Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

how do I recover sound effects on duolingo? they work on safari, but no longer work on firefox.

I've used duolingo via firefox for months. Today the sound effects stopped working. They work fine on Safari. Firefox is my preferred browser, but I'll switch if I have t… (read more)

I've used duolingo via firefox for months. Today the sound effects stopped working. They work fine on Safari. Firefox is my preferred browser, but I'll switch if I have to. Thanks

Asked by starrboogie 6 years ago

Answered by guigs 6 years ago

  • Archived

Since upgrade to FF13: having problems with flash content, especially videos when scrolling/multi tasking--freezing the video and sound for 1-2 sec. Any advice?

At first, the same night I decided to update--things were fine but after using the browser hours later a second time: some flash scripts would simply not respond and free… (read more)

At first, the same night I decided to update--things were fine but after using the browser hours later a second time: some flash scripts would simply not respond and freeze the tab the content is on or like in my question, constantly stutter. The problem for flash videos only seem to occur when I scroll onto links or when moving up/down a page. I encountered similar problem with FF7--like that time, I installed/uninstalled the flash player and even resetted firefox but to no avail--the problem persisted. It is also present while in safe mode. P.s. such problem is seemingly not present in other browsers which brought me to ask this question for assistance.

Asked by Lucavi 9 years ago

Last reply by HiryuXIII 8 years ago

  • Archived

Unable to play Netflix video

The issue seems to be with DRM. Although DRM videos play on other sites like on Amazon Prime Video. I've done everything I could find on the internet as to fix this issue… (read more)

The issue seems to be with DRM. Although DRM videos play on other sites like on Amazon Prime Video. I've done everything I could find on the internet as to fix this issue like I've checked and unchcecked play DRM content in the settings and cleared cookies and cache and everything but nothing seems to be fixing the issue. Also, everytime I load Netflix I get a little yellow dialogue box saying installing components please try again. This happens everytime I load Netflix. Now when I click on any video it asks me to install SilverLight, I've installed it already but still it asks me to install it to play the video.

Asked by slmnkhan2016 2 years ago

Last reply by Vmoutsop 2 years ago

  • Archived

Play list could not be loaded due to cross domain policy restrictions

I'm going to my movie website and recently been getting this message. I would click on the movie and it would look like it would start playing and then get this message. … (read more)

I'm going to my movie website and recently been getting this message. I would click on the movie and it would look like it would start playing and then get this message. Is it Firefox or the website which is hosting the movies?

Is there a workaround to this?

I'm using a Mac with the current OS.

I do have a PC running Windows 7 also

Thank you

Asked by dvdchrisc 7 years ago

Last reply by guigs 7 years ago

  • Solved
  • Archived

Video frames do not scale properly

In Firefox video frames don't scale properly. This affects both HTML5 videos e.g. youtube.com and Flash videos e.g. twitch.tv. When switching to Cinema view in youtube, o… (read more)

In Firefox video frames don't scale properly. This affects both HTML5 videos e.g. youtube.com and Flash videos e.g. twitch.tv. When switching to Cinema view in youtube, or closing the side panels in twitch, the frame will extend to the left and right, leaving black bars at the side, but the video does not scale and the frame does not increase in height. I don't have the issue in Safe Mode and also not in Chrome. However I still have the issue in Firefox with all extensions disabled. I tried to delete cookies, cache and refresh Firefox, but the issue still exists. I also tried to disable Hardware acceleration in both the Flash Player and Firefox, but that also does not solve the issue.

Asked by MannimStein 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Frame skipping on any audio or video

I've recently built a desktop PC with this configuration: Ryzen 7 1800X Geforce GTX 750 Ti (driver version: 399.07) 16GB DDR4 RAM 250GB SSD + a HDD for data only, no sys… (read more)

I've recently built a desktop PC with this configuration:

Ryzen 7 1800X

Geforce GTX 750 Ti (driver version: 399.07)

16GB DDR4 RAM

250GB SSD + a HDD for data only, no system files

Windows 10 64bit

External Sound card Scarlett 2i4 1st gen. [it worked fine with my old Windows7 desktop]


Any audio (soundcloud, zophar.net/music) or video (youtube, twitch, facebook) stream has the same problem: it randomly skips frames. I mean that video nor audio are interrupted, they continue, but they skip some "frames".

This bug occurs with the current official version, the current beta version and the current Nightly.

This bug does not occur on my laptop, windows 8 running an i5 CPU and no dedicated GPU.

This bug does not occur on other apps. I've tried: VLC, Facebook app, Twitch app, Microsoft Edge, Internet Explorer, Winamp.

Asked by DeRobyJ 2 years ago

Answered by DeRobyJ 2 years ago

  • Archived

this video file cannot be played on https://www.arte.tv/fr/

https://www.ardmediathek.de/tv/Krieg-der-Tr%C3%A4ume/XL-Vorschau-auf-Krieg-der-Tr%C3%A4ume/Das-Erste/Video?bcastId=55941212&documentId=55941264 When I try to see the … (read more)

https://www.ardmediathek.de/tv/Krieg-der-Tr%C3%A4ume/XL-Vorschau-auf-Krieg-der-Tr%C3%A4ume/Das-Erste/Video?bcastId=55941212&documentId=55941264

When I try to see the video on this site, I get a message saying that something went wrong. On the same page, a dialogue window is available to choose quality for external player: automatic, high, very high. I can choose high or very high and then i can see the video.

For the arte.tv/fr website there is no such a choice available and so I cannot see the video, message is: video file cannot be played.

For youtube videos FF is ok. I would be very gratefulif you could help me as I tried a lot but to resolve the poblem , without success!

Asked by julie31 2 years ago

Last reply by WestEnd 2 years ago

  • Archived

Flash videos hang the entire browser, killing plugincontainer.exe wakes Firefox up again

I need help! :) Disclaimer: I'm actually trying to help a friend of mine, and I personally spent over an hour at my friend's apartment trying to fix his Firefox. I'm pos… (read more)

I need help! :) Disclaimer: I'm actually trying to help a friend of mine, and I personally spent over an hour at my friend's apartment trying to fix his Firefox. I'm posting here so I can hopefully get some more tips from all experts here.

Symptom: Firefox completely hangs when playing back Flash videos (eg. Youtube). You can usually still hear the audio in the background, but the video freezes, and indeed the entire UI freezes. You can't even click the red [X] button to close the window at that point.

Workaround: Getting the Windows Task Manager up and killing plugincontainer.exe makes Firefox respond again, showing the "Plugin crashed" box in place of the video, and you can finally interact with the browser again.

I've tried the following:

  • Ensuring that he's running the latest Firefox (8.0.1)
  • Upgrading Flash to latest version - same problem before and after
  • Upgraded the graphics card drivers to the latest version (it's a ATI Radeon HD 3200) - same problem before and after
  • Created a new Firefox profile - still the same problem
  • Made a clean install of Firefox by wiping the program folder - still the same problem
  • Created a new Windows login account - still the same problem
  • Tried in IE - it works fine!
  • Tried in Chrome - it works fine!

I'm suspecting that this is some sort of graphics driver/flash issue, but what really boggles my mind is that it works fine in Chrome, which (I think?) uses the same non-ActiveX version of the Flash plugin.

Another piece of evidence that I think points to the device driver: running Windows in Safe Mode actually makes the video play fine (although very very low fps).

Any clues, anyone? I feel like I've tried all possible troubleshooting steps!

Asked by David Tenser 9 years ago

Last reply by cor-el 9 years ago

  • Archived

Google Play Music won't play

I've recently tried to switch over from Chrome to Firefox, but one thing that is preventing me from completing the switch is that Google Play Music will not play on Firef… (read more)

I've recently tried to switch over from Chrome to Firefox, but one thing that is preventing me from completing the switch is that Google Play Music will not play on Firefox 39.

I'm currently running Windows 10, but I've tested this with 8.1 as well. When trying to load music from a radio station, or playlist, it just times out and says Can't Reach Google Play.

This works fine in Chrome and IE 10, 11. What is even stranger, is I can play music from my library on Google Play Music which is also streamed since I have nothing downloaded.

