Showing questions tagged: Show all questions

Tumblr only half logging in

To start out with i have cleared my cache multiple times, tried every single security setting possible in between clearing, and have whitelisted all relevant sites. The … (read more)

To start out with i have cleared my cache multiple times, tried every single security setting possible in between clearing, and have whitelisted all relevant sites. The problem is that every time I open a tumblr blog or a specific post the website acts like i am logged out. this only happens on firefox. I am logged in, when i click the log in prompt, as shown in my attachment it goes right to the front page with me logged in.

The ONLY workaround for this that i have found, and i cannot use this every time on every blog so I refuse to call it a solution in any way shape or form, is to turn off the enhanced protection for that particular blog (and it works on a blog by blog basis NOT site-wide so i have to do this EVERY. SINGLE. TIME.), then CLICK on the in-dash preview for the blog in my dashboard (not possible if i am trying to look at a sent link or any blog that i didnt find through my dash) and THEN open the link. turning off protection AND previewing the blog are both necessary or this doesnt work. if i just whitelist the blog's url and refresh nothing happens, not even if i clear the cache 50 times and turn off every security setting. if i have every security setting on and take these steps it does work, so its not my personal settings and its NOT THE CACHE

Id very much like the website to function as intended and not be broken because this is a game breaker for me using firefox. i love this browser but i use tumblr every day and if this doesnt get fixed ill have to switch.

Asked by vampirekittiz 2 days ago

Last reply by petergroft 1 day ago

Firefox Refusing To Open

When I first downloaded Firefox it opened normally and stayed open for around twenty seconds after which it crashed. Every subsequent attempt to open it has resulted in t… (read more)

When I first downloaded Firefox it opened normally and stayed open for around twenty seconds after which it crashed. Every subsequent attempt to open it has resulted in the outline of the program briefly flashing in the corner of my screen but otherwise nothing. It also doesn't appear in task manager. I have scoured the internet looking for solutions and have reinstalled it several times but nothing has worked. Any help would be greatly appreciated.

Asked by Jetpackrider 6 days ago

Last reply by petergroft 1 day ago

I synced my Google bookmarks onto my firefox browser and lost all my firefox bookmarks, can I get them back

I stupidly exported my Google browser bookmarks to Firefox when setting up on a new device and lost all my firefox bookmarks from all my other devices as a result. I am u… (read more)

I stupidly exported my Google browser bookmarks to Firefox when setting up on a new device and lost all my firefox bookmarks from all my other devices as a result. I am utterly horrified and freaking out - it's years of bookmarked articles that I'd even organised into folders! Is there any way to get them back?

Asked by Andorean84 2 days ago

Last reply by cor-el 1 day ago

importing passwords firefox 105.0.1

Hello, I was having problems with one of my passwords not updating correctly in firefox 105.0.1 I exported all of the passwords into a csv file and then followed the s… (read more)

Hello,

 I was having problems with one of my passwords not updating correctly in firefox 105.0.1   I exported all of the passwords into a csv file and then followed the steps outlined here in the forum to turn on import passwords from a file.  Then while trying to fix the password problem I removed all passwords/ids.  I clicked on the import from a file, selected the file I exported to but nothing happens.. No passwords, no id's. I thought maybe I wouldn't see it in the about:logins screen, so  I tested out three different sites from the export file and no luck on anything.  I was expecting a box to pop up telling me the import was successful or if I was sure I wanted to import all of these passwords but nothing, so even though I get the drop down to import I can't.  Has anyone experienced this problem before or any solutions.  

Thanks in advance

Asked by mlorkowski 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

DELETE MY ACCOUNT - UNABLE TO DO SO DUE TO ERROR

I can not be any more crystal clear. Delete my account immediately. I am appalled that your account deletion process is so bug ridden for a group that touts privacy so m… (read more)

I can not be any more crystal clear.

Delete my account immediately.

I am appalled that your account deletion process is so bug ridden for a group that touts privacy so much.

No matter what I do, I get an 'Incorrect Password' error when I attempt to delete my account. I've tried changing my password. I've used the rest password link. I've changed it about 4 times now and the error persists.

Delete my account manually.

Asked by Tony 2 days ago

Last reply by cor-el 1 day ago

  • Solved

Firefox won't import bookmarks

Hello, I am changing computers. I used Mozilla Firefox on the old computer and now on the new one. It's the same version; I checked. I exported the bookmarks from the … (read more)

Hello, I am changing computers. I used Mozilla Firefox on the old computer and now on the new one. It's the same version; I checked. I exported the bookmarks from the old computer as HTML (that was the only option) but when I try to import them to the new computer and the same version of Firefox, they will not import.

Help?! Thank you so much! Julie

Asked by julie.parisi 2 days ago

Answered by julie.parisi 2 days ago

service desk application not working in firefox opening from Outlook (Version 2207)

Hello everyone my default browser is Firefox. The service desk application will not open in Firefox only this type of email won't open (see Screenshot). When I receive em… (read more)

Hello everyone

my default browser is Firefox. The service desk application will not open in Firefox only this type of email won't open (see Screenshot). When I receive emails and try to open them, it only displays a blank page and loads without success.

I always need to copy the link manually and open it in chrome.

What we did:

We tried several things such as

Deleting Firefox history, cache, cookies, etc. However, when doing this, the link works the first time but the following tries don't work, it just keeps loading infinitely (same behavior in a Private Window). Disabling all add-ons.

We have observed that the same links work as expected in Chrome and this behavior happens only with the links related to the customer issue view, other Jira links work normally.

I'm using the latest Firefox version such as Microsoft® Outlook® for Microsoft 365 MSO (Version 2207 Build 16.0.15427.20248) 64-bit

Asked by young-game 2 days ago

Unable to open youtu.be links on Firefox, getting error code: PR_CONNECT_RESET_ERROR

As the subject suggests, links of the type "youtu.be" (Sample : https://youtu.be/pBI3lc18k8Q) are failing to open in firefox while other browsers can easily redirect it t… (read more)

As the subject suggests, links of the type "youtu.be" (Sample : https://youtu.be/pBI3lc18k8Q) are failing to open in firefox while other browsers can easily redirect it to standard youtube.com hostname. Even firefox android works fine but not on Windows PC.

Many solutions (like modifying browser network settings, turning off proxy, dns over https, about:config changes) didnt work. Even a fresh firefox install fails to open this link type. This needs to be fixed ASAP as most of the youtube links are nowadays shared in this shortened format and such an issue would prevent newcomers to switch to Firefox completely(I am one of them)

Asked by bhutoray123 2 days ago

Stuttering When Playing Higher Resolution AV1 YouTube Videos

I am experiencing poor performance on YouTube videos using the new AV1 codec. Hardware accelerated decoding is enabled on my AMD gpu, but the performance in Firefox is no… (read more)

I am experiencing poor performance on YouTube videos using the new AV1 codec. Hardware accelerated decoding is enabled on my AMD gpu, but the performance in Firefox is not as good as it should be. I first noticed the issue when trying to play an 8K video. The stuttering and frame drops at 8K make the video unplayable, but I also noticed that it was happening at 4K as well. At 4K, the stuttering is much less severe, and there are no dropped frames, but it can still ruin the experience of watching the video once I notice it stuttering every few seconds. I know this is an issue with Firefox specifically because the same videos play back much better on edge. There are still a few dropped frames in edge, so I think AMD might need to improve their drivers as well, but the videos are playable on edge whereas in Firefox they're not. I have also found that disabling hardware acceleration in Firefox actually results in the videos playing back much smoother. The cpu decoding is working far better than gpu decoding, but my general understanding of computers tells me this should not be the case.

Please help me figure out why this is happening, and let me know if you need any more information about my system or the issue.

Asked by ComputerGeek347 2 days ago

Firefox crashing instantly on startup

Firefox is crashing instantly on startup on Windows 11 22H2 x64-Architecture. Things I've tries: Running in troubleshoot mode (Fails because Firefox doesn't even start) R… (read more)

Firefox is crashing instantly on startup on Windows 11 22H2 x64-Architecture.

Things I've tries: Running in troubleshoot mode (Fails because Firefox doesn't even start) Reinstalling (Doesn't help event when doing a complete fresh install, deleting profiles, registry entries, and the program itself) Running windows in safe mode (Does work but I don't want to run in safe mode constantly) Adding a firewall exception (Doesn't work) Add an antivirus exception (Doesn't work)

I'm not getting any error reports or anything in general. I click the icon and it crashes.

