Showing questions tagged: Show all questions

mozilla vpn

How do you access Mozilla VPN after you have logged into firefox account - it only shows how to download and I have already downloaded it. I simply want to turn on the VP… (read more)

How do you access Mozilla VPN after you have logged into firefox account - it only shows how to download and I have already downloaded it. I simply want to turn on the VPN and select the location but no instructions are available for this or at least the instructions are not clear.

Asked by congofriends 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

lockwise passwords empty

hello, i have the latest firefox 93. all my passwords in lockwise are empty, but when i need a password or update a password i can tell that they are being updated. how c… (read more)

hello, i have the latest firefox 93. all my passwords in lockwise are empty, but when i need a password or update a password i can tell that they are being updated. how can i find the listing of my passwords in lockwise? thanks.

Asked by massarogregory 1 week ago

Last reply by CMECb.ka 5 days ago

Images on random sites refuse to load - no idea why

Hello, For a while now, I've had a strange issue where on random sites, Firefox won't load any images. I've already disabled all addons and had the same result, so that'… (read more)

Hello,

For a while now, I've had a strange issue where on random sites, Firefox won't load any images. I've already disabled all addons and had the same result, so that's not it.

Amazon is fine, all images load, but on sites like this one in the screenshot, they never do. In other browsers, it's fine.

https://gyazo.com/7bbacb2c120f300ae7fec7b4bf48c962

Asked by All Seeing Eyes 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

tabs and menu colors changed

The newest version of Firefox 89.0 (20210527174632) was installed the other day and now I have all background colors in light gray.Tried to change themes - I have default… (read more)

The newest version of Firefox 89.0 (20210527174632) was installed the other day and now I have all background colors in light gray.Tried to change themes - I have default in light colors, but even the when picking the theme it is displayed with night blue background for tabs that are not open (what I used to have) - instead now I have all tabs and the menu bar in the same bland light gray color. Please help me establish my old color scheme before the upgrade. Thank you.

Asked by romanigo 4 months ago

Last reply by MK+ 4 months ago

How do I diable muting on tabs?

I keep accidentally muting my tabs when all I want is to click on them to switch to them. I don't want the option to mute the tabs at all. I just simply want to switch to… (read more)

I keep accidentally muting my tabs when all I want is to click on them to switch to them.

I don't want the option to mute the tabs at all. I just simply want to switch to the tab when I click on it.

How do I do that?

My version is 89.0

Asked by guardianofthebox 4 months ago

Last reply by jscher2000 55 minutes ago

Email a webpage link in Firefox?

How can I email the link for a webpage I am on to someone? There used to be three little dots immediately to the left of the bookmark star on the page address that I coul… (read more)

How can I email the link for a webpage I am on to someone? There used to be three little dots immediately to the left of the bookmark star on the page address that I could right click and easily send the page link with. Now it appears to have disappeared (6/15/2021). Help!

Asked by barbara52 4 months ago

Last reply by Franz_von_Suppe 4 months ago

Typing 'google' for any reason causes a new tab to open up automatically.

Whenever I type the word 'google' for any reason, even when composing an email, Firefox automatically opens up a new tab. Google is my home page so the new tab that opens… (read more)

Whenever I type the word 'google' for any reason, even when composing an email, Firefox automatically opens up a new tab. Google is my home page so the new tab that opens shows the google main search page. What I have to do is type goo gle and then insert the cursor before the 'gle' part and back space. How do I stop this, please?

Asked by keshjig 4 months ago

Last reply by jscher2000 4 months ago

How to get rid of red address bar?

I noticed one day that when I opened firefox it would restart itself each time before letting me do anything. I couldn't figure out why, but I happened to run my mouse ov… (read more)

I noticed one day that when I opened firefox it would restart itself each time before letting me do anything. I couldn't figure out why, but I happened to run my mouse over an invisible add on. It was unlabeled as well so I have no idea what is was. I deleted it and reported it but after closing firefox it did the same thing upon repopening it. Now the address bar is red and I don't understand why, how do I make it go back to normal. Also I have refreshed firefox a couple times but after each refresh it is the same thing.

