Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Firefox not loading webpages correctly or securely and without the correct permissions. It's a mixture and depends on the website.

I get a mixture of these when I attempt to load a secure website. 1. uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate … (read more)

I get a mixture of these when I attempt to load a secure website.

1.

uses an invalid security certificate. The certificate is not

trusted because the issuer certificate is unknown. The server

might not be sending the appropriate intermediate certificates.

An additional root certificate may need to be imported. (Error

code: sec_error_unknown_issuer)


2. Permissions you have not granted this site any special permissions


3. Connection is not secure

I have deleted cert8.db. I have refreshed firefox. Some sites will load secure but will still not have permissions. Other sites i.e support firefox will load but it will be in all text be secure but will still not have permissions. Youtube the site will load but videos don't play and certain things on the website will just not load correctly. I am running windows 7 x64 and I use eset nod 32 9 as my anti-virus.

My firefox was working just fine then I woke up today tried using it as normal and pages would have all those combinations of issues. It always has on all sites with security now

2. Permissions you have not granted this site any special permissions

Other internet browsers do work and are secure I just really want to get back to using firefox.

Asked by clack 4 years ago

Last reply by cor-el 4 years ago

  • Archived

When using MIFI Mozilla disconnects me from the internet. I can use google chrome all day. What am I missing?

When I connect my computer to the internet at home I have no problems....But when I connect to the internet through Verizon MIFI Jetpack and try and use Mozilla after abo… (read more)

When I connect my computer to the internet at home I have no problems....But when I connect to the internet through Verizon MIFI Jetpack and try and use Mozilla after about 3 minutes it disconnects me from the internet. I have to manually reconnect and again within 3 to 5 minutes it disconnects again. It mainly happens when I am at a hotel or in the airport. I don't have this problem when I use any other browser....Only Mozilla????

Asked by jeffgovero 4 years ago

Last reply by FredMcD 4 years ago

  • Locked
  • Archived

How to unblock a website

duplicate of /questions/1108088 How to unblock a website that says that it is not an secure site although it was a few days ago before the update? … (read more)

duplicate of /questions/1108088

How to unblock a website that says that it is not an secure site although it was a few days ago before the update?

Asked by GRNKNG 4 years ago

Last reply by FredMcD 4 years ago

  • Archived

How to unblock a website

Duelingnetwork.com was working a couple of days ago and now that I updated Mozilla its now blocked because its not a secure connection but it was a couple of days ago so … (read more)

Duelingnetwork.com was working a couple of days ago and now that I updated Mozilla its now blocked because its not a secure connection but it was a couple of days ago so I would like to know how to have it unblocked.

Asked by GRNKNG 4 years ago

Last reply by jscher2000 4 years ago

  • Archived

Firefox doesn't load webpages after 44.0 update on Mac OS

It works fine for maybe 2 hours and then it stops loading any website. My other browsers still work. I have to force quit Firefox to get it to load pages again. It stops … (read more)

It works fine for maybe 2 hours and then it stops loading any website. My other browsers still work. I have to force quit Firefox to get it to load pages again. It stops responding when I just quit the app so I have to force quit it. I've tried all the troubleshooting steps: Changing proxy, enabling/disabling firewall etc. but none of it seem to work. It's really annoying at this point! Any help?

Asked by Kyrie01 4 years ago

Last reply by guigs 4 years ago

  • Archived

On Some HTTPS Sites eg EBAY when I am Inside and Try 2 Use Email It Crashes Firefox with Server Reset Connectn

When inside EBay under https, ie I have logged into EBay site, if I go to the internal email application and try to use it, eg reply to a seller it crashes Firefox with a… (read more)

When inside EBay under https, ie I have logged into EBay site, if I go to the internal email application and try to use it, eg reply to a seller it crashes Firefox with a 'connection to server reset', if I try again it never reconnects, you have to restart Firefox & log in from scratch. Using latest Win10Pro and have already tried safe mode and removing all add-ons etc to no avail. So currently have to use Explorer to do these things which is less than ideal. It also did this on other sites before but I have not used these site for a while. Similar to EBay you are inside and use a function of some sort and it crashes Firefox, a Long time ago this did not happen I would say for several moths it has done it now. Any assistance to a solution appreciated.

Asked by Bigbird007 4 years ago

Last reply by John99 4 years ago

  • Archived

I can't load google.com, other websites load just fine.

For the past 3 days I have been getting the error message: "The connection has timed out The server at www.google.com is taking too long to respond. The site could be… (read more)

For the past 3 days I have been getting the error message: "The connection has timed out The server at www.google.com is taking too long to respond.

   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
   If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web."

Whenever I try to load google or gmail or any other google related website. I have had no problems loading any other website. No changes were made prior to this error starting, I have run updated antivirus and anti malware programs, cleared cookies cache and browser history, restarted several times, even restarted to last known good configuration, nothing has fixed the problem.

Asked by vaguedurin 4 years ago

Last reply by vaguedurin 4 years ago

  • Archived

every time i try to go to the avg free download i get a "the connection was reset ""errror message ...how do i fix this??

i get this error message every time........ "The connection was reset" "The connection to the server was reset while the page was loading." The site could be temporari… (read more)

i get this error message every time........

"The connection was reset" "The connection to the server was reset while the page was loading."

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

i have obviously checkerd out all the suggestions made to no avail...... please hel;p????....thanx

Asked by sharrigirl56 4 years ago

Last reply by cor-el 4 years ago

  • Archived

I am unable to install firefox today and when i run the it a message popup saying windows smart Screen can't be reached right now

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.yahoo.com. Invalid OCSP signing certificate in OCSP response. Error code: SEC_ERROR_OCSP_INVALID_SIG… (read more)

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.yahoo.com. Invalid OCSP signing certificate in OCSP response. Error code: SEC_ERROR_OCSP_INVALID_SIGNING_CERT

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem.

Asked by Wangdi 4 years ago

Last reply by ideato 4 years ago

  • Archived

i have a problem ! i can't find and help here !

i have latest version ! I try to uninstall and install again ... i try to turn off my wi-fi and turned on it again :p but still the problem ! and make me angry ! damn … (read more)

i have latest version ! I try to uninstall and install again ... i try to turn off my wi-fi and turned on it again :p but still the problem ! and make me angry ! damn

Asked by Lahcen2010 4 years ago

Last reply by nrlx 4 years ago

  • Archived

Need tech help for issue not resolved with online articles

I keep getting the "secure connection failed" message when I try to access a website that has never been blocked previously. Supposedly I should get an "advanced" option … (read more)

I keep getting the "secure connection failed" message when I try to access a website that has never been blocked previously. Supposedly I should get an "advanced" option on the page that will allow me to connect anyway, but that is nowhere to be found.

This site runs scheduling software for volunteer committees at our church and I must have access to it.

Please advise as to how to override the block. Thanks

Asked by AndyNagy 4 years ago

Last reply by FredMcD 4 years ago

  • Archived

I can't open facebook or pinterest. I already reset firefox, as well as downloaded latest version. Also cleaned cache and cookies. Nothing seems to fix this!

Hello. I can not open completely facebook or Pinterest (whinch makes it impossible to login in). I already cleaned cookies and cache history, as well as downloaded lates… (read more)

Hello. I can not open completely facebook or Pinterest (whinch makes it impossible to login in). I already cleaned cookies and cache history, as well as downloaded latest version of Firefox (and re-starting the computer). I also tried the 'safe mode' but that also did not help- facebook and pinterest won't open properly. FYI Twitter is working as it should. So far the only problems are with facebook and pinterest. This is my fisrt time on Firefox and this issue is the only thing that is keeping me from using it full time. Yesterday and today I spent several hours trying to fix this, to absolutely no avail!

Can you help?

Thanks Flavia

Asked by flaviagp 4 years ago

Last reply by flaviagp 4 years ago

  • Archived

when i go to a website, it says that the conection was reset without any loading

when i go through a websit, say google.com, it does not load anything and say that the connection was reset. plz help me. … (read more)

when i go through a websit, say google.com, it does not load anything and say that the connection was reset. plz help me.

Asked by purethunder136 4 years ago

Last reply by FredMcD 4 years ago

  • Archived

How can I cure SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT, please?

Just recently I have been seeing the "Secure Connection Failed SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT" message a lot, especially on Google and YouTube, never having seen it before. Full… (read more)

Just recently I have been seeing the "Secure Connection Failed SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT" message a lot, especially on Google and YouTube, never having seen it before.

Full details are:

"Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.youtube.com. SSL peer reports incorrect Message Authentication Code. Error code: SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

 The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.    Please contact the website owners to inform them of this problem."

A number of forums have suggested the following actions to deal with this, including:

  • making sure all Windows updates are in place
  • doing virus scan (Kaspersky and Malwarebytes in my case)
  • checking date/time is correct
  • using cmd -> arp -a
  • using cmd -> ipconfig /flushdns
I've done all this -- not necessarily in that order -- and still it's there.  Any further suggestions much appreciated.

Very many thanks in advance. kind regards Brian

Acer laptop running Windows 8.1

Asked by barrowgate 4 years ago

Last reply by barrowgate 4 years ago

  • Archived

how to allow a proxy so "Secure Connection Failed" error stop?

I use the a proxy : http://localhost:4444/wd/hub every time I use it I get the message Secure Connection Failed... Is there a way I can add an exception for this? I would… (read more)

I use the a proxy :

http://localhost:4444/wd/hub

every time I use it I get the message Secure Connection Failed...

Is there a way I can add an exception for this?

I would need to do so using the about:config

Asked by whyN 4 years ago

Last reply by cor-el 4 years ago

  • Archived

Youtube secure connection fail

Hey There! Trying to access youtube on work computer. Sometimes it works and will run for a bit, but eventually it always reverts to "secure connection failure." If I wai… (read more)

Hey There!

Trying to access youtube on work computer. Sometimes it works and will run for a bit, but eventually it always reverts to "secure connection failure." If I wait some time, it will come back for a bit.

I've gone through the trouble shoot. Changed the SSL stapling from true to false. Deleted cert8.db. Input security.tls.insecure_fallback_hosts to the website domain. Nothing seems to have a positive lasting effect!

Is this something the employer has implemented to block the site? If so, how come it works some times, but not others?

Asked by -mirth- 4 years ago

Last reply by -mirth- 4 years ago

  • Archived

AOL email won't open in a separate window like it used to

When I double click on an email in AOL mail, it used to open a separate window and show the content. Now the separate window won't show content because of "connection not… (read more)

When I double click on an email in AOL mail, it used to open a separate window and show the content. Now the separate window won't show content because of "connection not secure". This started a few days ago.

Asked by texw 4 years ago

Last reply by cor-el 4 years ago

  • Archived

Getting "secure connection failed", but site says there's nothing wrong at their end, the troubleshoot didn't help, what next?

I'm trying to use name.com but getting "secure connection failed", I contacted them regarding the TLS mechanism mentioned in the troubleshoot but they said there's nothin… (read more)

I'm trying to use name.com but getting "secure connection failed", I contacted them regarding the TLS mechanism mentioned in the troubleshoot but they said there's nothing wrong. I still can't access the site or find solution. I've cleared my browser cache and cookies, and checked the site security, which says it's not secure and that I haven't granted any special permissions. So I tried to do that, but there were no permission options, (I found these instructions in the forum: "the address bar and Left click the icon. A window for displaying site information should come up. Select More Information. Now select Permissions. In the menu" <--- not there, see attached pic). Any further instruction would be most welcome and appreciated. Thanks Julie

Asked by julesr10 4 years ago

Last reply by julesr10 4 years ago

  • Archived

Your connection is not secure

Just made a new login on my iMac. Downloaded Firefox 46.0.1. Got "your network is not secure" on literally every page. Messed with some settings and was able to work (don… (read more)

Just made a new login on my iMac. Downloaded Firefox 46.0.1. Got "your network is not secure" on literally every page. Messed with some settings and was able to work (don't know which). Downloaded some add ons like HTTPS everywhere, uBlock Origin). Was working fine. Tried to get Pocket add on and everything crashed twice. Deleted Avast, didn't fix. Deleted and reinstalled Firefox, still nothing. I can't even access my add ons page.

Asked by BD0000 4 years ago

Last reply by FredMcD 4 years ago