Asked by Lxtte 5 days ago

Last reply by Lxtte 2 days ago

Website Display

Hello, we are having an issue with one webpage we visit very often not displaying correctly on our computer screen using Firefox as the browser. We have used this page f… (read more)

Hello, we are having an issue with one webpage we visit very often not displaying correctly on our computer screen using Firefox as the browser. We have used this page for 5+ years on Firefox and in the last few days it went from displaying 3 Columns to 2 Columns on Firefox (very annoying). If we look at this same website page in Microsoft Edge it displays correctly. We have tried various search options to figure this out with no luck ~ hoping this "community" can help us figure out why and what to do to fix this! Here is the webpage: https://mobilehomespot.com/mobile-home-listings-all

Asked by floridamobilehomespot 3 days ago

Last reply by cor-el 2 days ago

How can I see HTML DOM structure via console in Firefox?

How can I see HTML DOM structure via console in Firefox? In Chrome when I type "document" in the console, I see clearly the HTML DOM structure. When I do this in FireFox … (read more)

How can I see HTML DOM structure via console in Firefox?

In Chrome when I type "document" in the console, I see clearly the HTML DOM structure. When I do this in FireFox I get a bunch of extra info and it's even hard to figure out the the HTML DOM structure. My question is: Where to find or how to display the HTML DOM in FireFox the way it's displayed in Chrome? DOM tool is enabled but shows completely different information (I tried DOM tab in tools it is not the same). Didn't find any solutions for this.

Asked by shcherban.daniil 3 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 days ago

When going full-screen on video, the browser doesn't show the full-screen the first time

When going full-screen on video, the browser doesn't show the full-screen the first time. For example, when I want to view a full-screen video on YouTube/Disney/Netflix/… (read more)

When going full-screen on video, the browser doesn't show the full-screen the first time.

For example, when I want to view a full-screen video on YouTube/Disney/Netflix/Prime Video, I select the full-screen button as usual. However the top left-hand side corners always show a thin blue hue. The thin blue hue only goes away when I leave full-screen and re-select it.

Any ideas on what might be causing this? My browser is up-to-date

Asked by benico50 4 days ago

Last reply by benico50 3 days ago

Firefox Alpenglow Issue

I ran into an issue with the Alpenglow extension conflicting with the Dark Mode extension. On version 105.0.1 (It may happen on other versions, it's just that I only test… (read more)

I ran into an issue with the Alpenglow extension conflicting with the Dark Mode extension.

On version 105.0.1 (It may happen on other versions, it's just that I only tested it on that version.), all of the default themes, ran into defaults where they tend to fallback to the Default Dark Theme, which, while totally usable, is not the theme I wanted. The Alpine Theme was the theme that I tested with first, but it's actually also an issue on the Light theme as well. Both themes tested were official themes that were made by Mozilla, not a third-party.

Asked by Zack 3 days ago

Move logins/passwords from Windows 8.1 to Windows 11.

Syncing doesn't work from old computer to new computer. logins now converted to .csv and stored on new computer. How to move from Excel file to Firefox? Can it be done?… (read more)

Syncing doesn't work from old computer to new computer. logins now converted to .csv and stored on new computer. How to move from Excel file to Firefox? Can it be done?

Asked by Tom 4 days ago

Last reply by cor-el 3 days ago

pop up tags

when i put my cursor on something(home...delete...etc) a pop up displays telling what i am pointing at. most times, these popups obscure the button that i am trying to ac… (read more)

when i put my cursor on something(home...delete...etc) a pop up displays telling what i am pointing at. most times, these popups obscure the button that i am trying to activate blocking my efforts. is there a way to disable these labels ? Also, is there an ad-on or theme that will make the scroll bar on the right-hand side of the window a size that a human can use ? the stock one is almost too small to grab. thank you.

Asked by jetmaker2013-buy 4 days ago

Last reply by Dropa 3 days ago

SPYWARE ALERT!!! Cookies and Site Data does NOT clear

SPYWARE ALERT! Attempted to Clear Data via Settings/Privacy and Security/Clear Data/Clear/Clear NUMEROUS TIMES and it consistently leaves 2.0 MB of Cached Web Content. TH… (read more)

SPYWARE ALERT! Attempted to Clear Data via Settings/Privacy and Security/Clear Data/Clear/Clear NUMEROUS TIMES and it consistently leaves 2.0 MB of Cached Web Content. THIS is the exact same reason that I quit using MS Edge.

Asked by sfcwcm3 3 days ago

Last reply by Dropa 3 days ago