Showing questions tagged: Show all questions

Download popup always LAG to click OK?

The DOWNLOAD POPUP always has a lag before it lets you click OK WHEN NO DEFAULT download settings for that file type are set. VERY STRANGE could make a rationale for that… (read more)

The DOWNLOAD POPUP always has a lag before it lets you click OK WHEN NO DEFAULT download settings for that file type are set. VERY STRANGE could make a rationale for that with .exe which CANNOT HAVE DEFAULT SAVE SETTINGS APPARENTLY? BUT ALL FILES?? That is insanity POPUP APPLICATION LAG TO CLICK OKAY WHAT IN FREAKING LUDICROUS MADNESS is that load of garbage AHA!! SOLUTION and customization options to fix that would be VERY NICE APPRECIATED FOR SURE. Thank

Asked by Wes 1 week ago

Last reply by FredMcD 1 week ago

Firefox browser available for Mac OS X 10.9.5 ?

Hello folks, I'm looking to upgrade my FF browser as much as possible, but I need to run Mac OS X 10.9.5 (for legacy software) on my older iMac. Currently running "78.15… (read more)

Hello folks,

I'm looking to upgrade my FF browser as much as possible, but I need to run Mac OS X 10.9.5 (for legacy software) on my older iMac.

Currently running "78.15.0esr (64-bit)" and the "About" window says "Firefox is up to date" and "You are currently running on the esr update channel" (Not sure what that means)

Any help would be greatly appreciated! Thank you.

TJ

Asked by westernart778 4 days ago

Last reply by westernart778 4 days ago

  • Solved
  • Archived

Netflix don't play Streams

I Use Firefox Beta Version 78.0b2 and Netflix don't work; the preview Video don't play and I can't interact with the sound control (its like an Image) The Streams are lo… (read more)

I Use Firefox Beta Version 78.0b2 and Netflix don't work; the preview Video don't play and I can't interact with the sound control (its like an Image)

The Streams are loading infitite. Had Somebody an Idear ?

And sorry for my Bad English

Asked by Dusterberg 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Close Multiple Tabs sub-menu in context menu

In the new version of the Developer Edition the options "close tabs to the right" and "close other tabs" are in a sub-menu named "Close Multiple Tabs" inside the context … (read more)

In the new version of the Developer Edition the options "close tabs to the right" and "close other tabs" are in a sub-menu named "Close Multiple Tabs" inside the context menu. Is there's a way to change this so that they will appear directly in the main context menu? I use "close tabs to the right" often and I find this very annoying.

Asked by gershonido 1 year ago

Answered by gershonido 1 year ago

  • Archived

Can't load any video

Hello, It's been 3 days since I can no longer play any video since Firefox Developer Edition. I added absolutely nothing and it happened suddenly. When I play a video, I … (read more)

Hello,

It's been 3 days since I can no longer play any video since Firefox Developer Edition. I added absolutely nothing and it happened suddenly. When I play a video, I hear the sound but the video loads endlessly. Same with the default HTML reader in Firefox. I tried to go to preferences and uncheck the graphics acceleration, to refresh Firefox, to reinstall it but nothing works! Even in private browsing without any extension, it does not work! I tried from another browser but it works without problems.

Thanks for your help.

Asked by Chabeau Corentin 1 year ago

Last reply by AMAN ARYAN 1 year ago

  • Archived

Roblox Secure Transaction

I normally buy Robux for my son from www.roblox.com; however, this time I had to use Chrome, because the latest version of Firefox Developer Edition does not display the … (read more)

I normally buy Robux for my son from www.roblox.com; however, this time I had to use Chrome, because the latest version of Firefox Developer Edition does not display the payment method page completely. What is going on with this? Shouldn't it allow redirection for payment?

Asked by jose39 1 year ago

Last reply by Andrew 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Problem with synchronization

Hello, I have a problem with synchronization. I installed Firefox on the new system and logged in to Firefox Sync, it does not restore my data. My system windows 10 end F… (read more)

Hello, I have a problem with synchronization. I installed Firefox on the new system and logged in to Firefox Sync, it does not restore my data. My system windows 10 end Firefox 78.0b3.

Thanks Greetings

Asked by p.grzegorczykzp 1 year ago

Answered by ARMAN KHAN 1 year ago

  • Archived

BABYLON.PhotoDome causes WebGL warning: uniformBlockBinding, using macOS Firefox

I use BabylonJS and WebXS. As soon as I call BABYLON.PhotoDome,I get a WebGL warning: uniformBlockBinding: blockIndex (4294967295) must be less than ACTIVE_UNIFORM_BLO… (read more)

I use BabylonJS and WebXS. As soon as I call BABYLON.PhotoDome,I get a WebGL warning: uniformBlockBinding: blockIndex (4294967295) must be less than ACTIVE_UNIFORM_BLOCKS (2). engine.uniformBuffer.ts:140:13 The odd value 4294967295 is 0xFFFFFFFF or -1 It is retuned by this._gl.getUniformBlockIndex(program, blockName);

You may reproduce it in https://www.babylonjs-playground.com/#1NB0Z9#0 1 with macOS Firefox Developer Edition 78.0b1 (64Bit) Chrome is ok: Version 83.0.4103.97 (Official Build) (64-bit) And the BabylonJS Team wrote back: I don’t have this error with firefox 76.0.1 on Windows

Asked by karl-josef.adler 1 year ago

Last reply by karl-josef.adler 1 year ago

  • Archived

MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING caused by ocsp must staple, SSL labs says stapling is OK

Hi, I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition. Nginx is configured to ocsp response, and… (read more)

Hi,

I'm getting a MOZILLA_PKIX_ERROR_REQUIRED_TLS_FEATURE_MISSING error on my website cubox.dev Using Firefox Developer Edition.

Nginx is configured to ocsp response, and disabling this flag in the advanced settings in Firefox fixes this issue, but I can't ask everyone to do that. SSLLabs are indicating that ocsp stapling is working fine: https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=imonia.fr&s=89.163.242.17&hideResults=on

Could someone tell me why this is an issue? Is there a problem with the way my server is stapling my responses? You can test against my server: cubox.dev

Thanks

Asked by Andy Pilate 1 year ago

Last reply by Andy Pilate 1 year ago

  • Archived

logins & passwords?

WTF Happened to 90% of my logins & passwords? I just updated Firefox to the new Beta version and now all I have are 8 f-ing logins & passwords. I had over 80! Ho… (read more)

WTF Happened to 90% of my logins & passwords? I just updated Firefox to the new Beta version and now all I have are 8 f-ing logins & passwords. I had over 80! How do I get them back? I have never had this issue before, please help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asked by rjspear 1 year ago

Last reply by ARMAN KHAN 1 year ago

  • Archived

Firefox Developer Edition Constantly "Not Responding"

Hello Awesome Firefox Community, For the past week, my Firefox Developer Edition has been consnatly freezing, "not responding," yet, not crashing. I have implemented jus… (read more)

Hello Awesome Firefox Community,

For the past week, my Firefox Developer Edition has been consnatly freezing, "not responding," yet, not crashing.

I have implemented just about every troubleshooting fix I've found on the support pages, but the issue persists.

Same thing is happening to my Mozilla Thunderbird.

Anyone has a trick up their sleeve for this one? It's counterproductive for work, slowing my performance down quite a bit.

Thanks in advance.

DG

Asked by Diana G. 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Remove search history from URL bar?

I've been searching for the answer to this for a couple of hours and nothing has worked. When I start typing in the URL bar, I only want websites I've visited previously … (read more)

I've been searching for the answer to this for a couple of hours and nothing has worked. When I start typing in the URL bar, I only want websites I've visited previously to show up, in the order of most frequently visited. It used to do that until a few hours ago. Now instead I get previous search results and bookmarked sites only. Can I change it back to its previous function or will I have to revert to an older version of Firefox?

eta: I figured out how to get the websites to show again, but I still don't want the search history showing up.

Asked by girlyskin 1 year ago

Answered by girlyskin 1 year ago

  • Archived

50% speed download in Firefox DE 78.0b6

Latest version of Firefox (open normal or without add-ons) with many test in differents velocity test pages is 50% than other Browsers with 100% with 600 Mbps. Example in… (read more)

Latest version of Firefox (open normal or without add-ons) with many test in differents velocity test pages is 50% than other Browsers with 100% with 600 Mbps.

Example in Speedtest.net:

Firefox Developer Edition 78.0b6 (64bit) ==> Internet Velocity 50% (10 times) Ping ms: 2 Download Mbps: 336.35 Upload Mbps: 287.59

Other Browsers, Chrome, IE, Eddge ==> Internet Velocity 100% (10 times) Microsoft Edge Versión 85.0.544.0 Ping ms: 2 Download Mbps: 567.01 Upload Mbps: 634.40


OS Windows 10 64 updated

Asked by jsdcorreo 1 year ago

Last reply by jsdcorreo 1 year ago

  • Archived

Firefox Slowing Down

After some time of use Firefox start to lag. Finally websites barely open. I tried EVERYTHING and ONLY restarting Firefox works. After restart all is good again... I use … (read more)

After some time of use Firefox start to lag. Finally websites barely open. I tried EVERYTHING and ONLY restarting Firefox works. After restart all is good again... I use VPN.

Asked by lecho9 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Code in stead of pictures reading newspaper

Whilst reading my daily newspaper, when i open an article some photos are replaced by code (see example)... As i said, in some, most of the time it works fine? Seems to b… (read more)

Whilst reading my daily newspaper, when i open an article some photos are replaced by code (see example)...

As i said, in some, most of the time it works fine? Seems to be the case when the newspaper uses photos imported from Twitter or an other external source?

Emptying cache (and again and again...) cannot be the solution though?

Thank U!

Asked by john.bruggeman1 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago