Showing questions tagged: Show all questions

secondary email address doesn't display.

I added a secondary email address, but it doesn't display. After waiting several days, I tried adding again, but it wasn't accepted with the message email address already… (read more)

I added a secondary email address, but it doesn't display. After waiting several days, I tried adding again, but it wasn't accepted with the message email address already exists. It still doesn't display. I have reviewed the on-line instructions and followed them precisely. The instructions do not cover this issue.

Any suggestions or assistance appreciated.

Asked by Henry D 3 days ago

my video in a zoom meeting

My webcam worked fine with Chrome but since I changed to Firefox browser, I cannot show my video in a zoom meeting even though my Logitech HD webcam C16 camera shows that… (read more)

My webcam worked fine with Chrome but since I changed to Firefox browser, I cannot show my video in a zoom meeting even though my Logitech HD webcam C16 camera shows that it is working on my desktop outside of the zoom meeting. The audio is fine both ways and I can see others' video. They cannot see my video. Help! Diana

Asked by D 3 days ago

Need help to set duckduckgo as default for all tab.

Need help to set duckduckgo as default for all tab. (Ctrl+Shift+A) > Extensions , here i am not able to find the override option. My Firefox Version is 93.0 X64 (windo… (read more)

Need help to set duckduckgo as default for all tab.

(Ctrl+Shift+A) > Extensions , here i am not able to find the override option. My Firefox Version is 93.0 X64 (windows 10 home X 64) 

I tried to see if i can update firefox but it says already is updated.

Please help!

Asked by subhashishchatterjee100 3 days ago

Copying text from the URL bar which is NOT the URL actually only copies the url

This probably seems like a silly gripe, but when copy-pasting text, say from a website into a Google Doc, I used to often paste it into the URL bar first, then copy it to… (read more)

This probably seems like a silly gripe, but when copy-pasting text, say from a website into a Google Doc, I used to often paste it into the URL bar first, then copy it to paste into my Doc, because that was a quick easy way to remove formatting from the texts (hyperlinks, bold, etc.).

At some point relatively recently, this changed. Now when I paste a chunk of text into the URL bar and either cut or copy it from there, what I get when I paste it is just the URL of the page I'm on. The text I'd pasted into the URL bar might STILL BE THERE when I hit ctl+C and ctl+V but what gets pasted is the URL of the page that actually is nowhere to be seen. Is there a way around this or do I just have to take longer to remove formatting from pasted text now? Thank you for any info!

Asked by iamnotian 3 days ago

https-only mode is warning me against sites that are https

I have enabled https-only mode, but now Firefox is warning me against accessing various perfectly OK https sites, e.g. https://www.totalenergies.fr … (read more)

I have enabled https-only mode, but now Firefox is warning me against accessing various perfectly OK https sites, e.g. https://www.totalenergies.fr

Asked by BarbaraD 2 weeks ago

Last reply by BarbaraD 3 days ago

Firefox redirects my local virtual server website url to an external url

I am a web developer who makes websites on my local work station. I use XAMPP (Apache & PHP) on Windows. I edit my Windows hosts file to include server aliases like: … (read more)

I am a web developer who makes websites on my local work station. I use XAMPP (Apache & PHP) on Windows. I edit my Windows hosts file to include server aliases like:

127.0.0.12 pierremarketinggroup

...and then I add a virtual server to the Apache httpd.conf file, so that when I type:

http://pierremarketinggroup/

...in my address bar, it will take me to the local website on my workstation hard drive.

This has been working for years on Firefox, but now, after upgrading to PHP 8 in XAMPP and some fiddling around, Firefox no longer respects the local domain, but instead will redirect me to

https://www.pierremarketinggroup.com

...which doesn't exist, yet.

Firefox does the same thing with all my local, virtual domains. Chrome, Edge, and other web browsers continue to work normally, so I know my Apache and Windows hosts settings are correct.

What I have tried: - Cleared content cache, restarted Firefox. Didn't fix the problem. - "Refresh" Firefox. I think this was a mistake, as I lost all my logins, but too late now. Even so, it didn't fix the problem. I type the local address into address bar, and Firefox doesn't read it, or doesn't look up the local domain, or I don't know what.

I used to be able to fix the problem by going to Privacy & Security -> Cookies and Site Data -> Clear Data -> check Cached Web Content -> Clear, and that would usually fix the problem. Now it doesn't fix the problem.

How do I force Firefox to look up the domain on my local machine, instead of redirecting me to an external (and usually unrelated) url?

Asked by gregory.george.lewis 3 days ago

Is My Browser Compromised?

I noticed the following message at the top of my browser settings page - "Your browser is being managed by your organization." Except, this is on my home computer and not… (read more)

I noticed the following message at the top of my browser settings page - "Your browser is being managed by your organization." Except, this is on my home computer and not being managed by an organization. Is my browser compromised?

Asked by jclane64 4 days ago

Last reply by jclane64 4 days ago

SaveFrom.net Helper

The other day I downloaded SaveFrom.net Helper but then shortly after I deleted it. The program was deleted from the computer except that the green line with the program … (read more)

The other day I downloaded SaveFrom.net Helper but then shortly after I deleted it. The program was deleted from the computer except that the green line with the program name shows as an extension on the bar at the top of the Firefox page.

I cannot delete it. If I delete it once it reappears next time I load Firefox. The extension does not show up in add ons and extensions in Tools Firefox.

I have read an earlier reply that suggests delete Firefox and reinstall Firefox and that will get rid of it.

However, I am not anxious to try that as over time I have already extensions ad add ons and other customisation of Firefox, including all my bookmarks and I don't want to lose these and start again.

So here is my question. As the program is deleted and as their extension does not show up in Tools and then adddons, can I assume that the existence of the program name as an extension on one of the title bars at the top of Firefox is just an irritation and that this SaveFrom program cannot in any way add or do anything to my computer?

I can then live with it rather than deleting Firefox and starting again.

I would be so grateful for your help.

Thank you.

Asked by avwood 4 days ago

Firefox on Windows10 not playing videos from youtube, reddit

As the title says and I've tried the following: - Restarting my laptop - Clearing the cache and cookies - Disabling hardware acceleration - Disabling Enhanced Tracking Pr… (read more)

As the title says and I've tried the following:

- Restarting my laptop - Clearing the cache and cookies - Disabling hardware acceleration - Disabling Enhanced Tracking Protection - Running in Troubleshoot mode - Refreshing FF - Reinstalling FF (Currently running 93.0, 64bit)

Youtube buffers the video but won't actually play it. The same goes for Reddit.

I'm at a loss for what else to try.

Asked by eregimbald 4 days ago

Firefox keeps redirecting my localhost web page to another internet domain

I am a web developer who often writes websites on my own local computer. I use Apache web server, and using both the httpd.conf file and Windows' "hosts" file ( C:\Window… (read more)

I am a web developer who often writes websites on my own local computer. I use Apache web server, and using both the httpd.conf file and Windows' "hosts" file ( C:\Windows\System32\etc\hosts ) I can make an alias for 127.0.0.1, otherwise known as localhost. Because my name is greg, I can add a server name to my localhost, like http://greg/test.html.

This works pretty well, but sometimes when I add a new alias, like greg or gregory, Firefox doesn't pick up on it right away. I can go to http://greg/test.html in Chrome, and it goes to the local web page just fine. But if I try it in Firefox, it tries to redirect me to "http://www.greg.com". The usual fix is to go into Settings -> Privacy & Security -> Cookies and Site Data -> Clear Data -> Cached Web Content, then press CLEAR.

But this doesn't always work, and it seems like no matter what I clear, Firefox insists on not looking up my local server alias, but instead redirects me to https://www.greg.com.

How do I force Firefox to look for http://greg/ only on my local server?

Asked by gregory.george.lewis 4 days ago

Last reply by gregory.george.lewis 4 days ago

Print Preview not loading when launched from ColdFusion application on Windows 10

I have a Coldfusion application running on Windows 10. I just updated Firefox and when I launch the printer function from with the app, the Print Preview window flashes t… (read more)

I have a Coldfusion application running on Windows 10. I just updated Firefox and when I launch the printer function from with the app, the Print Preview window flashes then closes. The behavior is the same with tab_modal true or false.

Print preview is loading from Chrome and was working with Firefox for years up until the recent browser updates.

I'm using 93.0

Asked by mpal1 4 days ago

Firefox Sync Account. Locked out and only reasonable option for me is to use Chrome or Edge

Regrettably I got locked out of my Sync account due to losing my 2FA and recovery. Giving that to err is human and data losses happen, I had hoped that there would be an … (read more)

Regrettably I got locked out of my Sync account due to losing my 2FA and recovery. Giving that to err is human and data losses happen, I had hoped that there would be an alternate method of resolution, even if it means that the account is deleted so that the end user can use their primary e-mail account.

Given that my account login is my e-mail address and my e-mail address is the equivalent of a company holding my name and address I assumed it would be possible to use an official request for data removal.

Unfortunately Mozilla will only remove your e-mail address from mailing lists and not from sync account servers. So, it would appear that once you lose your 2FA, Mozilla can retain your personal details forever, and there's nothing you can do about it. Essentially what I got back after waiting for a month was being removed from any e-mail subscriptions and a 'get stuffed we can't help you, here's a link that we know can't help you'. Pretty bad after waiting a month.

It certainly makes it very secure, I'll say that, but also very weird to have an e-mail address that is unusable for the next few thousand years. Essentially on a blacklist. Having moved to Firefox after Netscape Navigator it's a shame to be locked out or to even be able to delete the account so I can start again. Anyway, my account sync with Edge and Chrome on both my Kubuntu and Windows install work fine so it's not like I don't have a browser that won't sync.

If anyone does have a solution, I'll take it, but after a month of trying various methods I think my e-mail address is now useless for Firefox Sync, and thus Firefox is now useless to me and I'll have to use Edge and Chrome instead.

Asked by jim.clow 4 days ago

Firefox leaves out lines in PDF

I use Firefox to display PDF. Since the new update some lines do not show up anymore. For example '=' is displayed as '-'; '≤' as '<' and the minus sign doesn't show u… (read more)

I use Firefox to display PDF. Since the new update some lines do not show up anymore. For example '=' is displayed as '-'; '≤' as '<' and the minus sign doesn't show up at all. If I zoom in the displayed area gets corrected. When I switch back to Automatic Zoom the lines are missing again.

Asked by paul.bajdala 4 days ago

Wav File

The following was asked already and got a reply but did not help. I also had this problem and I fixed i very simple. The problem was, "WAV files unable to play within bro… (read more)

The following was asked already and got a reply but did not help. I also had this problem and I fixed i very simple. The problem was, "WAV files unable to play within browser". What I did I went to Settings then applications in the search box I entered wav and the application can up and I changed the action to the player to use I chose Window Player and works perfect.

Asked by solkeys 4 days ago

typeerror

Hi, I'm getting an error half way through watching videos. It has really only been happening on tlc.com page. I notice that at some point, the ads won't run, so when I r… (read more)

Hi, I'm getting an error half way through watching videos. It has really only been happening on tlc.com page. I notice that at some point, the ads won't run, so when I refresh the error occurs. The complete error is "typeerror: sourcebuffer.remove: duration is nan" Can not find a fix, so if anyone has a fix, would love to hear it. Thanks

Asked by Jason 4 days ago

Autofill Credit Cards stopped working

Autofill credit card option is turned on but does not populate on a webform. I can see my saved credit cards, but when I click to add, they do not populate and the box di… (read more)

Autofill credit card option is turned on but does not populate on a webform. I can see my saved credit cards, but when I click to add, they do not populate and the box disappears. It used to work. I have Mozilla version 93

Asked by jelfman 4 days ago

403 error on xero.com login service

I and some colleagues using firefox get a 403 error when switching to xero.com authorization services. go.xero.com my.xero.com login.xero.com/identity/user/login … (read more)

I and some colleagues using firefox get a 403 error when switching to xero.com authorization services.

1) There is no error in other browsers and with postman. 2) On all versions of firefox, error 403. 3) When installing a clean isolated system on a virtual box - error 403. 4) The error occurs on any connected network. 5) WireShark showed packet loss: (on screenshot).

Technical features: 1) Windows XP (x32),Wwindows 10 (x64) 2) Firefox versions: 52.0-92.0 (latest)

P.S. Xero recommends that you contact you directly for assistance. Because not all users get this error under firefox.

Asked by lyama961 1 month ago

Last reply by lyama961 4 days ago

Extracted svg figure is different with which show in orginal html file

I have a local HTML file which executes some js functions to draw svg figure. The browser rendered the HTML well, and then I extracted the svg conent from console using c… (read more)

I have a local HTML file which executes some js functions to draw svg figure. The browser rendered the HTML well, and then I extracted the svg conent from console using console.log(document.getElementsByTagName('svg')[0].outerHTML) and save as "t.svg". I found there was a slight difference between figure in "t.svg" and the orignal HMTL rendered by browser. But when I redid these in chrome and ms edge, the "t.svg" and the HTML were exactly same.

Asked by xiestcn 5 days ago

Last reply by xiestcn 5 days ago

FIREBOX

I HAVE DESKTOP AND INSTALL WINDOW 11 IN THAN FIREBOX DOES NOT OPEN LAST 2 DAY GIVE ME SOLOUTION OR OTHERWISE I HAVE TO DELETE BROWSER WHEN I CLICK ON FIREBOX ICON SHOW … (read more)

I HAVE DESKTOP AND INSTALL WINDOW 11 IN THAN FIREBOX DOES NOT OPEN LAST 2 DAY GIVE ME SOLOUTION OR OTHERWISE I HAVE TO DELETE BROWSER


WHEN I CLICK ON FIREBOX ICON SHOW THE APPLICATION WAS UNABLE TO START CORRECTLY (0X0000022) CLICK OK TO CLOSE THE APPLICATION.

Asked by CENTERONLINENETWORK8757 5 days ago