Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

userChrome.css not working

System Info: 1. Windows 10 Home 22H2 (as of writing) 2. Firefox 118.0.2 (as of writing) I'm trying to make the simple change of moving the location of the 'find in page'… (read more)

System Info: 1. Windows 10 Home 22H2 (as of writing) 2. Firefox 118.0.2 (as of writing)

I'm trying to make the simple change of moving the location of the 'find in page' bar from the bottom to the top and I recently discovered that using userChrome.css was the way to do it. I followed this tutorial in the following link, https://www.userchrome.org/how-create-userchrome-css.html, making sure to put the "chrome" folder in the right location C:\Users\myName\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\sfytm5xk.default-release, switching the toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets to true, entering the code snippet into the userChrome.css using VSCode, and restarting the browser for the changes to take effect.

After the first restart, I found that the 'find in page' bar was still at the bottom and nothing had changed. I restarted the browser about 10 more times and nothing changed still. I looked through the Mozilla Support forums, r/FirefoxCSS and r/Firefox subreddits for an answer and came across a few posts with similar problems, tried their recommended solutions such as downloading the userChrome.css file from the website tutorial, double-checking that File Explorer would show file extensions when creating or renaming files, or even restarting my computer and yet none have worked.

I have no idea what's wrong so feel free to share what you think the problem might be and possible solutions in the replies.

Asked by simonaghedo 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

Firefox (118) does not play certain audio files

I have found that Firefox does not play some audio files, for instance on Wikipedia and WaniKani, such as the audio on https://en.wikipedia.org/wiki/Erhu and https://www.… (read more)

I have found that Firefox does not play some audio files, for instance on Wikipedia and WaniKani, such as the audio on https://en.wikipedia.org/wiki/Erhu and https://www.wanikani.com/vocabulary/%E9%9F%B3. When inspecting network activity I can see that an attempt is made to load the audio on Wikipedia, but it does not play. On WaniKani however, no attempt is made. (WaniKani uses .webm for sound, maybe that has something to do with it?) The problem appeared after the update to Firefox 118 and persists in private browsing and troubleshooting mode, but does not occur in GNOME Web.

Asked by Kaj 1 month ago

Answered by Kaj 1 week ago

  • Solved

Delete an account with a lot of personal infomation on there

I'm encountering some difficulties with my current account, which is locked out. I would like to request assistance from the support team to help me delete my account and… (read more)

I'm encountering some difficulties with my current account, which is locked out. I would like to request assistance from the support team to help me delete my account and remove my personal information from the platform. However, I'm having trouble finding the contact information for the support team. I couldn't locate their email address or phone number, and I'm hesitant to post my personal email address and information on a public forum.

I'm feeling quite frustrated, as I've never encountered such challenges with an app before. It appears that I'm unable to reach the Firefox support team at the moment. Can someone please provide guidance on how I can securely and privately request their assistance in deleting my account and personal information?

I had to create a new account just to post this question because my original account got locked out. This happened because I recently acquired a new phone and didn't transfer the two-step authentication information to my new device.

Asked by viettu.vohoang 1 month ago

Answered by James 1 month ago

  • Solved

Problem Composing New Email--Yahoo Mail in Firefox Browser

I use Yahoo mail from my Firefox browser (mail.yahoo.com). Today Firefox won't let me begin a new email. I click the "compose" button, which should open a new blank ema… (read more)

I use Yahoo mail from my Firefox browser (mail.yahoo.com). Today Firefox won't let me begin a new email. I click the "compose" button, which should open a new blank email, but nothing happens. I tried in Safari and I can do it there. Please advise and thanks for your help.

Asked by jimhyden 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

"Trust This Device" not working on FF

When I sign in to a website I check the box saying 'remember this computer' but FF doesn't seem to allow this. I have to go thru the security login every single time, lik… (read more)

When I sign in to a website I check the box saying 'remember this computer' but FF doesn't seem to allow this. I have to go thru the security login every single time, like when signing in to a google account. It works on Chrome but not FF.

This may be related: sometimes the page displayed on FF doesn't function as it should. Example: I was using Quickbooks online and when I clicked the HELP button nothing happened. I thought it was an Intuit problem until I used Chrome and found the HELP button worked.

thanks

Asked by tkaufman1 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

Youtube playlist videos won't play continuously after 2-3 video

Hello, everyone. 4-5 days ago, I've noticed weird YouTube playlist behavior. When I start playlist and switch to a different tab (or minimize browser) first video will … (read more)

Hello, everyone.

4-5 days ago, I've noticed weird YouTube playlist behavior. When I start playlist and switch to a different tab (or minimize browser) first video will play normally and it will autoplay the next one. But after finishing playing 2d video (3d in some cases) video will just stop at the end of playbar and not autoplay the next one in playlist. Playlist for example: https://www.youtube.com/watch?v=giUY_pEKTzY&list=OLAK5uy_nKmglmCCbx14WeFyH8e7YGYcL5skYwnp0&index=1

It's rather easy to replicate, I can record desktop video if needed.

Expected behavior: I can start YouTube playlist playing and switch to a different tab or minimize browser and playlist will only stop after playing last video in said playlist (unless "Loop playlist" option is enabled).

What I've tried to do so far: 1) Googling: I only was able to find old thread and the culprit was extension: https://support.mozilla.org/en-US/questions/952608 2) Disabling Extensions and confirming issue in Troubleshoot Mode: Did not help 3) Clear cache & cookies for YouTube: Did not help 4) "Allow Audio and Video" autoplay for YouTube: Did not help 5) Confirming issue in another browser: Works as intended in Opera 6) Checking about:config: I'm not that savvy with Firefox config to understand what may cause an issue. Tried to change media.block-autoplay-until-in-foreground to False. Did not help, rolled it back to True.

What I have noticed: 1) Firefox recent update: 118.0.2 October 10, 2023: Correlates when I started experiencing this issue. 2) YouTube playlists plays next video continuously just fine if I don't minimize browser or switch to a different tab. 3) There is a Firefox extension that does exactly what I don't want in my experience: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/no-playlist-autoplay-for-yt/ I installed it just to check. And yes, it does what expected and it is similar to what I'm experiencing. Although it stops playlist after finishing first video, my issues go into the affect after playing first video. (Deleted it after testing)

Before posting I've tried a few different things and here where things gets extremely weird: 1) It works just fine in Firefox if I log out from my YouTube account: (Incognito/Main tab) Do not work if I'm logged in, even in Incognito. However... 2) It works just fine in Opera if I'm logged in my YouTube account. 3) It works just fine if I open playlist in mini-player. (Current workaround)

After all that weirdness I attempted to Clear cache & cookies for YouTube and it did not help once again.

P.S. Yes, I use YouTube as a music player. :)

Asked by ArgulKit 1 month ago

Answered by ArgulKit 1 week ago

  • Solved

How do i increase the no. of columns in topSites in new tab page

i would like to increase the no of columns for TopSites in newTab page to more than 8 columns. there is a method to increase the no. of rows but since my monitor is wide… (read more)

i would like to increase the no of columns for TopSites in newTab page to more than 8 columns.

there is a method to increase the no. of rows but since my monitor is wide I would like to have increased no. of columns which will let me to view all the topSites in a single page without any scrolling.

Is there any property that can be added in the about:config page to increase the no. of columns.

Asked by ashwinrajesh65 3 weeks ago

Answered by ashwinrajesh65 2 weeks ago

  • Solved

Unable to select buttons

Often, I am unable to submit with Foxfire. Usually, I disable a mess of blocking/privacy settings, and sometimes this works. Not today. The annoying ReCapta pictures/b… (read more)

Often, I am unable to submit with Foxfire. Usually, I disable a mess of blocking/privacy settings, and sometimes this works. Not today. The annoying ReCapta pictures/bridges/bicycles/sidewalks never showed. Never. Selecting the submission button failed to cause any kind of a reaction. Finally, had to use Chrome. What gives? Can this be fixed?

Oh, yeah, I'm a retired wildlife biologist, not a programmer, so please dumb it down.

