Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Firefox Scroll bug

There appears to be a bug in Firefox when I use this website, https://www.ourguide.com.au/tv_guide.php?r=melbourne&w=now When you scroll down, the headings move right… (read more)

There appears to be a bug in Firefox when I use this website, https://www.ourguide.com.au/tv_guide.php?r=melbourne&w=now

When you scroll down, the headings move right and show above the wrong information, see attached screen shots.

If you use this website on Chrome, you don't get the scroll issue so I think it is either a Firefox bug or something that needs changing in my Firefox settings.

I am running Firefox 77.0.1 (64-bit).

Any help would be appreciated, thanks.

Asked by Hawkeye 2 years ago

Answered by Hawkeye 1 year ago

  • Solved
  • Archived

All http sites are redirecting to https and display "potential security risk ahead" error

In my browser whenever I am opening non secure sites that are only like http://example.com it redirects to https://example.com and display the error. "Warning: Potential … (read more)

In my browser whenever I am opening non secure sites that are only like http://example.com it redirects to https://example.com and display the error. "Warning: Potential Security Risk Ahead" error. I could not know how to fix this error. This is happening all of a sudden. I could not find a way to fix this error.

Asked by vpp.nagaraju1234 2 years ago

Answered by vpp.nagaraju1234 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox uses system High Contrast text color for websites

Hello, Firefox seems to be using my system's High Contrast text color to render websites. My High Contrast text color is a light grey, to contrast with a dark system back… (read more)

Hello, Firefox seems to be using my system's High Contrast text color to render websites. My High Contrast text color is a light grey, to contrast with a dark system background. However, many webpages on the internet have light backgrounds, so when Firefox uses this color, I can't read the text. I already have Options>Language and Appearance>Colors>Override the colors specified by the page set to "Never." This also occurs in a brand new profile with 0 extensions or addons in Safe Mode. I just want Firefox to display webpages "normally", i.e. with black text, without regard to the current system colors.

To reproduce: - Turn on High Contrast - Visit a site such as http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/ppois.html - Change system High Contrast text color to any color you wish - Notice that the text on the page also changes to the same color, even with the setting on "Never"

Is there any way I can get Firefox to ignore the system's text color settings? Chrome renders the webpage just fine with black text.

Asked by pentaerythritol.pentanitrate.is 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

can't open my chase.com or constant contact accounts since new update. All other sites fine.

Since the latest updates, I can't access at least two sites I need to go to daily. (chase.com and constantcontact.com) All other sites open fine and those two open in Ch… (read more)

Since the latest updates, I can't access at least two sites I need to go to daily. (chase.com and constantcontact.com) All other sites open fine and those two open in Chrome. I read that this is a known issue with the update. I don't understand the fixes. I just need things to work!

I have a mac with a free Avaast app running. Not aware of any firewalls.

Error says: "The connection has timed out" in both cases.

Asked by jlevant 2 years ago

Answered by jlevant 2 years ago

  • Archived

Browser issue

I haven't been able to open a website (remnote.io ) on Firefox It is a blank white screen I cleared cache data and tried again, it didn't work The website worked on Chrom… (read more)

I haven't been able to open a website (remnote.io ) on Firefox It is a blank white screen I cleared cache data and tried again, it didn't work The website worked on Chromium, I was hoping to get it to work on Firefox, since all my add-ons etc. Are on it.

Asked by vibhunagrath 2 years ago

Last reply by vibhunagrath 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox unusable on eBay!

I've used Firefox forever, however in the last couple weeks, I can no longer use eBay as the webiste looks weird and my account is inaccessible. (See attachment.) I've… (read more)

I've used Firefox forever, however in the last couple weeks, I can no longer use eBay as the webiste looks weird and my account is inaccessible. (See attachment.)

I've cleared all history/caches/etc. per forum suggestions. No change. So now to use eBay, I have to switch to Safari or Chrome (which I rarely use.)

Using new 2020 Macbook Pro and latest Firefox 80.0 update. Any suggestions would be greatly appreciated!

-G

Asked by TheGMan 2 years ago

Answered by Wesley Branton 2 years ago

  • Archived

Wire web app not working after update to firefox 80

This site https://app.wire.com/auth/ is not working properly after update to firefox 80. I see login screen, press arrow to login then server sync starts and stops after … (read more)

This site https://app.wire.com/auth/ is not working properly after update to firefox 80. I see login screen, press arrow to login then server sync starts and stops after a second and I am back at login screen. Worked fine in firefox 79 this morning.

Asked by Piterk 2 years ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

I can’t login to the Ebay site. Firefox 80.0.

Hello! I immediately apologize for any possible mistakes or incorrectly composed sentences - I am writing this message through a translator. I hope that I can convey my t… (read more)

Hello! I immediately apologize for any possible mistakes or incorrectly composed sentences - I am writing this message through a translator. I hope that I can convey my thoughts, please treat with understanding. I just started using Firefox, after Chrome and Edge it is like a breath of fresh air, everything works great, except for the Ebay website. The site itself is working, but I can't log in there. The page is loaded after entering data with the message "Access To Website Blocked". In support, I found a similar problem, they advised to disable tracking protection, but this doesn't help. I also cleared all browser data, history, cookies, cache. Launched the browser in safe mode. It doesn't help either. I thought that the Adguard program was to blame for this - I turned it off. And it didn't work either. Moreover, I can access the site without any problems through Google Chrome and Microsoft Edge. Even through the mobile version of Firefox, you can log in without problems, but on a PC there is no. I made such banal methods as rebooting and checking for system and driver updates. The PC rebooted, Windows 10 was updated to the latest version (Home, 64 bit, version 2004, KB4566782, OS build 19041.450), the drivers were all updated too. Firefox on this computer has not been used before, i.e. the reason is definitely not in the hardware and hardly in the software. Only one site Ebay doesn't work. Everything else works flawlessly. Please, help fix this problem. Or at least help send Mozilla report somehow.

Asked by Виктор 2 years ago

Answered by Виктор 2 years ago

  • Archived

Youtube menus not working/ Menus do youtube nao estao funcionando

Hello, So this is pretty much it. Any youtube menu (notifications, the menu when you click on your picture - or channel picture-, the menu to save on a playlist) isn't wo… (read more)

Hello, So this is pretty much it. Any youtube menu (notifications, the menu when you click on your picture - or channel picture-, the menu to save on a playlist) isn't working properly. Even if I like a video, and reload the page, the like disappear. Only on youtube, only on firefox (tested on other browsers and mobile it's ok). For example, on notifications I click and it keeps loading. On the "Save" button in order to add to a playlist, I click and nothing happens. So it's really hard to change accounts on youtube, for example. And this started after the last update (in the last two days). I already tried to start in safe mode, to turn off every extension, antivirus, clear the firefox cache, and it keeps hapening. Windows 10, 64 bits. Firefox 80

Asked by morenovalerio 2 years ago

Last reply by morenovalerio 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Chinese Characters of Microsoft YaHei displays strange on Manjaro-Firefox, and it will make Edge and Firefox on Windows display strange too.

https://forum.manjaro.org/t/firefox/17542 Chinese Characters displays strange (some characters are extremely large) on Manjaro, and it will make Edge and Firefox on Windo… (read more)

https://forum.manjaro.org/t/firefox/17542

Chinese Characters displays strange (some characters are extremely large) on Manjaro, and it will make Edge and Firefox on Windows display strange too.

Asked by 1900011604 2 years ago

Answered by 1900011604 1 year ago

  • Archived

Problem with signing in YouTube on my PC

Hello, I have a problem with YouTube from my PC. I was already signed in my account and suddenly today I cant's see anywhere the option "Switch accounts" and "sing out" w… (read more)

Hello, I have a problem with YouTube from my PC. I was already signed in my account and suddenly today I cant's see anywhere the option "Switch accounts" and "sing out" when I click on my picture up on the right edge. Also, even though I am singed in and I can see my picture on up on the right edge, at the same time I see on the left, the icon to sign in (it is under history) and I don't see my playlists. However if I click on "Library" (above history) on the new page I see my playlists. If I click on the sign in on the left side (under history) it shows me it shows me again to sign in (even though I had signed in before and I could see my picture on the top of the right corner), I click on my icon and I read: 405. That’s an error. The request method GET is inappropriate for the URL /youtubei/v1/guide. That’s all we know.

It seems like I am signed in, but at the same time not signed in. It's very strange and it has never happened to me. Firefox is updated. On my mobile I don't have any problem. I used Google Chrome and Microsoft Edge and I don't have any problem. Everything is OK there. Only with Firefox on PC I have this problem. I cleared the Cache and Cookies and restarted it, but the problem remains. I also turned off all my add-ons and it didn't fix the problem. What to do? Please, I need your help.

Asked by sfakianaris 2 years ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

specific page won't load

I'm trying to load autotrader.com. It initially loads the homepage, then quickly loads the following: We're sorry. Our site has experienced an error. When I open the site… (read more)

I'm trying to load autotrader.com. It initially loads the homepage, then quickly loads the following: We're sorry. Our site has experienced an error.

When I open the site in a private browsing window, it loads fine.

I've cleared out cookies and cache for the site. I've also cleared out cookies and cache and offline website data for all sites for the last four hours.

How can I resolve this? (And can I remove additional site data only for autotrader.com without removing data for all other sites?) Thanks for any help.

Asked by 777bb 2 years ago

Last reply by 777bb 1 year ago

  • Archived

Can't login to YouTube, Error 405

Hello. I am having the same issue as another user, but they flagged their question as solved so I'm making a new one just in case. I can't login properly to YouTube, only… (read more)

Hello. I am having the same issue as another user, but they flagged their question as solved so I'm making a new one just in case.

I can't login properly to YouTube, only in Firefox, even after clearing cache and cookies and disabling add-ons/running safe mode. I can login to my Google account, view my playlists and recommended videos (although the main page with recommendations only shows 5 lines of videos and when scrolling further is not loading). I can't make any edits, for example add videos to the "Watch Later" playlist, that require a login. When I click login, Google shows the 405 error "The request method GET is inappropriate for the URL /youtubei/v1/browse/edit_playlist. That’s all we know." or with other URL, depending on the action taken.

What can I do? Thank you.

Asked by yana k 2 years ago

Last reply by sites 1 year ago

  • Archived

Firefox crashes before opening

A few days ago my Firefox browser started crashing before it even opens. I'm not very tech-oriented. Can I just delete Firefox then re-download it? I have an older Mac… (read more)

A few days ago my Firefox browser started crashing before it even opens. I'm not very tech-oriented. Can I just delete Firefox then re-download it? I have an older Mac that is running low on storage, so this may have been a contributing factor. I have deleted some stuff and have some storage but Firefox still crashing. I get only a box that says Firefox crashed and do I want to send a report. So I send the report and get no response. I am using Safari for today - but this is not my choice - Safari doesn't load links like it should. Never had ANY problems with Firefox before and have used it predominately for 20+ years.

Thank you for any instructions you can send me on how to fix my Firefox.

Asked by janicek61 2 years ago

Last reply by FredMcD 2 years ago

  • Archived

Wordpress "justify" not working

I run a blog on WordPress and while editing a blog post I tried to "justify" the paragraph but it did not work. I previously used chrome in which it worked, but in Firef… (read more)

I run a blog on WordPress and while editing a blog post I tried to "justify" the paragraph but it did not work. I previously used chrome in which it worked, but in Firefox it seems that its is not working.

Asked by Najm Us Saqib 2 years ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Archived

Firefox running extremely slow

Hello all, I've yet to test this in great detail. But, it would appear that Firefox is running super slow. It's using about 3GB of ram out of my 16GB (Seems low imho). W… (read more)

Hello all, I've yet to test this in great detail. But, it would appear that Firefox is running super slow. It's using about 3GB of ram out of my 16GB (Seems low imho).

When opening websites like Facebook, videos, the message box etc lags. On YouTube videos can lag, and other sites that have elements that popup etc seem to lag.

I only run an AdBlock, and it's even disabled on the pages that lag. These issues aren't present in Google Chrome or Edge. In fact, Facebook is super responsive in Chrome.

I've tried various things to solve it mentioned on this forum, including entering some urls to access more advanced settings which hasn't worked.

Thanks alot.

Asked by cameron.bishop71 2 years ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Lost embedded video, pictures and some links

I am using FF56 and still not prepared to upgrade to post 56. Until recently I would see embedded videos and pictures in some forums, which now appear grey or the post se… (read more)

I am using FF56 and still not prepared to upgrade to post 56. Until recently I would see embedded videos and pictures in some forums, which now appear grey or the post seems to have a big gap to the end. If I click on the grey area, the picture will appear when I click on it.

I have contacted the sites and they blame FF stating, that no new algorithms are in use.

Does anyone know why this may have happened and how I can fix this?

Asked by Rad1o 2 years ago

Last reply by Rad1o 1 year ago

  • Solved
  • Archived

web browsing

i dont know why but since the update i can t reach https://www.cdiscount.com/ anymore. it works well on, edge but not on mozilla. i disabled adblock for this website. … (read more)

i dont know why but since the update i can t reach https://www.cdiscount.com/ anymore. it works well on, edge but not on mozilla. i disabled adblock for this website.

Asked by quibito 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago