Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Firefox Scroll bug

There appears to be a bug in Firefox when I use this website, https://www.ourguide.com.au/tv_guide.php?r=melbourne&w=now When you scroll down, the headings move right… (read more)

There appears to be a bug in Firefox when I use this website, https://www.ourguide.com.au/tv_guide.php?r=melbourne&w=now

When you scroll down, the headings move right and show above the wrong information, see attached screen shots.

If you use this website on Chrome, you don't get the scroll issue so I think it is either a Firefox bug or something that needs changing in my Firefox settings.

I am running Firefox 77.0.1 (64-bit).

Any help would be appreciated, thanks.

Asked by Hawkeye 4 months ago

Answered by FredMcD 4 months ago

YouTube logging out of account

After the latest update, youtube keeps logging me off my gmail account. After i sign in, click some video, it redirects me to the new url, and i get logged off once again… (read more)

After the latest update, youtube keeps logging me off my gmail account. After i sign in, click some video, it redirects me to the new url, and i get logged off once again.

Sometimes on the right side i can see that i am logged in, but on the left side bar it says that im not.

Asked by Tmrzhn 53 minutes ago

Microsoft edge

Hi! I have made Mozilla my default browser under "Default Application" but a Microsoft Edge (grrrrr!) still always opens when we start the computer. Even if it is indicat… (read more)

Hi!

I have made Mozilla my default browser under "Default Application" but a Microsoft Edge (grrrrr!) still always opens when we start the computer. Even if it is indicated that Mozilla IS the default Browser

Can't get rid of it!

Thank you

Asked by arsenolacroix 1 hour ago

  • Solved

Why my website isn't opening in Mozilla?

I have installed Mozilla and I been using my website in it but now website https://technicalgang.com/ isn't opening in this browser even I cleared its cache and browsing … (read more)

I have installed Mozilla and I been using my website in it but now website https://technicalgang.com/ isn't opening in this browser even I cleared its cache and browsing history etc I have attached screenshot below you can check, kindly help me. Thanks!

Asked by ganglink9 1 day ago

Answered by FredMcD 1 day ago

firefox presents a unique problem when entering password on retail site

When I try to sign in to Amazon using Firefox browser, the password box already shows an apparently infinite password entered. It is impossible to delete. Using another… (read more)

When I try to sign in to Amazon using Firefox browser, the password box already shows an apparently infinite password entered. It is impossible to delete. Using another browser, Chrome, there is no problem.

Asked by google553140 3 hours ago

Will not remember youtube preferences (Dark mode, Autoplay, etc...) between browser sessions and tabs (Windows 10)

The browser simply refuses to save such personal preferences anymore, up until the last update this hasn't been an issue. Before i updated youtube would remember to use d… (read more)

The browser simply refuses to save such personal preferences anymore, up until the last update this hasn't been an issue. Before i updated youtube would remember to use dark mode and disable autoplay without fail, now i have to reset these preferences every time i open a new youtube tab. When i open a new tab on youtube the screen starts as if it were in dark mode and then smash-cuts to light mode with autoplay as soon as the video and recommended thumbnails load up. This doesn't happen on Chrome, and when i set my system preferences in the windows options menu it does default to dark mode (but i really hate the systemwide dark mode there).

I could really use some help here if anyone is able to, half of my browsing youtube is in the dead of night and i really don't need the added eye strain every time i want to watch a new video outside of my queue.

Asked by vidlover97 9 hours ago

WWebpage tab shows only symbols

When I visit https://online.kasikornbankgroup.com/K-Online/indexHome.jsp, and click the K-Cyber Banking tab, all I see is what is shown in attachment 1 - symbols and the … (read more)

When I visit https://online.kasikornbankgroup.com/K-Online/indexHome.jsp, and click the K-Cyber Banking tab, all I see is what is shown in attachment 1 - symbols and the View | Text encoding is greyed out. I am unable to see my accounts. This issue started with Firefox 83.0 and people on some other forums have reported the same issue.

The tab should look more like attachment 2.

Does anyone know what is causing this, whether it is a browser problem or bank problem, and if there is a fix for it?

Asked by howiem 18 hours ago

Last reply by howiem 16 hours ago

New "403 Forbidden" webpage now blocking an everyday used website

My wife and I are both suddenly blocked from opening a fav website: https://www.freedomconsciousness.com/ We now get a 403 Forbidden webpage (generated by Wordfence) inst… (read more)

My wife and I are both suddenly blocked from opening a fav website: https://www.freedomconsciousness.com/

We now get a 403 Forbidden webpage (generated by Wordfence) instead.

Ditto when using the utube webpage, then in the About tab, trying to reach the website that way.

Trying the Mozilla technique of clicking on the lock icon ... I get both a secure connection message and a not-secure-connected message. Nothing I try after that affects anything. What to do???

Cheers Jaykay

Asked by Jaykay 21 hours ago

Last reply by jscher2000 17 hours ago

Hmm. We’re having trouble finding that site.

I saw a post on this where they were instructed to go to safe mode and Viola! it works. That is fine, but it does not fix the problem. My Firefox browser opens all links… (read more)

I saw a post on this where they were instructed to go to safe mode and Viola! it works. That is fine, but it does not fix the problem.

My Firefox browser opens all links except what appears to be links from ads or forwarding links from a site to where something is being sold.

Whenever I click on one of these I get the, "Hmm. We’re having trouble finding that site." They open fine on Edge. Is there a setting on Firefox that is blocking these?

Asked by SJMaye 1 day ago

Last reply by SJMaye 18 hours ago

graphics crash down after having started

As of recently, after opening "Wetteronline.de" the whole page with all graphics is visible, but instantly switches and shows just text entries, only way down some scatte… (read more)

As of recently, after opening "Wetteronline.de" the whole page with all graphics is visible, but instantly switches and shows just text entries, only way down some scattered graphics and textes. This happens in Firefox; not in Chrome. In Firefox I disabled all add-ons one after another, deleted cache and cookies, but this did not help. How can I fix this problem?

Asked by nemrif 22 hours ago

Last reply by FredMcD 18 hours ago

What if I was on an untrusted site?

Some people say "I'm not visiting unknown sites with my browser". I'm not saying that I'm not visiting unknown ones, but still trying avoid sites that I doubt it. But wh… (read more)

Some people say "I'm not visiting unknown sites with my browser". I'm not saying that I'm not visiting unknown ones, but still trying avoid sites that I doubt it. But what if I accidentely visit some, VirusTotal showed no viruses. How can I be sure that my browser isn't affected. Should I reinstall it, wipe some folders? I use Linux, Firefox 83.0.

Asked by R S 21 hours ago

Some URL's Not Opening Correctly

When I click on some email links usually in emails from retail businesses they will not open correctly in Firefox. However, if I copy and paste the URL into Chrome or Ed… (read more)

When I click on some email links usually in emails from retail businesses they will not open correctly in Firefox. However, if I copy and paste the URL into Chrome or Edge, they open just fine.

For example, this marketing URL from Best Buy, https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=https-3A__click.emailinfo2.bestbuy.com_-3Fqs-3D2c6fa7baf73a68394f3ef56f26a5ad4a91bf0d9f686f2b0ed29326c0b3102d71d175b2209e2d83ca9eb0a1c1c7f163459f482c262ab2f4b26e58d62e7e4ef834&d=DwMDaQ&c=Cu5g146wZdoqVuKpTNsYHeFX_rg6kWhlkLF8Eft-wwo&r=9BjfmubiD4w2fwyJ_mt0mXwRdrhPtBnR3BAlDr2MwcQ&m=xvBFPqHCMmKNSkl4SAZiIQPLiCSPMVea48hGa-JthqE&s=kL922_I7zxhJzD_n1NTyMLI41WY789i3-OLoyhAoSLE&e=

results in the the Best Buy message, "We’re sorry, something went wrong. You can use our search bar or pick a category below. If you typed in a URL, check it for errors."

However, the link works just fine in Chrome and Edge. This problem seems to have surfaced about a month ago. Is there some Firefox setting that I'm overlooking that is causing this?

Thanks

Asked by huskertech 23 hours ago

duplicate notifications Firefox 83 under Big Sur (YouTube problem only)

Hey all, I've encountered a strange behavior with Firefox 83 under macOS Big Sur 11.0.1 where if I have desktop notifications enabled for YouTube enabled, I'll get duplic… (read more)

Hey all, I've encountered a strange behavior with Firefox 83 under macOS Big Sur 11.0.1 where if I have desktop notifications enabled for YouTube enabled, I'll get duplicate notifications. For example, If I have one notification waiting from YouTube when launching Firefox, I'll see it twice when opening notification center. This doesn't happen, if Firefox is running and notifications come in, and it only happens with YouTube.

Also, This didn't seem to be a problem on Firefox 82.0.3 when I initially upgraded to Big Sur. It seems to have started with version 83.

I have completely deleted all firefox data and settings, and started fresh to confirm it wasn't corrupted settings, and it doesn't appear to be. I also asked about this in #Firefox on freenode, but after a couple hours of waiting never got an answer: so trying here today.

I've also searched, and no one else seems to have reported this issue, other than me. Is this a known issue, or am I the first? Also, is there anything I can do outside waiting for a firefox update / big sure updates? For now, I have disabled desktop notifications in YouTube settings as that's the only problem site I'm experiencing. This seems to be a firefox, and Youtube specific issue, as the latest version of Chrome is also set to deliver me notifications, and those work correctly, as well as do all other notifications, both system, and app.

If there is anything I can do to resolve this, please let me know.

Thanks

Asked by the.borking.chef 1 day ago

WebUntis doesn't work in Firefox

When I log in to WebUntis and then try to open my school timetable, I keep getting error messages from the website. I don't have this problem with Chromium browsers. WebU… (read more)

When I log in to WebUntis and then try to open my school timetable, I keep getting error messages from the website. I don't have this problem with Chromium browsers. WebUntis has always worked in Firefox in the past.

Asked by Martijn 1 day ago

Last reply by Martijn 1 day ago

Netflix captions dont show in picture-in-picture mode

Whenever i use Netflix and put it into picture-in-picture mode, none of the captions show up. They appear in the Netflix window, but do not carry over to the picture-in-p… (read more)

Whenever i use Netflix and put it into picture-in-picture mode, none of the captions show up. They appear in the Netflix window, but do not carry over to the picture-in-picture window.

Asked by tangy 1 day ago

  • Solved

'An unexpected error has occurred' when trying to access one site only

Hi Since yesterday morning I can't log into my energy provider, having entered Username and Password, I get 'An unexpected error has occurred' in the centre of the scree… (read more)

Hi Since yesterday morning I can't log into my energy provider, having entered Username and Password, I get 'An unexpected error has occurred' in the centre of the screen. I can access the site using a different account on the same DT, also from FF on my phone. I've deleted cache and all history several times, to no avail - which is a pain, setting it up again. Clearly something has changed, Any pointers please? Thanks.

Asked by comms 1 day ago

Answered by comms 1 day ago

Key site-map pages

I inadvertently clicked on something that has triggered two elements to show up on certain webpages. use website in screen reader mode or Key site-map pages It appears … (read more)

I inadvertently clicked on something that has triggered two elements to show up on certain webpages. use website in screen reader mode or Key site-map pages It appears in the top left corner of the page - see images attached.

Question: how do I turn this off? Thanks

Asked by william37 1 day ago