Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Website ads keep using proxy settings and I get the "Authentication required" message over and over again. I do I stop ads from using my proxy settings?

I have set my school proxy settings and use them very often. On certain websites, the ads keep using these proxy settings (probably to show me ads according to my prefere… (read more)

I have set my school proxy settings and use them very often. On certain websites, the ads keep using these proxy settings (probably to show me ads according to my preferences or I don't know), and I get the "Authentication required" message box over and over again until the page finishes loading. It's annoying because if I have many tabs open and am currently on another page while the website with the ads is loading, I get brought back to that page to authenticate. I can get asked 3 times to authenticate while this one page is loading, and it takes forever to load because of that. I do not want to disable my proxy settings because I use it very often. I have tried unchecking the "Accept cookies from websites" box and nothing happens, it still does the same. I want these ads to stop going through my proxy settings. How do I do that?

Asked by valerie7777 9 years ago

Answered by dumdidadida 9 years ago

  • Solved
  • Archived

How to clear cookies not exception list

In older versions of Firefox I could clear cookies when I exit but NOT clear the exception list. Now that I've upgraded to 13, Firefox appears to clear all or nothing (b… (read more)

In older versions of Firefox I could clear cookies when I exit but NOT clear the exception list. Now that I've upgraded to 13, Firefox appears to clear all or nothing (both cookies & exception list).

Do I have a setting wrong? Is there a way to load screen captures here?

tnx

Asked by G_Eak 9 years ago

Answered by dumdidadida 9 years ago

  • Solved
  • Archived

In FireFox 13.0.1 I cannot open the street view in Google Maps. I get a blank page. I have two users set up on the computer, (WIn 7) and the second works OK

Some other videos also will not work. I have tried to run in safe mode but that did not help. I have had to use google chrome to see the images. This started when my wi… (read more)

Some other videos also will not work. I have tried to run in safe mode but that did not help. I have had to use google chrome to see the images.

This started when my wife logged on and got a message "The user profile service has failed the logon. User profile cannot be loaded" When I went into Firefox most images would not display such as YouTube. I failed in trying to set up a new user for my wife so I did a system restore to several days earlier. This seemed to work and in fact Firefox seemed to be OK. I then updated some plugins and when I went back to Firefox I can play Youtube videos but not some others such as the Google Street View.

Any ideas

Asked by BillR 9 years ago

Answered by BillR 9 years ago

  • Solved
  • Archived

Why am I having trouble restoring profile to different location?

I have followed the directions on restoring my profile to a new location (new computer) explicitly and it's not working. None of my bookmarks or history are being restore… (read more)

I have followed the directions on restoring my profile to a new location (new computer) explicitly and it's not working. None of my bookmarks or history are being restored. It appears that entirely new folders that did not exist in my June 25 backup file now exist. When I pasted the information, I was not asked to replace any files.

I have a separate backup in an Acronis file that looks more like the original installation I have on this new computer in the newly created profile. But that doesn't work either.

Can someone help me? This is more than 5 years of bookmarks I stand to lose if this won't work. Also all my passwords will be lost. This is a serious problem for me. I also have multiple add-ons I use all the time

Thank you.

Asked by Peter 9 years ago

Answered by cor-el 9 years ago

  • Solved
  • Archived

Unicode Characters not displaying properly after updating to 13.0.1+

Previously, I had installed the Symbola font because certain symbols were not displaying properly in Firefox (notably on Twitter). Installing the font solved the problem … (read more)

Previously, I had installed the Symbola font because certain symbols were not displaying properly in Firefox (notably on Twitter). Installing the font solved the problem for the most part (the four bit hex characters still didn't show up, but the six bit ones did).

After updating to 13.0.1 the other day, the six bit hex codes do not show the correct symbol anymore with Symbola still installed. I even deleted Symbola from my fonts, redownloaded it (a newer version, no less), installed it, and opened Firefox, and it did not solve the issue. Like the 50 million other things that Firefox broke with the update to 13. -_-

EDIT: This issue has since persisted with 14.0.1.

Asked by VenerableSage 9 years ago

Answered by melakopf 9 years ago

  • Solved
  • Archived

how do I uninstall the latest firefox update?

I just updated to the latest version of firefox 13.0.1 and the update is not working correctly. Many websites do not display all the page and I need to get rid of this la… (read more)

I just updated to the latest version of firefox 13.0.1 and the update is not working correctly. Many websites do not display all the page and I need to get rid of this latest update. I need to go back to the previous version. How do I do this? This adversely affects my ability to conduct business.

Asked by watchdr 9 years ago

Answered by watchdr 9 years ago

  • Solved
  • Archived

No video with supported format or MIME type found issue in Firefox 13.0.1, Windows 7-32 bits

So i wanted to see a Microsoft presentation video... and as they love to use HTML5 it's a HTML 5 video. I get the error^. I don't understand how to fix it in windows 7-32… (read more)

So i wanted to see a Microsoft presentation video... and as they love to use HTML5 it's a HTML 5 video. I get the error^. I don't understand how to fix it in windows 7-32 bits.

Asked by deonix 9 years ago

Answered by dumdidadida 9 years ago

  • Solved
  • Archived

Why does EVERY link lead to a "Server Not Found" page?

This problem has been ongoing, on every computer I own (6 total) and all have different settings and such - so no, this is not my issue. From this unanswered link https:/… (read more)

This problem has been ongoing, on every computer I own (6 total) and all have different settings and such - so no, this is not my issue.

From this unanswered link https://support.mozilla.org/en-US/questions/767320

You can see that the problem has been around for OVER A YEAR and still not address by Firefox.

The problem is as the title says, EVERY link I click will bring up a Server not found error message and I must click "Try again" repeatedly to get the page to load.

It becomes really annoying after typing a long response and clicking the Send button only to have to re-type everything because of "Server Not Found" BS. I will try to bump this post daily until action is taken. I must learn to copy everything I type in case the page does not load.

Asked by Jassper 9 years ago

Answered by Jassper 9 years ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Where can I get the Firefox version 28 install exe file for windows?

Can anyone point me to the firefox version 28 exe file fore windows? I can find this link " https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/ " but it lists a num… (read more)

Can anyone point me to the firefox version 28 exe file fore windows?

I can find this link " https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/ " but it lists a number for version 28s (28.0, .0b1/2/3.../9) and the sub-directories there are a mess of stuff that I have no idea where to go and what to get.

Thanks in advance.

P.S. I updated to 29 and the GUI change is too much for me, so I installed a really old version of ff and am looking to update back to 28 until I feel like I want to adjust to 29.

Asked by nugee 7 years ago

Answered by Moses 7 years ago

  • Solved
  • Archived

i am using firefox 13.0.1 as i open a file it displays html code rather than a web page

i am writing html code in a text file and then saved it as a html file. But when i open that file in firefox it displays the html code everytime i try to open the file.i … (read more)

i am writing html code in a text file and then saved it as a html file. But when i open that file in firefox it displays the html code everytime i try to open the file.i have tried internet explorer also but i am facing the same problem. I am using windows 7 64-bit OS. I can't find a solution to it?

Asked by rafey 9 years ago

Answered by jscher2000 9 years ago

  • Solved
  • Archived

Flash no longer works with Firefox 13

so I have Firefox 13.0.1 and upgraded flashplayer to 11.3 and flash no longer works. I've tried lots of things, but finally downgraded flas player to 11.2. Still no joy. … (read more)

so I have Firefox 13.0.1 and upgraded flashplayer to 11.3 and flash no longer works. I've tried lots of things, but finally downgraded flas player to 11.2. Still no joy. The only way I can get Flash to work is if I start Firefox in safemode with add-ons disabled. If i manually disable add-ons from within Firefox is still doesn't work, so I guess that isn't quite the same as the safemode disabling. I don't have RealPlayer installed. I tried creating a new profile, but still no joy. Any other ideas for me to try please?

Asked by scrumpycyder 9 years ago

Answered by user633449 9 years ago

  • Solved
  • Archived

Why does Firefox set network.protocol-handler.expose.(protocol) to "true" on every start?

I want to make FF open "file://"-links with the Windows Explorer. It works if I set "network.protocol-handler.expose.file" to false and "network.protocol-handler.external… (read more)

I want to make FF open "file://"-links with the Windows Explorer. It works if I set "network.protocol-handler.expose.file" to false and "network.protocol-handler.external.file" to true. But "network.protocol-handler.expose.file" is missing in about:config after a restart. So i've set it in my user.js. Now I can see the variable but its always set to true no matter what stands in my user.js. Why is FF overriding my config?

Asked by Koopz 9 years ago

Answered by ideato 9 years ago

  • Solved
  • Archived

Sound is choppy on Firefox, but not IE

Every time I try to play a YouTube video or a streaming song on Grooveshark, on Firefox, the sound is very choppy. It stutters and sounds similar to the way your voice s… (read more)

Every time I try to play a YouTube video or a streaming song on Grooveshark, on Firefox, the sound is very choppy. It stutters and sounds similar to the way your voice sounds if you are speaking through the rotating blades of an electric fan.

The problem began shortly after I disabled the Paging File (swap file) on Windows XP Professional (due to a nearly full hard drive). After freeing up some space on my hard drive, I re-enabled the paging file, but the problem persists.

Here are some troubleshooting steps that I attempted:

1) Ran Firefox in Safe Mode

2) Went to Control Panel-->Flash Player-->Advance-->Delete All Browsing Data and Settings

3) Cleared Cached Web Content in Firefox

4) Troubleshooting Information-->Reset Firefox

5) Uninstalled Firefox as directed by Mozilla (deleted Program Files-->Mozilla Firefox folder, then re-downloaded and reinstalled Firefox)

The sound is fine when listening to these websites in Internet Explorer, so the problem does not appear to be hardware-related. It is specific to Firefox.

Asked by GhostX 9 years ago

Answered by philipp 9 years ago

  • Solved
  • Archived

Why is my screen turning black temporarily, then the screen saver turning blue, when using hotmail?

Occasionally, when using Hotmail - specifically, putting the cursor into the email address box - the Mac color wheel starts spinning. This is quickly followed by the enti… (read more)

Occasionally, when using Hotmail - specifically, putting the cursor into the email address box - the Mac color wheel starts spinning. This is quickly followed by the entire screen going black for a few moments. This is then followed by the screen returning, but the background screen saver changing from it's default to the blue that ordinarily appears temporarily when I boot up. This doesn't happen all the time, but it does occur. I visited the Apple Store "genius bar" and they checked out my machine. They cleaned up a few disc issues, and it still is happening. Their thought is that this is a Firefox issue, since they've not experienced it thus far, and it hasn't happened when I use hotmail with Google Chrome.

Asked by goodmanap49 9 years ago

Answered by ideato 9 years ago