Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Cannot stay logged in to Facebook

Hello. Can someone please explain why Facebook asks for username/password every single time Firefox is restarted? I do not use cookie-cleaning extensions. They also send … (read more)

Hello. Can someone please explain why Facebook asks for username/password every single time Firefox is restarted? I do not use cookie-cleaning extensions. They also send a 'login attempt' email and phone notification every time.

Tried with and without Facebook Container. Not using other Container/multi-account related extensions. My settings:

Standard Tracking Protection (allow/block exceptions: none) "Do not track" signal: Always Delete cookies and site data when Firefox is closed: disabled (no exceptions) History - Firefox will: Remember History

Thank you

Asked by George 8 months ago

Answered by George 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Google Drive doesn't show info

For a while Google Drive's cloud interface hasn't been able to show "information" about files, i.e. pictures, text, file-data. The fault is not present in Android, Chrome… (read more)

For a while Google Drive's cloud interface hasn't been able to show "information" about files, i.e. pictures, text, file-data. The fault is not present in Android, Chrome and Edge so it is not Google Drive that is buggy. I'd rather not change to another web browser. Please present a fix. Janne G win 10 home, v 22H2, OS-v 19045.3570, Windows Feature Experience Pack 1000.19052.1000.0

Asked by Jannne 7 months ago

Answered by cor-el 7 months ago

  • Solved
  • Archived

PG&E (PGE) PG and E Website has blocked Firefox

The subject website pge.com has blocked Firefox apparently because new function that they have instituted features that Firefox cannot support. The subject website states… (read more)

The subject website pge.com has blocked Firefox apparently because new function that they have instituted features that Firefox cannot support. The subject website states it does not support Firefox. Is this refusal to support on the subject website a known problem? I have searched the Firefox Help without results. Is this even considered a problem? I appreciate Firefox and would like to see it be a supported browser on the subject website.

Asked by RIPPER 7 months ago

Answered by RIPPER 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Tabs from previous session no longer open on startup.

I'm running version 118.02.2 (64-bit) of Firefox on Windows 12. I *always* have the 'Open previous windows and tabs' checked. Starting yesterday, Firefox opens with nothi… (read more)

I'm running version 118.02.2 (64-bit) of Firefox on Windows 12. I *always* have the 'Open previous windows and tabs' checked. Starting yesterday, Firefox opens with nothing other than a blank page. Luckily for me, this has happened in the past and I have a Bookmarks Menu folder with my default tabs saved. Even so, it's still frustrating.

Asked by CdnBookLover 8 months ago

Answered by cor-el 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Shrink tab width

I need to shrink the size of my tabs, which remains constant no matter how many are open. If I have four open, I get the "+" for a new tab at the end of the tab bar. If… (read more)

I need to shrink the size of my tabs, which remains constant no matter how many are open. If I have four open, I get the "+" for a new tab at the end of the tab bar. If there are five open, the tabs consume the entire width of the browser window and the "+" sign disappears. It is not found in the "customize toolbar" menu. I have tried restoring tool bar defaults and changing the uidensity to 1, but neither change shrinks the size of the tabs or gives me the "+" option.

What do I need to do to get back to the way it used to work?

Asked by WFiske 8 months ago

Answered by cor-el 8 months ago

  • Solved
  • Archived

403 error Firefox only

I am running Firefox 118.0.2 64 bit on windows 10 22H2. For one particular website I get a 403 error on Firefox, the site opens normally on Edge. I do not have any add … (read more)

I am running Firefox 118.0.2 64 bit on windows 10 22H2. For one particular website I get a 403 error on Firefox, the site opens normally on Edge. I do not have any add ons or extensions that block websites. I have cleared cache and cookies and tried to open the site in troubleshooting mode, no luck. I have also disabled BitDefender, same results. Any suggestions are appreciated.

Asked by zenkerlinda 8 months ago

Answered by cor-el 8 months ago

  • Solved
  • Archived

"Trust This Device" not working on FF

When I sign in to a website I check the box saying 'remember this computer' but FF doesn't seem to allow this. I have to go thru the security login every single time, lik… (read more)

When I sign in to a website I check the box saying 'remember this computer' but FF doesn't seem to allow this. I have to go thru the security login every single time, like when signing in to a google account. It works on Chrome but not FF.

This may be related: sometimes the page displayed on FF doesn't function as it should. Example: I was using Quickbooks online and when I clicked the HELP button nothing happened. I thought it was an Intuit problem until I used Chrome and found the HELP button worked.

thanks

Asked by tkaufman1 7 months ago

Answered by cor-el 7 months ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Wrong tab in focus after pulling different tab away

If I have many tabs open, and pull one away, instead of the previous tab saying in focus, it clicks to a different tab. If I have 5 tabs open: Tab1 Tab 2 Tab 3 … (read more)

If I have many tabs open, and pull one away, instead of the previous tab saying in focus, it clicks to a different tab.

If I have 5 tabs open:

  1. Tab1
  2. Tab 2
  3. Tab 3
  4. Tab 4
  5. Tab 5

I'm focused on Tab 3. If I pull Tab 5 away, it snaps me into Tab 4 even though I was previously on a different tab.

I think this isn't a bug but not desired?

Asked by Avaviel — 7 months ago

Answered by Avaviel — 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Whatsapp web shows UTC time

Hello, On MacOS 14.0(Sonoma) Firefox 118.0.2 (64-bit), facing the problem with web.whatsapp.com chat messages. The timestamps for the messages are displayed in UTC and n… (read more)

Hello,

On MacOS 14.0(Sonoma) Firefox 118.0.2 (64-bit), facing the problem with web.whatsapp.com chat messages. The timestamps for the messages are displayed in UTC and not as per the system time(IST, in my case).

- web telegram shows correct timestamps, opened in same browser session - web whatsapp on Chrome shows correct timestamps - fingerprinting is set to false(was not touched at all).

Any idea what could be wrong? Thanks. -Sachin

Asked by sachin.powar 7 months ago

Answered by zeroknight 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Delete an account with a lot of personal infomation on there

I'm encountering some difficulties with my current account, which is locked out. I would like to request assistance from the support team to help me delete my account and… (read more)

I'm encountering some difficulties with my current account, which is locked out. I would like to request assistance from the support team to help me delete my account and remove my personal information from the platform. However, I'm having trouble finding the contact information for the support team. I couldn't locate their email address or phone number, and I'm hesitant to post my personal email address and information on a public forum.

I'm feeling quite frustrated, as I've never encountered such challenges with an app before. It appears that I'm unable to reach the Firefox support team at the moment. Can someone please provide guidance on how I can securely and privately request their assistance in deleting my account and personal information?

I had to create a new account just to post this question because my original account got locked out. This happened because I recently acquired a new phone and didn't transfer the two-step authentication information to my new device.

Asked by viettu.vohoang 7 months ago

Answered by James 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Youtube playlist videos won't play continuously after 2-3 video

Hello, everyone. 4-5 days ago, I've noticed weird YouTube playlist behavior. When I start playlist and switch to a different tab (or minimize browser) first video will … (read more)

Hello, everyone.

4-5 days ago, I've noticed weird YouTube playlist behavior. When I start playlist and switch to a different tab (or minimize browser) first video will play normally and it will autoplay the next one. But after finishing playing 2d video (3d in some cases) video will just stop at the end of playbar and not autoplay the next one in playlist. Playlist for example: https://www.youtube.com/watch?v=giUY_pEKTzY&list=OLAK5uy_nKmglmCCbx14WeFyH8e7YGYcL5skYwnp0&index=1

It's rather easy to replicate, I can record desktop video if needed.

Expected behavior: I can start YouTube playlist playing and switch to a different tab or minimize browser and playlist will only stop after playing last video in said playlist (unless "Loop playlist" option is enabled).

What I've tried to do so far: 1) Googling: I only was able to find old thread and the culprit was extension: https://support.mozilla.org/en-US/questions/952608 2) Disabling Extensions and confirming issue in Troubleshoot Mode: Did not help 3) Clear cache & cookies for YouTube: Did not help 4) "Allow Audio and Video" autoplay for YouTube: Did not help 5) Confirming issue in another browser: Works as intended in Opera 6) Checking about:config: I'm not that savvy with Firefox config to understand what may cause an issue. Tried to change media.block-autoplay-until-in-foreground to False. Did not help, rolled it back to True.

What I have noticed: 1) Firefox recent update: 118.0.2 October 10, 2023: Correlates when I started experiencing this issue. 2) YouTube playlists plays next video continuously just fine if I don't minimize browser or switch to a different tab. 3) There is a Firefox extension that does exactly what I don't want in my experience: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/no-playlist-autoplay-for-yt/ I installed it just to check. And yes, it does what expected and it is similar to what I'm experiencing. Although it stops playlist after finishing first video, my issues go into the affect after playing first video. (Deleted it after testing)

Before posting I've tried a few different things and here where things gets extremely weird: 1) It works just fine in Firefox if I log out from my YouTube account: (Incognito/Main tab) Do not work if I'm logged in, even in Incognito. However... 2) It works just fine in Opera if I'm logged in my YouTube account. 3) It works just fine if I open playlist in mini-player. (Current workaround)

After all that weirdness I attempted to Clear cache & cookies for YouTube and it did not help once again.

P.S. Yes, I use YouTube as a music player. :)

Asked by ArgulKit 8 months ago

Answered by ArgulKit 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Youtube shorts broken (118.x)

Not exactly sure when it started, but youtube shorts are broken in Firefox now. You can scroll to the next video fine, but if you continue to scroll to the next after th… (read more)

Not exactly sure when it started, but youtube shorts are broken in Firefox now.

You can scroll to the next video fine, but if you continue to scroll to the next after that (3rd consecutive video) you get redirected to the first video you started with.

I did try to restart FF in Safemode, but no change. In other browsers (Chrome, Edge) its still working.

Asked by cf0815 8 months ago

Answered by cf0815 8 months ago

  • Solved
  • Archived

why are obsolete articles archived?

i searched for how to bookmark an entire window. google gave me: https://support.mozilla.org/bm/questions/94180 as well as https://support.mozilla.org/eu/questions/114479… (read more)

i searched for how to bookmark an entire window. google gave me: https://support.mozilla.org/bm/questions/94180 as well as https://support.mozilla.org/eu/questions/1144799 there are probaby many others.

1. both are archived. 2. both are obsolete. Unless I am doing something wrong, in the BOOKMARKS menu there no longer exists "BOOKMARK ALL TABS"

So, why, when an article is archived is it not marked as to what versions of FF it applies? another way to think of this: Why archive a question that WILL ALWAYS BE A RELEVANT QUESTION?

and what is worse: why does searching for "bookmark all tabs" come up empty searching FF help?

Another way: Stop changing FF so much !!!! It is a pain the you-know-what.

And, why does searching for "BOOKMARK ALL TABS" in FF doc come up empty? No wonder the same questions are asked over and over again.

Asked by Joe P 7 months ago

Answered by cor-el 7 months ago

  • Solved
  • Archived

All attempts to install addons returns "Installation aborted because the add-on appears to be corrupt."

I'm at a loss here, problem is in subject line. This has happened for a long while and has persisted through various versions, I have attempted to: - Alter my antivirus … (read more)

I'm at a loss here, problem is in subject line. This has happened for a long while and has persisted through various versions, I have attempted to:

- Alter my antivirus and internet protection settings to allow as much traffic as I can. - Download addons as XPInstall files and try and use the File -> Open File option in the Menu Bar - only returns a line about not having permission, despite having Admin permission.

My Firefox Version is the current 118.0.2 (see: attached image).

Thanks in advance.

Asked by Stone Flower 7 months ago

Answered by cor-el 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Config for left click open in same tab, middle mouse open in new tab

Currently i found the configuration for opening in the same tab, and that middle mouse will open a new tab. However, the new tab from middle mousing, just opens the same… (read more)

Currently i found the configuration for opening in the same tab, and that middle mouse will open a new tab. However, the new tab from middle mousing, just opens the same tab as where I middle moused. It does not appear to be loading/opening the link I clicked. Ive tried a few items in about:config but havent found one that makes it load the middle moused link.

Asked by DrunkPhionex M 8 months ago

Answered by DrunkPhionex M 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Artifacts with HW compositing enabled on Intel HD 4000

Hi, I seem to have an issue with Firefox rendering pages with artifacts. I use Linux Mint 21.2 Cinnamon, video adapter is Intel HD 4000. Currently running 6.2 kernel, tri… (read more)

Hi, I seem to have an issue with Firefox rendering pages with artifacts. I use Linux Mint 21.2 Cinnamon, video adapter is Intel HD 4000. Currently running 6.2 kernel, tried to fall back to 5.15 which didn't change anything. Attached the examples, the first 2 are screenshots of the about:support page, the issue appear there consistently but not necessarily at the same place. I've tried to open Firefox in the Troubleshooting mode, and the artifact appeared right in the dialog asking for restart! (see pic. 3) Enabling software WebRender (gfx.webrender.software=true) fixes the issue.

about:support page:

 when HW compositing is on: https://termbin.com/7ith
 when SW compositing is on: https://termbin.com/rlme

I have tested memory with memtest86+ overnight with no errors, CPU has been tested by Prime95 for 3-4 hours, the iGPU seems to be working fine either in Unigine Heaven, GpuTest and glmark tests. Is there a way to fix the issue other than disabling HW compositing?

Asked by butterpilz 7 months ago

Answered by zeroknight 7 months ago

  • Solved
  • Archived

No Audio when using Firefox

I cannot hear anything from websites, YouTube for example when using FireFox. I have checked the Volume Mixer and there is sound except for FF tab I can hear perfectly i… (read more)

I cannot hear anything from websites, YouTube for example when using FireFox. I have checked the Volume Mixer and there is sound except for FF tab

I can hear perfectly in other browsers so this problem only exists when using Firefox. I have tried all the suggested remedies with no success.

Any suggestions welcome

Asked by adrian29630 7 months ago

Answered by adrian29630 7 months ago

  • Solved
  • Archived

How to disable background connections made by Firefox to download icons for top sites page and site screenshot for recently visited sites.

Background connections made by Firefox to fetch icons and site screenshot without user permission is a privacy flaw. I have noticed this through about:processes.

Asked by firefoxenjoyer 7 months ago

Answered by zeroknight 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Bookmarks don't work

After the last update clicking on a bookmark no longer opens the site. My bookmarks are all there they just don't work. Anyway to fix this or should I finally move to Chr… (read more)

After the last update clicking on a bookmark no longer opens the site. My bookmarks are all there they just don't work. Anyway to fix this or should I finally move to Chrome?

Asked by pamelaann0652 8 months ago

Answered by cor-el 8 months ago

  • Solved
  • Archived

youtube does not automatically play the next video in the playlist when its loaded

When a playlist is loaded and played on YouTube, the next video in the playlist should automatically start playing once the current video reaches its end. This feature is… (read more)

When a playlist is loaded and played on YouTube, the next video in the playlist should automatically start playing once the current video reaches its end. This feature is commonly known as autoplay. However, I couldn't get it to work consistently. When the current video is finished, next video is loaded normally but where it should automatically play it doesn't.

I have tried below to address this issue:

  • Autoplay next video works in safe mode.
  • "allow audio and video" in autoplay permissions in https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-autoplay doesn't help
  • I have also set media.block-autoplay-until-in-foreground preference to false in about:config but didn't help
  • I have tried uninstalling all extensions and it didn't help
  • Tried logging out of youtube, but this didn't seem to help with the issue.
  • Tried "Clear startup cache" in "more troubleshooting information" menu, didn't help
  • Tried "Refresh Firefox" which didn't help

Thank you.

Asked by choijaeho 7 months ago

Answered by choijaeho 7 months ago