Showing questions tagged: Show all questions

Can no longer play media with Firefox ESR 102.x

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox. No video will play in youtube, for instance… (read more)

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox.

No video will play in youtube, for instance (it just loads endlessly as if it would start, but it doesn't).

Can't use radio websites either. Anything with a "play" button (video or sound) does nothing.

This has been tested with a clean profile, a clean install, after allowing autoplay in the settings.

Is there any info on what exactly changed between ESR 91 and 102 that might explain this ? There has been no system change, If I reinstall 91 instead it works again as usual.

No issues anywhere else on the endpoints (Edge, Windows), this is on Windows 10 if it makes any difference.

Tanks for any help on this.

Asked by OdeonFF 1 week ago

Last reply by OdeonFF 1 day ago

Walmart transactions using EBT card not completing.

After the last update to Firefox 105.0.1 My wallmart online account grocery ordering will not complete an EBT card transaction. Each time I submit my PIN the window chang… (read more)

After the last update to Firefox 105.0.1 My wallmart online account grocery ordering will not complete an EBT card transaction. Each time I submit my PIN the window changes to a walmart page and the transaction ceases and logs me out of walmart.

Walmart doesnt have an answer and the site works on other browsers. Like I said previously this just started I believe after the last update to Firefox 105.0.1

Asked by buckeye921 4 days ago

Last reply by buckeye921 4 days ago

weird font appearing sometimes in different websites

This is a random error, with no specific website in question. The font display error, seems to be corrected when closing and opening the browser. It appears on specific … (read more)

This is a random error, with no specific website in question. The font display error, seems to be corrected when closing and opening the browser. It appears on specific parts of text within a website in a strange font (its always that "hand-written" font). On the example attached, it was a simple google search.

Asked by sotnasonun 3 days ago

Last reply by sotnasonun 2 days ago

Firefox browser hangs for about a minute when text is copied.

Firefox for Windows hangs when I copy text, either by Ctrl+X, Ctrl+C or by using a right-click menu. The browser just stops responding. It doesn't crash. Eventually, it w… (read more)

Firefox for Windows hangs when I copy text, either by Ctrl+X, Ctrl+C or by using a right-click menu. The browser just stops responding. It doesn't crash. Eventually, it will return and behave normally.

I tried removing all extensions and closing all open tabs. No change. I'm out of ideas. I suspect it may be trying to synchronize with something it can't find or there's network latency. Task Manager shows it's using a lot of resources. It doesn't do it every time, just often enough to be frustrating.

Windows Specifications: Edition Windows 11 Pro Version 22H2 Installed on ‎5/‎14/‎2022 OS build 22622.598 Experience Windows Feature Experience Pack 1000.22634.1000.0

Asked by Karla 2 weeks ago

Last reply by Karla 2 days ago

Streaming Audio onlone

Firefox V105.0 64bit Win10 Pro - when streaming Audio, data download is too slow. The Player eventually catches up with the downloaded data and simply Quits when there is… (read more)

Firefox V105.0 64bit Win10 Pro - when streaming Audio, data download is too slow. The Player eventually catches up with the downloaded data and simply Quits when there is none left. This has never been a problem before until this last update . . . . I have tried with Avast's Secure Browser and with MS Edge Browser and BOTH these stream WELL AHEAD of playback - so the problem doesn't arise . . . . With these two Browsers playing an 8 minute .mp3, by the time the player has reached 5 minutes, ALL the remaining data has been downloaded . . . . I made a video from the screen (Bandicam) but the <add images> doesn't allow it . . . . Any Ideas? Or perhaps I wait for the next update and hope it gets fixed . . . . ATB Chris

Asked by c.n.miller 1 week ago

Last reply by c.n.miller 6 days ago

Closed Tabs returning!

I have Firefox set to re-open with any tabs; that were open when it was closed; restored. Six months ago I had a crash and Firefox correctly re-opened with the three Tabs… (read more)

I have Firefox set to re-open with any tabs; that were open when it was closed; restored. Six months ago I had a crash and Firefox correctly re-opened with the three Tabs that I had open when I had the crash. Over time, and many sessions, I closed the original three and used many others. However every week or so, and totally at random, it re-opens the original three. I have found it impossible to get rid of them. Any suggestions please?

Asked by Edward01 2 days ago

Last reply by Edward01 5 hours ago

meetup.com gives 502 bad gateway

The page at https://www.meetup.com/Silicon-Drinkabout-Cambridge/ looks normal except that all the events say "needs a location" although they have a location assigned. If… (read more)

The page at https://www.meetup.com/Silicon-Drinkabout-Cambridge/ looks normal except that all the events say "needs a location" although they have a location assigned. If I click on any of them it just says "502 bad gateway". The site works fine in Microsoft Edge.

Asked by John Grant 6 hours ago

Last reply by John Grant 4 hours ago

Firefox and other browsers PR Connection Reset Error

So i will describe exactly what ive done up until now. Earlier today i logged into gitlab.com a website that has remote servers to remove a candidate from our server The … (read more)

So i will describe exactly what ive done up until now.

Earlier today i logged into gitlab.com a website that has remote servers to remove a candidate from our server The reason this is relevant i think is i havent logged into this place for a good month or two, roughly 10-20 seconds afterwards, every tab in my entire firefox browser got the PR_CONNECT_RESET_ERROR error, No matter which website i go to, even google, my email, youtube, anything and everything gives me the error, So the troubleshooting steps i have done from then - Cleared cache and cookies several times - Restarted both PC and router & manually reconnected the cables on both ends - I did the Cmd Command winsock reset & restarted the PC - Full reinstall of firefox in its entirety - Disabled entire kaspersky firewall & additional security - Disabled windows defender firewall aswell - Disabled VPN services on my system and within the browser

After trying all these things i gave up on firefox and decided to download chrome and try this, chrome worked!, And then i imported my bookmarks and such ( i work from home so thats vital), And after importing them i began jumping through sites to make sure everything was working and it was, then i began logging into my pages again like email, google , youtube, work stuff etc, and eventually the gitlab account aswell.. and then, another 10 seconds late it immediately stopped working on google chrome, all tabs claim to have no internet and stick me with the ERR CONNECTION CLOSED error, Once again i preformed the same troubleshooting steps but nothing came of it. So both firefox and chrome are bricked and refuse to work.

Im currently using microsoft edge to write this and im afraid to touch anything here or login to anything incase it also breaks.

Shortly after chrome gave up the game, i tried to do a full reinstall of firefox, again did not work, i then tried to do a reinstall of chrome, and the chrome installer now claimed i had no internet, whilst i was on call in discord and using other programs with internet. so chrome refused to install, I then managed to install the chrome 'standalone' which doesnt require internet and it worked, i did not import anything this time and just browsed around, and shortly after, once again, without logging into anything, it gives me the same error, and now even if i reinstall the standalone chrome, it refuses to work, once its broke its broke for good.

Im completely at a loss here i feel like ive been hacked or something because it works then suddenly its broke forever, ive been reading up that it may be something on my PC cutting the connection to everything but i really am clueless on what it could be, this was the first time i used my PC today, i didnt have any driver or windows updates, if anyone can provide literally any context or help here it would be greatly appreciated, im not one to make support tickets because i usually research until i fix it, but im out of options

Thank you!

Asked by Marc-ladzee 6 days ago

Last reply by Marc-ladzee 5 days ago

marking function out of order

My marking function is out of order in the web. I can mark texts in Word and other programmes, but not online. E.g. mark a websiteaddress to copy it or mark text. I use a… (read more)

My marking function is out of order in the web. I can mark texts in Word and other programmes, but not online. E.g. mark a websiteaddress to copy it or mark text. I use a graphic pad as a mouse, but that works fine. Otherwise I couldn't mark on other programmes. The problem is only online on websites. I also can't move Google Maps anymore. Thanks for your advise.

