Showing questions tagged: Show all questions

History probably not saved

Good day, Everytime, since a few weeks, when I start a new session I have to accept cookies again with many websites. e.g. Google or De Telegraaf. Normally with the Teleg… (read more)

Good day,

Everytime, since a few weeks, when I start a new session I have to accept cookies again with many websites. e.g. Google or De Telegraaf. Normally with the Telegraaf I have to log in just once, but since a few weeks I have to log in every time. In firefox settings I have "remember history" on.

Asked by vantoor16 4 weeks ago

Last reply by FredMcD 3 weeks ago

Firefox

when I try to open Firefox it says Firefox is already running but is not responding the old Firefox process must be closed to open a new window, i don't know how to d… (read more)

when I try to open Firefox it says Firefox is already running but is not responding the old Firefox process must be closed to open a new window, i don't know how to do that

Asked by pennycorder5 1 month ago

Last reply by rebug 1 month ago

firefox

I use Firefox on my computer and nowhere else but it keeps asking for another device to connect to to validate my my usage. What can I do so that I can use my Firefox on … (read more)

I use Firefox on my computer and nowhere else but it keeps asking for another device to connect to to validate my my usage. What can I do so that I can use my Firefox on only one place?

Asked by Lynn Wallingford 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Yahoo email account issue

Firefox browser not allowing me to log into my Yahoo email account, system returning password error #201. I'm able to Login to account using Microsoft Edge browser. … (read more)

Firefox browser not allowing me to log into my Yahoo email account, system returning password error #201. I'm able to Login to account using Microsoft Edge browser.

Asked by ericy61 1 month ago

Last reply by FredMcD 1 month ago

reCAPTCHA not displaying correctly or working

Hi, I am still trying to get my mother the covid vaccine. Now the problem is that reCAPTCHA does't work in firefox, internet explorer 11, or aol shield. In firefox it is … (read more)

Hi, I am still trying to get my mother the covid vaccine. Now the problem is that reCAPTCHA does't work in firefox, internet explorer 11, or aol shield. In firefox it is not displaying correctly to even use, aol shield uses the firefox browser so it displayed the same I believe, can't remember now that I am typing, In Internet Explorer it showed the Box with the checkbox and the string "I am not a robot" but when checked the graphic load circle ran and it came back with the reCAPTCHA didn't make a connection and to check my connection, any idea on how to get this working. Thanks Steve

Asked by bsteveebee 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Firefox 85 uses lots of memory on 1 tab

Well this problem exists since i first time use firefox (84.0). Problem: Firefox uses 500MB memory with 0 tab, uses more with more tabs This is not a question raised by c… (read more)

Well this problem exists since i first time use firefox (84.0). Problem: Firefox uses 500MB memory with 0 tab, uses more with more tabs This is not a question raised by computer noobs but i am sure that something goes wrong in my computer. I asked my friends and their firefox uses 200MB with 1 tab This is very strange. I would provide all debug information if you need. The picture provided is captured after clicking "minimize memory usage" on about:memory

Asked by Eric15342335 1 month ago

Last reply by FredMcD 1 month ago

Error message: A copy of Firefox is already open. But no other copy is open.

Using previous advice found for this problem here, I typed the following into Terminal. The results show I have three profiles, which I'll try to explain below. cd ~/Libr… (read more)

Using previous advice found for this problem here, I typed the following into Terminal. The results show I have three profiles, which I'll try to explain below.

cd ~/Library/Application\ Support/Firefox/Profiles/
ls -l

drwx------@ 41 abababab staff 1312 Jan 15 13:38 0kr25gzy.default-release drwx------@ 71 abababab staff 2272 Jan 15 13:20 8638osoq.default-1513387167461 drwx------@ 37 abababab staff 1184 Jan 16 13:57 k8u9jknd.default-release-1

I use Firefox as my business email and all was working fine until I upgraded Firefox using my Safari browser and created another login profile based on my personal email. That's when the error 'a copy is already open' began. To solve it, I did the above and had two profiles a 'default' and a 'default-release'. I believe I deleted the 'default', and the problem remained. Then I tried a reinstall, and I suppose that's the 'default-release-1' profile, but I really have no idea. The problem for me is that I need to import bookmarks, the business email account linked to Firefox and Host Gator, and all my LinkedIn, MailerLite stuff. I do not want to lose all this and just do a clean reinstall. However, now because I can't open any version of Firefox, I have no way to access the business emails, etc, so I can't recover the Firefox account linked to this business email and get all this stuff back. And I don't know which of the above three profiles I need to delete to get it all working again. Please help!!!

Asked by skskknox 1 month ago

Last reply by manuscripts 1 month ago

Ramdomly high IO activity when watching video

It usually happens when I loading page or watching video on YouTube/ Bahamut Anime(ani.gamer.com.tw). When it occurs, the video still can play until the video cache empty… (read more)

It usually happens when I loading page or watching video on YouTube/ Bahamut Anime(ani.gamer.com.tw). When it occurs, the video still can play until the video cache empty, and after switching to another and switching back, the page becomes all white except a loading circle at the center. This situation takes about 3~5 minutes. I have tried refresh firefox, and disable all addons.

Asked by Mizuyoru_TW 1 month ago

Last reply by alex_mayorga 1 month ago

firefox setting import from another setting

Dear all, How can I import setting from one computer to lots of another computers for firefox setting? For example, I have setup setting as attachments, how can I impor… (read more)

Dear all, How can I import setting from one computer to lots of another computers for firefox setting? For example, I have setup setting as attachments, how can I import to another computer quickly? Thanks a lot.

Asked by 耀彰 1 month ago

Last reply by alex_mayorga 1 month ago

setting to allow Flash in Firefox 84.0.2?

https://support.mozilla.org/en-US/kb/end-support-adobe-flash says Firefox 84 still supports Flash. Yet on some learning websites that use Flash still, like alison.com bu… (read more)

https://support.mozilla.org/en-US/kb/end-support-adobe-flash says Firefox 84 still supports Flash. Yet on some learning websites that use Flash still, like alison.com but it doesn't really matter where right, it shows this where the flash app should be and all blank white around it: (see "capture" screenshot below)

And I can't click on it nor is there a pop-up bar nor a little plugin icon at the beginning of the URL / address box to click on.

How do i enable it?

I found this: (see "extensions,plugins,shockwave_flash" screenshot) Am I close? :)

Asked by Roger 1 month ago

Last reply by alex_mayorga 1 month ago

Sign up for FireFox forum

How can I sign up for Mozilla (firefox) forum? I have an account, but won't recognize my credentials. They ARE correct. I try to set up a new account and the security que… (read more)

How can I sign up for Mozilla (firefox) forum?

I have an account, but won't recognize my credentials. They ARE correct.

I try to set up a new account and the security question "how many letters in Mozilla" doesn't work. The answer is 7, but says it's wrong. WFT?

Help w**********y@gmail.com

Asked by fl4321 3 months ago

Last reply by taccardi 1 month ago

esni (encrypted sni) does not work anymore

In the past I used to be able to turn encrypted sni on I did a firefox reset yesterday then I reinstalled my add ons and I re-enabled encrypted sni by setting: about:conf… (read more)

In the past I used to be able to turn encrypted sni on I did a firefox reset yesterday then I reinstalled my add ons

and I re-enabled encrypted sni by setting: about:config network.security.esni.enabled = true

but when I test it on https://www.cloudflare.com/ssl/encrypted-sni/ the test takes a lot longer and also everything is green except esni: "Your browser did not encrypt the SNI when visiting this page."

So something is clearly wrong, but I don't know what it is.

how do I fix this?

Asked by mywebradio 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago