Showing questions tagged: Show all questions

Firefox tab crashes during test run with Smartbears TestComplete

We are experiencing crashes in Firefox. The test report shows a message "The firefox.exe process crashed." and provides a dmp file. I didn't find an option to upload the … (read more)

We are experiencing crashes in Firefox. The test report shows a message "The firefox.exe process crashed." and provides a dmp file. I didn't find an option to upload the dmp here. The attached pictures shows that the current tab of firefox has crashed.

Asked by m.hesse 4 days ago

Encrypted HTTPS websites always ask if I want to trust the certificate

I am using Mozilla Firefox 64-bit with version 107.0 on Windows 10 21H2. I connect very often to HTTPS websites without a valid certificate. Often with certificates issue… (read more)

I am using Mozilla Firefox 64-bit with version 107.0 on Windows 10 21H2. I connect very often to HTTPS websites without a valid certificate. Often with certificates issued by themselves. Before it was always enough to say "I trust this website" once. Now the question comes again and again, whenever I connect. What could be the cause of this?

Asked by Andreas Fendt 2 weeks ago

Last reply by Andreas Fendt 5 days ago

Google Docs open in wrong container

Containers are useful for using multiple accounts/logins in one browser instance. However, Google Docs does not work correctly. Every time I open a Google Docs/Sheets/et… (read more)

Containers are useful for using multiple accounts/logins in one browser instance. However, Google Docs does not work correctly. Every time I open a Google Docs/Sheets/etc. file in one container, it loads in a new tab in another container. It does this even if I copy the link into a tab with the correct container. I need to keep my Google accounts separated: one is personal, the other is for work. I like Firefox, and use it to get away from Google in other ways. But I can't escape Google because of work and sharing files with certain people. I hope there is a fix for this. Thanks in advance.

Asked by matthew.n.millar 6 days ago

Last reply by matthew.n.millar 5 days ago

Firefox browser

Firefox very slow, hangs or not responding on Windows 10 after last update late November 2022 to version ? 107.0.1. I am an end user, not versed in IT. I have used Firefo… (read more)

Firefox very slow, hangs or not responding on Windows 10 after last update late November 2022 to version ? 107.0.1. I am an end user, not versed in IT. I have used Firefox as a fast and safe browser for approximately 20 years and with Adblock Plus for over 10 years. Previously once I refreshed or reloaded Firefox it wiped out my navigation bar and bookmarks. Some friends have said that this is a tactic to encourage change to the for-profit paid version. Also when this happens I get a window for reporting the problem to Microsoft which hangs indefinitely and I have to close it. Again is this a tactic from Microsoft to get me to select Edge and Bing as my default browser and search engine? Or is this a problem with Norton360 software or their VPN? Or is this due to a failing hard drive (not SSD), registry errors or malaware? What's up and is there a simple fix?

Asked by Ali 1 day ago

Firefox experiences prolonged freezing every time I open the browser for the first time.

Like the title states, every time I open Firefox the application freezes for about thirty seconds to a minute at a time. This is highly inconvenient and annoying. I've re… (read more)

Like the title states, every time I open Firefox the application freezes for about thirty seconds to a minute at a time. This is highly inconvenient and annoying. I've reset Firefox completely and the issue was not fixed, as well as doing a clean install. Because of how often and consistent the problem has been, I've had trouble finding out the source of this issue. This has been an issue for at minimum a month, most likely longer but my first mention of it to one of my friends was a month ago.

Asked by alyssaclairestrawn 1 day ago

Browser won't work

Hi, Firefox won't load any websites but other browsers do. Just get a blank screen and can't 'refresh' either (interestingly, Firefox View tab still works) I have checke… (read more)

Hi, Firefox won't load any websites but other browsers do. Just get a blank screen and can't 'refresh' either (interestingly, Firefox View tab still works)

I have checked antivirus & firewall settings, and reinstalled Firefox several times. Any suggestions please? Thanks

Asked by 75caferacer 1 day ago

Last reply by 75caferacer 23 hours ago

I was prompted to reset Firefox, and it only saved bookmarks, not passwords.

