Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Can not access bank account truist.com

I can not access for days my bank account at truist.com. It shows it is loading but never does. I CAN access from any other browser want to use! Truist says it is a Firef… (read more)

I can not access for days my bank account at truist.com. It shows it is loading but never does. I CAN access from any other browser want to use! Truist says it is a Firefox browser issue.

Asked by wgray2141 11 months ago

Answered by wgray2141 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox high CPU Usage even when no tabs open in a separate process

Hey folks, i am facing issue with high CPU usage on firefox in completely different process other as visible in task manager than my actual process for firefox. is there… (read more)

Hey folks,

i am facing issue with high CPU usage on firefox in completely different process other as visible in task manager than my actual process for firefox. is there something wrong with firefox or my system.

This separate process uses more than 60% of my CPU (AMD Ryzen 5 4600). If I close that process in the task manager nothing happens to my current firefox process and i can use firefox normally.

But everytime this separate process starts my system fans ramp up and CPU temps peaks to 70 degrees celsius. and i have to end that process to make it run normally. Thats a quite annoying process to do every time.

I am able to recreate this separate process by:

  1. 1. Plug my system for charging
  2. 2. I was working offline and connect to internet

both the times the separate process automatically starts and uses very high amount of CPU. I even left my system for 2 hours to keep that process running and complete whatever it was doing. but nothing happend. It continued to run for 2 hours also.

Please find a solution for this. I have already tried solutions provided in the forum:

  • Restarting firefox
  • Refreshing Firefox
  • Enabling hardware accleration
  • Clearing some user profile data
  • Completely uninstalling firefox and deleting the residual files then reinstalling etc.

but nothing worked.

Asked by Kj 11 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 11 months ago

  • Solved
  • Archived

YouTube videos on Firefox getting slower and jerky.

YouTube videos on Firefox getting slower and jerky. After refreshing Firefox (Settings -> Help -> More troubleshooting information -> Refresh Firefox), it is OK,… (read more)

YouTube videos on Firefox getting slower and jerky. After refreshing Firefox (Settings -> Help -> More troubleshooting information -> Refresh Firefox), it is OK, but only for a short while. Then the problem starts again. Same YouTube videos are running fine with Chrome at the same time.

Running Windows 11 Pro (Clean windows setup not long ago and the issue was there from the beginning.) German Language Firefox 116.0.2 Build ID 20230805021307 Intel CPU i7-1360P, 16 GB RAM, 1TB M.2 SSD

Would really appreciate a solution for the issue because I really like Firefox!

Asked by guidox11 11 months ago

Answered by guidox11 8 months ago

  • Archived

Cut / copy and paste, nightmare!!!

Cut /copy and paste, nightmare!!! what is going on? Cut / copy and paste should be easy, its not. Open a new tab, google homepage, and unable to paste the item I had jus… (read more)

Cut /copy and paste, nightmare!!!

what is going on? Cut / copy and paste should be easy, its not. Open a new tab, google homepage, and unable to paste the item I had just copied from another tab, it will only work when I go back to original and recopy? Too time consuming this issue.

Asked by changeittillitbreaks 11 months ago

Last reply by changeittillitbreaks 8 months ago

  • Archived

Enhanced Tracking Protection NOT Detecting Trackers on All Sites I Visit

Hi, I have come across an issue where the Enhanced Tracking Protection (ETP) feature has stopped working on every single website I visit. Every website I visit, the ET… (read more)

Hi,

I have come across an issue where the Enhanced Tracking Protection (ETP) feature has stopped working on every single website I visit.

Every website I visit, the ETP icon is greyed out and not detecting any trackers.

For instance, when visiting the independent website, the ETP icon usually glows blue to indicate there are trackers. However, now, it is just greyed out, which is incorrect.

So far, I have done the following troubleshooting steps to fix the issue, but I have had no success:

  • Uninstalled and reinstalled Firefox
  • Signed out and signed back in
  • Disabled and removed all extensions
  • Cleared cookies, cache, history, site settings, etc.
  • Opened Firefox in Troubleshoot Mode (with extensions disabled)
  • Deleted my profile/files and created a new one

I have also checked this article: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1327504

Can someone please help me with this, as I have no idea what else to do to fix this issue?

I started Firefox from scratch with a new profile, and the ETP worked for a short period, but when I closed and restarted Firefox, it just stopped working on every single site - this keeps persisting.

Any help would be appreciated!

Asked by Anand Prajapati 10 months ago

Last reply by zeroknight 10 months ago

  • Solved
  • Archived

'Downloads' directory is created unexpectedly

When I open `about:preferences` tab, `Downloads` directory is created in my home directory, despite my downloads directory is different. I've read issue 474718 which stat… (read more)

When I open `about:preferences` tab, `Downloads` directory is created in my home directory, despite my downloads directory is different. I've read issue 474718 which states that it was fix but i still experience it. Linux x86_64

Asked by sgp25 11 months ago

Answered by jonzn4SUSE 11 months ago

  • Archived

Send tabs to other devices

I used to be able to send tabs between my devices, say when I go from my home computer to my laptop. This option seems to have gone missing, like I don't even see the opt… (read more)

I used to be able to send tabs between my devices, say when I go from my home computer to my laptop. This option seems to have gone missing, like I don't even see the option when I right click on a tab. What happened to this option? Did I somehow disable it? Can it be restored?

Asked by SandyLoams 11 months ago

Last reply by Paul 11 months ago

  • Archived

Annoying Letterbox Black Bars on the left and right sides of video player on rumble.com website

Hello Using the video player for streaming on http://www.rumble.com running Firefox version: 116.0.3 - shows up letterbox black bars on the left and right sides of the … (read more)

Hello

Using the video player for streaming on http://www.rumble.com running Firefox version: 116.0.3 - shows up letterbox black bars on the left and right sides of the image via my main, default profile that cannot be cropped with zooming.

Using a brand new, clean profile with the same 100% default zoom setting, the same Fonts settings, the option for 'Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above' is enabled on both profiles, the uBlock Origin add-on is also enabled on both profiles as well, (but even with the uBlock Origin add-on disabled on my main, default profile the letterbox black bars for the video player are still present).

I've tried comparing all the settings on my main, default profile to my brand new, clean profile but from what I can see everything is just about identical.

Bellow are screenshots of the video player in action on the rumble website of my main, default profile vs my brand new, clean profile with the zoom level set at: 180%

The only aspect that I can recall which is different between the 2 profiles is that a little while ago on my main, default profile I changed the scrollbar in "about:config" to the Android version because I like how thin the Android version of the scrollbar is, but apart from that I can't remember anything else I changed.

I don't really want to migrate over to the brand new, clean profile because I have my main, default profile configured the way I like it, so if anybody has any advice on how I can get rid of the letterbox black bars that would be appreciated.

Note - this only happens with the rumble website, doesn't happen with the YouTube website or any other video streaming platform.

Asked by TheThingKing 11 months ago

Last reply by TheThingKing 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Wont load Death Records

West Virginia has a website to download old death certificates, but they wont load. There's nothing but a blank page. I'm not positive that it's a Firefox problem, as a … (read more)

West Virginia has a website to download old death certificates, but they wont load. There's nothing but a blank page. I'm not positive that it's a Firefox problem, as a friend of mine who uses IE cant load them either, however, she CAN load them on her Tablet. As a historian, I really need to get these records for my research, so I was wondering if someone could go to the site and see of the records appear for them to be downloaded. This is a direct link to one of the records:

link text

While this is the main page were you enter the name you are looking for: link text

If you discover anything, please let me know. Thanks!

Asked by wvsky 11 months ago

Answered by wvsky 11 months ago

  • Archived

FF 116.0 having loading issues with webpages

I got the v116.0 update yesterday and since then, there's been some annoying hiccups with loading webpages. It's not a specific site that is having an issue and it seems… (read more)

I got the v116.0 update yesterday and since then, there's been some annoying hiccups with loading webpages.

It's not a specific site that is having an issue and it seems completely random. The best I can say is that if I just do websearches from the default Duckduckgo engine or if I use !g to search google through it, eventually i'll hit the hiccup.

What seems to happen is that i'll try to go to the website/perform a search and then it will just load a blank white page and hang there. None of the browsing function buttons will be available (so can't click refresh) but if I highlight the address bar and hit enter again, it will suddenly load without issue.

Asked by rainzersaurus 11 months ago

Last reply by cor-el 8 months ago

  • Archived

Firefox tries to open select button returning 404 error, other browsers see it as button

Hi Our website has recently been experiencing a problem with a button, which it tries to open which returns a 404 error. Other browsers accept the button The link on the… (read more)

Hi Our website has recently been experiencing a problem with a button, which it tries to open which returns a 404 error. Other browsers accept the button The link on the button is https://www.neotropicalbirdclub.org/checkout/%3C/label when copied but shows as https://www.neotropicalbirdclub.org/checkout/</label. </p>

Thanks in advance for your assistance

Chris Balchin

Asked by csbalchin 10 months ago

Last reply by csbalchin 10 months ago

  • Archived

why is it so difficult to get spell check to work?

I went into setting and made sure spellcheck is enabled and it is, but there are no other options there. I did exactly what it said on your help article and right clicked… (read more)

I went into setting and made sure spellcheck is enabled and it is, but there are no other options there. I did exactly what it said on your help article and right clicked in the text box on multiple different web pages and there is NO OPTION. It should not be this complicated.

Asked by tremault 11 months ago

Last reply by cor-el 11 months ago

  • Solved
  • Archived

google.com won't load

The google search bar on the homepage doesn't work, just does an infinite load, the same with google.com. The extensions I have are AVG Online Security, Malwarebytes, and… (read more)

The google search bar on the homepage doesn't work, just does an infinite load, the same with google.com. The extensions I have are AVG Online Security, Malwarebytes, and AVG Anti-Tracking. The version is the latest version 116.0.1

Asked by anthonyjshaffer917 11 months ago

Answered by anthonyjshaffer917 11 months ago

  • Archived

Newest post link doesn't work

Hi all, Since I've started using Firefox, at the few forums I visit (phpBB) the direct links to 'last post' don't work. In any other browser (mobile, laptop, computer) if… (read more)

Hi all, Since I've started using Firefox, at the few forums I visit (phpBB) the direct links to 'last post' don't work. In any other browser (mobile, laptop, computer) if I click the button to go to the first unread message, I go to the first unread message. In Firefox, it depends.

- Most of the times it will just go to the top of the last page of the thread, even if there are 2, 5 or 25 messages that I've read earlier. It will not go to the actual first new post. - If there's a new page of the thread (let's say page 4/4) with posts, but there are unread posts at page 3/4, Firefox will go to the top of page 4/4 anyway. And I'll have to manually find out if I missed new messages at page 3/4.

This week I bought a new laptop (Windows 11) and I logged in at Firefox with the same profile, hoping that the new device would erase this 'unconvenience'. However, it didn't. This makes me believe that there's an option I clicked once on my older device (Windows 10), but can't find back. Can you wizards maybe tell me where to find this box I need to (un)tick to stop Firefox from doing this? I tried using Firefox on my Android mobile once, but it had exactly the same thing, so I stopped using that and swtiched to another browser.

Something strange at these same forums is that if I click "Show threads with new posts", it will give me a list. If I visit one of the threads, go back to the list and hit refresh, sometimes not only the thread I just read will go to 'read', but randomly one or more other threads will also show up as 'read', while I never touched it. Bug?

Thanks in advance!

Asked by Mikos88 11 months ago

Last reply by Mikos88 11 months ago

  • Archived

Osu not playing audio at beatmaps demo.

So I am having trouble using osu.ppy.sh/beatmaps website. Seems like the audio demo play just doesn't work at all even after I reinstall the app. Any suggestion? … (read more)

So I am having trouble using osu.ppy.sh/beatmaps website. Seems like the audio demo play just doesn't work at all even after I reinstall the app. Any suggestion?

Asked by eddy2912 11 months ago

Last reply by eddy2912 11 months ago

  • Solved
  • Archived

How do I remove "Redirect notices" when trying to naviagte to web sites

Every other search I do a Redirect Notice pops up. How do I get rid of this. Have used MS Edge and this browser does not have the problem, I am reluctant to transfer to E… (read more)

Every other search I do a Redirect Notice pops up. How do I get rid of this. Have used MS Edge and this browser does not have the problem, I am reluctant to transfer to Edge but will if I can't resolve this issue.

Asked by Holard 11 months ago

Answered by Holard 10 months ago