full title appears for a split second and is "over written" image is a better example of what is normally worse.

Asked by harnab2 3 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 days ago

Bookmarks mouse hover not working properly in normal mode

I have a recent problem with mouse hover with Bookmarks in the Menu bar. Basically; it no longer shows the URL info in the drop down box, only a blank, box appears. I a… (read more)

I have a recent problem with mouse hover with Bookmarks in the Menu bar. Basically; it no longer shows the URL info in the drop down box, only a blank, box appears. I am using Windows 7 and the current Firefox 107.0. It appears to be a Windows 7 issue, because I have the same problem on my Win 7 desktop and Win 7 laptop, but a laptop with Windows 11 is OK.

The really odd part is this. If I run Firefox in troubleshooting mode in either Win 7 machine, the problem goes away, and the drop down box works fine, and displays the URL info. If I manually disable my add-ons in normal mode on either machine however, the problem does NOT go away.

One last odd point. On my desktop, when I am in normal Firefox mode, and look at Bookmarks in the History tab from the menu bar, the last (bottom most) bookmark, and ONLY the last bookmark WILL display the box info correctly. On my Win 7 laptop the same effect occurs, but the last (bottom most), bookmark will sometimes work properly in other folders, such as Other bookmarks for instance.

Also; the URL box does work properly with the ‘Show your bookmarks’ button, and the bookmarks menu if I use the “Open application menu”. These options produce too much ‘white space’ however, and are not as convenient to use. The drop down box works fine with other browsers, but Firefox is my favorite browser. I have searched the Internet and the forum, and not found a similar problem.

Attached are two photos showing the result in normal and troubleshooting mode. Thank you in advance.

Asked by kolchak 4 days ago

Last reply by kolchak 4 days ago

youtube signed me out every time.

Dear Sir I had been watched youtube many years, but a few years back then it kept signed me out, and I have had to sign in again every time. It's annoying and rather fed … (read more)

Dear Sir I had been watched youtube many years, but a few years back then it kept signed me out, and I have had to sign in again every time. It's annoying and rather fed up too. would you help and give me advice how can I stay sign in once and for all. Thank you. Regards. Louise

Asked by louiseloren 4 days ago

Last reply by Dropa 4 days ago