I've tried every fix I could find across the Internet with no success. This is my last resort before I have to switch back to Chrome.

Please help me keep the freedom and look of Firefox!

Asked by MFB466 6 years ago

Last reply by Gericop 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox v 55.0 crashes my tabs upon loading a video

Alright, so first the story, then the specifics. Story: I updated to Firefox 55.0 a few weeks ago, presumably when it came out, as I had auto-updates enabled. Immediately… (read more)

Alright, so first the story, then the specifics.

Story: I updated to Firefox 55.0 a few weeks ago, presumably when it came out, as I had auto-updates enabled. Immediately after doing so, the large majority of videos would crash my tab. I'd get what I can only assume is the standard message of "Gah, My tab crashed!" etc. Anyways, I did some digging around, these forums and others, none of the solutions worked. I settled for the quick n dirty solution, and rolled back to firefox 54.0, which worked fine. Until today. Today, 54.0 was experiencing the issue as well, so I naturally decided to try 55.0 - which didn't work either. That leaves me where I'm at now.

Specific details: Tabs crash upon trying to load a video, presumably of a different format. It crashes occasionally on youtube videos, but is for the most part OK with them. Scrolling through a facebook feed however, will give you videos from lots of different sources, and I can reliably crash my tab within 10s if I load up facebook and just scroll down.

Potential fixes I have tried (of which, none solved my issue):

  • Going into About:config and changing the browser.tabs.autorestart and browser.tabs.autorestart2 both to be false. This is following the recommendation of another thread, given to a different user with a similar problem, found here: ( https://support.mozilla.org/en-US/questions/1159697 ).
  • Booting the browser up into safe mode
  • Updating any/all drivers. Specifically I can for sure, without a doubt, say that my gfx card drivers are up to date.
  • Creating a new firefox profile, and using it instead.

At this point the only thing that comes to mind is the idea that the plugin loading these videos isn't working correctly? But is it even a plugin?

Worth noting, if I change the about:config file pieces I listed above to both be false, instead of crashing a tab it will crash the entire browser. A crash report of that specific incident can be found using bp-92e3bbb7-9388-4412-9573-504010170905 .

The normal issue happening can be found using bp-a8e33356-c344-4159-889b-b330a0170905 .

Thank you for any/all help you can provide.

Asked by Juicearific 3 years ago

Answered by FredMcD 3 years ago

  • Archived

Adobe Flash plays only black frame

I downloaded and installed Adobe Flash when I couldn't get any play on a few videos. After install, the first frame of one video shows, but when I click Play the window g… (read more)

I downloaded and installed Adobe Flash when I couldn't get any play on a few videos. After install, the first frame of one video shows, but when I click Play the window goes black and remains black.

No progress shown.

Asked by FireFox Sync 2 years ago

Last reply by FireFox Sync 2 years ago

  • Archived

No Youtube playback in Facebook with Firefox 26

Hi, Im running into this bug since i did a fresh install of Windows to 8.1 Since im on windows 8.1 facebook wont play youtube videos in any timeline, it simply opens a ne… (read more)

Hi,

Im running into this bug since i did a fresh install of Windows to 8.1

Since im on windows 8.1 facebook wont play youtube videos in any timeline, it simply opens a new tab, directs me to youtube and starts playing there.. (realy annoying)

It starts to load but opens the video in a new tab instead of showing the video in the timeline itself.

- Im on firefox 26. - Ive debugged facebook, - Reset settings of firefox - Reinstalled Flash player 12 (even tested 11,7 & 11,9) - Ive tried IE + Chrome - Disabled / Enabled ActiveX in IE - Disabled / Enabled hardware acceleration in flash settings - Installed Realplayer - Installed Shockwave - Went thru various troubleshooters on the forums

I dont know what to do anymore.. any suggestions?

Thanks,

Asked by BugC 7 years ago

Last reply by Wesley Branton 7 years ago

  • Archived

Audio breaks up in YouTube and other videos?