Asked by Frosty 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

Artifacts with HW compositing enabled on Intel HD 4000

Hi, I seem to have an issue with Firefox rendering pages with artifacts. I use Linux Mint 21.2 Cinnamon, video adapter is Intel HD 4000. Currently running 6.2 kernel, tri… (read more)

Hi, I seem to have an issue with Firefox rendering pages with artifacts. I use Linux Mint 21.2 Cinnamon, video adapter is Intel HD 4000. Currently running 6.2 kernel, tried to fall back to 5.15 which didn't change anything. Attached the examples, the first 2 are screenshots of the about:support page, the issue appear there consistently but not necessarily at the same place. I've tried to open Firefox in the Troubleshooting mode, and the artifact appeared right in the dialog asking for restart! (see pic. 3) Enabling software WebRender (gfx.webrender.software=true) fixes the issue.

about:support page:

 when HW compositing is on: https://termbin.com/7ith
 when SW compositing is on: https://termbin.com/rlme

I have tested memory with memtest86+ overnight with no errors, CPU has been tested by Prime95 for 3-4 hours, the iGPU seems to be working fine either in Unigine Heaven, GpuTest and glmark tests. Is there a way to fix the issue other than disabling HW compositing?

Asked by butterpilz 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

Youtube shorts broken (118.x)

Not exactly sure when it started, but youtube shorts are broken in Firefox now. You can scroll to the next video fine, but if you continue to scroll to the next after th… (read more)

Not exactly sure when it started, but youtube shorts are broken in Firefox now.

You can scroll to the next video fine, but if you continue to scroll to the next after that (3rd consecutive video) you get redirected to the first video you started with.

I did try to restart FF in Safemode, but no change. In other browsers (Chrome, Edge) its still working.

Asked by cf0815 1 month ago

Answered by cf0815 1 month ago

  • Solved

why are obsolete articles archived?

i searched for how to bookmark an entire window. google gave me: https://support.mozilla.org/bm/questions/94180 as well as https://support.mozilla.org/eu/questions/114479… (read more)

i searched for how to bookmark an entire window. google gave me: https://support.mozilla.org/bm/questions/94180 as well as https://support.mozilla.org/eu/questions/1144799 there are probaby many others.

1. both are archived. 2. both are obsolete. Unless I am doing something wrong, in the BOOKMARKS menu there no longer exists "BOOKMARK ALL TABS"

So, why, when an article is archived is it not marked as to what versions of FF it applies? another way to think of this: Why archive a question that WILL ALWAYS BE A RELEVANT QUESTION?

and what is worse: why does searching for "bookmark all tabs" come up empty searching FF help?

Another way: Stop changing FF so much !!!! It is a pain the you-know-what.

And, why does searching for "BOOKMARK ALL TABS" in FF doc come up empty? No wonder the same questions are asked over and over again.

Asked by Joe P 4 weeks ago

Answered by cor-el 4 weeks ago

  • Solved

Bookmarks are BROKEN

Took me a long time to nail this issue down. Recently (past 1-2 years?), Firefox has started suggesting the base website when you have bookmarks that include the base dom… (read more)

Took me a long time to nail this issue down. Recently (past 1-2 years?), Firefox has started suggesting the base website when you have bookmarks that include the base domain - and it's really bothersome from a UX perspective. E.g. if i have "adobe.com/express" or any other adobe bookmarks, the FIRST autocompleted url Firefox gives me is "adobe.com" which I DO NOT have as a bookmark. In my Firefox settings I also have Shortcuts and other search suggestions disabled.

Why is Firefox doing this?

Asked by J 2 months ago

Answered by zeroknight 4 weeks ago

  • Solved

Google Drive doesn't show info

For a while Google Drive's cloud interface hasn't been able to show "information" about files, i.e. pictures, text, file-data. The fault is not present in Android, Chrome… (read more)

For a while Google Drive's cloud interface hasn't been able to show "information" about files, i.e. pictures, text, file-data. The fault is not present in Android, Chrome and Edge so it is not Google Drive that is buggy. I'd rather not change to another web browser. Please present a fix. Janne G win 10 home, v 22H2, OS-v 19045.3570, Windows Feature Experience Pack 1000.19052.1000.0

Asked by Jannne 1 month ago

Answered by cor-el 4 weeks ago

  • Solved

Cannot stay logged in to Facebook

Hello. Can someone please explain why Facebook asks for username/password every single time Firefox is restarted? I do not use cookie-cleaning extensions. They also send … (read more)

Hello. Can someone please explain why Facebook asks for username/password every single time Firefox is restarted? I do not use cookie-cleaning extensions. They also send a 'login attempt' email and phone notification every time.

Tried with and without Facebook Container. Not using other Container/multi-account related extensions. My settings:

Standard Tracking Protection (allow/block exceptions: none) "Do not track" signal: Always Delete cookies and site data when Firefox is closed: disabled (no exceptions) History - Firefox will: Remember History

Thank you

Asked by George 1 month ago

Answered by George 1 month ago

  • Solved

Firefox won't show "save" nor "open" window

Firefox won't show ever the window to save files or to open files. It happens on any website. If I press ctrl+S the "save as" window does not appear. If I try, on any pag… (read more)

Firefox won't show ever the window to save files or to open files. It happens on any website. If I press ctrl+S the "save as" window does not appear. If I try, on any page, to open a file for upload the window to select the file does not show.

Please advise!

OS: Ubuntu 22.04.3 LTS Firefox Version: 118.0.2 (64-bit) (installed through Snap)

Asked by write3 4 weeks ago

Answered by cor-el 4 weeks ago

  • Solved

Can't read from or write to directories symlinked across partitions

Using Ubuntu 22.04. I can upload and download files from /tmp and also from any directory on the home partition (or symlinked entirely within the home partition). However… (read more)

Using Ubuntu 22.04. I can upload and download files from /tmp and also from any directory on the home partition (or symlinked entirely within the home partition). However, I have a data partition with symlinks in the home partition, and Firefox throws a permissions error when I try to read or write from or write to one of those symlinked directories. So far, Firefox is the only app that exhibits this behavior.

I believe I need to change the "Security Context" in Firefox, but I haven't been able to figure out how to do that.

I describe the problem more fully here:

https://askubuntu.com/questions/1487763/firefox-cant-read-or-write-to-directories-symlinked-across-partitions

I will have to abandon Firefox if I can't fix this.

Thanks!

Asked by rmcd1024 1 month ago

Answered by rmcd1024 1 month ago

  • Solved

Tab Icon keeps appearing and then disappearing every 10 or so minutes

I visited the website https://quantumbridge.app and somehow it installed something into my Firefox so that the website loads on my toolbar as an icon for a couple of seco… (read more)

I visited the website https://quantumbridge.app and somehow it installed something into my Firefox so that the website loads on my toolbar as an icon for a couple of seconds and then disappears. I have tried turning all of my extensions off and it still appears. I have tried researching how to fix this but I have had no luck.

Asked by Chris Grim 1 month ago

Answered by ARMAN KHAN 1 month ago

  • Solved

Tabs to have a highlighted color when playing audio .

I am using this css to make tabs have a highlighted color when they are playing audio: /* Turn tabs playing audio gold */ .tabbrowser-tab[soundplaying="true"] .tab-back… (read more)

I am using this css to make tabs have a highlighted color when they are playing audio:

/* Turn tabs playing audio gold */

.tabbrowser-tab[soundplaying="true"] .tab-background {

background-color: #cc0 !important;

}

After updating to FF-119 does not work. Do i have to do any change to it , to work again ? Thank you in advance.

Asked by duuejv 1 month ago

Answered by duuejv 1 month ago

  • Solved

h264 Hardware decoding not working

My potato pc(amd A8-7600, 8G ram, rx560 2G) is not capable of YouTube vp9 hardware acceleration, but I played 1080p 60fps videos without difficulty using add-ons that for… (read more)

My potato pc(amd A8-7600, 8G ram, rx560 2G) is not capable of YouTube vp9 hardware acceleration, but I played 1080p 60fps videos without difficulty using add-ons that force h264 decoding, but the videos started stuttering a while ago. At first, I thought it was add-ons problem, but other than YouTube, too

I used the translation app because I was not good at English

Asked by maky00 1 month ago

Answered by maky00 1 month ago

  • Solved

Keep getting signed out of everything

For some reason I keep getting signed out of every website, sometimes while I'm still browsing the website. I tell it to stay logged in and remember me but it does not wo… (read more)

For some reason I keep getting signed out of every website, sometimes while I'm still browsing the website. I tell it to stay logged in and remember me but it does not work. It is particularly annoying with whatsapp because it considers each new login as a separate device. Is this a setting I can turn off? A bug on ublock or adblocker? please help

Asked by ascoggins333 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago