Showing questions tagged: Show all questions

Digital Signature Not Visible on PDF when opened in Firefox

Why Digital Signature Is Not Visible on PDF when opened in Firefox? Sample: http://paineleletronico.net/temp/_documento_assinado.pdf … (read more)

Why Digital Signature Is Not Visible on PDF when opened in Firefox?

Sample: http://paineleletronico.net/temp/_documento_assinado.pdf

Asked by ebarruda 1 month ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 month ago

  • Solved

Certain images broken(Green/Pink)

Hi, Ever since a while ago, some images are not showing correctly in Firefox. I must have gotten this issue in the last update(84.0.2) or slightly earlier. I tried resett… (read more)

Hi,

Ever since a while ago, some images are not showing correctly in Firefox. I must have gotten this issue in the last update(84.0.2) or slightly earlier. I tried resetting it, and used safe mode, but I still get the same issue. I don't know how to fix it at this point, and the only solution I have at the moment is to switch over to Chrome for important times, such as for online exams, but this is not ideal. Does anyone have a clue about what could be wrong, or am I doomed to use alternatives to Firefox during important times/just for viewing certain pictures?

Current Version: 84.0.2 (Auto-Update/Help -> About Firefox) OS: Windows 10

Thank you.

Asked by Mistful 1 month ago

Answered by Mistful 1 month ago

Changes happened, cannot sign onto sites I normally use, dont know what to do, tried all troubleshooting

Been using Firefox for years, all of a sudden 2 sites no longer works, everyone says it is Firefox fault, and all say to switch browsers. The sites do work on Chrome, but… (read more)

Been using Firefox for years, all of a sudden 2 sites no longer works, everyone says it is Firefox fault, and all say to switch browsers. The sites do work on Chrome, but i do not want to switch. PLEASE HELP, I am by no means a computer person, but do need. Nothing new has been installed, and to my knowledge nothing has been changed, other than probable updated. The sites worked fine, then they did not work at all. This all started about 30 days ago, maybe 45

Asked by clyons206 1 month ago

Last reply by FredMcD 1 month ago

Browser crashing

The browser i am using is crashing often ,time to time. I have tried all the methods that is recommended but its not working either. Crash Report ID bp-154d7b47-d623-4c… (read more)

The browser i am using is crashing often ,time to time. I have tried all the methods that is recommended but its not working either.


Crash Report ID bp-154d7b47-d623-4c17-b1c5-a394a0210125,

bp-f24d0282-bb0a-455a-bc0a-e81af0210125

Asked by basyalnilam07 1 month ago

Last reply by TyDraniu 1 month ago

  • Solved

New Print Dialogue

Hi all, Can somebody Please tell me how to Turn Off the New Print Dialogue in version 84 ((82 ??)) Please? I only want to use the normal System Dialogue to print , and… (read more)

Hi all, Can somebody Please tell me how to Turn Off the New Print Dialogue in version 84 ((82 ??)) Please? I only want to use the normal System Dialogue to print , and not have to keep clicking that option in the new one please. Thanks in advance, David

Asked by david.horner4 1 month ago

Answered by TyDraniu 1 month ago

  • Solved

Can't move bookmarks in "more bookmarks" menu

As you can see in attached GIFs, bookmarks in superior bookmark bar can be moved easily just as should be, but in additional bookmark field they can't be moved at all. I … (read more)

As you can see in attached GIFs, bookmarks in superior bookmark bar can be moved easily just as should be, but in additional bookmark field they can't be moved at all. I try to move them, but there is no "insert here" line appearing, and after I release my left mouse button it somehow opens the bookmark the cursor was on at the release moment. No matter fullscreen or windowed mode. I have custom "animated Codama" theme and some add-ons like "Midnight Lizard" and "uBlock", but disabling any of them doesn't help. Any ideas?

Asked by Interfixx 1 month ago

Answered by Interfixx 1 month ago

Can't sing into Sling

Anyone have any suggestions on how to log into Sling? I get a "A webpage is slowing down your browser. What would you like to do?" message and then the URL goes to "abo… (read more)

Anyone have any suggestions on how to log into Sling? I get a "A webpage is slowing down your browser. What would you like to do?" message and then the URL goes to "about:blank." I have no problem signing in on Edge, but I really don't want to go there. Ran CCleaner, made sure to clear all sling cookies, whitelisted sling for uBlock origin. (Running FB Container - does that have any effect?) Help?

Win10 Pro 20H2, FF 84.0.2

Asked by Justaservant 1 month ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 month ago

Themes not applying consistently (screenshot included)

Hi all, I'd be grateful for some help with themes. I've been using Firefox and this specific feature for years and never had any issues with it. On my new PC, themes are … (read more)

Hi all, I'd be grateful for some help with themes. I've been using Firefox and this specific feature for years and never had any issues with it. On my new PC, themes are suddenly looking like they have only been partially applied. Every theme so far has done this, I've checked all the regular customization settings and I'm stumped. As you can see in the screenshot, the theme applies to the tab and search bar levels, but not to the top level that shows the page title and system buttons. I know it's a cosmetic issue but it is driving me mad. Is this a "feature" in a new version of Firefox to make themes look like this? It looks more like a bug to me :(

I'm on Windows 10, brand new install on a new machine, I've only synced my Firefox tabs/bookmarks etc but it already looked like this before I did that or added my usual extensions. Any help or explanation why it's like this now would be appreciated!

Asked by Alex 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

  • Solved

Speed tests shows normal uploads on Firefox and Edge but on Firefox only downloads show 0.0

Good evening. I have run the Ookla speed test through Edge and my download is 212.94 Mbps and my upload is 11.76 Mbps and uses the Spectrum Syracuse Server. Running Spe… (read more)

Good evening. I have run the Ookla speed test through Edge and my download is 212.94 Mbps and my upload is 11.76 Mbps and uses the Spectrum Syracuse Server. Running Spectrum speed test on Edge registers Spectrum Syracuse as the optimum server and download is 236.2 and upload 11.6. Both are using my Spectrum server in Syracuse, NY.

When I run Ookla through Firefox I got 227.17 down and 11.63 up. Spectrum's speed test through Firerefox's Syracuse server 231.8 up and 11.5 down.

However for a while earler this evening when I ran both programs on both browsers and both through Syracuse's servers I was getting downs of 0.0 to 0.7. I reset the modem and router and still had low speeds but shortly after I got the readings I wrote in the first two paragraphs.

What would be the reason for this? Anything particular with Firefox? Something I should look out for in the future? Partially a curiosity while the other part being proactive.

Thanks for anybody who can take time to answer.

Asked by Figureguy 1 month ago

Answered by FredMcD 1 month ago

  • Solved

Some webpage images do not show

I find that images generally show on webpages such as the front page of a news site. However, when I click into a specific article, the image which is usually near the s… (read more)

I find that images generally show on webpages such as the front page of a news site. However, when I click into a specific article, the image which is usually near the start of an article in a lot of cases does not show (so it's not a "always never shown" situation); it's as if it's been removed from the webpage syntax i.e. there's no white space section showing something is missing. One example (of many I could include!) is https://www.nzherald.co.nz/nz/phonics-revolution-the-new-sound-of-reading-in-the-nations-schools/7A5UVZ55NAOJEQACLKELCNEU6U/ I verified there are images there by restarting Firefox with Add-ons disabled (which starts Firefox in Safe Mode), and also by opening in another browser. So I went thru and disabled *all* add-ons and restarted Firefox. Images still don't show! These missing images only show when I run Firefox in Safe Mode.

In the back of my mind, there is/used-to-be an option to limit the size of images on a page(?) but I can't find any option now. I have also refreshed Firefox (a number of times; including a total de-install, reboot, re-install) but the problem remains. .. What am I missing? I'd like to be able to see these images.

Thanks.

Asked by LudwigWN 1 month ago

Answered by LudwigWN 1 month ago

Login that used to work no longer works

Login is apparently sending the wrong information. It used to work, but now hangs. I've cleared cache and cookies, rebooted, etc., to no avail. I have also re-installe… (read more)

Login is apparently sending the wrong information. It used to work, but now hangs. I've cleared cache and cookies, rebooted, etc., to no avail. I have also re-installed Firefox.

I can login successfully via Windows Internet Explorer, but not Firefox.

Any suggestions?

Asked by rrwms 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Bookmarks Toolbar option for opening on "Only on new tab" NOT working

There is a new option to display the Bookmarks toolbar only on new tabs. When I enable this (Right click toolbar -> Bookmarks Toolbar -> Only on new tab), the bookm… (read more)

There is a new option to display the Bookmarks toolbar only on new tabs. When I enable this (Right click toolbar -> Bookmarks Toolbar -> Only on new tab), the bookmarks toolbar does not display at all. It only displays when I select Always, which was regular default behavior for enabling the bookmarks toolbar. I am on the latest version of Firefox, version 84.0.2, on the Windows 10 platform.

I shared my troubleshooting data in the option below, but I do not know if this contains information on my setup with the extensions I use. Please let me know if there is a way to show this.

Asked by Sabir 1 month ago

Last reply by Sabir 1 month ago

Now that I have removed adobe flash player, videos will no longer play. What can I do...?

I have to say that this has been the most frustrating issue that I have been unable to find any kind of help with. I am running W7 on this laptop (I do not know more than… (read more)

I have to say that this has been the most frustrating issue that I have been unable to find any kind of help with.

I am running W7 on this laptop (I do not know more than that), even W10 on my desktop, both with the most updated version of mozilla.

I have removed the adobe flash player, and now I cannot get any videos to play, like on CNN and other various sites. I just get the spinning wheel of nothing. It seems that only you tube is working, barely.

Am I missing something, is this open html5 crap supposed to just take over and everything will be okay.

Maybe someone, somewhere can post a layman's explanation on what is going on. If there are issues, how to fix them. I don't need anymore information telling me how to remove because it is dead. What I need is what is replacing it, how does it work, and where and what can I do to fix issues.

Searching for help here on this subject is just tedious. I get over 3000 replies, or what ever they are called here, but just nothing on an explanation of what is changed and or how it works, more like doesn't work.

What do I need to do in order to be able to watch/play videos online.

Any help would be very, very much appreciated.

Thanks in advance.

Asked by SHempsey 1 month ago

Last reply by SHempsey 1 month ago

  • Solved

Parked Domain Website Suddenly Blocked

I belong to a teacher's union and the state website is suddenly blocked in all my browsers. I am clueless as to how to fix this. It makes no sense to me as I changed noth… (read more)

I belong to a teacher's union and the state website is suddenly blocked in all my browsers. I am clueless as to how to fix this. It makes no sense to me as I changed nothing except to update Firefox browser and Windows. See the site is not blocked anywhere in the options. Message I get is: "Access closed Site psea.org is blocked, because it belongs to blocked categories: Parked Domains If you think that site should not be blocked please send a message to network administrator

Can anyone help me?

Asked by pmruzicka 1 month ago

Answered by pmruzicka 1 month ago

Firefox can access all G-suite components except Google Calendar

My employer uses the G-Suite at work. I use Firefox on my company computer and on my personal computers. On the afternoon of Jan. 20, I lost access to Google Calendar. … (read more)

My employer uses the G-Suite at work. I use Firefox on my company computer and on my personal computers.

On the afternoon of Jan. 20, I lost access to Google Calendar. It only shows the dates and a crawling blue ribbon, as if it's trying to load my calendar and failing.

I ran some tests with my company computer and my personal laptop. Here's what I found:

  • I can access all the other G-suite components (Gmail, Contacts, Google Drive) from Firefox on both computers.
  • I have the latest version (84.0.2) on both computers.
  • I can access Google Calendar (and the rest of G-Suite) using Google Chrome and Microsoft Edge.

Sounds like Google implemented something in Calendar that doesn't get along with Firefox. Has anyone else seen this issue?

Asked by Darin George 1 month ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 month ago

  • Solved

Dashlane -- Keep Me Logged In Not Working

I'm running Firefox 84.0.2 and Dashlane 6.2051.2. Each time I exit and launch Firefox I must re-enter my Dashlane Master Password. Checking the box to "Keep Me Logged … (read more)

I'm running Firefox 84.0.2 and Dashlane 6.2051.2. Each time I exit and launch Firefox I must re-enter my Dashlane Master Password. Checking the box to "Keep Me Logged In for 14 Days" is not working. I have the same problem with both the new Web based Dashlane extension and the older Desktop Windows based extension. I do not have this problem with Microsoft Edge or Internet Explorer. Not sure if this is a Dashlane or Firefox problem....

Asked by artmasson 1 month ago

Answered by artmasson 1 month ago

Error msg when booting up ISP's email service. Prevents email from booting.

Can't create persistent session. The authentication request arrived with no cookies, which means we can't build a persist session in which we can store state. Please re-t… (read more)

Can't create persistent session. The authentication request arrived with no cookies, which means we can't build a persist session in which we can store state. Please re-try, and if you still can't login then investigate if cookies are disabled in your browser. http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie. " This error msg occurs when I am signing in to boot up the ISP email service. I don't know what this means and their Help Desk is not very helpful.

Asked by Craig Woods 1 month ago

Last reply by jscher2000 1 month ago