I was prompted to reset Firefox, and it saved my bookmarks but not my passwords. Can I get them back? Was it a scam and I gave permission for someone to steal my password… (read more)

I was prompted to reset Firefox, and it saved my bookmarks but not my passwords. Can I get them back? Was it a scam and I gave permission for someone to steal my passwords and delete them? Help!

Asked by audreyguzik 3 days ago

Firefox Browser Opens and Immediately Closes

Recently, I've decided to install Firefox since another program I'd like to use is dependent on it. After the simple installation the browser opened, but I carelessly clo… (read more)

Recently, I've decided to install Firefox since another program I'd like to use is dependent on it. After the simple installation the browser opened, but I carelessly closed all the tabs and it suddenly crashed. Since then no matter how many times a restart my PC, reinstall the browser or delete files, it simply closes as soon as it opens. It seems to be indicative of a file preventing it from starting, or it's missing a file, but I thought I'd ask for assistance before giving up.

Asked by STG996 21 hours ago

Last reply by STG996 14 hours ago

Firefox Promts to Save Password Multiple Times for Same Origin URL

Hello, I'm experiencing a issue with my web server specifically on Firefox, allow me to explain: 1. A user clicks a login button and receives a HTTP 401 response, which t… (read more)

Hello, I'm experiencing a issue with my web server specifically on Firefox, allow me to explain: 1. A user clicks a login button and receives a HTTP 401 response, which the user responds to by entering their credentials in the built-in Firefox browser popup then selecting "Sign In". 2. After authenticating successfully, "Save" is selected when Firefox prompts to save login information for this website. 3. User then navigates to a page outside of the origin/index (ex http://192.168.0.3/foo/bar.html, origin/index being http://192.168.0.3), to which they're prompted to save login information again. Issue here with the second save login prompt.

If in step 3 the user selects "Save" this issue goes away, however, more than one popup for saving user credentials is not a good look. Additionally, the save login popup in step 3 is filled out with bogus user credentials; blank username and "password" as the password.

If "Save" is selected in both steps 2 and 3, about:logins will show two entries: 1. 192.168.0.3 (REALM) 2. 192.168.0.3 Where entry 2 contains the bogus user credentials and entry 1 contains the correct user credentials. In entry 1, the REALM is set as the correct realm I send out during the digest authentication process (per digest auth specification).

During both instances of the save login popup, in the Firefox Browser Console the following is printed: LoginManagerPrompter: Couldn't process supplied URIString: http://192.168.0.3 LoginManagerPrompter.jsm:994:16

As I've mentioned this happens with Firefox and never in Google Chrome (Chrome only has 1 save login popup after the initial authentication).

Would someone be able to shed some light on this behavior? Why is Firefox saving a login with my REALM and another without? Is the failure in LoginManagerPrompter related?

Thank you.

Asked by anthony86 3 days ago

Widevine plugin crashes. Netflix & others do not work

In up date Firefox Version 107.0.1 (64-bit Windows 10) Widevine plugin 4.10.2557.0 constantly crashes when I open Netlix page. Video does not play and I get Netlix error … (read more)

In up date Firefox Version 107.0.1 (64-bit Windows 10) Widevine plugin 4.10.2557.0 constantly crashes when I open Netlix page. Video does not play and I get Netlix error F7702-1003.

There was no problem in previous version, but after update, Firefox also updated the Widevine plugin and it crashes ever since.

Reinstalling did not help.

Asked by sqa 10 hours ago

rendering problems, wont update tab windows. Linux

Firefox 10x.x will stop rendering pages without giving an error. MX Linux. Nothing showing up in dmesg Not detecting any pattern to when this major issue happens; simply … (read more)

Firefox 10x.x will stop rendering pages without giving an error. MX Linux. Nothing showing up in dmesg Not detecting any pattern to when this major issue happens; simply opening a page from a search engine result in a tab might cause it. could run 20 tabs of Youtube often without issue. Issue will only allow one level on Menu to show (can't reach Browser Tools to troubleshoot), selecting a tab window usless wont not move. If issue happens in a video window the video will play but not update display. If I resize Firefox, its window will update frame by frame


[code] System: Kernel: 4.19.0-22-amd64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.3.0

          parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.19.0-22-amd64 
          root=UUID=<filter> ro libata.force=noncq 
          libata.force=3.0G libata.force=noncq libata.force=3.0G 
          Desktop: Xfce 4.14.2 tk: Gtk 3.24.5 info: xfce4-panel wm: xfwm 4.14.0 vt: 7 
          dm: LightDM 1.26.0 Distro: MX-19.4_x64 patito feo May 31  2020 
          base: Debian GNU/Linux 10 (buster) 

Machine: Type: Desktop Mobo: ASUSTeK model: M4A785-M v: Rev X.0x serial: <filter>

          BIOS: American Megatrends v: 1101 date: 11/20/2012 

CPU: Info: Dual Core model: AMD Athlon II X2 B26 bits: 64 type: MCP arch: K10

          family: 10 (16) model-id: 6 stepping: 3 microcode: 10000C8 cache: L2: 2 MiB 
          flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4a svm bogomips: 12857 
          Speed: 1900 MHz min/max: 800/3200 MHz Core speeds (MHz): 1: 1900 2: 1900 
          Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: Not affected 
          Type: l1tf status: Not affected 
          Type: mds status: Not affected 
          Type: meltdown status: Not affected 
          Type: mmio_stale_data status: Not affected 
          Type: spec_store_bypass status: Not affected 
          Type: spectre_v1 mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
          Type: spectre_v2 
          mitigation: Retpolines, STIBP: disabled, RSB filling, PBRSB-eIBRS: Not affected 
          Type: srbds status: Not affected 
          Type: tsx_async_abort status: Not affected 

Graphics: Device-1: NVIDIA GT218 [GeForce 8400 GS Rev. 3] vendor: eVga.com. driver: nvidia

          v: 340.108 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:10c3 class-ID: 0300 
          Device-2: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:4 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Display: x11 server: X.Org 1.20.4 compositor: xfwm4 v: 4.14.0 driver: loaded: nvidia 
          display-ID: :0.0 screens: 1 
          Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 96 s-size: 508x286mm (20.0x11.3") 
          s-diag: 583mm (23") 
          Monitor-1: VGA-0 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 102 size: 476x268mm (18.7x10.6") 
          diag: 546mm (21.5") 
          OpenGL: renderer: GeForce 8400GS/PCIe/SSE2 v: 3.3.0 NVIDIA 340.108 direct render: Yes 

Audio: Device-1: AMD SBx00 Azalia vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: snd_hda_intel v: kernel

          bus-ID: 00:14.2 chip-ID: 1002:4383 class-ID: 0403 
          Device-2: NVIDIA High Definition Audio vendor: eVga.com. driver: snd_hda_intel 
          v: kernel bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:0be3 class-ID: 0403 
          Device-3: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:4 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Sound Server-1: ALSA v: k4.19.0-22-amd64 running: yes 
          Sound Server-2: JACK v: 1.9.12 running: no 
          Sound Server-3: PulseAudio v: 12.2 running: yes 

Network: Device-1: Ralink RT5392 PCIe Wireless Network Adapter driver: rt2800pci v: 2.3.0

          modules: wl port: dc00 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 1814:5392 class-ID: 0280 
          IF: wlan0 state: up mac: <filter> 
          Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
          vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: r8169 v: kernel port: e800 bus-ID: 03:00.0 
          chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200 
          IF: eth0 state: down mac: <filter> 
          IF-ID-1: tun0 state: unknown speed: 10 Mbps duplex: full mac: N/A 

Drives: Local Storage: total: 126.71 GiB used: 94.69 GiB (74.7%)

          SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required. 
          ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Crucial model: CT120BX500SSD1 size: 111.79 GiB 
          block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: <unknown> type: SSD 
          serial: <filter> rev: R013 scheme: MBR 
          ID-2: /dev/sdb maj-min: 8:16 type: USB vendor: Lexar model: USB Flash Drive 
          size: 14.92 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B type: SSD serial: <filter> 
          rev: 8.07 scheme: MBR 
          SMART Message: Unknown USB bridge. Flash drive/Unsupported enclosure? 

Partition: ID-1: / raw-size: 18.55 GiB size: 18.09 GiB (97.52%) used: 13.12 GiB (72.5%) fs: ext4

          dev: /dev/sda4 maj-min: 8:4 
          ID-2: /home raw-size: 87.38 GiB size: 85.45 GiB (97.80%) used: 81.57 GiB (95.5%) 
          fs: ext4 dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3 

Swap: Kernel: swappiness: 15 (default 60) cache-pressure: 100 (default)

          ID-1: swap-1 type: partition size: 2.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: -2 
          dev: /dev/sda2 maj-min: 8:2 

Sensors: System Temperatures: cpu: 34.0 C mobo: 45.0 C gpu: nvidia temp: 47 C

          Fan Speeds (RPM): cpu: 3229 case-1: 2311 gpu: nvidia fan: 40% 
          Power: 12v: 12.58 5v: N/A 3.3v: 3.31 vbat: N/A 

Repos: Packages: note: see --pkg apt: 2981 lib: 1586 flatpak: 0

          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list 
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/airvpn-stable.list 
          1: deb http://eddie.website/repository/apt/ stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian-stable-updates.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-updates main contrib non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free
          2: deb http://deb.debian.org/debian-security/ buster/updates non-free contrib main
          3: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-backports non-free contrib main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/megasync.list 
          1: deb [signed-by=/usr/share/keyrings/meganz-archive-keyring.gpg] https://mega.nz/linux/repo/Debian_10.0/ ./
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/mx.list 
          1: deb http://mirror.its.dal.ca/mxlinux/mx/repo/ buster main non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/skype-stable.list 
          1: deb [arch=amd64] https://repo.skype.com/deb stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/slack.list 
          1: deb https://packagecloud.io/slacktechnologies/slack/debian/ jessie main
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/spotify.list 
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/various.list 

Info: Processes: 238 Uptime: 3h 12m wakeups: 1 Memory: 7.79 GiB used: 2.33 GiB (29.9%)

          Init: SysVinit v: 2.93 runlevel: 5 default: 5 tool: systemctl Compilers: gcc: 8.3.0 
          alt: 8 Shell: quick-system-in default: Bash v: 5.0.3 running-in: quick-system-in 
          inxi: 3.3.06 

/code

Asked by Galen Thurber 10 hours ago

Firefox freeze when loading youtube main website

Been using Firefox for over 6 years as main browser. Yesterday 30th of november 2022 i went in and opened my account page on Youtube. When loading all the preview videos … (read more)

Been using Firefox for over 6 years as main browser. Yesterday 30th of november 2022 i went in and opened my account page on Youtube. When loading all the preview videos on the main page FireFox froze for several seconds. Could do nothing. Never happened to me before.

i tried closing and open browser and go into youtube 15 times. Always the same result. Firefox freezing on load-in for 5-10 seconds.

I thought i had gotten a malware or something. So to be sure , i scanned with MalewareBytes and several times and did a virus scan. Came up with nothing.

I did some searching on google for firefox issue freezing. Found out that users have been having issues with firefox for a long time, several months, with firefox browser freezing. But no real solution to solve it.

I use Mozilla FireFox Version: 107.0.1

No other browser i tested, chrome, Edge, Brave have this issue when visiting youtube. ONLY Firefox!

Just to test something, i went into the network settings in Firefox settings. I changed the pre-selected setting from "use system proxy setting" to "NO proxy" and activated the setting "Activate DNS over HTTPS".

BOOOOOOM --- Problem solved!!!!!

What ever is wrong with Firefox 107.0.1 - i suggest FIX IT ASAP if you want me around as a user. Your browser is NOT OK as of now. I have never ever been forced to change any network setting for ANY browser during my 31 years using the webb. -Ok, almost true, maybe during the Robotics 28.800kb/s days back in 1993 ....

Jokes aside, -Fix your Shit!

Asked by alltiallomejl 2 days ago

Virtual tour crashed when loading content

On last update virtualtours made in our websites have a big problem. Console write errors: Failed to allocate internal command buffer. WebGL context was lost. Uncaught … (read more)

On last update virtualtours made in our websites have a big problem. Console write errors:

Failed to allocate internal command buffer. WebGL context was lost. Uncaught Error: Bad WebGL context - maybe context was lost?

Please, open this page, look at it and fixed this.

https://sb360.online/cu0v2n

Asked by arkadiusz.stencel 2 days ago

Last reply by arkadiusz.stencel 2 days ago

Browser doesn't appear after first click on link

Hi! I'm using the browser on linux mint 21. It works fine as always but I have this minor and annoying problem with the click on links. Every time I click on a link from … (read more)

Hi!

I'm using the browser on linux mint 21. It works fine as always but I have this minor and annoying problem with the click on links.

Every time I click on a link from an external application firefox open a new tab/window with but doesn't show me the browser. To do that I have to click a second time on the hyperlink and at this point firefox will appear with 2 identical tabs opened.

To avoid that I have to click once and search myself the browser window.

Asked by trik.sedici 2 days ago

Garbled font in Firefox on macOS Monterey (12.6.1)

Hello :) I'm using Firefox 107.0 on macOS 12.6.1 and I'm having weird issues with the displayed font. It appears on the startup screen of Firefox and on websites (see scr… (read more)

Hello :)

I'm using Firefox 107.0 on macOS 12.6.1 and I'm having weird issues with the displayed font. It appears on the startup screen of Firefox and on websites (see screenshots attached).

The garbled font is called ".SF NS".

I've tried turning the option "Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above" on and off without success.

I have also tried enabling and disabling hardware acceleration - also without luck.

The issue does **not** appear in safe mode. Unfortunately resetting the theme and disabling all extensions hasn't helped either :(

I have also downloaded and installed a font called "SFNS Display" but the issue persists.

Uninstalling Firefox (with AppCleaner) and reinstalling hasn't fixed the problem.

I don't know what else to try. Can someone help me please? :)

Asked by Gutenberg 1 week ago

Last reply by Gutenberg 3 days ago

107 update stopped access to costco.ca

I had multiple tabs open that I was using, including the costco.ca page, when the update happened (I can't remember the exact details). All my other open tabs, and all pa… (read more)

I had multiple tabs open that I was using, including the costco.ca page, when the update happened (I can't remember the exact details). All my other open tabs, and all pages since, have worked fine since, but the costco page does not open. At first there were options to check and something about a ceritficate. Now the address shows costco.ca444/Genericerror it says 'Problem loading page' in the tab heading. And the page shows '

The page isn’t redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.'

There is no info on how to fix this - and I've spent way too much time trying to fix it. I added it to the exceptions page. No joy. Works fine in Chrome. Very frustrating.

I have Windows 11 on my PC. Is there a way to fix this? Might be an idea to add a link to how to fix it to the error message. Thanks.

Asked by ltimberg 2 days ago

YouTube videos don't work with Firefox

YouTube videos not working with Firefox since recent updates. Videos start to load but don't don't complete. Firefox is the only browser with this issue. Have tried three… (read more)

YouTube videos not working with Firefox since recent updates. Videos start to load but don't don't complete. Firefox is the only browser with this issue. Have tried three other browsers without issue.

Asked by lbertrand 3 weeks ago

Last reply by lbertrand 4 days ago

Problem closiing Firefox

This is not a big issue but I have to double touch the “X” to close Firefox on my touch screen Dell XPS 13. If I use the cursor and click on the “X” Firefox closes fine.… (read more)

This is not a big issue but I have to double touch the “X” to close Firefox on my touch screen Dell XPS 13. If I use the cursor and click on the “X” Firefox closes fine. Chrome, Edge, etc. close with a single touch so this appears to be unique to Firefox. I opened Firefox in safe mode but it still required a double touch. I have uninstalled and reinstalled Firefox a couple times. I have tried this on a similar laptop with the same results (i.e., required a double touch). Any suggestions would be appreciated.

Asked by skipping8638 4 days ago

XUL Runner Pop Up Information Message

After the second to the last update to Firefox I started experiencing an information pop up message "Could not determine any profile running in backgroundtask mode!". Is… (read more)

After the second to the last update to Firefox I started experiencing an information pop up message "Could not determine any profile running in backgroundtask mode!".

Is there a fix for this?

Thank you.

Asked by vwilyard 2 months ago

Last reply by vwilyard 1 day ago