Asked by jason.t.langdale 3 months ago

Last reply by TyDraniu 3 months ago

Signed out of Firefox account after app restart

Hi, have a problem. I am using a Firefox account to sync between my PC and laptop. After I close Firefox on my PC, however, it signs me out of the account and I have to s… (read more)

Hi, have a problem. I am using a Firefox account to sync between my PC and laptop. After I close Firefox on my PC, however, it signs me out of the account and I have to sign in again when opening Firefox - happens every time I use Firefox and doesn't happen on my laptop. Suggestions? Thanks.

Asked by Adam Lukecze 3 months ago

Last reply by cor-el 6 days ago

Intermittent Fault - Google sites won't load

When using Firefox and searching with Google.com I will experience an issue where the Google links/websites won’t load. And if they have previously loaded and the issue b… (read more)

When using Firefox and searching with Google.com I will experience an issue where the Google links/websites won’t load. And if they have previously loaded and the issue begins none of the elements work. This issue is frustratingly intermittent. It will be fine for a few min and then break for a few min. I'd attach screenshots but there is no error - simply does nothing. I have done a bunch of troubleshooting and testing to get to the root of the issue.

  • Reload page
  • Restart Firefox
  • Cleared cache
  • Disabled Privacy/Security settings
  • Disabled Plugins
  • Updated Firefox
  • New Private Window
  • Tested another browser - Other browsers load google sites
  • Tested non google websites – Other websites are loading
  • Tested another network

I’ve noted that google.co.za seems to have a separate intermittency from google.com. However, I have tested and found both can be ‘broken’ at the same time. It also happens with Youtube.com. I am quite happy to continue troubleshooting, I just need some direction.

Asked by triton.rudman 2 months ago

Last reply by FredMcD 1 month ago

Black background via Windows 10's "High Contrast Theme" ignored

Firefox just updated a few minutes ago, and since the update my background in every website I visit is white. Previously my backgrounds were all black due to my Windows 1… (read more)

Firefox just updated a few minutes ago, and since the update my background in every website I visit is white. Previously my backgrounds were all black due to my Windows 10 "High Contrast Theme" being activated. Well since the update it seems Firefox "ignores" the Windows Theme settings and overrides them with its own. As far as I can tell, there is no way to make websites display with a black background like they did before the update. I hope this gets fixed.

Asked by rgp384 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Keep receiving "Secure Connection Failed" error (attempted fixes have not helped)

When opening various webpages or within embedded media, I frequently keep getting an error message saying: "Secure Connection Failed" generally followed with the error co… (read more)

When opening various webpages or within embedded media, I frequently keep getting an error message saying: "Secure Connection Failed" generally followed with the error code "PR_END_OF_FILE_ERROR" (usually this code, however I've seen several others). While I can hit refresh or the "try again" option and it will almost always work at loading the webpage, it's incredibly annoying and obtrusive to have to do this with practically every website I visit.

I first started noticing this issue a day or so ago after switching on the HTTPS-Only mode setting in Privacy & Security. I've tried using all the various configurations of this setting (on, off, only in private) but to no avail. I've tried with my VPN on and off, I've restarted my device, and I've cleared my cookies and cached data. None of these have helped me. I'd very much like to find a fix for this so I can get back to work as normal. Thank you for any help you can provide

I'm currently using Firefox version 92 (64bit) on a Windows 10, if that information is needed.

Asked by i.like.myths 1 month ago

Last reply by cor-el 23 hours ago

update computer location

Hello there! Hope you are doing well. I moved from 700 miles from my previous state & now when I do local searches, my computer shows suggestions for 2 other states i… (read more)

Hello there! Hope you are doing well. I moved from 700 miles from my previous state & now when I do local searches, my computer shows suggestions for 2 other states in opposite directions about 900 miles away. I've tried updating my location in my google account, but maps defaults my start location hundreds of miles away. I also called my IP (Comcast) & they can't help me. I use Firefox/bing to search everything. Ty so much for your time & help.

Asked by mare656 1 week ago

Last reply by cor-el 6 days ago

Sporadically cannot rearrange/detach tabs

Sometimes rearranging/detaching tabs no longer works. I have restarted my browser in troubleshoot mode and the issue persists. I would like to help while I'm currently in… (read more)

Sometimes rearranging/detaching tabs no longer works. I have restarted my browser in troubleshoot mode and the issue persists. I would like to help while I'm currently in this state if at all possible.

Version: 93.0 Windows version: 10 21H1 (though this has existed before this one as well) browser.tabs.allowTabDetach is true

Asked by ptsoccer 1 week ago

Last reply by jscher2000 6 days ago