Recently all the audio breaks up badly on YouTube and ssome other videos that I play (the other videos may be a YoouTube sorce). I have tried reloading the mozilla updat… (read more)

Recently all the audio breaks up badly on YouTube and ssome other videos that I play (the other videos may be a YoouTube sorce). I have tried reloading the mozilla updates, gone back to older versions and tried the "reset" and nothing seems to work. All my downloaded vidoes, DVD's and programs seem to be working just fine so I don't think I am having hardware issues. It doesn't even happen every time but when it does it happens on everything on YouTube.

Asked by tag78 6 years ago

Last reply by tag78 6 years ago

  • Archived

firefox won't play videos, I have asked this and get no response, all are updated

Most videos will not play (like on Facebook page) I have researched ALL OVER and tried many suggestions. Firefox is up to date and so are my players such a Flash player… (read more)

Most videos will not play (like on Facebook page) I have researched ALL OVER and tried many suggestions. Firefox is up to date and so are my players such a Flash player. I go to the same video in Chrome and it plays. Is my only choice to DELETE Firefox and USE CHROME which is not my choice.

Asked by TedBuck 6 years ago

Last reply by TedBuck 6 years ago

  • Archived

YouTube HD videos are not playing smooth on Nightly since October please fix

For about one month ago, YouTube HD videos (720p, 1080p) are not playing smooth on Nightly, regularly updated. Is there any solution? My machine is powered by Intel Core … (read more)

For about one month ago, YouTube HD videos (720p, 1080p) are not playing smooth on Nightly, regularly updated. Is there any solution? My machine is powered by Intel Core i5-4570, no graphic card. Thank you

Asked by bandzim 2 years ago

Last reply by jscher2000 2 years ago

  • Solved
  • Archived

mp4 video plays but with no sound (W7, f/f 64bit, v75.0)

A .mp4 video clip on the web will play through f/f but with no sound. A .mp3 audio clip plays ok. The laptop sound controls are not muted. The mp4 clip shows a bar at th… (read more)

A .mp4 video clip on the web will play through f/f but with no sound. A .mp3 audio clip plays ok. The laptop sound controls are not muted. The mp4 clip shows a bar at the bottom and on the right there's a symbol that looks like a speaker with a bar through it. There seems no way to change this. The mp4 clip will play perfectly in WMP and from the website on a Samsung phone.

Asked by Gra 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox ESR crashes at watching videos with "alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed"

hello, i have a Raspberry Pi 4 with 4GB and Raspberry Pi OS installed. (2020-05-27-raspios-buster-armhf.zip) when i use the stock Firefox ESR (installed via sudo apt inst… (read more)

hello, i have a Raspberry Pi 4 with 4GB and Raspberry Pi OS installed. (2020-05-27-raspios-buster-armhf.zip)

when i use the stock Firefox ESR (installed via sudo apt install firefox-esr) and watch videos (e.g. on Youtube, Vimeo, ...), Firefox does crash some times. according about:crashes, i already have submitted about 60 crash reports.

but watching the reports one thing is missing. when i open firefox from the console i can see some output, that is not appearing in the reports.

... firefox-esr: /build/firefox-esr-RgOFaD/firefox-esr-68.11.0esr/media/libcubeb/src/cubeb_alsa.c:1255: alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed. ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 3366 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal... Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Exiting due to channel error. Failed to open curl lib from binary, use libcurl.so instead Firefox ESR crashes when playing videos on Raspberry Pi OS (Debian)

during watching videos in firefox there is more different output to see that seems to be harmless. but always and only this line is printed to console, just befor Firefox crashes: firefox-esr: /build/firefox-esr-RgOFaD/firefox-esr-68.11.0esr/media/libcubeb/src/cubeb_alsa.c:1255: alsa_stream_get_position: Assertion `delay >= 0' failed. so i assume this is the main reason, why Firefox crashes on my system.

any idea how i can get these issue fixed? at the moment when i want to watch videos reliable i am be forces to use the external VLC Player by copy the url to VLC - at least for Youtube videos. but i want to watch videos from other web pages as well and i prefer to watch videos in firefox directly.

Asked by beta-tester 11 months ago

Answered by beta-tester 7 months ago