Asked by dave.the.beaver 1 day ago

Last reply by dave.the.beaver 1 day ago

My Firefox slows down and also won't allow me to log into my Youtube/google account.

I've taken a number of steps that I've researched ranging from clearing cookies, to resetting firefox, to complete reinstallation of Firefox itself. I've also ran a full … (read more)

I've taken a number of steps that I've researched ranging from clearing cookies, to resetting firefox, to complete reinstallation of Firefox itself.

I've also ran a full diagnostic with my ISP and determined my router and internet are 100% functional. This just started happening out of nowhere roughly 3-4 days ago.

I have not installed any add ons or turned on any extentions. I've done nothing to customize my browser at all.

When I go to Youtube, either I can't log in or when I am logged in it says I am not connected to the internet. This has never happened to me before.

Please help.

Asked by demo_war_tss 2 days ago

Last reply by demo_war_tss 1 day ago

Tab always crashes on audio playback

I've had this problem for a couple of years already. Not with other browsers and, with the Internet Download Manager extension, I'm usually able to download multimedia co… (read more)

I've had this problem for a couple of years already. Not with other browsers and, with the Internet Download Manager extension, I'm usually able to download multimedia content in FF. (That's been my workaround.)

For example, when loading this humble URL ... https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/transcoded/d/d8/Plattenknistern_record.ogg/Plattenknistern_record.ogg.mp3 ... if I have autoplay enabled, it'll crash right away ("Your tab just crashed"), without autoplay, it'll crash as soon as I hit play. No report gets created under about:crashes.

No difference if I create a new user profile and disable add-ons. Disabling hardware acceleration doesn't help either. I can't do without most of my settings and add-ons, so refreshing FF is not an option. I'd sooner try a new install (and then import my profile and reinstall add-ons), but that's laborious, not guaranteed to solve the problem, and I figure that there ought to be some way to diagnose a crash in such straightforward circumstances? Telling the JS debugger to pause on exceptions seems to be no help.

Twitter videos used to work, albeit without audio, so long as I didn't pause and then resume playback. Lately, after upgrading from FF 104 to 105 (or possibly through a change on Twitter's end), I get "the media could not be played."

Asked by fucsi 6 days ago

Last reply by fucsi 6 days ago

A small amount of videos don't end, but only when sound is disabled

I've been using Firefox for several years, and this has never happened before. This is a pretty strange problem and I'm having trouble describing it, so please bear with … (read more)

I've been using Firefox for several years, and this has never happened before. This is a pretty strange problem and I'm having trouble describing it, so please bear with me.

Since a day or two ago, I've been experiencing a problem where a small number of videos play, but once they get to right before the end, it'll abruptly stop. The play button looks as though the video is still playing even though it's really not, and clicking the play button does nothing. The only way to get the video to play again is to either refresh the page, move the progress bar back to a previous part of the video, or go all the way to the end of the video, in which case it'll allow me to replay it. The videos this problem happens on are completely random, but the problem persists on the same exact videos. This happens with both direct links to videos (i.e. videos like this one) and "embedded" videos (like videos on Reddit, TikTok, YouTube, etc). However, this only happens if the video has no sound or the sound is off, whether I've muted the tab or turned the sound off on the video directly. It also doesn't matter if the video is looped.

There's also a slightly different variation of this issue that seems to happen less often. With this problem, videos will stop right before the end like the videos that have the other problem, but only for a few seconds - after that, the video will end like normal and I can replay it.

I've tried restarting my computer, playing the problematic videos in a private window, disabling all of my extensions, using Troubleshoot Mode, refreshing Firefox, and even uninstalling and reinstalling Firefox. This problem does NOT happen on Microsoft Edge. I'm 99% sure it's because of the new update (105.0), as this issue has only started happening after I updated to it. I updated to 105.0.1 earlier today, and it's still happening. I'm thinking of going back to 104.0.2 if this glitch doesn't get fixed (or at least I don't get help) soon, because I know this issue will seriously get annoying after a while.

Two of the videos that have this problem are this video and this video. Note that both have the secondary version of this problem. I would have uploaded a video of the problem to this post, but this website doesn't let me, so I attached the best screenshot I could take instead.

Any help would be appreciated!

Asked by David_H23 1 week ago

Last reply by David_H23 4 days ago

Copy and Paste stop working intermittently on Windows 11

Windows 11 Firefox version 103 Daily my Firefox will stop being able to cut, copy, or paste from anywhere to anywhere. Only a full system reboot fixes this temporarily. … (read more)

Windows 11 Firefox version 103 Daily my Firefox will stop being able to cut, copy, or paste from anywhere to anywhere. Only a full system reboot fixes this temporarily.

Asked by banjopuppet 1 month ago

Last reply by banjopuppet 3 days ago

Extension Won't Download (proctoru)

I need to use the proctoru extension to take exams for my university, it used to work fine but now Firefox will not let me download the extension. Because of this I have … (read more)

I need to use the proctoru extension to take exams for my university, it used to work fine but now Firefox will not let me download the extension. Because of this I have to use Chrome which is a problem on its own. How can I force firefox to let me download this extension.

Asked by brianbbking 1 day ago

Last reply by brianbbking 1 day ago

div jittering when scrolling on multiple websites with hovering or screen anchored ui

Webpages with divs and buttons that hover a consistent space of the screen like taskbars and Reddit's "back to top" button flicker white and jitter around when I try to s… (read more)

Webpages with divs and buttons that hover a consistent space of the screen like taskbars and Reddit's "back to top" button flicker white and jitter around when I try to scroll and I would like to find a quick fix if possible. I am a new user and I've only so far had to touch config settings to fix on hover UI with Twitter. Everything else is default settings and I keep getting forwarded to old bug reports and github pages for web developers when I'm trying to fix it from the user side on multiple common pages like Tumblr and StackOverflow.

Asked by MageDream 3 weeks ago

Last reply by MageDream 3 days ago

Firefox not displaying anything, not opening any pages, reinstall does not help

I was getting an unspecified bug with Mozilla VPN that wouldn't let me launch it, update it, or sign out of it. I decided to uninstall and reinstall it. Uninstalling the… (read more)

I was getting an unspecified bug with Mozilla VPN that wouldn't let me launch it, update it, or sign out of it. I decided to uninstall and reinstall it. Uninstalling the VPN required me to close out of Firefox. I did so. When I relaunched it after the uninstall so I could go download the new VPN files, Firefox was still displaying the tab titles but nothing else, not even the urls of the pages. The entire browser was completely blank except for the tabs. No other pages are accessible either. I tried restarting the computer. It didn't work. I tried uninstalling Firefox, restarting the computer, and reinstalling Firefox. It didn't work. I tried a clean reinstall where I deleted every scrap of leftover data I could find. It didn't work. I got a VCRUNTIME140_1.DLL error during an install attempt, which I attempted to fix by updating Visual Studio as outlined here https://support.mozilla.org/en-US/questions/1352013 and that didn't fix it either.

Asked by emma.elizabeth.crisp 4 days ago

Last reply by emma.elizabeth.crisp 4 days ago

DNS over HTTPS cert

for some reason bitdefender keeps producing this with dns over https enabled on firefox 105.0.1. If I browse that url on a machine without bitdefender is throws an error… (read more)

for some reason bitdefender keeps producing this with dns over https enabled on firefox 105.0.1. If I browse that url on a machine without bitdefender is throws an error too about the cert.

firefox.exe attempted to establish a connection relying on an untrusted certificate to mozilla.cloudflare-dns.com. We blocked the connection to keep your data safe since untrusted certificates are issued by unrecognized Certificate Authorities.

I can add an exception but the cert on this size seems to be invalid. Any ideas?

Asked by passand 4 days ago

Last reply by passand 4 days ago