Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Some YouTube features non-functional

YouTube can play videos and load the comment section, but the side bar randomly disappears and when it disappears, it's blank and uninteractable with. When I try to load … (read more)

YouTube can play videos and load the comment section, but the side bar randomly disappears and when it disappears, it's blank and uninteractable with. When I try to load my profile, check notifications, or share a video, it ends up infinitely loading. Clicking the add to playlist button is unresponsive; when it's clicked, it doesn't work. Tried to delete a playlist, showed the prompt to delete the playlist and when clicked, did not delete the playlist.

Current extensions are uBlock Origin, Dark Reader, and Kapersky Password Manager. Tried deleting cookies, cache, and uninstalling/reinstalling Firefox.

Asked by brawler721 1 year ago

Last reply by brawler721 1 year ago

  • Archived

Ebay.com does not show up in html it shows up as a txt file with txt links.

Please tell me how to fix ebay.com so it shows up in html. I don't know why that site is the only one that does that but it's strange and unusable like that. thank you! … (read more)

Please tell me how to fix ebay.com so it shows up in html. I don't know why that site is the only one that does that but it's strange and unusable like that.

thank you!

Asked by donna23 1 year ago

Last reply by donna23 1 year ago

  • Archived

Blank screen

When I try to open/login this website https://www.residentapps.com I get a blank screen. Using MS Edge browser I get the login screen for this website. Why? Dick … (read more)

When I try to open/login this website

https://www.residentapps.com

I get a blank screen. Using MS Edge browser I get the login screen for this website.

Why?

Dick

Asked by rhuelster 1 year ago

Last reply by TyDraniu 1 year ago

  • Archived

Unable to log in to Gmail or to Slack

I'm running the most recent Firefox in both the 18.04 and 20.04 releases of Ubuntu. I cannot log into either Gmail, or Slack. I believe this is a version problem because … (read more)

I'm running the most recent Firefox in both the 18.04 and 20.04 releases of Ubuntu. I cannot log into either Gmail, or Slack. I believe this is a version problem because on an older, CentOS 7 operating system and Firefox, this is not a problem. I have tried removing history, to no avail.

Art Edwards

Asked by edwardsah3 1 year ago

Last reply by Patrick Weiden 1 year ago

  • Archived

My website suddenly won't load

I've used Firefox to access my website for years. Suddenly this morning, it won't load after I've signed in. Before logging in, everything looks normal. After logging in… (read more)

I've used Firefox to access my website for years. Suddenly this morning, it won't load after I've signed in. Before logging in, everything looks normal. After logging in, the home page does not load completely and I cannot navigate through the site. I tried on Safari and everything works normally.

I've cleared the cookies and cache, re-started Firefox, even re-started the computer. No luck. The website host thinks it's a firefox issue.

My Firefox version is current (78.1.0esr (64-bit)). I'm on Mac OS 10.11.

Asked by Najib Joe Hakim 1 year ago

Last reply by Najib Joe Hakim 1 year ago

  • Archived

Youtube videos are in the wrong place and overlap with other elements

Hello, Youtube is not working correctly in my browser. The version installed is 79.0 (64bit). It has the same behavior on both my Windows PC and my Mac. I have also tried… (read more)

Hello,

Youtube is not working correctly in my browser. The version installed is 79.0 (64bit). It has the same behavior on both my Windows PC and my Mac. I have also tried in Safari on my Mac and it works normally.

The problem is that the videos appear a little bit to the right of where they should be, overlapping with other elements of the page and making some elements unclickable. Even if I somehow get used to this, I then face another problem when I try to go full screen - the video remains the same size and has a black background surrounding it. I can't click the full screen button anymore to exit the mode, I can only exit full screen with the Escape key at this point.

What I've already tried: - disabling picture-in-picture; - disabling uBlock origin; - switching the protection to Standard instead of Custom in Firefox Settings (since there was a hint there that some sites may not work normally if Standard is not selected); - checking the console on the developer tools for errors (none reported);

This started a few weeks ago and I thought it would eventually get fixed by an update or something, but it looks like it's here to stay. I've also searched for an explanation/solution but couldn't find any single person having the issue I'm facing.

Any help is appreciated, Thank you

Asked by adrian.l2005 1 year ago

Last reply by adrian.l2005 1 year ago

  • Archived

Virtual Tours (included images) not loading in page

Hello, My clients have a problem with our virtual tours. This problem not is at all clients, buts is. I imported to this topic , screen image. If you looking on this, yo… (read more)

Hello, My clients have a problem with our virtual tours. This problem not is at all clients, buts is. I imported to this topic , screen image. If you looking on this, you see virtual tour but in backgroung show you is only gray background. Some elements you can view but image still not loading.

Can you tell me where the problem is? Console is nothing tell me.

This is link to virtual tour.

https://sb360.online/xkidqk?

In my browser this tour i exelent show me. Evrything is loading at my monitor. But in small groups clients this bug is showing.

This problem showing at version 79. In the earlier version, this problem does not exist.

Sorry for my english :)

Asked by arkadiusz.stencel 1 year ago

Last reply by arkadiusz.stencel 1 year ago

  • Archived

Website is not loading

Hi, I use Mozilla for the last few months, I'm using my websites in the Mozilla browser but since the last few days my website YoWhatsApp isn't opening in the Firefox br… (read more)

Hi, I use Mozilla for the last few months, I'm using my websites in the Mozilla browser but since the last few days my website YoWhatsApp isn't opening in the Firefox browser, it's pretty strange, how do I fix it?

Asked by Shaw Mike 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

Is there a search term such as "Not US"?

The results of searches are always dominated by US sites. I live in Ireland and sites from Ireland, Europe generally, Australia, India, Middle East, are more relevant to… (read more)

The results of searches are always dominated by US sites. I live in Ireland and sites from Ireland, Europe generally, Australia, India, Middle East, are more relevant to me. Is there a search term such as "Not US"? I don't want to exclude America totally, just push those results further down the list.

Asked by lucyc1 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Will <link rel="preload"> be fully supported in firefox out of the box?

Hello. Will <link rel="preload"> be supported out of the box one day? If yes can someone tell me when? I know about fix where you go to about:config and switch netw… (read more)

Hello. Will <link rel="preload"> be supported out of the box one day? If yes can someone tell me when? I know about fix where you go to about:config and switch network.preload to true but as web developer i can not expect everybody to do this themselves. So will it ever be supported?

Asked by peto59 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Embedded Twitter Tweet Button issue with Release 79.0 Desktop

Here is a Jsfiddle URL URL which points to Twitter Tweet Button JS / HTML code which I am attempting to embed into a website. When I load the above in Google Chrome 84 t… (read more)

Here is a Jsfiddle URL URL which points to Twitter Tweet Button JS / HTML code which I am attempting to embed into a website.


When I load the above in Google Chrome 84 the Tweet Button appears and I can share out the URL of the web page in which the Tweet button is embedded, with no unexpected results.

When I try to do the same with Mozilla Firefox 79.0, in Private Mode, and disabling uBlock extension, the Tweet button does NOT appear, only the "Tweet" text. When I click on the Tweet text, I can not share out the URL as expected.

I am wondering what specifically in Mozilla Firefox could be introducing the problem.

Asked by Chris Vitalos 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Archived

Firefox 79.0 blocks sites Google, Youtube

Hi! My system: Win7, FF79.0 32-bit, ru After updating from version 78.0.2, Google and Youtube sites stopped opening normally: After opening the browser everything work… (read more)

Hi!

My system: Win7, FF79.0 32-bit, ru

  1. After updating from version 78.0.2, Google and Youtube sites stopped opening normally:
  2. After opening the browser everything works fine.
  3. A few minutes later, errors about blocking downloads from Google resources appear in the console (gstatic, ytimg, google-analytics, googlevideo, etc.).

Reason: "CORS request did not succeed - Third-party request blocked: single source policy denies reading remote resource" or "CORS Failed". Also suggestions from Google in the search bar stop working.

  1. After a while, these sites stop opening at all.

Reason: "This error page has no error code in its security info" in the console on the page "Error establishing secure connection" (connection-not-secure).

Only restarting the browser helps. Disabling add-ons, resetting cache and cookies does not help. Downgrade to version 78.0.2 is not possible - the profile may crash :(

Please, help!

Asked by laticq 1 year ago

Last reply by laticq 1 year ago

  • Archived

Secure Connection Failed PR_END_OF_FILE_ERROR

Some website are opening fine but some are not, showing Secure Connection Failed PR_END_OF_FILE_ERROR. Even Google, Youtube are also showing same error page. I have tried… (read more)

Some website are opening fine but some are not, showing Secure Connection Failed PR_END_OF_FILE_ERROR. Even Google, Youtube are also showing same error page. I have tried every probable solution from internet. Even I have tried to open browser in Linux system installed in my pc and found same issue. This problem is coming from few weeks, previously it was fully ok.

Please help me to rid out of this.

Asked by protikkayal 1 year ago

Last reply by protikkayal 1 year ago

  • Archived

Unable to load Gmail after updating to 79.0 on Win 10

After updating to Firefox 79.0 on August 10th, I am unable to load Gmail. When I try to go to Gmail by either 'gmail.com' or 'mail.google.com' the browser will load but w… (read more)

After updating to Firefox 79.0 on August 10th, I am unable to load Gmail. When I try to go to Gmail by either 'gmail.com' or 'mail.google.com' the browser will load but will never take me off the current page and eventually stop without any error messages.

I have tried deleting all website cookies and data, reinitialize storage, clearing browser cache, disabling hardware acceleration and trying in safe mode. Deleting cookies and data fixed it for several hours but then it quickly stopped working again.

I've attempted to load Gmail on both Chrome and Edge and it worked fine on both of them.

Asked by JEScarani 1 year ago

Last reply by JEScarani 1 year ago